המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:היירסטון שוחרר ממילאנו, משמע אפשר גם לשכוח מלנגפורד, אם עוד מישהו פינטז. היכונו לעוד עונה מזופתת.
Omri Casspi in talks with european teams, one of them is Maccabi and CSKA. He said that he prefer NBA though
LIAV10 כתב:" one of them is Maccabi and CSKA"
זה נכון תחבירית?
LIAV10 כתב:" one of them is Maccabi and CSKA"
זה נכון תחבירית?
אדגר פו כתב:החמישייה הצפוייה בינתיים - רייס, היקמן, סמית, טיטוס וג'יימס ? כמו קבוצת מכללות בקונפרנס בינוני.![]()
מה יש לקלאתיס לחפש עם בוראט שם ? בטוח שזה לא תרגיל למכבי להזדרז איתו ?, הרי מכבי ביקשה ממנו להמתין . מוזר, שחקנים מעדיפים היום אפילו את קזחסטן על מכבי ?
דני פדרמן בטח יכחיש שאי פעם מכבי רצתה אותו ואני הולך הפעם להאמין לו, תאמינו לי. ( נכנס לי משהוא בעין ).
הגיע הזמן למהפכה.( מורסי לא נשיא יותר וזה צריך להוות דוגמא לאנשים אחרים במזרח התיכון ).
כל הנכתב למעלה נכתב בהומור ואין לייחס לכותב כוונות רציניות או רצון לדמורליזציה. ( אבל החמישייה הזאת באמת הופיעה לי בחלום ).
אדגר פו כתב:החמישייה הצפוייה בינתיים - רייס, היקמן, סמית, טיטוס וג'יימס ? כמו קבוצת מכללות בקונפרנס בינוני.![]()
מה יש לקלאתיס לחפש עם בוראט שם ? בטוח שזה לא תרגיל למכבי להזדרז איתו ?, הרי מכבי ביקשה ממנו להמתין . מוזר, שחקנים מעדיפים היום אפילו את קזחסטן על מכבי ?
דני פדרמן בטח יכחיש שאי פעם מכבי רצתה אותו ואני הולך הפעם להאמין לו, תאמינו לי. ( נכנס לי משהוא בעין ).
הגיע הזמן למהפכה.( מורסי לא נשיא יותר וזה צריך להוות דוגמא לאנשים אחרים במזרח התיכון ).
כל הנכתב למעלה נכתב בהומור ואין לייחס לכותב כוונות רציניות או רצון לדמורליזציה. ( אבל החמישייה הזאת באמת הופיעה לי בחלום ).
0ved1212 כתב:קראתי היורוהופס שפנתניקוס רוצה את ניק קלאטס בחזרה והוא לא רוצה להישאר שם ורוצה לעזוב את רוסיה
מצד אחד טוב לנו כי אם פנא תיקנה אותו שארס לא יהיה אצלהם ואז זה מותיר לו רק ברירה אחת לחתום במכבי
ומצד שני אם קובאן יאבדו את קאלטיס הם ילחמו חזק על יוגב
מה עדיף לנו ???
0ved1212 כתב:קראתי היורוהופס שפנתניקוס רוצה את ניק קלאטס בחזרה והוא לא רוצה להישאר שם ורוצה לעזוב את רוסיה
מצד אחד טוב לנו כי אם פנא תיקנה אותו שארס לא יהיה אצלהם ואז זה מותיר לו רק ברירה אחת לחתום במכבי
ומצד שני אם קובאן יאבדו את קאלטיס הם ילחמו חזק על יוגב
מה עדיף לנו ???
dan999 כתב:מישהו מאינטרבאסקט טוען שבו מקאלב יעזוב את פנר, לא מאמין לזה כל כך ולא נראה הכי אמין,
אבל הסגל שלנו + בו מקאלב,שאראס,סנטר לא רע,יותם הלפרין ויש לנו סגל טוב מאוד.
felix_r כתב:איזה סרט!![]()
ז'לגיריס הצהירה באתר הרשמי, שהיא עומדת לעזוב את ליגת ה- VTB . הסיבה הרשמית: שינוי החוקים ביורוליג (הנושרות בשלב הבתים, ימשיכו ביורוקאפ). הנהלת ז'לגיריס אומרת, שבמקרה ותמשיך ביורוקאפ, הלו"ז יהיה צפוף מדי בשביל לשחק ב 3 טורנירים.
אבל הפרסומים בליטא אומרים, שהסיבה היא אחרת לגמרי. טוענים ש PRIVAT BANK האוקראיני הציע לתת לז'לגיריס תמיכה בגובה של 10 מיליון דולר לשלוש שנים, אבל בתנאי שתעזוב את ה VTB. למי שלא יודע, VTB זהו גם כן בנק (בתרגום חופשי משהו כמו: הבנק למסחר בינלאומי). אומרים שיש דם רע בין שני הבנקים האלה, וזאת הסיבה למהלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים