אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 14:37

אם בהנהלת מכבי היו חושבים מקצועית ולא איך למלא את ההיכל ולהכניס עוד כסף לכיס, אז הכסף של שאראס ורייס היה הולך על רכז אחד במיליון+.
הציעו סכומים יפים לפארגו אז למה לעזאזל שינו את התוכניות והחליטו להביא 2 גארדים בכסף הזה?
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 14:47

CYellow7 כתב:אם בהנהלת מכבי היו חושבים מקצועית ולא איך למלא את ההיכל ולהכניס עוד כסף לכיס, אז הכסף של שאראס ורייס היה הולך על רכז אחד במיליון+.
הציעו סכומים יפים לפארגו אז למה לעזאזל שינו את התוכניות והחליטו להביא 2 גארדים בכסף הזה?

הציעו סכום יפה על פארגו ? מתי זה פורסם אתה זוכר ? בערך 2 ד'ק אחרי שהוברר שהוא קיבל חוזה עתק מצסק'א והיה ברור שהוא לא יענה על החוזה שהוצע לו כביכול 1.3( שגם זה לא מי יודע מה ) מליון במכבי , אל תאכל את התרגילים המסריחים של ההנהלה הדפוקה הזאת.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2013, 15:05

MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?

כן, רק חבל שהולכים למכור לנו שרייס ושאראס השם הגדול שווים מקצועית לגארד אחד טוב, ויודע מה? אוהדי מכבי הולכים לאכול את זה בגדול ולהאמין.
לא באמת חושבים פה איך לשפר את הקבוצה, אלא רק איפה ואיך לחסוך את הכסף ועדיין לגרום לזה להראות טוב.
אוהדי מכבי יעלו על זה כנראה ב 8-12 שנים הבאות, כי כרגע נראה שהקליטה מאוד איטית (ואני לא מדבר על חברי הפורום, נראה שכולם פה כבר מודעים לזה, אולי חוץ מאחד-שניים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 15:21

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?

כן, רק חבל שהולכים למכור לנו שרייס ושאראס השם הגדול שווים מקצועית לגארד אחד טוב, ויודע מה? אוהדי מכבי הולכים לאכול את זה בגדול ולהאמין.
לא באמת חושבים פה איך לשפר את הקבוצה, אלא רק איפה ואיך לחסוך את הכסף ועדיין לגרום לזה להראות טוב.
אוהדי מכבי יעלו על זה כנראה ב 8-12 שנים הבאות, כי כרגע נראה שהקליטה מאוד איטית (ואני לא מדבר על חברי הפורום, נראה שכולם פה כבר מודעים לזה, אולי חוץ מאחד-שניים)

אתה קצת מתבלבל , אף אחד לא אוכל את מה שההנהלה מנסה להאכיל ולי ייש גועל מהפדרמניזים שהורס כל חלקה טובה ואט אט קובר את המכביזים בערימות של ספינים הטעיות וגועל נפש , דווקא בגלל זה חלק מאיתנו חושבים שעדיף שאראס וסוםו על פני זוועות אחרות שעלולים להביא לנו אם לא הם , אם היתה למישהו איזושהיא תקווה שיביאו איזה רכז ברמה או סנטר ברמה תאמין לי שאף אחד לא היה מקבל החתמה של סופו או שאראס .

זה פשוט הכרה במציאות הכואבת והבנה שבמכבי שולטים היום אנשים שלא מוכנים להשקיע או לא רוצים להשקיע מכספם ולקחת סיכונים בשביל לשפר ולהעמיד קבוצה טובה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יולי 2013, 16:09

זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
הם לא עובדים על אף אחד . שאראס סופו ורייס זה מה שכלכלית הם יכולים כרגע ואישית אני חושב שזה יכול לעבוד.
מכבי תיהיה יותר תלוייה בשחקנים המשלימים שלה שיצטרכו לשדרג את עצמם כמו פניני טיוס ואחרים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2013, 16:13

yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
הם לא עובדים על אף אחד . שאראס סופו ורייס זה מה שכלכלית הם יכולים כרגע ואישית אני חושב שזה יכול לעבוד.
מכבי תיהיה יותר תלוייה בשחקנים המשלימים שלה שיצטרכו לשדרג את עצמם כמו פניני טיוס ואחרים...

לא יכולים? תודה רבה, תמכרו.
אני לא צריך לממן אותם בכרטיסים הכי יקרים באירופה עם כל הכבוד.
פה זה לא עסק, זה הובי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 יולי 2013, 17:53

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .

לא יכולים? תודה רבה, תמכרו.
אני לא צריך לממן אותם בכרטיסים הכי יקרים באירופה עם כל הכבוד.
פה זה לא עסק, זה הובי.

+1.
הטענות שלנו הן לא נגד העובדה שאין לו יותר כסף להשקיע, אלא שהוא מסרב להעביר את השרביט לכאלה שיש להם.
אפילו משפחת פדרמן לא השתמשה בטיעון שאין אנשים שמוכנים להשקיע במכבי - ברור שיש. רק הם לא רוצים למכור.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 יולי 2013, 21:02

אני לא כל כך מבין מה אתה בדיוק מצפה מהם, הם בסך הכול שחקנים משלימים - מחליפים עם סט כשרונות קטן שלא יעשו לך שום הבדל בין קבוצה איכותית לסתם קבוצה.

סופו ושאראס , אם יגיעו ( וזה לא בטוח בכלל ) מסוגלים כרגע גם להיות רק שחקנים מחליפים, השאלה איפה הגו טו גיא שמכבי התלוננה כבר חודשים שאין לה.

אם מכבי חושבת שהיקמן יהיה השחקן הזה אז סבבה, אולי הוא יעשה את הקפיצה הזאת או אולי רייס. אבל זה הימור וכמו כל הימור קשה לדעת לאן זה ילך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 06:19

אדגר פו כתב:

אני לא כל כך מבין מה אתה בדיוק מצפה מהם, הם בסך הכול שחקנים משלימים - מחליפים עם סט כשרונות קטן שלא יעשו לך שום הבדל בין קבוצה איכותית לסתם קבוצה.

סופו ושאראס , אם יגיעו ( וזה לא בטוח בכלל ) מסוגלים כרגע גם להיות רק שחקנים מחליפים, השאלה איפה הגו טו גיא שמכבי התלוננה כבר חודשים שאין לה.

אם מכבי חושבת שהיקמן יהיה השחקן הזה אז סבבה, אולי הוא יעשה את הקפיצה הזאת או אולי רייס. אבל זה הימור וכמו כל הימור קשה לדעת לאן זה ילך.

אני מתכוון שבעונה של פארגו , עם כל הכבוד להצלחה של שחקני המפתח , מי שנתן את האקסטרא היו פניני , בלו , ושאר שחקני הספסל...
אם מכבי תצליח לפגוע בסופו של דבר עם הזרים החדשים , היא עדיין תצטרך שיפור משמעותי אצל אלו הותיקים ואצל השחקנים המשלמים כדי לעשות משהו יפה ביורוליג שנה הבאה .
העונה האחרונה היא דוגמא די טובה לזה , סך הכל החמישייה נתנה את התפוקה מבחינה סטטיסטית רק שמכבי לא קיבלה שום אקסטרא מהספסל
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2013, 07:13

yzafrir כתב:
אדגר פו כתב:

אני מתכוון שבעונה של פארגו , עם כל הכבוד להצלחה של שחקני המפתח , מי שנתן את האקסטרא היו פניני , בלו , ושאר שחקני הספסל...
אם מכבי תצליח לפגוע בסופו של דבר עם הזרים החדשים , היא עדיין תצטרך שיפור משמעותי אצל אלו הותיקים ואצל השחקנים המשלמים כדי לעשות משהו יפה ביורוליג שנה הבאה .
העונה האחרונה היא דוגמא די טובה לזה , סך הכל החמישייה נתנה את התפוקה מבחינה סטטיסטית רק שמכבי לא קיבלה שום אקסטרא מהספסל

אני לא ממש מסכים עם זה.
אקסטרה זה אקסטרה. סופו, פארגו, פרקינס ואידסון היו השחקנים המובילים והיו נפלאים. גם ליאור נתן עונה טובה. הספסל היה רק בונוס.

העונה החמישייה היתה אוחיון, היקמן, סמית', מדלי וג'יימס... אתה באמת חושב שהחמישייה נתנה את התפוקה?? זאת אחת החמישיות החלשות בתולדות מכבי, ומה שעצוב זה שנכון לכרגע
אין עדיין אפילו שינוי אחד בה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 יולי 2013, 09:42

לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.

נראה שמכבי הלכה הקיץ על הצד היותר בטוח עם שחקנים שהיא מכירה , חוץ מרייס שעדיין צריך להוכיח מה הוא שווה. הבעייה שהמוכר שווה גם לבינוני
ברוב המקרים לגבי השחקנים האלו. הלפרין בירידה חדה, גם סופו יעלה הרבה פחות היום מקדנציה הראשונה שלו במכבי ( לא סתם הוא שוחרר מפאו ), בטח שאראס אם יגיע לעונת פרישה .

כנראה שאין כמו נעל בית ישנה ומשומשת ואפילו קצת מרופטת. לא ברור מה החלק של הצוות המקצועי בבנייה הזאת חוץ אולי מרייס, את שאר השחקנים גם ההנהלה יכולה לקחת על עצמה את החתמתם.

מצד שני יותר גרוע משנה שעברה אני לא חושב שזה יהיה , אלא אם כן סופו יהיה קטסטרופה ושאראס ישבוק חיים דווקא השנה.( עם המזל של מכבי זה יקרה ) על הלפרין אני לא בונה
כלום והשאלה מה יעשה אוחיון עם כל הבלאגן הזה . ( יכול להיות שירצה דווקא לעזוב היום ).
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 07 יולי 2013, 10:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 07 יולי 2013, 09:57

כמו הרבה עונות אחרות העונה הזו תגיע לאן שהגארדים (וקלעי 3 אחרים - אם יהיו) יביאו אותה.

כרגע הכיוון נראה לא משהו - אלא אם כן רייס יתגלה כגניבת השנה, לשאראס יהיו מיכלי רזרבה ממקור לא ידוע וגם בלאט יסכים להתעלם מיכולתו ההגנתית.

בקיצור קשה להאמין שנגיע לאנשהו
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 10:00

אדגר פו כתב:לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.

נראה שמכבי הלכה הקיץ על הצד היותר בטוח עם שחקנים שהיא מכירה , חוץ מרייס שעדיין צריך להוכיח מה הוא שווה. הבעייה שהמוכר שווה גם לבינוני
ברוב המקרים לגבי השחקנים האלו. הלפרין בירידה חדה, גם סופו יעלה הרבה פחות היום מקדנציה הראשונה שלו במכבי, בטח שאראס אם יגיע לעונת פרישה .

כנראה שאין כמו נעל בית ישנה ומשומשת ואפילו קצת מרופטת. לא ברור מה החלק של הצוות המקצועי בבנייה הזאת חוץ אולי מרייס, את שאר השחקנים גם ההנהלה יכולה לקחת על עצה את החתמתם.

מצד שני יותר גרוע משנה שעברה אני לא חושב שזה יהיה , אלא אם כן סופו יהיה קטסטרופה ושאראס ישבוק חיים דווקא השנה. על הלפרין אני לא בונה
כלום והשאלה מה יעשה אוחיון עם כל הבלאגן הזה . ( יכול להיות שירצה דווקא לעזוב היום ).

נראה לי שאם הלפרין חותם אז או שאראס או אוחיון לא יהיו במכבי . אחרת יהיו פה 6 שחקנים על עמדות 1-2 . רייס , היקמן , אוחיון , שאראס , הלפרין , לאנדסברג...

יוני , מה שהתכוונתי זה שבעונה האחרונה היקמן , ג'יימס , וסמית' וגם לוגאן (כמחליף) נתנו תפוקה טובה כשחקני חמישייה . הבעייה הייתה שלא קיבלת כלום מהמחליפים שלהם וגם שלא היית שלם בכל העמדות (בעיקר 4 )
כל עמדה היה לך רק שחקן אחד שתיפקד וכשירד לספסל הרמה ירדה דרסטית .
בעונה של פארגו , תמיד היה לך שחקן ספסל ששידרג את עצמו במשחק מסויים והעונה לא היה את זה .
עונה הבאה לא יספיק אם רק שחקני החמישייה יתנו את התפוקה אלא צריך שגם הספסל יעשה את העבודה (בעיקר אוחיון , פניני , וטיוס...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2013, 10:05

yzafrir כתב:
אדגר פו כתב:לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.

ברוב המקרים לגבי השחקנים האלו. הלפרין בירידה חדה, גם סופו יעלה הרבה פחות היום מקדנציה הראשונה שלו במכבי, בטח שאראס אם יגיע לעונת פרישה .

כנראה שאין כמו נעל בית ישנה ומשומשת ואפילו קצת מרופטת. לא ברור מה החלק של הצוות המקצועי בבנייה הזאת חוץ אולי מרייס, את שאר השחקנים גם ההנהלה יכולה לקחת על עצה את החתמתם.

מצד שני יותר גרוע משנה שעברה אני לא חושב שזה יהיה , אלא אם כן סופו יהיה קטסטרופה ושאראס ישבוק חיים דווקא השנה. על הלפרין אני לא בונה

נראה לי שאם הלפרין חותם אז או שאראס או אוחיון לא יהיו במכבי . אחרת יהיו פה 6 שחקנים על עמדות 1-2 . רייס , היקמן , אוחיון , שאראס , הלפרין , לאנדסברג...

יוני , מה שהתכוונתי זה שבעונה האחרונה היקמן , ג'יימס , וסמית' וגם לוגאן (כמחליף) נתנו תפוקה טובה כשחקני חמישייה . הבעייה הייתה שלא קיבלת כלום מהמחליפים שלהם וגם שלא היית שלם בכל העמדות (בעיקר 4 )
בעונה של פארגו , תמיד היה לך שחקן ספסל ששידרג את עצמו במשחק מסויים והעונה לא היה את זה .
עונה הבאה לא יספיק אם רק שחקני החמישייה יתנו את התפוקה אלא צריך שגם הספסל יעשה את העבודה (בעיקר אוחיון , פניני , וטיוס...)

לנדסברג תופקד יותר כ-3 העונה, מחליף שלישי לסמית' ופניני. אבל בגדול אני מסכים שהוא נוטה יותר ל-2.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 10:08

באיזה שהוא מקום הסגל הזה מזכיר לי את הסיטואציה שהייתה בקיץ שהחתימו את פארגו .
רייס בתפקיד פארגו ( שחקן שעוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות )
היקמן בתפקיד פרקינס ( שחקן שנשאר לעונה שנייה אחרי שלמדו להבין יותר טוב את היתרונות והחסרונות שלו )
סמית' בתפקיד איידסון ( אני חושב שאין כלכך צורך להסביר למה )
אליהו וטיוס בתפקיד אליהו ובלו ( אולי נחלשנו התקפית אבל הגנתית וריבאונד התחזקנו )
סופו וג'יימס בתפקיד סופו והנדריקס ( לא שינוי משמעותי )

מה שצריך לקרות כדי שזה יצליח :
שרייס יתברר ככשרון כמו שקרה עם פארגו
שהיקמן יראה שהשינוי בתפקוד שלו הוא לטובה\ת הקבוצה
שסמית' יראה יציבות ( ושפניני יחזור להיות השחקן מהעונה ההיא)
אליהו יממש את הכשרון שלו סוף סוף ושטיוס יתן את התפוקה מהספסל כמו שעשה בעונה שעברה בקאנטו
שספופו יחזור לעצמו וג'יימס ימשיך את מה שהתחיל בעונה האחרונה .

לא כזה תסריט מופרך ולא משהו שלא קרה אף פעם , אבל עדיין זה הימור גדול שכנראה שאין לנו ברירה במצב כרגע (שפדרמן לא משחרר ) וצריך להשלים עם זה ( לפחות לעונה הזאת .)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 יולי 2013, 10:11

dod כתב:כמו הרבה עונות אחרות העונה הזו תגיע לאן שהגארדים (וקלעי 3 אחרים - אם יהיו) יביאו אותה.

כרגע הכיוון נראה לא משהו - אלא אם כן רייס יתגלה כגניבת השנה, לשאראס יהיו מיכלי רזרבה ממקור לא ידוע וגם בלאט יסכים להתעלם מיכולתו ההגנתית.

בקיצור קשה להאמין שנגיע לאנשהו

סמית' הוא השחקן המוביל בקבוצה, לא סתם הוא יקבל את השכר הגבוה ביותר. הוא יצטרך לשחק בהתאם, רייס יצטרך להראות פוטנציאל והיקמן להתקדם.
אלו השחקנים המובילים .

צפריר, כל כך הרבה התניות ועדיין זה לא כל כך מופרך ? הלוואי. :dance3
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 07 יולי 2013, 10:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2013, 10:11

האורז לא היה כמו פארגו ולא יהיה כמו פארגו. ושוב אני אומר, קבוצה בלי מנהל משחק איכותי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 10:11

er79 כתב:
yzafrir כתב:

לנדסברג תופקד יותר כ-3 העונה, מחליף שלישי לסמית' ופניני. אבל בגדול אני מסכים שהוא נוטה יותר ל-2.

זה בכלל מיותר להחזיק שלושה שחקנים לעמדה 3 כשסמית' סך הכל הראה יציבות לא רעה שנה שעברה...
לדעתי בניית קבוצה צריכה להראות כך :
עמדות 1-2 חמישה שחקנים
עמדה 3 שני שחקנים
עמדות 4-5 חמישה שחקנים
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 10:13

er79 כתב:האורז לא היה כמו פארגו ולא יהיה כמו פארגו. ושוב אני אומר, קבוצה בלי מנהל משחק איכותי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר.

אני לא מצפה שיהיה כמו פארגו אבל מספיק שהוא יציג יכולת אפילו כמו של בראון העונה אז מכבי הרוויחה בגדול .
אם יראה כמו וויז למשל אז אכלנו אותה (אלא אם שאראס יגדל ברכיים פתאום ל30-דק' )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 יולי 2013, 10:14

yzafrir כתב:באיזה שהוא מקום הסגל הזה מזכיר לי את הסיטואציה שהייתה בקיץ שהחתימו את פארגו .
רייס בתפקיד פארגו ( שחקן שעוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות )
היקמן בתפקיד פרקינס ( שחקן שנשאר לעונה שנייה אחרי שלמדו להבין יותר טוב את היתרונות והחסרונות שלו )
סמית' בתפקיד איידסון ( אני חושב שאין כלכך צורך להסביר למה )
אליהו וטיוס בתפקיד אליהו ובלו ( אולי נחלשנו התקפית אבל הגנתית וריבאונד התחזקנו )
סופו וג'יימס בתפקיד סופו והנדריקס ( לא שינוי משמעותי )

מה שצריך לקרות כדי שזה יצליח :
שרייס יתברר ככשרון כמו שקרה עם פארגו
שהיקמן יראה שהשינוי בתפקוד שלו הוא לטובה\ת הקבוצה
שסמית' יראה יציבות ( ושפניני יחזור להיות השחקן מהעונה ההיא)
אליהו יממש את הכשרון שלו סוף סוף ושטיוס יתן את התפוקה מהספסל כמו שעשה בעונה שעברה בקאנטו
שספופו יחזור לעצמו וג'יימס ימשיך את מה שהתחיל בעונה האחרונה .

לא כזה תסריט מופרך
ולא משהו שלא קרה אף פעם , אבל עדיין זה הימור גדול שכנראה שאין לנו ברירה במצב כרגע (שפדרמן לא משחרר ) וצריך להשלים עם זה ( לפחות לעונה הזאת .)

כמעט תסריט הוליוודי תיארת כאן. :tongue1
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk ו־7 אורחים