07 יולי 2013, 18:46
חנו'ש כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:אז לכל מי שעדיין לא הפנים, כדאי שיתחיל- רייס וסופו זה כמעט עניין מוגמר
מה יש לנו להפנים כשזה כמעט? כשזה יהיה באמת גמור, אנחנו נספיק להפנים. תהיה לנו עונה שלמה לפנינו להפנים
בכל מקרה זה ברור לחלוטין שמכבי רוצה את הבחור, כך שגם אם זה פתאום יתפוצץ מסיבה כלשהי, אז יחפשו מישהו אחר כמוהו.
זה לא שאם זה יתפוצץ יחתימו לך איזה מנהל משחק כוכב גדול.
07 יולי 2013, 20:13
07 יולי 2013, 20:18
07 יולי 2013, 20:20
yuvalself כתב:roy1000 כתב:אז בהנחה שסופו וכהן באמת באים, הסגל נראה די סגור.
אוחיון/רייס (שאראס)
היקמן/הלפרין (שאראס)/לנדסברג
סמית'/פניני/לנדסברג
מדלי/טיוס
סופו/ג'יימס
זה סגל של יורוקאפ במקרה הטוב. פרט לסופו אין פה אף שחקן יורוליג לגיטימי.
תשמע, הרבה דברים אני מוכן לקבל, אבל להגיד שחוץ מסופו אין פה אף שחקן יורוליג לגיטימי, זה חוצפה!!!
גימס - שחקן החמישייה השניה ביורוליג השנה, שחקן שנתן עונה אדיר הובלה אותך לבדו לרבע הגמר לא שחקן יורוליג?
סמית- שחקן חודש מרץ ביורוליג השנה, הוא לא שחקן יורוליג?
טיוס- שנתת עונה לא רעה בכלל בקבוצת יורוליג לגיטימית שלפני שנתיים כמעט העיפה אותך בטופ 16
היקמן- שנתן עונה מצויינת עונה שעברה לא שחקן יורוליג?
אוחיון- כמה שאני לא אוהב אותו הוא אחלה שחקן ליורוליג!
סופו כמובן שחקן יורוליג
פניני- חלש בשנתיים האחרונות אבל הוא בהחלט יכול לתרום ביורוליג. וכך גם יותם
גם אני רוצה שחקני על במכבי, אבל ככל הנראה זה לא יקרה, אבל להפוך את החבורת שחקנים האלה לפח זבל זה לא לעניין!,
07 יולי 2013, 20:34
07 יולי 2013, 20:43
אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
07 יולי 2013, 20:51
07 יולי 2013, 20:53
אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
07 יולי 2013, 20:54
מקאדו 3 כתב:לפי גלדסטון רייס וסופו יחתמו ממש בקרוב ודווקא עם שאראס הדברים מתרחקים בגלל דרישות גבוהות ממה שחשבו במכבי נראה לי שחשבו שיבוא בהיתנדבות.
07 יולי 2013, 20:55
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
אתה יכול לצרף קישור לא מצאתי.
07 יולי 2013, 20:56
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:לפי גלדסטון רייס וסופו יחתמו ממש בקרוב ודווקא עם שאראס הדברים מתרחקים בגלל דרישות גבוהות ממה שחשבו במכבי נראה לי שחשבו שיבוא בהיתנדבות.
מסכן סופו...
לחות היתה לו את התקווה שאת הדקות המעטות שהוא יכול לתת הוא יחלוק עם שאראס ויהנה ממסירותיו, עכשיו מה הוא יעשה? יחכה שרייס או היקמן יזכרו שהוא קיים (כי אתם יודעים... הוא כזה קטן שלפעמים לא שמים לב אליו....)
07 יולי 2013, 20:57
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:לפי גלדסטון רייס וסופו יחתמו ממש בקרוב ודווקא עם שאראס הדברים מתרחקים בגלל דרישות גבוהות ממה שחשבו במכבי נראה לי שחשבו שיבוא בהיתנדבות.
מסכן סופו...
לחות היתה לו את התקווה שאת הדקות המעטות שהוא יכול לתת הוא יחלוק עם שאראס ויהנה ממסירותיו, עכשיו מה הוא יעשה? יחכה שרייס או היקמן יזכרו שהוא קיים (כי אתם יודעים... הוא כזה קטן שלפעמים לא שמים לב אליו....)
דווקא על שחקן כמו שאראס אני יכול לראות את פדרמן משלם לא מעט. בגימיקים הוא מבין מצויין.
07 יולי 2013, 20:58
07 יולי 2013, 21:01
אדגר פו כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
בתוכנית הספורט של 103, כנס לאתר שלהם לתגית ספורט.
די מדכא לשמוע את השיחה ואת ההערות של שרף.
07 יולי 2013, 21:06
07 יולי 2013, 21:07
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
OMG אין גם תקציב ל PF ???? סמית' אמור להיות גם PF מחליף וגם SF פותח
07 יולי 2013, 21:08
אדגר פו כתב:נו, מה רע, חיסכון זה טוב לפעמים, עמדת הפאוור היא באמת סתם עמדה מיותרת בשביל לשלם עליה לשחקן שלם .
07 יולי 2013, 21:09
felix_r כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:לפי גולדסטון מכבי קיצצה הקיץ מיליון וחצי דולר תקציב שחקנים, מדהים. ( בעצם לא מדהים, ראינו את זה כבר זמן ).
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
OMG אין גם תקציב ל PF ???? סמית' אמור להיות גם PF מחליף וגם SF פותח
יאללה יורוקאפ בדרך!
07 יולי 2013, 21:09
07 יולי 2013, 21:10
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:נו, מה רע, חיסכון זה טוב לפעמים, עמדת הפאוור היא באמת סתם עמדה מיותרת בשביל לשלם עליה לשחקן שלם .
כנראה שמכבי חשבו שסמית' נח יותר מדי השנה