המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מצטער, אבל אני לא יכול להצביע, כי שתי האפשרויות הן איכס מבחינתי
er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
צריך לחשוב בהגיון והוארטס לא מגיע הנה אז אני מדברת כמובן על מצב היפותטי
כל מתאזרח ברמה גבוהה שיגיע הנה, עדיף שישחק בתור זר במכבי
להוארטס אתה צריך לשלם מינימום מליון דולר ואם תשים אותו כשישראלי אתה משלם 2 מליון ברוטו לעומת הרבה פחות אם הוא משחק כזר
זאת אותה סיבה שבגללה מכבי בחרה לשחק עם פארמר כזר(למרות שכמה הוא עלה לנו? 40K לחודש?)
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
להוארטס אתה צריך לשלם מינימום מליון דולר ואם תשים אותו כשישראלי אתה משלם 2 מליון ברוטו לעומת הרבה פחות אם הוא משחק כזר
זאת אותה סיבה שבגללה מכבי בחרה לשחק עם פארמר כזר(למרות שכמה הוא עלה לנו? 40K לחודש?)
וזאת עוד דוגמא להתנהלות בזויה, אם לספרדיות היה כזה דבר אין ספק שהן היו קופצות על האופצייה שלא יחשב כזר.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
וזאת עוד דוגמא להתנהלות בזויה, אם לספרדיות היה כזה דבר אין ספק שהן היו קופצות על האופצייה שלא יחשב כזר.
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
בספרד לדעתי כל האירופאים אותו דבר (במחינת חוקי הזרים), ואני לא ממש בקי במיסים שם (אז אני לא יודע אם יש הבדל בין ספרדי\אירופאי\אמריקאי.. פה לשלם מס כפול רק בגלל שהוא ישראלי ועוד כשיש לך תקציב מוגבל זה לא הדבר הכי חכם לעשות..
מקובי כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי רעיון יותר טוב: הוארטס. גם ישראלי וגם שם אותם בכיס הקטן (זה בסדר, אני לא משלה את עצמי שהוא יבוא הנה).
אני לא מסכים ת'אמת.
מכבי צריכה לעשות את מה שטוב לאינטרסים שלה (וגם של השחקן כמובן)
אם מכבי היתה צריכה אותו כישראלי אני די בטוח שהוא היה מקבל את הת.ז. ומצד שני אם הוא היה רוצה ת.ז. אני בטוח שמכבי לא היו אומרים לו לא.
זה כמו שבעבר היה מותר בארץ רק שני זרים ואז מכבי התחילה לאזרח פה שחקנים כדי שהיא תוכל להתחרות באירופה. אותו עיקרון בדיוק.
נו באמת, אם זה היה עולה אותו דבר מכבי לא היו מאזרחים את הוארטס? (אם היה פה)
הם בטח מעדיפים את רוט.
אם היה מושקע פה כסף לא הייתה פותח ת'רד על הלפרין VS נעימי
תסכים איתי שהוארטס כישראלי ועוד זק יעשה טוב יותר מזר ואוחיון
מקובי כתב:נו באמת, אם זה היה עולה אותו דבר מכבי לא היו מאזרחים את הוארטס? (אם היה פה)
הם בטח מעדיפים את רוט.
ברור שאם אין הגבלת תקציב אז עדיף את האופציה הראשונה. בלי ספק.
אבל אם נהיה ריאליים אם זה היה רלוונטי הוארטס ואוחיון היו סוגרים את עמדת הרכז.
בוא נסכם שאנחנו רוצים לראות פה את הוארטס כרכזולא משנה אם זה זר או ישראלי.
LIAV10 כתב:מקובי כתב:נו באמת, אם זה היה עולה אותו דבר מכבי לא היו מאזרחים את הוארטס? (אם היה פה)
הם בטח מעדיפים את רוט.
ברור שאם אין הגבלת תקציב אז עדיף את האופציה הראשונה. בלי ספק.
אבל אם נהיה ריאליים אם זה היה רלוונטי הוארטס ואוחיון היו סוגרים את עמדת הרכז.
בוא נסכם שאנחנו רוצים לראות פה את הוארטס כרכזולא משנה אם זה זר או ישראלי.
בוא נסכם שלמועדון כמו מכבי עם קהל מסור כ"כ (יש בכל העולם אוהדים של קבוצת כדורסל שמגיעים לכ-ל משחק בחו"ל), עם מחירי מנויים כאלה מגיע "אין הגבלת תקציב" (הכוונה תקציב גבוה).
בגלל שזה לא ככה אז ההתנהלות גרועה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים