פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אליהו - לירושלים ?

11 יולי 2013, 08:54

תנחומיי לירושלים

11 יולי 2013, 08:58

מדוע טיפש ?

תאר לך שמגיע מאמן כמו גרינברג עם תקציב טוב לזרים, אליהו כשחקן מרכזי, זה יכול להיות מקום טוב לחזור למסלול מבחינתו.

אבל אני עדיין לא מאמין שהיה להם תקציב כזה גבוה ואם כן הם בהחלט מסוגלים לאיים על מכבי בשנה הבאה. זה צריך להדאיג את מכבי שמקצצת כל שנה , ירושלים בהחלט עשוייה לסגור פערים בסופו של דבר בשכר שחקנים.

אם זה נכון מכבי תילחץ ותסגור עם אליהו על סכום דומה לדעתי, בסופו של דבר. ( כמו אז עם בורשטיין ).

11 יולי 2013, 09:20

איפה כל האנשים שצחקו עליי כשאמרתי שאליהו מחכה לירושלים? אני מנחש שהם ינסו להביא את אליהו ונעימי, וביחד עם כדיר וטפירו כישראלים המובילים.

ברור לחלוטין שהקבוצה החדשה בירושלים תנסה להעמיד קבוצה אטרקטיבית בעונה הראשונה.

11 יולי 2013, 09:25

roy1000 כתב:איפה כל האנשים שצחקו עליי כשאמרתי שאליהו מחכה לירושלים? אני מנחש שהם ינסו להביא את אליהו ונעימי, וביחד עם כדיר וטפירו כישראלים המובילים.

אולי הידיעה מועתקת מכאן... :happy2

הסיכוי לכך הוא עדיין קטן.

11 יולי 2013, 09:28

jol9 כתב:
roy1000 כתב:איפה כל האנשים שצחקו עליי כשאמרתי שאליהו מחכה לירושלים? אני מנחש שהם ינסו להביא את אליהו ונעימי, וביחד עם כדיר וטפירו כישראלים המובילים.

אולי הידיעה מועתקת מכאן... :happy2

הסיכוי לכך הוא עדיין קטן.

התחושה שלי היא שאליהו הולך למגדל. הוא לא ממש רוצה לעזוב את הארץ והוא לא יחזור למכבי אחרי שהם משכו את ההצעה הקודמת והביאו הצעה נמוכה יותר.

11 יולי 2013, 11:29

חה.חה..
אם לא הייתם כל כך בטוחים בעצמכם, לא הייתי אומר לכם זאת: אמרתי לכם. :)
אני חשבתי שזה הגיוני, מהסיבה שרוי חשב, שהוא לא ממש רוצה לעזוב את הארץ, אבל הוא גם לא רוצה לחתום במכבי.הוא אפילו רוצה לנקום בה.
אם ירושלים תהיה בשליטת אורי אלון ושותפיו וכל הסאגה הזאת עם דני קליין תסתיים, אז אני משוכנע שהוא יעבור לירושלים. זה מה שאני הייתי עושה במקומו.

11 יולי 2013, 11:30

שיהיו לו בהצלחה רבה- משם הוא יוכל לשדרג את הקריירה שלו ולהיות חלק מרכזי באור הזרקורים. אפשר אפילו להתקשר לסקאוטים בנ.ב.א כי זה הזמן שלו!

11 יולי 2013, 11:37

משום מה פספסתם מה שכתוב בגוף הידיעה - גם פנר ואובארדוביץ מגששים אצלו, זה פחות מסתדר עם זה שאין לו הצעות טובות מאירופה. ( או שלא מתייחסים בכלל לידיעה בכללותה ברצינות ואז הדיון מיותר ).
אולי באמת זו סתם כתבה מופרכת.

11 יולי 2013, 11:39

toja27 כתב:חה.חה..
אני חשבתי שזה הגיוני, מהסיבה שרוי חשב, שהוא לא ממש רוצה לעזוב את הארץ, אבל הוא גם לא רוצה לחתום במכבי.הוא אפילו רוצה לנקום בה.
אם ירושלים תהיה בשליטת אורי אלון ושותפיו וכל הסאגה הזאת עם דני קליין תסתיים, אז אני משוכנע שהוא יעבור לירושלים. זה מה שאני הייתי עושה במקומו.

אני מבין שהפוסטים של רוי וידיעה מקרית בספורט 5 זה מה שגורם לעניין כבר להיות סגור...
אז אולי לא.

איזו סיבה יש לכדורגלן לעזוב את ריאל ולעבור לאוסאסונה? אולי רק כסף. אבל כסף הוא לא ייראה יותר במגדל מאשר במכבי. נקמה? זה לא האופי של ליאור.
ספאנוליס עבר ממועדון על אחד למועדון על אחר, ולא ממועדון גדול לפחון. מה גם שספאנוליס הוא רוצח וליאור הוא סוג של רכיכה.

בקיצור, אני מאוד מאוד אופתע אם זה יקרה.

11 יולי 2013, 11:58

jol9 כתב:

אני מבין שהפוסטים של רוי וידיעה מקרית בספורט 5 זה מה שגורם לעניין כבר להיות סגור...
אז אולי לא.

איזו סיבה יש לכדורגלן לעזוב את ריאל ולעבור לאוסאסונה? אולי רק כסף. אבל כסף הוא לא ייראה יותר במגדל מאשר במכבי. נקמה? זה לא האופי של ליאור.
ספאנוליס עבר ממועדון על אחד למועדון על אחר, ולא ממועדון גדול לפחון. מה גם שספאנוליס הוא רוצח וליאור הוא סוג של רכיכה.

טוב זה באמת מרחוק מלהיות סגור, וזאת עדיין רק בגדר אפשרות, אבל בניגוד אליך אני ממש לא אופתע אם זה יקרה.
לעבור ממכבי לירושלים זה ממש לא עומד באותו יחס של לעבור מריאל לאוסאסונה בכדורגל.אם לא שמת לב, מכבי עוברת שינויים.וגם ירושלים היא לא אוסאסונה, בטח אם יבואו המשקיעים החדשים.
נקודה שניה היא, שכבר לא מדובר רק בכסף. מה שמכבי עשו לליאור זה מעליב, לפחות מנקודת מבטי, ואני די בטוח שגם מנקודת מבטו.המקום הכי טוב שהוא יכול לגרום למכבי" לשלם" על מה שקרה עם ההצעה הנמוכה בהרבה יותר שהוא קיבל, ואחרי זה הצעה עוד נמוכה מזאת, הוא ירושלים( ושוב רק אם הבעלות בקבוצה אכן תשתנה).

11 יולי 2013, 12:33

מה, אתם אשכרה מתפארים פה ב"אמרתי לכם" על ידיעה שליאור מועמד לירושלים ? מה כ"כ מפתיע פה ?

11 יולי 2013, 12:35

yellowaura כתב:לדעתי זה מראה סופית שמכבי צדקה (כמו שאני והרבה אוהדים טענו).

אליהו לא מצא שום קבוצה שתשלם לו את הסכומים המופקעים שהוא דרש.
ירושלים זה בטח ספין של הסוכן שכבר אזלו לו האפשרויות. ליאור יהיה ממש טיפש להגיע במשכורת כמעט זהה לקבוצה שגם אם יצליח ממנה יהיה לזה אפקט שולי לעומת הצלחה חלקית בקבוצת יורוליג כמו מכבי.

בכל מקרה צדקנו. אליהו היום שווה שחקן משני במכבי ת"א או שחקן ראשי בהפועל ירושלים. מקסימום 500,000 דולר וגם זה בלחץ.

לי זה לא מראה כלום. הדבר היחידי שזה מראה לי שמכבי מאבדת את הדרך שלה.
אני יכול עוד להכיל את העובדה שמכבי קיצצה בתקציב ומחפשת מציאות והפתעות טובות. אבל אני לא מוכן לקבל את זה שמכבי הציעו הצעות מעליבות לשארפ ולאליהו. עוד 30K וסביר להניח שארפ היה נשאר. עוד 100K וסביר להניח אליהו לא היה פגוע וגם הוא היה נשאר. ההצעות הנמוכות דרסטית שהם קיבלו זה מעליב. על 130K הם איבדו שני שחקנים כשאחד מהם הוא סמל והשני שחקן בית. לי קשה עם חוסר הכבוד שמקבלים שחקנים שנתנו את המיטב מעצמם.

11 יולי 2013, 12:35

קובי כתב:מה, אתם אשכרה מתפארים פה ב"אמרתי לכם" על ידיעה שליאור מועמד לירושלים ? מה כ"כ מפתיע פה ?

אני איתך, גם אותי זה לא מפתיע.

11 יולי 2013, 12:41

קובי כתב:מה, אתם אשכרה מתפארים פה ב"אמרתי לכם" על ידיעה שליאור מועמד לירושלים ? מה כ"כ מפתיע פה ?

אותי זה לא מפתיע, אבל יש פה אנשים שאותם זה מאוד מפתיע.

11 יולי 2013, 12:46

toja27 כתב:
jol9 כתב:

אז אולי לא.

טוב זה באמת מרחוק מלהיות סגור, וזאת עדיין רק בגדר אפשרות, אבל בניגוד אליך אני ממש לא אופתע אם זה יקרה.
לעבור ממכבי לירושלים זה ממש לא עומד באותו יחס של לעבור מריאל לאוסאסונה בכדורגל.אם לא שמת לב, מכבי עוברת שינויים.וגם ירושלים היא לא אוסאסונה, בטח אם יבואו המשקיעים החדשים.
נקודה שניה היא, שכבר לא מדובר רק בכסף. מה שמכבי עשו לליאור זה מעליב, לפחות מנקודת מבטי, ואני די בטוח שגם מנקודת מבטו.המקום הכי טוב שהוא יכול לגרום למכבי" לשלם" על מה שקרה עם ההצעה הנמוכה בהרבה יותר שהוא קיבל, ואחרי זה הצעה עוד נמוכה מזאת, הוא ירושלים( ושוב רק אם הבעלות בקבוצה אכן תשתנה).

אתם צודקים. אותי זה יפתיע, ואפילו מאוד.
שמענו כבר על המשקיעים של י-ם. דיברו על זה גם בעידן גאידמק וראינו מה יצא מזה.

מגדל, זה לא צ'לסי, שם אפשר לבוא ולשפוך כספים, אבל גם מקבלים תמורה. איזו תמורה בדיוק מקבלים מלשפוך כספים על מגדל? הרי כבר היינו בסרט הזה כמה פעמים.

לגבי הנקודה השניה שלך, אז כבר התייחסתי לזה. ליאור הוא לא השחקן עם הביצים והאופי לעשות דווקא או לעשות ירידה לצורך עליה. הוא כבר הוכיח את זה בעבר.
מכבי זאת חממה שאליהו לא ימהר לוותר עליה בשביל לשחק במגדל. אני עדיין חושב שעדיף לו לעשות מעבר לקבוצת יורוליג קטנה מאשר למגדל, כמו שעשה בלו בזמנו.

11 יולי 2013, 12:47

ואני עדיין מחכה לחתימה של ספאנוליס במכבי.

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר- לא ילבש צהוב בעונה הבאה

11 יולי 2013, 12:56

ואיזה תמורה מקבלים מזה שהבעלים ישפכו כסף על מכבי (כמו שהאוהדים דורשים ולדעתי בצדק)? ירושלים היא לא שונה, התמורה היא שאתה מביא כסף, ובונה קבוצה ומביא אותה להצלחות. ומביא שמחה לקהל ולעיר.
ולהזכירך, ירושלים היא לא איזה בני השרון. זאת עיר הבירה של ישראל. אין טבעי מזה שהיא תהיה ברמות הגבוהות באירופה. זאת השאיפה של הבעלים, ולשם כך הם ישקיעו בקבוצה.

11 יולי 2013, 13:02

Assaf M כתב:שיהיו לו בהצלחה רבה- משם הוא יוכל לשדרג את הקריירה שלו ולהיות חלק מרכזי באור הזרקורים. אפשר אפילו להתקשר לסקאוטים בנ.ב.א כי זה הזמן שלו!

האמת שאחרי שמקל קיבל חוזה בNBA כשהוא מגיע מהדלת האחורית ביותר באירופה בלי להיות במכבי אז לא הייתי שולל את העניין...זה לא דבר מובן מאליו ששחקן ישראלי שלא שיחק במכבי או באף קבוצת יורוליג או יורוקאפ נורמאלית קיבל חוזה מובטח שם...

11 יולי 2013, 13:05

yzafrir כתב:
Assaf M כתב:שיהיו לו בהצלחה רבה- משם הוא יוכל לשדרג את הקריירה שלו ולהיות חלק מרכזי באור הזרקורים. אפשר אפילו להתקשר לסקאוטים בנ.ב.א כי זה הזמן שלו!

האמת שאחרי שמקל קיבל חוזה בNBA כשהוא מגיע מהדלת האחורית ביותר באירופה בלי להיות במכבי אז לא הייתי שולל את העניין...זה לא דבר מובן מאליו ששחקן ישראלי שלא שיחק במכבי או באף קבוצת יורוליג או יורוקאפ נורמאלית קיבל חוזה מובטח שם...

כשלליאור יהיה את מוסר העבודה, השכל והכישרון של מקל, אז גם הוא יגיע לNBA

11 יולי 2013, 13:11

Assaf M כתב:
yzafrir כתב:

כשלליאור יהיה את מוסר העבודה, השכל והכישרון של מקל, אז גם הוא יגיע לNBA

לגבי שכל וכשרון , יש לו את זה .
מוסר עבודה , אתה צודק בהחלט....אם היה לו מוסר עבודה הוא יכל להגיע רחוק יותר אפילו מכספי .
היה קיץ אחד בעונה הראשונה שהוא הגיע למכבי שהוא התאמן באוניברסיטת תל אביב עם מאמן אישי (חנן קרן אם אני לא טועה ) כדי לשפר את הזריקה שלו משלוש אבל כנראה שזו הפעם הראשונה ואחרונה שהוא עשה דבר כזה...
פרסם תגובה