פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר- לא ילבש צהוב בעונה הבאה

11 יולי 2013, 13:18

בולשיט. מקורבי אליהו כנראה מקווים לאפקט בורשטיין, שאחרי הצעה ממגדל קיבל חוזה גדול במכבי.
ליאור רואה את עצמו כשחקן יורוליג בכיר, הוא לא ילך למגדל, בקושי קבוצת יורוקאפ, רק בגלל הנקמה (ואם כן, אז כנראה באמת שאף אחד לא שם עליו באירופה). זה היה הגיוני בעוד כמה שנים אם הפרויקט שם יהיה בעלייה, אבל לא עכשיו, כשהם רק מתחילים.

אגב, לאתר ערוץ הספורט נודע כי גם פנרבחצ'ה הטורקית, אותה מאמן ז'ליקו אובראדוביץ', מגלה עניין באליהו.

:)

11 יולי 2013, 13:24

misha כתב:בולשיט. מקורבי אליהו כנראה מקווים לאפקט בורשטיין, שאחרי הצעה ממגדל קיבל חוזה גדול במכבי.
ליאור רואה את עצמו כשחקן יורוליג בכיר, הוא לא ילך למגדל, בקושי קבוצת יורוקאפ, רק בגלל הנקמה (ואם כן, אז כנראה באמת שאף אחד לא שם עליו באירופה). זה היה הגיוני בעוד כמה שנים אם הפרויקט שם יהיה בעלייה, אבל לא עכשיו, כשהם רק מתחילים.

אגב, לאתר ערוץ הספורט נודע כי גם פנרבחצ'ה הטורקית, אותה מאמן ז'ליקו אובראדוביץ', מגלה עניין באליהו.

אני "מת" על זה שאנשים נשמעים כל כך בטוחים בעצמם בלי שיש להם את היכולת להיות כאלה.

11 יולי 2013, 13:29

toja27 כתב:
misha כתב:בולשיט. מקורבי אליהו כנראה מקווים לאפקט בורשטיין, שאחרי הצעה ממגדל קיבל חוזה גדול במכבי.

אני "מת" על זה שאנשים נשמעים כל כך בטוחים בעצמם בלי שיש להם את היכולת להיות כאלה.

אותו דבר אפשר להגיד עליך ועל רוי. לכם זה נשמע אמין ולי ולאחרים זה נשמע כמו בולשיט. אין ממש הבדל.

11 יולי 2013, 13:35

misha כתב:
toja27 כתב:

אותו דבר אפשר להגיד עליך ועל רוי. לכם זה נשמע אמין ולי ולאחרים זה נשמע כמו בולשיט. אין ממש הבדל.

רק שאני לא אמרתי בולשיט על משהו שאין לי ממש מושג, וכך שללתי את זה על הסף. אבל ניחא.

11 יולי 2013, 13:39

אתה רק מיהרת להגיד אמרתי לכם אחרי כתבה בספורט5 ועוד כתבת שאתה משוכנע שהוא יעבור למגדל אם הקבוצה תהיה של אלון. אבל ניחא.

11 יולי 2013, 14:06

אבל מי אשם שיש לי פיצול אישיות אני?חה חה.. זה האני האחר שלי..
איך 'המשוכנע' הזה הפיל אותי יאללה..

11 יולי 2013, 14:10

toja27 כתב:ואיזה תמורה מקבלים מזה שהבעלים ישפכו כסף על מכבי (כמו שהאוהדים דורשים ולדעתי בצדק)? ירושלים היא לא שונה, התמורה היא שאתה מביא כסף, ובונה קבוצה ומביא אותה להצלחות. ומביא שמחה לקהל ולעיר.
ולהזכירך, ירושלים היא לא איזה בני השרון. זאת עיר הבירה של ישראל. אין טבעי מזה שהיא תהיה ברמות הגבוהות באירופה. זאת השאיפה של הבעלים, ולשם כך הם ישקיעו בקבוצה.

איזו תמורה? היכל מלא ב11000 איש, פרסום, מאבקים בצמרת הכדורסל האירופאי וכו'.. תשאל את פדרמן למה הוא עדיין במכבי...

שמחה לקהל ולעיר מעניינת למרבית הבעלים ואנשי העסקים, את האיזור ההוא שאסור לדבר עליו.
כל עוד למגדל יש אולם שנראה פחות טוב מאולם ממוצע של כל בית ספר תיכון בישראל, היא גם תמשיך להתרברב ולהתפאר ללא תוצאות.

מדוע אתה חושב רענן כץ לא נכנס להרפתקאה הזאת? הרי אם כבר נקמות, אז לו היו הכי הרבה סיבות, וגם לא מעט כסף לעשות את זה... מדוע גאידמק
לא הגדיל את התקציב של מגדל בעוד כמה מליונים, לפחות לעונה אחת? הרי לא היה חסר לו כסף אז, נכון?

הלפרין ואליהו לא יישחקו במגדל בעונה הבאה... אין להם בשביל מה, ולמגדל אין מה לשלם להם.

Re: אליהו - לירושלים ?

11 יולי 2013, 14:11

Assaf M כתב:
yzafrir כתב:
Assaf M כתב:שיהיו לו בהצלחה רבה- משם הוא יוכל לשדרג את הקריירה שלו ולהיות חלק מרכזי באור הזרקורים. אפשר אפילו להתקשר לסקאוטים בנ.ב.א כי זה הזמן שלו!

האמת שאחרי שמקל קיבל חוזה בNBA כשהוא מגיע מהדלת האחורית ביותר באירופה בלי להיות במכבי אז לא הייתי שולל את העניין...זה לא דבר מובן מאליו ששחקן ישראלי שלא שיחק במכבי או באף קבוצת יורוליג או יורוקאפ נורמאלית קיבל חוזה מובטח שם...

כשלליאור יהיה את מוסר העבודה, השכל והכישרון של מקל, אז גם הוא יגיע לNBA

לאליהו יש הרבה יותר כשרון וגם לא פחות שכל. לגבי מוסר עבודה, אתה צודק.

11 יולי 2013, 15:19

misha כתב:
toja27 כתב:

זה ממש לא אותו הדבר. אני אמרתי שיש לי תחושה שהוא מחכה למגדל. אתה (ואחרים) אמרתם בנחרצות שאין שום סיכוי.

11 יולי 2013, 15:22

jol9 כתב:איזו תמורה? היכל מלא ב11000 איש, פרסום, מאבקים בצמרת הכדורסל האירופאי וכו'.. תשאל את פדרמן למה הוא עדיין במכבי...

שמחה לקהל ולעיר מעניינת למרבית הבעלים ואנשי העסקים, את האיזור ההוא שאסור לדבר עליו.
כל עוד למגדל יש אולם שנראה פחות טוב מאולם ממוצע של כל בית ספר תיכון בישראל, היא גם תמשיך להתרברב ולהתפאר ללא תוצאות.

מדוע אתה חושב רענן כץ לא נכנס להרפתקאה הזאת? הרי אם כבר נקמות, אז לו היו הכי הרבה סיבות, וגם לא מעט כסף לעשות את זה... מדוע גאידמק
לא הגדיל את התקציב של מגדל בעוד כמה מליונים, לפחות לעונה אחת? הרי לא היה חסר לו כסף אז, נכון?

הלפרין ואליהו לא יישחקו במגדל בעונה הבאה... אין להם בשביל מה, ולמגדל אין מה לשלם להם.

אתה באמת חושב שהגיע קבוצה של בעלים חדשים, שלכל אחד מהם יש לא מעט כסף, והם לא ינסו לעשות משהו? אני לא מאמין שהחברה האלו הגיעו למגדל בשביל להמשיך לשחק עם ליאור ליפשיץ וכדיר. די ברור שלפחות בעונה הראשונה, הם ינסו לעשות רעש.

11 יולי 2013, 16:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:איזו תמורה? היכל מלא ב11000 איש, פרסום, מאבקים בצמרת הכדורסל האירופאי וכו'.. תשאל את פדרמן למה הוא עדיין במכבי...

אתה באמת חושב שהגיע קבוצה של בעלים חדשים, שלכל אחד מהם יש לא מעט כסף, והם לא ינסו לעשות משהו? אני לא מאמין שהחברה האלו הגיעו למגדל בשביל להמשיך לשחק עם ליאור ליפשיץ וכדיר. די ברור שלפחות בעונה הראשונה, הם ינסו לעשות רעש.

אולי... אני רק לא חושב שליאור זה באיזור שלהם...
פניני, הלפרין, נעימי אולי גם אוחיון כן. אבל ליאור זה קצת גדול עליהם לדעתי.

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

11 יולי 2013, 16:13

יוני, אוחיון??
לבחור כבר יש חוזה ב-2 קבוצות, אתה רוצה שיחתום גם בקבוצה שלישית?? :unsure

11 יולי 2013, 16:20

חנו'ש כתב:יוני, אוחיון??
לבחור כבר יש חוזה ב-2 קבוצות, אתה רוצה שיחתום גם בקבוצה שלישית?? :unsure

הכוונתי כמובן מבחינת העלויות.... :bigsmile2

11 יולי 2013, 17:21

jol9 כתב:
toja27 כתב:ואיזה תמורה מקבלים מזה שהבעלים ישפכו כסף על מכבי (כמו שהאוהדים דורשים ולדעתי בצדק)? ירושלים היא לא שונה, התמורה היא שאתה מביא כסף, ובונה קבוצה ומביא אותה להצלחות. ומביא שמחה לקהל ולעיר.
ולהזכירך, ירושלים היא לא איזה בני השרון. זאת עיר הבירה של ישראל. אין טבעי מזה שהיא תהיה ברמות הגבוהות באירופה. זאת השאיפה של הבעלים, ולשם כך הם ישקיעו בקבוצה.

איזו תמורה? היכל מלא ב11000 איש, פרסום, מאבקים בצמרת הכדורסל האירופאי וכו'.. תשאל את פדרמן למה הוא עדיין במכבי...

מכל מה שכתבת ההבדל היחיד הוא שנוקיה מכילה 11,000 אלף איש והארנה החדשה תכיל 5,500 (שלפי השמועות יש אפשרות שהארנה החדשה תורחב)ולא הבאת שום טיעון למה לא להשקיע בירושלים.והתיאור שלך של מלחה ואני לא מדבר על האולם החדש שיחנך בקרוב פשוט מראה שאתה לא מדבר ממקום אובייקטיבי וככה אני מתייחס לכל הפוסט שלך.
דבר נוסף, המציאות היא שככל הנראה הולכים להשקיע כמה מיליונים בכל עונה בקבוצה הזאת. ככה שאתה לא מתווכח איתי אלא עם המציאות וכאן אתה יוצא נפסד.להגיד איזה תמורה אתה מקבל מלהשקיע בירושלים כשבפועל משקיעים בה כבר עכשיו והולכים להשקיע בעתיד זאת סתירה. בטח שאין שום הבדל מהותי מלהשקיע במכבי או להשקיע בירושלים.
ולגבי עתידו של אליהו, אני לא יודע(למרות שיש לי השערה שכן) וגם אתה לא. אז בוא נשאיר את זה שם וכמו שאמרתי לפני כן לא נשמע כאילו אנחנו כן.

11 יולי 2013, 19:10

jol9 כתב:אולי... אני רק לא חושב שליאור זה באיזור שלהם...
פניני, הלפרין, נעימי אולי גם אוחיון כן. אבל ליאור זה קצת גדול עליהם לדעתי.

גדול על 4 אנשים ששווים ביחד למעלה ממליארד דולר לשים מליון דולר על אליהו? אני לא יודע אם זה יצא לפועל, אבל זה בטוח לא גדול על הקבוצה הזו.

12 יולי 2013, 01:18

רוי ותוז'ה, אתם מדברים כאילו בפעם הראשונה אנחנו בסרט הזה...

האם היה גדול על גאידמק לבנות במגדל קבוצה שלפחות שנה אחת תהיה אחת הטובות באירופה?? (כלומר להשקיע איזה 25 מליון דולר). לא נראה לי, אבל עובדה שזה לא קרה.

ההבדל של ההיכל הוא הבדל מאוד משמעותי. לא יודע מתי הארנה יהיה גמור, אבל גם אז עדיין היתרון המשמעותי הוא של מכבי. העובדה שמכבי משחקת
ביורוליג, ומוכרת 10K מנויים כל שנה, אמורות להיות מאוד חיוביות עבור משקיעים פוטנציאליים.
מגדל לא ממש יכולה להתגאות בדברים כאלה, ולכן זה פחות מושך בעיני המשקיעים.

12 יולי 2013, 05:59

jol9 כתב:רוי ותוז'ה, אתם מדברים כאילו בפעם הראשונה אנחנו בסרט הזה...

האם היה גדול על גאידמק לבנות במגדל קבוצה שלפחות שנה אחת תהיה אחת הטובות באירופה?? (כלומר להשקיע איזה 25 מליון דולר). לא נראה לי, אבל עובדה שזה לא קרה.

ההבדל של ההיכל הוא הבדל מאוד משמעותי. לא יודע מתי הארנה יהיה גמור, אבל גם אז עדיין היתרון המשמעותי הוא של מכבי. העובדה שמכבי משחקת
ביורוליג, ומוכרת 10K מנויים כל שנה, אמורות להיות מאוד חיוביות עבור משקיעים פוטנציאליים.

בוא נעשה לרגע סדר - אם אני לא טועה, אז גאידמק כן רצה לזרוק איזה 20 מליון דולר בעונה הראשונה (אפילו הציע 4 מליון נטו לשאראס), אבל קליין עצר אותו. אחרי עונה קליין כבר הסתכסך עם גאידמק והסיפור נגמר.

ברור שההבדל של ההיכל הוא עצום, אבל זה לא מה שימנע מקבוצת הרוכשים שלהם להציע חצי מליון + לאליהו. אנחנו מדברים פה על משהו נקודתי שיעשה בשביל למשוך תשומת לב, וזה הרי כל המטרה ברכישת קבוצת כדורסל. בוא נראה איך זה מתגלגל, אבל לדעתי יש סיכוי סביר בהחלט שאליהו יהיה במגדל בעונה הבאה. זה לא משהו תלוש מהמציאות.

12 יולי 2013, 10:38

לא יודע אם הוא יהיה או לא, לדעתי זאת תהיה טעות מצדו.
יש לו עוד כמה שנים טובות לשחק כדורסל, ואם הוא יחתום שם, יש סיכוי שזה יהיה החוזה הגדול האחרון שלו.

12 יולי 2013, 11:37

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי ותוז'ה, אתם מדברים כאילו בפעם הראשונה אנחנו בסרט הזה...

בוא נעשה לרגע סדר - אם אני לא טועה, אז גאידמק כן רצה לזרוק איזה 20 מליון דולר בעונה הראשונה (אפילו הציע 4 מליון נטו לשאראס), אבל קליין עצר אותו. אחרי עונה קליין כבר הסתכסך עם גאידמק והסיפור נגמר.

ברור שההבדל של ההיכל הוא עצום, אבל זה לא מה שימנע מקבוצת הרוכשים שלהם להציע חצי מליון + לאליהו. אנחנו מדברים פה על משהו נקודתי שיעשה בשביל למשוך תשומת לב, וזה הרי כל המטרה ברכישת קבוצת כדורסל. בוא נראה איך זה מתגלגל, אבל לדעתי יש סיכוי סביר בהחלט שאליהו יהיה במגדל בעונה הבאה. זה לא משהו תלוש מהמציאות.

ושוב, דיבורים דיבורים דיבורים. פעם קליין עצר את גאידמק, פעם המשטרה עצרה את נחום מנבר, אח"כ מישהו אחר יעצור את החבורה הזאת...
תאמין לי שאם הם היו יכולים, ואם זה באמת היה קורה, כל הרשת כבר היתה מלאה בפרסומים ובידיעות, ואם אליהו באמת היה מקבל הצעה כזאת, אז כבר מזמן היינו שומעים
על כך גם מהכיוון של מכבי.

12 יולי 2013, 11:52

אף אחד לא ישקיע בקבוצה אחרת בארץ כל עוד ההיכל החדש שלהם לא מוכן וחשוב מכך , הם לא משחקים ביורוליג .
זה ברור שמבחינת כמות אוהדים , גם להם וגם להפועל תלאביב וגם לחיפה ...יש פוטנציאל למלא את נוקיה אם היה בא מיליארדר ומרים קבוצה רצינית שתתמודד ביורוליג...
סך הכל , אוהדי הכדורגל של הקבוצה היו שמחים אם היו להם קבוצות כדורסל נורמאליות ולא כאלו שגונבים אליפות פעם ב..
פרסם תגובה