Number8 כתב:חותם לכם שכהן לא ישחק דקה
כנ"ל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Number8 כתב:חותם לכם שכהן לא ישחק דקה
er79 כתב:אני מקווה שאתה טועה. בתור ישראלי הוא יוכל לתת כמה דקות בליגה. אני מבחין בפוטנציאל קלאתיסי משהו בשחקן הזה. בכל מקרה, מקווה שאתה טועה ושניקולה כן ישקיע בבחור הזה ויהפוך אותו לשחקן איכותי.
ankram כתב:er79 כתב:אני מקווה שאתה טועה. בתור ישראלי הוא יוכל לתת כמה דקות בליגה. אני מבחין בפוטנציאל קלאתיסי משהו בשחקן הזה. בכל מקרה, מקווה שאתה טועה ושניקולה כן ישקיע בבחור הזה ויהפוך אותו לשחקן איכותי.
אם מורן רוט מהרכזים הישראלים הכי טובים בליגה בקושי קיבל דקות , למרות שהעונה הקודמת שיחקנו למעשה עם רכז אחד בכושר מחריד , אז למה שבלאט הלחוץ ייתן דקות לכהן?
shayD כתב:עושה רושם שמכבי הולכת על יותם הלפרין כסייד קיק של רייס וסוגרת את הסגל לעונה.![]()
נו, מילא....
חנו'ש כתב:אני די בספק שזה יקרה כי אני לא חושבת שנשאר כסף, אבל אם בכל זאת איכשהו אליהו יישאר במכבי, אז בסה"כ המצב לא יהיה כזה רע.
אומנם עדיין יהיה לנו מחסור כמו תמיד של רכז, אבל מה עוד חדש??
חוץ מעניין הרכז שהוא כמובן מאוד משמעותי בעיניי, כל שאר העמדות הופכות להיות די עמוקות ומגוונות.
ברור שלא מדובר אפילו במשהו שקרוב גם בקצת לסגלים האדירים של קבוצות העל, אבל כשמסתכלים על הדרג השני של היורוליג - המצב לא כזה רע.
כמובן שבהנחה היותר הגיונית שאליהו לא נשאר, אז תהיה לנו כמובן בעיה של מחסור ב-4 טבעי (לא אינגלס, לא סמית' ואפילו לא טיוס אינם טבעיים לעמדה 4 אלא רק יכולים למלא שם חורים).
וזה בנוסף כמובן לחיסרון העצום של רכז נורמלי, שאני לא יודעת אם הזכרתי את זה כבר.... אבל זו בעיה עצומה!!
MTA2311 כתב:יש כרגע שתי עמדות טובות במכבי. 3 ו5. כל השאר מורכבות מהימורים ואילתורים. לא הייתי קורא לזה קבוצה לא רעה.
er79 כתב:חנו'ש כתב:אני די בספק שזה יקרה כי אני לא חושבת שנשאר כסף, אבל אם בכל זאת איכשהו אליהו יישאר במכבי, אז בסה"כ המצב לא יהיה כזה רע.
אומנם עדיין יהיה לנו מחסור כמו תמיד של רכז, אבל מה עוד חדש??
חוץ מעניין הרכז שהוא כמובן מאוד משמעותי בעיניי, כל שאר העמדות הופכות להיות די עמוקות ומגוונות.
ברור שלא מדובר אפילו במשהו שקרוב גם בקצת לסגלים האדירים של קבוצות העל, אבל כשמסתכלים על הדרג השני של היורוליג - המצב לא כזה רע.
כמובן שבהנחה היותר הגיונית שאליהו לא נשאר, אז תהיה לנו כמובן בעיה של מחסור ב-4 טבעי (לא אינגלס, לא סמית' ואפילו לא טיוס אינם טבעיים לעמדה 4 אלא רק יכולים למלא שם חורים).
וזה בנוסף כמובן לחיסרון העצום של רכז נורמלי, שאני לא יודעת אם הזכרתי את זה כבר.... אבל זו בעיה עצומה!!
זה בדיוק העניין, ובגלל זה זה מתסכל אותי: לשם שינוי בנו קבוצה לא רעה, אבל עוד פעם מתוך חשיבה עקומה ומעוותת הפקירו את העמדה הכי חשובה. זה מתחיל לתסכל.
חנו'ש כתב:תגידו, איך האוסטרלי בהגנה??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־47 אורחים