felix_r כתב:ושוב אני אומר לך, אני בכלל לא מדבר על אורך הרוטציה. לכל מאמן יש שחקנים שהוא אוהב יותר, וכאלה שהוא אוהב פחות, אבל לא יכול להיות, שבלאט לא מצא אפילו שחקן ספסל אחד שהוא סומך עליו. לא יכול להיות, שבסיום העונה אין אפילו שחקן אחד בסגל, שנמצא בכושר טוב.
פליקס, יש לי גם הרבה טענות לבלאט העונה, אבל להגיד שמעולם לא ראית מאמן שעושה... נו באמת... חסרים מאמנים רעים ביורוליג ובליגה?
השם סקריולו אומר לך משהו, לא? האם זה מאמן עדיף על בלאט?
ומה לגבי קורטינאייטיס (אחד השחקנים האהובים עלי) שלא הצליח לקחת קבוצה נהדרת ומוכשרת מאוד מעבר לטופ 16...
אני כבר לא מדבר על פיאנג'יאני שאתה כ"כ מעריך, שנכשל כשלון גדול עם קבוצת המליונים של פנר...
ואחרון חביב - מסינה הגדול, שנכשל והושפל בחצי הגמר ע"י אול' עם הקבוצה הכי עשירה באירופה.
ודוגמא אחרונה - פיני, מאמן גדול לכל הדעות, הגיע בעונה האחרונה שלו במכבי למצב שבו אף אחד לא מתפקד והוא כמעט והפסיד בסדרה בארץ לקבוצה נחותה בהרבה,
ולבסוף הובס בגמר ע"י גליל (וכמובן גם הפסיד לקבוצה נחותה עם יתרון ביתיות ביורוליג).
כמו שאתה רואה, יש מאמנים, גם גדולים, שטעו ונתנו עונות חלשות עוד יותר מהעונה הזאת של בלאט, שעם כל הביקורת עליו, קיבל חרא של סגל לידיים, שאי אפשר היה להוציא ממנו
הרבה יותר ממה שהוציא.