בעצם מה עם הפספוס של ארז מרקוביץ'? איך כמה אוהדים חמומי מוח טירפדו קריירה שלו במכבי ?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:אני לא חושב שהנפלד התחנן. אם זכרוני אינו מטעה אותי במשחק החוץ מול נובו מסטו הנפלד החליף את קומג׳יס
והי פנטסטי. פיני אחרי המשחק אמר שהנפלד יפתח מעתה והלאה , וזה פתח את הדרך לאחת מקבוצות ההגנה
הכי טובות ביורוליג. להזכירכם גם בחוץ וגם בבית קבוצות היו מגרדות את ה60 נקודות בקושי. ההגנה נבנתה מהלחץ של הגארדים. הכיסוי השלם של נדב והמטריה של הפמן. פשוט קבוצת הגנה פנומנלית.
גם בחצי הגמר מכבי שחטה את ברצלונה ובגמר נדב שיתק את בודירוגה אבל מכבי נכנעו לקטש ורבראצה.
זה עוד בלי להזכיר את הסדרה מול פאף עד היום לדעתי הסדרה המרגשת ביותר.
ankram כתב:שלא לומר אוברייטד ....
קובי כתב:בנוגע לפיני-נדב, פיני בהחלט ניסה ללכת על שינוי קונספט ולפתוח עם 2 זרים גבוהים בחמישייה, ע"ח הנפלד ב-4 + סנטר זר, שאפיין את סגלי הקבוצה בשנים קודם לכן. הרעיון המקורי היה גיברט ואייבנט והתחלף להאפמן וקומג'יס.
עם הזמן, פיני גילה שעם הנפלד זה פשוט הרבה יותר מוצלח והשאר הסטוריה.
er79 כתב:אכלנו אותה. אם יוגב אכן ייאלץ לשחק בקובאן, תוכנית המגירה- לפחות על פי כמה סקופיסטים ברשת שהמקור שלהם כנראה שתוי- ליאו ווסטרמן, על הכוונת של ז'ליקו, בעקבות עסקת תאודוסיץ' שכשלה. בקיצור, על כל פנים עושה רושם שאפשר לשכוח ממנו. את ז'ליקו ופנקס הצ'קים הבלתי מוגבל שהוא קיבל מהטורקים לא ניתן יהיה לנצח. אגב, גם הידיעות על העניין של הטורקים בווסטרמן הם גם בגדר שמועות בלבד כרגע, חייבים לציין.
"אני לא יכול לחכות לשחק איתך, טייריס רייס", צייץ אינגלס הערב, "בראד איימס (סוכנו של השחקן) סיפר לי עליך דברים טובים!". התשובה של רייס לא איחרה לבוא: "איימס סיפר לי אותו דבר עליך. אני מוכן!". רייס הוסיף ציוץ נוסף היום, שאולי מלמד על מוסר העבודה שלו: "עבודה עבוד ועוד עבודה", הוא כתב, "זה מה שהביא אותי לכאן, וזה מה שהולך להשאיר אותי כאן". איימס אגב ענה לשניהם כשצייץ: "זו הולכת להיות שנה מסעירה".
ואם כבר באינגלס עסקינן, הרי שנראה שהפורוורד האוסטרלי נלהב לקראת הגעתו למועדון החדש, ובעיקר לעיר החדשה שממתינה לו. לפני יומיים צייץ האוסטרלי: "מה כל חבריי החדשים בישראל עושים? אני לא יכול לחכות להגיע לתל אביב... לאילו מקומות אני חייב ללכת?", והוסיף את התגית #עירחדשה.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2666085
misha כתב:"אני לא יכול לחכות לשחק איתך, טייריס רייס", צייץ אינגלס הערב, "בראד איימס (סוכנו של השחקן) סיפר לי עליך דברים טובים!". התשובה של רייס לא איחרה לבוא: "איימס סיפר לי אותו דבר עליך. אני מוכן!". רייס הוסיף ציוץ נוסף היום, שאולי מלמד על מוסר העבודה שלו: "עבודה עבוד ועוד עבודה", הוא כתב, "זה מה שהביא אותי לכאן, וזה מה שהולך להשאיר אותי כאן". איימס אגב ענה לשניהם כשצייץ: "זו הולכת להיות שנה מסעירה".
ואם כבר באינגלס עסקינן, הרי שנראה שהפורוורד האוסטרלי נלהב לקראת הגעתו למועדון החדש, ובעיקר לעיר החדשה שממתינה לו. לפני יומיים צייץ האוסטרלי: "מה כל חבריי החדשים בישראל עושים? אני לא יכול לחכות להגיע לתל אביב... לאילו מקומות אני חייב ללכת?", והוסיף את התגית #עירחדשה.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2666085
MTA2311 כתב:אני חייב להודות שאני קורא את הדברים האלה ופשוט מתרגש עד דמעות. לא רק שהגיע אלינו שחקן מברצלונה הגדולה, נראה שהוא גם אוהב את העיר!
ולא רק שהחתמנו רכז אמיתי נפלא מהיורוקאפ, נראה שגם יש לו מוסר עבודה גבוה!!
פדרמן![]()
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:אני חייב להודות שאני קורא את הדברים האלה ופשוט מתרגש עד דמעות. לא רק שהגיע אלינו שחקן מברצלונה הגדולה, נראה שהוא גם אוהב את העיר!
ולא רק שהחתמנו רכז אמיתי נפלא מהיורוקאפ, נראה שגם יש לו מוסר עבודה גבוה!!
פדרמן![]()
![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־12 אורחים