יותם הלפרין חתם בהפועל ירושלים ל- 3 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יותם הלפרין חתם בהפועל ירושלים ל- 3 שנים

הודעהעל ידי roy1000 » 01 אוגוסט 2013, 20:53

misha כתב:אתה רציני עם בולשיט ההזוי הזה במשפט האחרון? מישהו פה שיבח את פדרמן (ואני אף פעם לא הייתי מישהו מגן עליהם)? מישהו אמר שמגדל לא יכולה להציע יותר ממה שהיא הציעה לשחקנים ישראלים בעבר? כן, הם יכולים לתת יותר ממה שהיה להם בעבר ואף אחד לא הכחיש את זה אבל עד עכשיו כל מה שהם עשו זה לתת לשחקן כמו הלפרין, אותו מכבי לא רצתה, 300K ועל המקרה הזה דיברנו. אז ברשותך אני אחכה עם הבכי והיסטריה של מהפכה. הם עדיין לא ברמה של יכולת לקחת שחקן שמכבי באמת רוצה וכשהם יהיו וכשזה יקרה אז נדבר בהתאם.

מדובר בתהליך, וההיסטריה היא בטח לא סביב הגוויה של הלפרין אלא סביב זה שמכבי מתגלגלת במדרון לאט לאט כמו איזה תאונת רכבת בהילוך איטי. אז היום זה הלפרין ומחר זה אליהו ומחרתיים זה אוחיון (או לא יודע מי). הכיוון הוא ברור לחלוטין, והפעם זה לא איזה גאידמק מטורף, אלא חבורה שיכולה להרשות לעצמה את זה ליותר משנה - שנתיים. וזה גם ממש לא משנה אם זה מגדל או חיפה - אם פדרמן נשאר במכבי, בתוך שנתיים או מקסימום שלוש, אנחנו נראה את מגדל/חיפה או קבוצה אחרת שלוקחת למכבי ישראלים וגם זרים. זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו והלפרין זה רק תחנה בדרך.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 21:08

roy1000 כתב:
misha כתב:אתה רציני עם בולשיט ההזוי הזה במשפט האחרון? מישהו פה שיבח את פדרמן (ואני אף פעם לא הייתי מישהו מגן עליהם)? מישהו אמר שמגדל לא יכולה להציע יותר ממה שהיא הציעה לשחקנים ישראלים בעבר? כן, הם יכולים לתת יותר ממה שהיה להם בעבר ואף אחד לא הכחיש את זה אבל עד עכשיו כל מה שהם עשו זה לתת לשחקן כמו הלפרין, אותו מכבי לא רצתה, 300K ועל המקרה הזה דיברנו. אז ברשותך אני אחכה עם הבכי והיסטריה של מהפכה. הם עדיין לא ברמה של יכולת לקחת שחקן שמכבי באמת רוצה וכשהם יהיו וכשזה יקרה אז נדבר בהתאם.

מדובר בתהליך, וההיסטריה היא בטח לא סביב הגוויה של הלפרין אלא סביב זה שמכבי מתגלגלת במדרון לאט לאט כמו איזה תאונת רכבת בהילוך איטי. אז היום זה הלפרין ומחר זה אליהו ומחרתיים זה אוחיון (או לא יודע מי). הכיוון הוא ברור לחלוטין, והפעם זה לא איזה גאידמק מטורף, אלא חבורה שיכולה להרשות לעצמה את זה ליותר משנה - שנתיים. וזה גם ממש לא משנה אם זה מגדל או חיפה - אם פדרמן נשאר במכבי, בתוך שנתיים או מקסימום שלוש, אנחנו נראה את מגדל/חיפה או קבוצה אחרת שלוקחת למכבי ישראלים וגם זרים. זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו והלפרין זה רק תחנה בדרך.

כן, יש תהליך מסוים ומכבי תחת פדרמנים לא במקום טוב כרגע - אף אחד לא אמר שלא. אבל עם כל זה שאנחנו בירידה, אנחנו עוד לא במצב שמגדל או חיפה יכולות לקחת מאיתנו שחקנים (ולדעתי זה גם לא כזה קרוב) והסיפור של הלפרין לא ממש מייצג כי הוא מראה יותר על הלפרין ועליבותו. יכול להיות שהחברה של מגדל יגדילו בצורה משמעותית את התקציב בעתיד אבל כרגע הם עוד לא שם ואני קודם רוצה לראות אותם מגבים את הדיבורים במעשים. נכון לעכשיו הם לא עשו איזה משהו מיוחד חוץ מלתת ליותמוש אפשרות לשדוד עוד מועדון.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי CYellow7 » 01 אוגוסט 2013, 21:35

אנשים פה ממש מגזימים. ירושלים לא לקחה למכבי שום דבר.
גם הלפרין וגם אליהו הם שחקנים ישראלים שעשו עונה חלשה מאוד, אין להם הצעות מאירופה ומכבי לא מעוניינת בהם. ירושלים היא סה"כ ברירת המחדל שלהם.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי roy1000 » 01 אוגוסט 2013, 21:40

CYellow7 כתב:אנשים פה ממש מגזימים. ירושלים לא לקחה למכבי שום דבר.
גם הלפרין וגם אליהו הם שחקנים ישראלים שעשו עונה חלשה מאוד, אין להם הצעות מאירופה ומכבי לא מעוניינת בהם. ירושלים היא סה"כ ברירת המחדל שלהם.

אי אפשר לשים את הלפרין ואליהו באותו המשפט. הלפרין נראה כמו שחקן גמור ואליהו הוא עדיין הישראלי הכי טוב מחוץ ל- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי CYellow7 » 01 אוגוסט 2013, 21:43

אולי הכי מוכשר, לא בטוח שהכי טוב. לאליהו יש המון חסרונות ומכבי, שגם ככה מוגבלת תקציבית, לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך יקר מבחינתה ולא כשחקן מוביל.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי roy1000 » 01 אוגוסט 2013, 21:43

CYellow7 כתב:אולי הכי מוכשר, לא בטוח שהכי טוב. לאליהו יש המון חסרונות ומכבי, שגם ככה מוגבלת תקציבית, לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך יקר מבחינתה ולא כשחקן מוביל.

אז מי יותר טוב ממנו? פניני? אוחיון? טיוס?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 אוגוסט 2013, 21:52

גלובס מפרסמים את שכר הישראלים המובילים בש"ח בברוטו :

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

אם כבר מדברים על שכר מוגזם, אז אפשר גם לדבר על פניני עם 2.6 מיליון ( תעשו חשבון לבד כמה זה בדולרים, נראה לי כמו 750 אלף דולר ברוטו כמעט ), לדעתי שחקן שכבר לא צריך להיות במכבי, אפילו אם מדברים רק על תרומה מקצועית פרופר. זה עוד יתחדד העונה כשיש לנו שני זרים על העמדה שלו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 21:59

אדגר פו כתב:גלובס מפרסמים את שכר הישראלים המובילים בש"ח בברוטו :

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

אם כבר מדברם על שכר מוגזם, אז אפשר גם לדבר על פניני עם 2.6 מיליון ( תעשו חשבון לבד כמה זה בדולרים ), לדעתי שחקן שכבר לא צריך להיות במכבי, אפילו אם מדברים רק על תרומה מקצועית פרופר. זה עוד יתחדד העונה כשיש לנו שני זרים על העמדה שלו.

לא נראה לי שבמכבי רוצים אותו, פשוט אי אפשר להשתחרר מהחוזה שלו. רוב הסיכויים שבקיץ הבא הוא כבר לא יהיה פה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי CYellow7 » 01 אוגוסט 2013, 22:01

roy1000 כתב:
CYellow7 כתב:אולי הכי מוכשר, לא בטוח שהכי טוב. לאליהו יש המון חסרונות ומכבי, שגם ככה מוגבלת תקציבית, לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך יקר מבחינתה ולא כשחקן מוביל.

בעונה שעברה טיוס היה טוב יותר ובעיקר יעיל יותר, לדעתי לפחות.
רובנו היינו רוצים לראות את אליהו ממשיך, אבל הוא ממש לא שווה את הסכומים שהוא דורש. אם בא לו להיעלב ולעשות דווקא וללכת לירושלים - שיהיה לו בהצלחה, במהלך הזה הוא יפגע בעיקר בקריירה שלו.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוגוסט 2013, 22:37

CYellow7 כתב:
roy1000 כתב:

בעונה שעברה טיוס היה טוב יותר ובעיקר יעיל יותר, לדעתי לפחות.
רובנו היינו רוצים לראות את אליהו ממשיך, אבל הוא ממש לא שווה את הסכומים שהוא דורש. אם בא לו להיעלב ולעשות דווקא וללכת לירושלים - שיהיה לו בהצלחה, במהלך הזה הוא יפגע בעיקר בקריירה שלו.

בוא נראה את טיוס משחק במכבי ואז נוכל לשפוט.

אני מאוד מסכים עם הכיוון של רוי. הבעיה היא לא מקצועית, אלא תהליכית.

בהתחלה פדרמן האב והבן הפכו את מכבי לקבוצה לא רלוונטית באירופה, שבזכות מאמן מצויין וכמה בינגואים הצליחה בכל זאת יותר מהמצופה.
עכשיו הם מובילים את מכבי גם לביטול היתרונות שלה מול הקבוצות בליגה.

התהליך כבר החל והוא ייעצר רק כשתבוא הנהלה ובעלים חדשים ויחליפו את הנוכחיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2013, 22:51

מאמן הקבוצה בראד גרינברג התייחס להחתמתו של הגארד: "יותם הוא תוספת כוח משמעותית לקבוצה. אני שמח שהוא בחר לשחק בהפועל מגדל ירושלים בשנים הבאות ולהוות חלק משמעותי בדרך שאנחנו מתווים. הלפרין יוסיף לנו המון מנהיגות, נוכחות על המגרש ובחדר ההלבשה, חוכמת משחק, וזאת בנוסף ליכולותיו הברורות כשחקן ברמות הכי גבוהות באירופה".

חחחח מנהיגות??
מה הוא לקח?? :laugh1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ביבו » 01 אוגוסט 2013, 23:56

מה קרה????
ירושלים רצו את מורן רוט ואת בן רייס ולא הצליחו להחתים אותם,כולה החתימו שחקן מאד בינוני שיפגע להם מאד בתקציב.
ביבו

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 אוגוסט 2013, 08:04

שיהיה ליותם בהצלחה. לא צריך להיות כאלו צרי-עין, הצלחה של היריב זה לאו דוקא כשלון שלך.
אם יותם יצליח בירושלים, הכורדסל הישראלי רק ירוויח.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2013, 11:14

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוגוסט 2013, 11:44

חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2666498&m=1
:thumbup

הוא תמיד מוציא לי את המילים מהפה
ממש בא לי שהוא יהיה פרשן במשחקים של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוגוסט 2013, 15:26

חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2666498&m=1
:thumbup

כתבה נחמדה, אם כי לא צריך להיות שי האוזמן כדי לדעת שמכבי של פדרמניה איבדה את הדרך לחלוטין. את זה גם 90% מהאוהדים מבינים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 02 אוגוסט 2013, 16:24

roy1000 כתב:מדובר בתהליך, וההיסטריה היא בטח לא סביב הגוויה של הלפרין אלא סביב זה שמכבי מתגלגלת במדרון לאט לאט כמו איזה תאונת רכבת בהילוך איטי. אז היום זה הלפרין ומחר זה אליהו ומחרתיים זה אוחיון (או לא יודע מי). הכיוון הוא ברור לחלוטין, והפעם זה לא איזה גאידמק מטורף, אלא חבורה שיכולה להרשות לעצמה את זה ליותר משנה - שנתיים. וזה גם ממש לא משנה אם זה מגדל או חיפה - אם פדרמן נשאר במכבי, בתוך שנתיים או מקסימום שלוש, אנחנו נראה את מגדל/חיפה או קבוצה אחרת שלוקחת למכבי ישראלים וגם זרים. זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו והלפרין זה רק תחנה בדרך.

אני לא כ''כ מבין את התהליך שעליו אתה מדבר. זה שהפועל ירושלים יכולה להרשות לעצמה להציע שכר כזה להלפרין(ולישראלים אחרים) זו אולי בעיה של מכבי, אך זו לא אשמת הבעלים. מה אתה למעשה מציע? שמכבי ישוו את ההצעה בכל מחיר, גם כשידוע שהלפרין לא שווה את הסכום שקיבל בירושלים? זו באמת נקודה שלא הבנתי.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוגוסט 2013, 16:45

התנין כתב:
roy1000 כתב:מדובר בתהליך, וההיסטריה היא בטח לא סביב הגוויה של הלפרין אלא סביב זה שמכבי מתגלגלת במדרון לאט לאט כמו איזה תאונת רכבת בהילוך איטי. אז היום זה הלפרין ומחר זה אליהו ומחרתיים זה אוחיון (או לא יודע מי). הכיוון הוא ברור לחלוטין, והפעם זה לא איזה גאידמק מטורף, אלא חבורה שיכולה להרשות לעצמה את זה ליותר משנה - שנתיים. וזה גם ממש לא משנה אם זה מגדל או חיפה - אם פדרמן נשאר במכבי, בתוך שנתיים או מקסימום שלוש, אנחנו נראה את מגדל/חיפה או קבוצה אחרת שלוקחת למכבי ישראלים וגם זרים. זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו והלפרין זה רק תחנה בדרך.

אני לא כ''כ מבין את התהליך שעליו אתה מדבר. זה שהפועל ירושלים יכולה להרשות לעצמה להציע שכר כזה להלפרין(ולישראלים אחרים) זו אולי בעיה של מכבי, אך זו לא אשמת הבעלים. מה אתה למעשה מציע? שמכבי ישוו את ההצעה בכל מחיר, גם כשידוע שהלפרין לא שווה את הסכום שקיבל בירושלים? זו באמת נקודה שלא הבנתי.

מה אני מציע לעשות? להגדיל את תקציב השחקנים ולבנות קבוצה הרבה יותר טובה ממה שיש כרגע, שתכלול לפחות שני שחקנים ברמת יורוליג גבוהה ואת שלושת הישראלים הכי טובים שלא ב- NBA.

התהליך שאני מדבר עליו זה תהליך שבו תקציב שחקנים של מכבי יורד מעונה לעונה למרות שההכנסות רק עולות ומחירי המנויים רק עולים. בינתיים, קבוצות היורוליג המובילות מתרחקות ממכבי והקבוצות בליגה (חיפה/מגדל/???) מתקרבות ובתוך זמן קצר יוכלו גם להציע סכומים שווים לפחות לישראלים המובילים. אני לא רציתי ולא רוצה את הלפרין במכבי. אני רוצה לחזור להיות קבוצה מובילה ולא קבוצה בהתדרדרות מתמדת.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 02 אוגוסט 2013, 16:52

אז אתה בדעה שמכבי צריכה להציע לישראלים הרבה יותר מהשווי האמיתי שלהם, מהסיבה שירושלים עושה זאת?
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2013, 17:05

התנין כתב:אז אתה בדעה שמכבי צריכה להציע לישראלים הרבה יותר מהשווי האמיתי שלהם, מהסיבה שירושלים עושה זאת?

אל תיתפס לדוגמא של הלפרין בלבד, למרות ש-300K הוא עדיין שווה (לא צריך להגזים גם בהקטנה של היכולות שלו).
רוי מדבר על דברים פשוטים - סגל איכותי וכשרוני, תקציב שחקנים גבוה יותר, ישראלים בכירים יותר... זה הכל בעצם.

אם לדעת הצוות המקצועי של מכבי פניני, לאנדסברג וטיוס הם הישראלים הכי טובים שאפשר להביא, אז כנראה שיש איזשהי בעיה.
אם לדעת הצוות המקצועי, להביא כוכב לקו האחורי מסתכם במתן הצעה כלשהי לפארגו וכשסירב, החתמה של שחקן דרג ביניים נוסף, אז כנראה שיש כאן בעיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גיא ו־14 אורחים