MTA2311 כתב:yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
ברור שכשרע לו אז הוא משמין ולכן הוא דורש יותר תשומת לב משחקן רגיל .
העניין הוא שכשהוא טוב הוא פשוט מחזיר לך ברבית דה רבית על ההשקעה בו .
יוני , היקמן עובר העונה לשחק בעמדה יותר מתאימה לו ולכן אני חושב שהיתרונות שלו יותר יבלטו מהחסרונות שלו .
השאלה אם יוגב יחזור ליכולת שהפגין בעבר , והאם רייס הוא באמת כזה שחקן טיפש ואנוכי כמו שאתם חושבים ולדעתי (ממה שראיתי ממנו בשנתיים האחרונות ) ממש לו .
איגלס ישמש סוג של איידסון , אולאראונד שיעשה מה שיבקשו ממנו .
השמנת יתר היא לא "בעיית אופי". גם לא כל בחור שמן( אפילו אם שמן מאוד), בהכרח סובל מהפרעות אכילה.
גם שנה שעברה היקמן שיחק 2. זה שהוא החזיק את הכדור חלק גדול מההתקפה, לא אומר שהוא ניהל אותה, ולא אומר שהוא שיחק 1. מהבחינה הזאת שום דבר לא השתנה.
אינגלז הוא לא אול אראונד. הוא לא מוסר, לא חוטף ולא לוקח ריבאונדים.
מסכים לגבי אינגלס והיקמן.
אידסון, מעבר להיותו באמת שחקן מאוד רב גוני, הוא היה מנהיג, חכם ובעל יכולת לנהל התקפות. אינגלס לא זכור לי ככזה.
היקמן מנגד הוא שחקן שמשום מה לוקח על עצמו את המשחק גם כשהולך לו וגם כשלא הולך לו. רייס הוא לא בדיוק רכז קלאסי ממה שאני זוכר, וזה מתכון בטוח
להיקמן לקחת שליטה על התקפות רבות.
אני לא אהבתי שהיקמן לא ניצל אפילו פרומיל מהיכולות שלו בשביל לשפר את המשחק הקבוצתי - להכניס שחקנים אחרים, לתת איזו מסירת פירגון. לא סתם אמרתי כל הזמן
שהוא זונת סטטיסטיקה. בחיים לא ראיתי אותו מוותר על זריקה או על סל בשביל חבר לקבוצה, או איזה מהלך מומנטום קבוצתי שמכניס את הקבוצה לקצב.
אפשר להגיד שהיקמן הוא אנטי שאראס כזה.
לא מאמין שזה ישתנה בעונה הבאה.