המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:זה מה שכתוב על אינגלס בוויקיפדיה....
http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Ingles
MTA2311 כתב:גם אם היית אמא של אינגלז, שראתה כל משחק שלו במסגרת בינלאומית מאז ומעולם, זה עדיין לא היה מעניין בשום צורה.
ברצלונה, למרות הכל, היא המקום היחיד שאפשר לשפוט בו את הביצועים שלו.
jol9 כתב:בהקשר לאינגלס אפשר להגיד שהאמת היא כנראה בין לבין.
מצד אחד התקופה שלו בבארסה וביורוליג לא היתה מזהירה, ומצד שני במכבי כנראה שיהיה לו יותר קל להצליח.
refael כתב:באימון פתיחה אתמול בלאט טוען שהוא קיבל את השחקנים שהוא רצה והוא די שלם ומאוצה מבניית הקבוצה.
למרות זאת הוא אומר שהיו שחקנים אחרים שיכלו להיות במכבי אבל זה לא היה אפשרי בסופו של דבר שיגיעו(פארגו?).
לגבי אליהו בלאט יורה ואומר שהוא אחד השחקנים הראשונים שרצו להחתים השנה, ואם ליאור היה רוצה להיות במכבי הוא היה פה כנראה שהוא לא מעוניין.
גיימס ככל הנראה יהיה הקפטן הבא של מכבי תל אביב לפי רמיזות ורצונו של בלאט.
roy1000 כתב:refael כתב:באימון פתיחה אתמול בלאט טוען שהוא קיבל את השחקנים שהוא רצה והוא די שלם ומאוצה מבניית הקבוצה.
למרות זאת הוא אומר שהיו שחקנים אחרים שיכלו להיות במכבי אבל זה לא היה אפשרי בסופו של דבר שיגיעו(פארגו?).
לגבי אליהו בלאט יורה ואומר שהוא אחד השחקנים הראשונים שרצו להחתים השנה, ואם ליאור היה רוצה להיות במכבי הוא היה פה כנראה שהוא לא מעוניין.
גיימס ככל הנראה יהיה הקפטן הבא של מכבי תל אביב לפי רמיזות ורצונו של בלאט.
אני עדיין לא מבין את ההגיון בסגל שבנו במכבי. לא ברור לי מי ישחק בעמדה 4 (סמית'? תיוס?), מי ישחק בעמדה 2? (אינגלס? היקמן?) ואיך בדיוק שחקנים כמו רייס וסופו חיים ביחד. לא מבין מי בנה את הסגל הזה ובאיזה סגנון מכבי תרצה לשחק העונה. אני כן יודע שציוות של תיוס וג'יימס בקו הקדמי לא יעבוד וסמית' בעמדה 4 זו דרך בדוקה להידרס ביורוליג.
LIAV10 כתב:אני דווקא חושב שסמית׳ יפתח בעמדה 3 ואינגלס יבוא לספסל (סמית׳ יעבור ל-4)
LIAV10 כתב:אני דווקא חושב שסמית׳ יפתח בעמדה 3 ואינגלס יבוא לספסל (סמית׳ יעבור ל-4)
LIAV10 כתב:למה זה יהיה מפגר?
מה שחשוב זה מי מסיים את המשחק, לא מי מתחיל, הארדן לא התחיל מהספסל בת׳אנדר?
er79 כתב:אם לשפוט על פי מה שאינגלס אומר היום בראיון לוואלה (וכדאי להאמין לו כי דבריו מבוססים על דברים שבלאט אמר לו בהקשר לתפקידו ולתפקיד שחקנים אחרים בקבוצה)- אינגלס ישחק בעמדות 2-3 וסמית' ישחק בעמדה 4 השנה ברוב המשחקים. הווה אומר, אליהו באלף אחוז בחוץ. אני מניח שסמית' יהיה ה-4 הפותח, כהן וגם טיוס (שבטח גם יחלוק דקות בעמדה 5) יהיו המחליפים של סמית'. בעמדה 1 אוחיון ורייס. בעמדה 2 היקמן, לנדסברג ולפרקים אינגלס, בעמדה 3 בעיקר אינגלס לדעתי ופניני, ואולי גם לפרקים לנדסברג. זה ככה מה שאני מצליח ללמוד בין השורות בהתאם למה שבלאט מייעד לחלק מהשחקנים.
roy1000 כתב:er79 כתב:אם לשפוט על פי מה שאינגלס אומר היום בראיון לוואלה (וכדאי להאמין לו כי דבריו מבוססים על דברים שבלאט אמר לו בהקשר לתפקידו ולתפקיד שחקנים אחרים בקבוצה)- אינגלס ישחק בעמדות 2-3 וסמית' ישחק בעמדה 4 השנה ברוב המשחקים. הווה אומר, אליהו באלף אחוז בחוץ. אני מניח שסמית' יהיה ה-4 הפותח, כהן וגם טיוס (שבטח גם יחלוק דקות בעמדה 5) יהיו המחליפים של סמית'. בעמדה 1 אוחיון ורייס. בעמדה 2 היקמן, לנדסברג ולפרקים אינגלס, בעמדה 3 בעיקר אינגלס לדעתי ופניני, ואולי גם לפרקים לנדסברג. זה ככה מה שאני מצליח ללמוד בין השורות בהתאם למה שבלאט מייעד לחלק מהשחקנים.
לשים את סמית' עם ה- 1.98 שלו על שחקנים 2.05 - 2.10 ביורוליג זו התאבדות. מכבי תישחט גם בהגנה וגם בריבאונד עם הרכב כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים