22 ספטמבר 2013, 13:17
yzafrir כתב:אני גם חושב שזו החתמה בסיכון נמוך . דיויד לא ישב בבית וזלל כל התקופה הזאת אלא שיחק במסגרת מסויימת ובנוסף הוא בן אדם עם מוסר עבודה מאוד גבוהה כך שאני מניח שלא יקח לו יותר מידי זמן לחזור לכושר מלא . מה גם שהוא לא סוחב פציעה או משהו כזה....
רק צריך לעשות לו מבחן כושר לפני שמחתימים אותו לראות באיזה מצב הוא נמצא...הוא גם ככה לא היה בתכנון כך שאין פה יותר מידי סיכון...
22 ספטמבר 2013, 13:53
22 ספטמבר 2013, 14:39
22 ספטמבר 2013, 14:40
er79 כתב:עוד פעם התחלנו עם הגיל? תגיד את זה לנכבאר ולדיאמנטידיס, בני גילו של בלו, שמשחקים באריות היורוליג. הגיל של בלו לא משחק פה תפקיד משמעותי. ההיעדרות של שנה מהמגרשים משחקת יותר תפקיד, אבל יש גם דוגמאות לשחקנים כאלה שחזרו לאחר היעדרות ממושכת ונראו טוב מהר מהרגיל. לא מדובר פה בהיעדרות מפאת פציעה, שבאמת עלולה לחסל קריירה, ע"ע פרקינס. הבן אדם בכושר פיזי טוב וללא פציעות. את הידית שלו הוא יכול להשיב במצמוץ אחד. הוא צריך להיכנס לכושר משחק, אני מעריך שאם הוא חותם היום במכבי הוא יספיק להיות מוכן עם תחילת היורוליג. וזה לא שנה וחצי, פיינל פור הליגה נערך ביוני, הוא לא משחק כדורסל ברמות מקצועניות שנה ושלושה חודשים בדיוק.
22 ספטמבר 2013, 14:49
22 ספטמבר 2013, 14:52
חביב אורנג'ד כתב:הקביעות הנחרצות כאן לפיהן בלו ״בכושר טוב״ והוא ״לא חלוד״ ו״לא זלזל״, שמצודדות בתחזיות המדוקדקות בנוגע לזמן חזרתו של בלו לכושר מלא ומה אנו בדיוק צפויים לראות ממנו העונה, מזכירות לי מאוד את הקביעות הנחרצות והתחזיות שנעשו כאן ע״י פיזיולוגים/רופאים/״מביני כדורסל״ במקרה של פקרינס.
לא מבין איך אפשר לדעת כל כך הרבב מבלי לדעת.
22 ספטמבר 2013, 15:06
22 ספטמבר 2013, 16:07
22 ספטמבר 2013, 17:22
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני גם חושב שזו החתמה בסיכון נמוך . דיויד לא ישב בבית וזלל כל התקופה הזאת אלא שיחק במסגרת מסויימת ובנוסף הוא בן אדם עם מוסר עבודה מאוד גבוהה כך שאני מניח שלא יקח לו יותר מידי זמן לחזור לכושר מלא . מה גם שהוא לא סוחב פציעה או משהו כזה....
רק צריך לעשות לו מבחן כושר לפני שמחתימים אותו לראות באיזה מצב הוא נמצא...הוא גם ככה לא היה בתכנון כך שאין פה יותר מידי סיכון...
גם אני מסכים שאין סיכון, פרט לכך שיוציאו עוד כסף על שחקן שלא יתרום. הכסף הזה הרי לא יצא מהכיס של פדרמן. זה יירד מהתקציב של שנה הבאה.
אולי אני טועה, אבל אני מתקשה להאמין שאפשר להביא לפה באוקטובר שחקן בן 33 שלא שיחק שנה וחצי ולצפות ממנו תפוקה שהוא נתן בשיא הקריירה שלו. אשמח לאכול את הכובע, אבל אני לא רואה את בלו כפקטור משמעותי אם הוא חוזר.
22 ספטמבר 2013, 19:55
23 ספטמבר 2013, 10:38
yehooda כתב:לא מבין מדוע מכבי מהססת. אין למכבי באמת שחקן בעמדה 4 עם קליעה משלוש שכן ג'ו אינגלס הוא לא 4 אלא 2/3 מובהק. ולכן ראוי לעשות הכל על מנת להחזירו. לגבי השחקן שיעזוב לדעתי דוקא נעימי ולא כהן צריך להיות מושאל. יש יותר מדי גארדים במכבי ומבחינתי השאלה של פניני או נעימי הרבה יותר עניינית מאשר זו של כהן.
PG - רייס, אוחיון.
SG - היקמן, לנדסברג, פניני או נעימי.
SF - אינגלס, סמית'.
PF - טיוס, בלו. כהן
C - שון גימס, סופו.
סה"כ 12 שחקנים.
23 ספטמבר 2013, 14:33
23 ספטמבר 2013, 16:19
yzafrir כתב:איפה כתוב שמכבי בגרעון של 2 מליון חוץ מהשטויות של פיני גרשון ??
מכבי צריכה להסס רק בגלל שלא ברור באיזה כושר הוא נמצא אבל היא בהחלט צריכה לבחון אותו לפני שמחליטים סופית...
23 ספטמבר 2013, 20:57
felix_r כתב:yzafrir כתב:איפה כתוב שמכבי בגרעון של 2 מליון חוץ מהשטויות של פיני גרשון ??
מכבי צריכה להסס רק בגלל שלא ברור באיזה כושר הוא נמצא אבל היא בהחלט צריכה לבחון אותו לפני שמחליטים סופית...
לא צריך להיות ראש המוסד כדי לגלות שמכבי בגרעון גדול.
מספיק לספור את כמות השחקנים החתומים שמכבי שחררה.
23 ספטמבר 2013, 21:45
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:איפה כתוב שמכבי בגרעון של 2 מליון חוץ מהשטויות של פיני גרשון ??
לא צריך להיות ראש המוסד כדי לגלות שמכבי בגרעון גדול.
מספיק לספור את כמות השחקנים החתומים שמכבי שחררה.
ואיך מיזה אתה מסיק שמכבי בגרעון של 2 מליון דולר ?
אני דווקא חושב שמכבי הכניסה שני משקיעים חדשים כך שהתקציב שלה לא חורג בכלל העונה ....אבל כמו שלי אין שום מידע אז כך גם לך או לכל מי שמפזר בלונים לאוויר (פיני...)
23 ספטמבר 2013, 21:49
23 ספטמבר 2013, 21:51
MTA2311 כתב:זה ממש לא ברור שיש גירעון גדול.
אך אחד לא מכיר את החוזים של השחקנים ששוחררו ואף אחד לא יודע מה היו הסכמי השחרור איתם.
עצוב מאוד אם הסגלים שנבנו פה בשנתיים האחרונות הכניסו את הקבוצה לגירעון גדול. וגם אם כן, לא נורא. גירעון בקבוצות ספורט זה מצב נתון
24 ספטמבר 2013, 06:31
24 ספטמבר 2013, 11:05
24 ספטמבר 2013, 11:35
חנו'ש כתב:בספורט 5 כתוב שהדד ליין להודיע לכהן שהוא מושאל עבר כבר לפני כמה ימים, כך שלהשאיל אותו זו קצת בעיה....