כך פארגו שוב ברח למכבי ברגע האחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כך פארגו שוב ברח למכבי ברגע האחרון

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 12:52

שחף כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:חביב, אני חושב שפיספסת(במתכוון או לא) את השאלה שלי. נניח שנוטשים לרגע את עניין העמדות. מי המקביל של פארגו שמכבי הביאה בקיץ? האם מכבי הביאה שחקן מוכח בלבל של טופ 5 באירופה, כפי שפארגו היה אמור להיות? נעזוב לרגע את עניין הכסף. אני חושב שפה התשובה היא שלילית בהחלט.

לפי מה שהבנתי מכבי הביאה את סופו שלדברי כמה פרשנים הוא "הסנטר מספר 1 באירופה", מכבי גם הביאה את אינגלס ובד בבד הצליחה להשאיר את ג'יימס, סמית' ואוחיון.
אחרי קיץ מוצלח כזה מבחינתה של מכבי, כנראה שקשה לבוא בטענות.

נו, ואתה קורא לנו דמגוגים :duh

האם נראה לך ששחקן ששיחק בעונה האחרונה 12 דקות למשחק יכול להיות הסנטר הכי טוב באירופה? אני אישית לא זוכר שום פרשן שאמר את זה על סופו, והמוגבלויות האחרות שלו בהגנה ובריבאונד ידועות גם כן.

ואגב, זה בהחלט הישג גדול שמכבי הצליחה להשאיר שחקן שהיה חתום אצלה כבר- אוחיון, ועוד כזה שאליפות אירופה האחרונה הורידה דרמטית את המניות שלו בגלל תצוגה מזעזעת. כל הכבוד לפדרמן. בזמן שצסק''א הביאה את פארגו ופנר את קלייזה, פדרמן השאיר את יוגב אוחיון בסגל. איזה טירוף.

אני לא מבין בכדורסל, אבל לדברי כמה מבינים סופו הוא בפירוש שם גדול.
ועוד משהו קטן, אוחיון לא היה חתום במכבי. כמדמוני, הוא גם עכשיו לא חתום.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2013, 12:58

סופו הוא איש גדול, אבל אף אחד באירופה לא מחזיק ממנו בתור כוכב. למה אתה חושב שהוא חתם במכבי בערך בסכום שהוא חצי מערך החוזה הקודם שלו?
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 13:03

שחף כתב:סופו הוא איש גדול, אבל אף אחד באירופה לא מחזיק ממנו בתור כוכב. למה אתה חושב שהוא חתם במכבי בערך בסכום שהוא חצי מערך החוזה הקודם שלו?

אני לא יודע ושוב, אני לא מבין בכדורסל.
אם יורשה לי, אשמח לשאול אותך ואת המבינים שאלה קטנה שבטוח תהיה לכם תשובה עליה - כמה קבוצות בעלות תקציב זהה לזה של מכבי (ולא, התקציב של צסקא לא זהה לזה של מכבי) החתימו הקיץ שחקן שכן מחזיקים ממנו בתור כוכב?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2013, 13:07

ואני אחזיר לך בשאלה אחרת, והיא כמובן המפתח פה. למי מבין הקבוצות האלה יש שאיפות כמו של מכבי? סיינה? מלאגה?

כמו שכבר אמרנו כאן( אלה שלא מבינים כדורסל לטענתך), שאם המטרה היא לדשדש בטופ 16-הצלבה כמו אותן הקבוצות עם התקציב הזה, אז אין בעיה. רק שלא ימכרו לנו שטויות על פיינל פור ומעלה, כמו שדואגים לעשות במסיבות העיתונאים/ראיונות כשעוד צריך למכור מנויים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 13:08

MTA2311 כתב:ואני אחזיר לך בשאלה אחרת, והיא כמובן המפתח פה. למי מבין הקבוצות האלה יש שאיפות כמו של מכבי? סיינה? מלאגה?

ומה זה בדיוק שאיפות?
לא לגמרי מבין כיצד המושג הזה מוגדר, אבל אני מניח שכל קבוצה המשתפפת ביורוליג שואפת לזכיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2013, 13:15

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:ואני אחזיר לך בשאלה אחרת, והיא כמובן המפתח פה. למי מבין הקבוצות האלה יש שאיפות כמו של מכבי? סיינה? מלאגה?

ומה זה בדיוק שאיפות?
לא לגמרי כיצד המושג הזה מוגדר, אח אני מניח שכל קבוצה המשתפפת ביורוליג שואפת לזכיה.

אשמח לראות פעם ציטוט של אחד מאנשי באמברג לגבי זכייה ביורוליג.
כמובן שהמטרות של מכבי הן אחרות משל רוב הקבוצות במפעל. אם כבר הוזכרה צסקא, אז המטרות האלה הרבה יותר קרובות למטרות שלה, מאשר לאלה של הקבוצות "בעלות התקציב הזהה לשל מכבי". אני יודע את זה, אתה יודע את זה וגם פדרמן יודע את זה. לכן, ההשוואה צריכה להיות לפעולות שעשו הקבוצות בעלות אותן המטרות הקיץ, ולא לאלה עם התקציב הזהה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2013, 13:20

חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?
לא לגמרי מבין כיצד המושג הזה מוגדר, אבל אני מניח שכל קבוצה המשתפפת ביורוליג שואפת לזכיה.

חביב, אתה מיתמם מאוד בכל השרשור הזה... ותרשה לי לומר שאתה כן מבין בכדורסל, וזה בסדר שיש לך השקפה אחרת מאחרים שגם הם מבינים בכדורסל, אחרת
לא היינו משקיעים שעות רבות מחיינו על הדיונים האלה.

לשאלותיך:
לא. לא כל קבוצה שמשתתפת ביורוליג שואפת לזכיה. כל אחת תשמח כמובן לזכות, אבל ברור לחלוטין שיש קבוצות ששואפות להגיע לפיינל פור, יש כאלה ששואפות להגיע להצלבה, יש כאלה לטופ 16,
ויש כאלה שרוצות לתת הופעה מכובדת ולגרד כמה ניצחונות.
קבוצות ברמת התקציב של מכבי, הן לא ברמת ההכנסות של מכבי. למעשה, גם קבוצות שנמצאות הרבה מעל התקציב של מכבי, לא מגרדות את ההכנסות של מכבי.
האם זה סביר בעיניך שמשפחת פדרמן, משתמשת במותג הכי יוקרתי באירופה בתחום הכדורסל, בשביל להפוך אותו למכונת כסף, על חשבון הצלחה מקצועית?
אלה הן העובדות, וזה מה שקורה בפועל ב-5 השנים האחרונות.

להגיד שהקיץ היה מוצלח מבחינת מכבי זה לא קשור למציאות. לג'יימס יש חוזה, אוחיון שחקן בינוני מאוד, היקמן לא ממש שחקן מבוקש ברחבי אירופה, הבעיות של סופו ידועות לכולם ורייס
הוא עוד גארד אמריקאי כמו עשרות רבים אחרים.
איגלס הוא בהחלט החתמה מעניינת ואיכותית מבחינתי, וגם מפתיעה, אבל הוא היחיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 13:23

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?
לא לגמרי כיצד המושג הזה מוגדר, אח אני מניח שכל קבוצה המשתפפת ביורוליג שואפת לזכיה.

כמובן שהמטרות של מכבי הן אחרות משל רוב הקבוצות במפעל. אם כבר הוזכרה צסקא, אז המטרות האלה הרבה יותר קרובות למטרות שלה, מאשר לאלה של הקבוצות "בעלות התקציב הזהה לשל מכבי". אני יודע את זה, אתה יודע את זה וגם פדרמן יודע את זה. לכן, ההשוואה צריכה להיות לפעולות שעשו הקבוצות בעלות אותן המטרות הקיץ, ולא לאלה עם התקציב הזהה.

אז רגע רגע..
מלאגה שקיבלה כאן מחמאות רבות ממביני כדורסל - היא לא בעלת אותן שאיפות כמו מכבי? קבוצה שמנחיתה שחקנים כמו מרכוס ווילאמס, זוריץ' ופרוביץ' המופלא, שואפת רק "לדשדש בטופ 16"?
סיינה - אלופת איטליה, שבשנים האחרונות עברו בה שמות כמו בו מקקאלב, רומיין סאטו, דיויד אנדרסן, דיוי'ד הוקינס, רימאס קאוקינס וקשישטוף לברינוביץ' - אינה קבוצה עם שאיפות זהות לאילו של מכבי?
לא כ"כ הבנתי במה השאיפות של מכבי שונות משל הקבוצות הללו.
גם לא יודע מי במכבי מצהיר הצהרות לגבי זכייה ביורוליג, אבל אם יש מישהו כזה, אז הוא לא עושה מעשה חכם במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 13:30

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?

חביב, אתה מיתמם מאוד בכל השרשור הזה... ותרשה לי לומר שאתה כן מבין בכדורסל, וזה בסדר שיש לך השקפה אחרת מאחרים שגם הם מבינים בכדורסל, אחרת

לשאלותיך:
לא. לא כל קבוצה שמשתתפת ביורוליג שואפת לזכיה. כל אחת תשמח כמובן לזכות, אבל ברור לחלוטין שיש קבוצות ששואפות להגיע לפיינל פור, יש כאלה ששואפות להגיע להצלבה, יש כאלה לטופ 16,
קבוצות ברמת התקציב של מכבי, הן לא ברמת ההכנסות של מכבי. למעשה, גם קבוצות שנמצאות הרבה מעל התקציב של מכבי, לא מגרדות את ההכנסות של מכבי.
האם זה סביר בעיניך שמשפחת פדרמן, משתמשת במותג הכי יוקרתי באירופה בתחום הכדורסל, בשביל להפוך אותו למכונת כסף, על חשבון הצלחה מקצועית?

להגיד שהקיץ היה מוצלח מבחינת מכבי זה לא קשור למציאות. לג'יימס יש חוזה, אוחיון שחקן בינוני מאוד, היקמן לא ממש שחקן מבוקש ברחבי אירופה, הבעיות של סופו ידועות לכולם ורייס

אם תראה לי מסמך שבו מישהו במכבי לוקח כסף הביתה - אני אשתכנע.
נכון לעכשיו, כל הפרסומים בנוגע לתקציב של מכבי מצביעים דוקא על גרעון.
אני יכול להגיד לך משהו באופן אישי, שאני יודע ממקור ראש (ואם באמת תרצה, אוכל לספר לך יותר בפרטי) שלפחות עד תחילת העונה הקודמת מכבי היתה בגרעון והוא היה די גדול.
מה לגבי העונה? אני לא יודע, אבל אני מניח שהעובדה שמכבי ערכה הרבה שינויים תוך כדי העונה שעברה כאשר בד בבד, היא ממשיכה לממן את מדלי ואת פלאניניץ', רק מעדיה שהגרעון כנראה רק גדל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2013, 13:34

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?

אז רגע רגע..
מלאגה שקיבלה כאן מחמאות רבות ממביני כדורסל - היא לא בעלת אותן שאיפות כמו מכבי? קבוצה שמנחיתה שחקנים כמו מרכוס ווילאמס, זוריץ' ופרוביץ' המופלא, שואפת רק "לדשדש בטופ 16"?
סיינה - אלופת איטליה, שבשנים האחרונות עברו בה שמות כמו בו מקקאלב, רומיין סאטו, דיויד אנדרסן, דיוי'ד הוקינס, רימאס קאוקינס וקשישטוף לברינוביץ' - אינה קבוצה עם שאיפות זהות לאילו של מכבי?
גם לא יודע מי במכבי מצהיר הצהרות לגבי זכייה ביורוליג, אבל אם יש מישהו כזה, אז הוא לא עושה מעשה חכם במיוחד.

מי בדיוק החמיא למלאגה? מי אמר שפרוביץ' הוא מופלא? אני מניח שהתשובה לשאלה הזאת לא ממש מעניינת אותך, בדיוק כמו שלא ממש ענית לי כל פעם ששאלתי מי בדיוק רצה את פרקינס אחרי הפציעה? הנטייה שלך להפוך את כל חברי הפורום שהם לא אתה למקשה אחת קצת תמוהה בעיני.

אף אחד לא דיבר על זכייה ביורוליג, אבל על פיינל פור כמעט כולם דיברו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2013, 13:35

חביב, כשאתה מדבר על גירעון, אתה מודע לזה שזה המצב של 99% מהקבוצות באירופה היום? אתה חושב שסיינה ומאלאגה שהגדרת כקבוצות ב"רמת התקציב של מכבי" לא נמצאות בגירעון? האם פאנאתנייקוס ואולימפיאקוס לא נמצאות בגירעון, לדעתך?
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 13:50

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?

אז רגע רגע..

מי בדיוק החמיא למלאגה? מי אמר שפרוביץ' הוא מופלא? אני מניח שהתשובה לשאלה הזאת לא ממש מעניינת אותך, בדיוק כמו שלא ממש ענית לי כל פעם ששאלתי מי בדיוק רצה את פרקינס אחרי הפציעה? הנטייה שלך להפוך את כל חברי הפורום שהם לא אתה למקשה אחת קצת תמוהה בעיני.

אף אחד לא דיבר על זכייה ביורוליג, אבל על פיינל פור כמעט כולם דיברו.

לא יודע בשביל מה צריך את זה, אבל אם אתה כבר שואל אז הנה -
מי נתן מחמאות למלאגה? הכל כאן viewtopic.php?f=2&t=1399&hilit=%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A2%D7%A8+%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95&start=20

מי רצה את פרקינס - כאן viewtopic.php?f=2&t=1085&hilit=%D7%90%D7%99%D7%93%D7%A1%D7%95%D7%9F+%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A1+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A1+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%94+%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94
כאן גם תוכל לראות מי רצה את פרוביץ' למרות שעל פרוביץ' הזילו ריר כבר לפני. גם במקרה של פרקינס היו עוד הרבה הצהרות לפני, לרבות כמה הצהרות שבאו ימים ספורים לאחר הפציעה שלו.

שוב, נראה לי די מיותר לחפש מי בדיוק רצה או לא רצה ומי התלהב או לא. אבל העובדה היא שכמובן היו כאלה.

בנוגע למי שמצהיר פיינל-פור -
1) איך אתה יודע שבקבוצות אחרות לא מצהירים כאלו ההצהרות? אולי גם במלאגה וסיינה היו כאלו הצהרות?
2) אם היה גורם רשמי במכבי שהצהיר העונה באופן רשמי שהמטרה היא פיינל-פור, אז גם במקרה הזה הוא עשה מעשה לא חכם במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2013, 14:10

בסדר, אז היו חששות לפני המשחק מהקו הקידמי שלהם. זה בעיקר היה בגלל שהקו הקידמי שלנו היה נראה לא מרשים בכלל( וזה הוכח כנכון במהלך העונה).
"מחמאות רבות" זה לא.
בנוגע לפרקינס ופרוביץ', לא באמת ציפית שאני אקרא עכשיו 32 עמודים, נכון? לפי מה שאני זוכר, על פרקינס אף אחד מהמשתמשים הרציניים יותר לא דיבר, ופרוביץ' הוזכר רק כשהשוק היה ריק לגמרי( ממש לא על ידי), ובדיעבד, יותר גרוע מתומאס שחיבבת הוא לא יכל להיות.

הדיון הזה סתם נמרח. אתה חושב שמכבי היא באותו לבל של סיינה ומלאגה? יש להן את אותן המטרות? באמת שקשה לי להאמין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2013, 14:27

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?

לשאלותיך:

אני יכול להגיד לך משהו באופן אישי, שאני יודע ממקור ראש (ואם באמת תרצה, אוכל לספר לך יותר בפרטי) שלפחות עד תחילת העונה הקודמת מכבי היתה בגרעון והוא היה די גדול.
מה לגבי העונה? אני לא יודע, אבל אני מניח שהעובדה שמכבי ערכה הרבה שינויים תוך כדי העונה שעברה כאשר בד בבד, היא ממשיכה לממן את מדלי ואת פלאניניץ', רק מעדיה שהגרעון כנראה רק גדל.

לא אמרתי שהם לוקחים כסף לכיס. אמרתי שהם רוצים להפוך את מכבי לעסק מצליח (במונחים פיננסיים). עד גבול מסויים זה היה מצויין, ופדרמן האב יכול להיות גאה במה שהוא היה חלק עיקרי בו
וזה הפיכת מכבי מועדון הכדורסל למותג שמכניס המון כסף כל שנה. אבל מה שקורה בשנים האחרונות, זה נסיון לייצר עוד יותר כסף וזה כבר בא על חשבון הצלחה מקצועית.
האם זה מקרי שמכבי איבדה 3 אליפויות, 2 גביעים (נדמה לי) ולא הצליחה לבנות כאן קבוצה שתרוץ ביחד שנתיים לפחות?

הגירעון שאתה מדבר עליו הוא גירעון שנובע מהתנהלות מקצועית לא נכונה. לנסות לחפש בזול בקיץ, ואז לתקן בחורף.

הקיץ הזה לא שונה בשום צורה מהכיוון אליו הולך המועדון הזה, עליו דיברתי בפוסט בשרשור של הראיון של גור שלף,כלומר נסיון לנפק עונה אחת טובה מתוך 4-5 עונות, שבעצם תתחזק
את העונות הבאות אחריה ושההשקעה בהן רק הולכת ויורדת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 14:33

MTA2311 כתב:בסדר, אז היו חששות לפני המשחק מהקו הקידמי שלהם. זה בעיקר היה בגלל שהקו הקידמי שלנו היה נראה לא מרשים בכלל( וזה הוכח כנכון במהלך העונה).
"מחמאות רבות" זה לא.
בנוגע לפרקינס ופרוביץ', לא באמת ציפית שאני אקרא עכשיו 32 עמודים, נכון? לפי מה שאני זוכר, על פרקינס אף אחד מהמשתמשים הרציניים יותר לא דיבר, ופרוביץ' הוזכר רק כשהשוק היה ריק לגמרי( ממש לא על ידי), ובדיעבד, יותר גרוע מתומאס שחיבבת הוא לא יכל להיות. .

קודם כל, בפירוש היו שם לא מעט מחמאות. גם במשחק השני מול מלאגה נזקפו לזכותה כמה סופרלטיבים ואפילו נטען שהיא קבוצה טובה יותר ממכבי.
דבר שני, למה שלא תעשה מאמץ קטן ובאמת קצת תקרא ותחפש? תוכל למצוא הרבה מקומות בהם פרוביץ' קיבל מחמאות רבות והיה האופציה הראשונה לעמדת הסנטר בשביל כמה מן ה"מבינים".
אני אפילו זוכר ציטוט מסויים של אחד המבינים שמודה בציניות לדני פדרמן שהוא "וויתר על פורביץ" ואף ציין שהוא "סנטר הגנתי מעולה".
כנ"ל לגבי פרקינס - זכה להרבה מחמאות ושמו נכח בסגלי החלומות. הוא גם הוזכר מספר פעמים בשלב בוא מכבי חיפשה גארד וגם לאחר שלוגן חתם.

אגב, אני ממש לא בטוח שפרוביץ' ופרקינס הם שחקנים טובים יותר מתומאס כיום.

MTA2311 כתב:אתה חושב שמכבי היא באותו לבל של סיינה ומלאגה? יש להן את אותן המטרות? באמת שקשה לי להאמין.

תתלפא, אבל עד לפני כמה שנים, קבוצות כמו סיינה וקאחה לבורל קיבלו כאן הרבה מחמאות ונטען לגביהן שהן דוגמא ומופת לניהול נכון, בניגוד גמור למה שנאמר על מכבי.
משום מה, הדיבורים האילו נעלמו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ספטמבר 2013, 14:46

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ומה זה בדיוק שאיפות?

לשאלותיך:

לא אמרתי שהם לוקחים כסף לכיס. אמרתי שהם רוצים להפוך את מכבי לעסק מצליח (במונחים פיננסיים). עד גבול מסויים זה היה מצויין, ופדרמן האב יכול להיות גאה במה שהוא היה חלק עיקרי בו
וזה הפיכת מכבי מועדון הכדורסל למותג שמכניס המון כסף כל שנה. אבל מה שקורה בשנים האחרונות, זה נסיון לייצר עוד יותר כסף וזה כבר בא על חשבון הצלחה מקצועית.
האם זה מקרי שמכבי איבדה 3 אליפויות, 2 גביעים (נדמה לי) ולא הצליחה לבנות כאן קבוצה שתרוץ ביחד שנתיים לפחות?

הגירעון שאתה מדבר עליו הוא גירעון שנובע מהתנהלות מקצועית לא נכונה. לנסות לחפש בזול בקיץ, ואז לתקן בחורף.

הקיץ הזה לא שונה בשום צורה מהכיוון אליו הולך המועדון הזה, עליו דיברתי בפוסט בשרשור של הראיון של גור שלף,כלומר נסיון לנפק עונה אחת טובה מתוך 4-5 עונות, שבעצם תתחזק
את העונות הבאות אחריה ושההשקעה בהן רק הולכת ויורדת.

תסלח לי על בורותי בנושא, אבל לייצר כסף אין כאן. יש כאן נסיון להפיק מן הקיים יותר ולזה קוראים התייעלות.
אתה מדבר הרבה על שלף, אבל לטעמי המהלך בו ה"ג'וניורים" זרקו מכאן "מנהל קבוצה" שרוב הזמן ישב על התחת ולא עשה כלום (ואפילו לא היה מגיע לחלק מן האימונים ואפילו אפילו לא היה גר באיזור) רק בשביל לקחת מתקציב הקבוצה משהו כמו 120K, הוא מהלך נכון ומוברך. המהלך בו הם גם החליפו אותו במנהל ספורטיבי אמיתי שכבר עכשיו אנו רואים כמה הוא מעורב ופעיל בקבוצה, ראוי גם הוא להערכה.
הביקורת היחדה שיש לי כאן היא על ה"איך" ולא על ה"מה". הצורה בה שלף פוטר היתה מביכה ולא אתית בעליל. מי שאחראי לאופן בו שלף פוטר ראוי לכל הביקורת שבעולם.

בנוגע למשפט "לנסות לחפש בזול בקיץ, ואז לתקן בחורף." אני חושב שמה שגרם לגרעון הוא בדיוק המקרה ההפוך - זריקה מופרזת של כסף לאנשים שלא היו שווים את זה.
תראה כמה כסף מכבי זרקה בשנים האחרונות על דמויות כמו ארויו, מרכוס בראון, פיני גרשון (שקיבל סכומי עתק גם כשישב בבית ולא עשה כלום) ותאו פאפאלוקאס - הם הם היו אנשים שהיו אמורים להביא את מכבי לתוצאות. הם הם היו האנשים המנוסים והמוכחים שכבר שכחו את מה שאחרים עוד לא למדו - בדיוק מסוג הדמויות שאמורות להביא תארים ואת זה לא אני קבעתי. לכל אילו תוסיף החתמות יקרות כמו לאמפה, מדלי ושרמדיני שגם הם לקחו הרבה והחזירו מעט.
הכשלון הגדול היה בראש ובראשונה העבודה שבמקומות בהן מכבי שפכה כסף, היא לא קיבלה תמורה. זה אולי מדוע נזהרים בהנהלה מהחתמות יקרות במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2013, 15:08

עצם העובדה שאתה מגדיר את ארויו ככישלון מראה את הבעיה שלך. ארויו היה שחקן טוב שנתקע עם סגל נוראי לידו ועם מאמן נוראי עוד יותר שהכין את הקבוצה לעונה. מי שאשם בסגל הזה היה פדרמן, שהביא לידו שחקני פח כמו טרה סימונס, ג'ייסון ווויליאמס ויניב גרין ב-500K, ומאמן פח כמו אפי, מה שהכריח את הקבוצה לעשות המון שינויים במהלך העונה. אותה מנטליות שגרמה למכבי להביא את פלאניניץ' הכושל במקום תומאס הכושל, במקום להביא סנטר טוב במיליון דולר שהיה תורם יותר משניהם.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2013, 16:34

שחף כתב:עצם העובדה שאתה מגדיר את ארויו ככישלון מראה את הבעיה שלך. ארויו היה שחקן טוב שנתקע עם סגל נוראי לידו ועם מאמן נוראי עוד יותר שהכין את הקבוצה לעונה. מי שאשם בסגל הזה היה פדרמן, שהביא לידו שחקני פח כמו טרה סימונס, ג'ייסון ווויליאמס ויניב גרין ב-500K, ומאמן פח כמו אפי, מה שהכריח את הקבוצה לעשות המון שינויים במהלך העונה. אותה מנטליות שגרמה למכבי להביא את פלאניניץ' הכושל במקום תומאס הכושל, במקום להביא סנטר טוב במיליון דולר שהיה תורם יותר משניהם.

1+. ארויו היה ועודנו רכז פנטסטי. מי שאומר אחרת פשוט לא מבין כלום.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 ספטמבר 2013, 17:23

er79 כתב:
שחף כתב:עצם העובדה שאתה מגדיר את ארויו ככישלון מראה את הבעיה שלך. ארויו היה שחקן טוב שנתקע עם סגל נוראי לידו ועם מאמן נוראי עוד יותר שהכין את הקבוצה לעונה. מי שאשם בסגל הזה היה פדרמן, שהביא לידו שחקני פח כמו טרה סימונס, ג'ייסון ווויליאמס ויניב גרין ב-500K, ומאמן פח כמו אפי, מה שהכריח את הקבוצה לעשות המון שינויים במהלך העונה. אותה מנטליות שגרמה למכבי להביא את פלאניניץ' הכושל במקום תומאס הכושל, במקום להביא סנטר טוב במיליון דולר שהיה תורם יותר משניהם.

1+. ארויו היה ועודנו רכז פנטסטי. מי שאומר אחרת פשוט לא מבין כלום.

+2
אחד השחקנים האוהבים עליי, ואחד השחקנים המוכשרים והמלהיבים ביותר שדרכו בהיכל נוקיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2013, 17:38

חביב אורנג'ד כתב:לא יודע בשביל מה צריך את זה, אבל אם אתה כבר שואל אז הנה -
מי נתן מחמאות למלאגה? הכל כאן viewtopic.php?f=2&t=1399&hilit=%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A2%D7%A8+%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95&start=20

מי רצה את פרקינס - כאן viewtopic.php?f=2&t=1085&hilit=%D7%90%D7%99%D7%93%D7%A1%D7%95%D7%9F+%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A1+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A1+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%94+%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94
כאן גם תוכל לראות מי רצה את פרוביץ' למרות שעל פרוביץ' הזילו ריר כבר לפני. גם במקרה של פרקינס היו עוד הרבה הצהרות לפני, לרבות כמה הצהרות שבאו ימים ספורים לאחר הפציעה שלו.

שוב, נראה לי די מיותר לחפש מי בדיוק רצה או לא רצה ומי התלהב או לא. אבל העובדה היא שכמובן היו כאלה.

בנוגע למי שמצהיר פיינל-פור -
1) איך אתה יודע שבקבוצות אחרות לא מצהירים כאלו ההצהרות? אולי גם במלאגה וסיינה היו כאלו הצהרות?
2) אם היה גורם רשמי במכבי שהצהיר העונה באופן רשמי שהמטרה היא פיינל-פור, אז גם במקרה הזה הוא עשה מעשה לא חכם במיוחד.

או!! זאת בדיוק הנקודה. למה שקבוצה עם ההכנסה הגבוהה באירופה לא תחשוב פיינל פור? למה שתקציב השחקנים של קבוצה כזאת יהיה כ"כ נמוך?
אלה השאלות החשובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים