המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:יכול להיות שבלו לא יפתח בחמישייה באמת, לפחות לא בהתחלה, אבל לשם צריך לשאוף, שהוא ישוב לכושר משחק במהרה ויפתח בחמישייה. האמת שאני גם מעדיף שאינגלס יעלה כ-2, למרות שהוא עדיף לדעתי בעמדה 3, מאשר היקמן. חמישייה של אוחיון, אינגלס, סמית', בלו וג'יימס היא חמישייה אתלטית, זריזה, עם קליעה טובה עד מצויינת ברובה, וסגנון משחק אחראי וקבוצתי יותר.
קודי כתב:er79 כתב:יכול להיות שבלו לא יפתח בחמישייה באמת, לפחות לא בהתחלה, אבל לשם צריך לשאוף, שהוא ישוב לכושר משחק במהרה ויפתח בחמישייה. האמת שאני גם מעדיף שאינגלס יעלה כ-2, למרות שהוא עדיף לדעתי בעמדה 3, מאשר היקמן. חמישייה של אוחיון, אינגלס, סמית', בלו וג'יימס היא חמישייה אתלטית, זריזה, עם קליעה טובה עד מצויינת ברובה, וסגנון משחק אחראי וקבוצתי יותר.
רק שחסר בחמישיה הזו רכז ברמה גבוהה, גו טו גאי כשההתקפה תהיה תקועה ובכלל איזה שחקן עם חדירה טובה לסל.
jol9 כתב:ER, לדעתי אתה ואחרים קצת נסחפים בפסטיבל של בלו.
מדובר ברול פלייר. רול פלייר טוב, אבל רול פלייר. הוא לא יודע לעשות הרבה דברים. מה שהוא יודע, הוא עושה היטב, אבל שחקן כמוהו מאבד
מהאפקטיביות שלו, ככל שהוא משחק יותר דקות.
בלו הוא כוח אש שצריך לעלות מהספסל. לשים אותו בחמישייה ול25-30 דקות בערב, זה פשוט לא יעיל. במקום להציף את היתרונות שלו, זה יציף את החסרונות,
כמו חוסר היכולת לייצר שום דבר בתקפית, פרט לקליעה מבחוץ (שגם כן נפגעת בגלל העייפות) וכמו ההגנה הלקוייה והריבאונד הלא קיים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ER, לדעתי אתה ואחרים קצת נסחפים בפסטיבל של בלו.
מדובר ברול פלייר. רול פלייר טוב, אבל רול פלייר. הוא לא יודע לעשות הרבה דברים. מה שהוא יודע, הוא עושה היטב, אבל שחקן כמוהו מאבד
מהאפקטיביות שלו, ככל שהוא משחק יותר דקות.
בלו הוא כוח אש שצריך לעלות מהספסל. לשים אותו בחמישייה ול25-30 דקות בערב, זה פשוט לא יעיל. במקום להציף את היתרונות שלו, זה יציף את החסרונות,
כמו חוסר היכולת לייצר שום דבר בתקפית, פרט לקליעה מבחוץ (שגם כן נפגעת בגלל העייפות) וכמו ההגנה הלקוייה והריבאונד הלא קיים.
כשאתה צמא במדבר, גם טיפת מים נראית לך כמו שמ פניה משובחת. בלו הוא לא הפתרון לבעיות של מכבי, אבל כנראה שהוא טוב מכהן, וגם זה משהו.
jol9 כתב:ברור שהוא יותר טוב מכהן, וגם מטיוס. אבל תשים לב כמה שחקנים יושבים ויישבו על הפיירול של מכבי... שוב... ואח"כ יספרו לנו שמכבי בגירעון
er79 כתב:יוני, איך אתה יודע שהוא רול פלייר שלא מסוגל לתת 25-30 דקות למשחק? האם מתישהו בלאט ניסה אותו כשחקן חמישייה ונתן לו יותר מ-25 דקות? לא באופן גורף. לכן, אתה לא יכול להסיק שהוא לא מסוגל לפתוח בחמישייה, או לחילופין שהוא לא אפקטיבי לאחר 25 דקות.בשביל זה אתה צריך ראיות, הוכחות- וכרגע אין לך. כשזה יקרה, דהיינו כשהוא יפתח בחמישייה וישחק 30 שעה וזה לא יילך, אני אוכל את הכובע ואסכים איתך.
roy1000 כתב:er79 כתב:יוני, איך אתה יודע שהוא רול פלייר שלא מסוגל לתת 25-30 דקות למשחק? האם מתישהו בלאט ניסה אותו כשחקן חמישייה ונתן לו יותר מ-25 דקות? לא באופן גורף. לכן, אתה לא יכול להסיק שהוא לא מסוגל לפתוח בחמישייה, או לחילופין שהוא לא אפקטיבי לאחר 25 דקות.בשביל זה אתה צריך ראיות, הוכחות- וכרגע אין לך. כשזה יקרה, דהיינו כשהוא יפתח בחמישייה וישחק 30 שעה וזה לא יילך, אני אוכל את הכובע ואסכים איתך.
בלו מעולם לאא היה שחקן של 30 דקות. נראה לי די הזוי להפוך אותו לכזה בגיל 33. אני גם לא חושב שלדייויד יש כוונה כזו. הוא התבטא באופן מאוד פושר לגבי בלו.
or163 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:יוני, איך אתה יודע שהוא רול פלייר שלא מסוגל לתת 25-30 דקות למשחק? האם מתישהו בלאט ניסה אותו כשחקן חמישייה ונתן לו יותר מ-25 דקות? לא באופן גורף. לכן, אתה לא יכול להסיק שהוא לא מסוגל לפתוח בחמישייה, או לחילופין שהוא לא אפקטיבי לאחר 25 דקות.בשביל זה אתה צריך ראיות, הוכחות- וכרגע אין לך. כשזה יקרה, דהיינו כשהוא יפתח בחמישייה וישחק 30 שעה וזה לא יילך, אני אוכל את הכובע ואסכים איתך.
בלו מעולם לאא היה שחקן של 30 דקות. נראה לי די הזוי להפוך אותו לכזה בגיל 33. אני גם לא חושב שלדייויד יש כוונה כזו. הוא התבטא באופן מאוד פושר לגבי בלו.
למען האמת, גם בעונה שלו בבולוניה וגם בעונה שלו בלה מאן הוא היה שחקן חמישייה של 30+ דקות בערב ביורוליג
וסיפק גם מספרים יפים.
or163 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:יוני, איך אתה יודע שהוא רול פלייר שלא מסוגל לתת 25-30 דקות למשחק? האם מתישהו בלאט ניסה אותו כשחקן חמישייה ונתן לו יותר מ-25 דקות? לא באופן גורף. לכן, אתה לא יכול להסיק שהוא לא מסוגל לפתוח בחמישייה, או לחילופין שהוא לא אפקטיבי לאחר 25 דקות.בשביל זה אתה צריך ראיות, הוכחות- וכרגע אין לך. כשזה יקרה, דהיינו כשהוא יפתח בחמישייה וישחק 30 שעה וזה לא יילך, אני אוכל את הכובע ואסכים איתך.
למען האמת, גם בעונה שלו בבולוניה וגם בעונה שלו בלה מאן הוא היה שחקן חמישייה של 30+ דקות בערב ביורוליג
וסיפק גם מספרים יפים.
roy1000 כתב:or163 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:יוני, איך אתה יודע שהוא רול פלייר שלא מסוגל לתת 25-30 דקות למשחק? האם מתישהו בלאט ניסה אותו כשחקן חמישייה ונתן לו יותר מ-25 דקות? לא באופן גורף. לכן, אתה לא יכול להסיק שהוא לא מסוגל לפתוח בחמישייה, או לחילופין שהוא לא אפקטיבי לאחר 25 דקות.בשביל זה אתה צריך ראיות, הוכחות- וכרגע אין לך. כשזה יקרה, דהיינו כשהוא יפתח בחמישייה וישחק 30 שעה וזה לא יילך, אני אוכל את הכובע ואסכים איתך.
וסיפק גם מספרים יפים.
אף אחת מהקבוצות האלו לא הגיע לטופ 16. לא בדיוק דוגמא מעודדת...
er79 כתב:אין קשר. וגם אתה עצמך ענית בגוף התשובה שלך: דיוויד בלאט לא סופר אותו. דיוויד בלאט, חרף "אהבתו" לאליהו, פתח עם אליהו ונתן לו מעל 25 דקות משחק. אין לך מושג איך בלו ייראה כשחקן חמישייה וכשחקן של 30 דקות, כי דיוויד מעולם לא אפשר לו את זה. הציגו לך דוגמאות שבלו עשה זאת בהצלחה בקבוצות אחרות, לא משנה מה היה יכולתן. לגבי הגיל, תבדוק את כמות הדקות של דיאמנטידיס, בן גילו של בלו. זה לא אישו בכלל. אף אחד פה, כולל אנוכי, לא יכול לדעת איך בלו ייראה במכבי כשחקן חמישייה וכשחקן עם מנת דקות גדולה יותר, כי הוא מעולם לא היה בנישה הזו.
roy1000 כתב:er79 כתב:אין קשר. וגם אתה עצמך ענית בגוף התשובה שלך: דיוויד בלאט לא סופר אותו. דיוויד בלאט, חרף "אהבתו" לאליהו, פתח עם אליהו ונתן לו מעל 25 דקות משחק. אין לך מושג איך בלו ייראה כשחקן חמישייה וכשחקן של 30 דקות, כי דיוויד מעולם לא אפשר לו את זה. הציגו לך דוגמאות שבלו עשה זאת בהצלחה בקבוצות אחרות, לא משנה מה היה יכולתן. לגבי הגיל, תבדוק את כמות הדקות של דיאמנטידיס, בן גילו של בלו. זה לא אישו בכלל. אף אחד פה, כולל אנוכי, לא יכול לדעת איך בלו ייראה במכבי כשחקן חמישייה וכשחקן עם מנת דקות גדולה יותר, כי הוא מעולם לא היה בנישה הזו.
נו באמת. הדוגמא שקודי הביא של רביב לימונד היא דוגמא קלאסית. כולנו מכירים את בלו מספיק טוב ויודעים בדיוק מה הוא יכול לתת. מעבר לזה, באמת שאין לי כוונה להתווכח.
er79 כתב:אגב, שימו לב לעונות שלו ביורוליג במדי מכבי: מעולם הוא לא עבר את ה-25 דקות, וככל הזכור לי גם לרוב הוא עלה מהספסל. אז על סמך מה אתם מסיקים שאם הוא ישחק חצי שעה ויפתח בחמישייה הוא יצלול לקרשים? אני אאמין לזה רק כשאראה זאת במו עיניי.
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blu
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים