מהפכת הקפה הגדולה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מהפכת הקפה הגדולה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2013, 00:19

אני לא יודעת אם כולכם שמעתם אבל נפתחה רשת בשם cofix שמוכרת את כל המוצרים ב-5 שקלים
קפה, סנדוויצ'ים, ירקות, עוגות ועוגיות, פוקאצ'ות וכו' וכו'
הסניף הראשון(מתוך 300)נפתח בתל אביב

אז נכון, הסנדוויצ'ים קטנים ובשביל קופסה של 3 עגבניות שרי ומלפפון קטן תצטרכו לשלם 5 שקלים(כל אחד כמובן)אבל אי אפשר להתעלם מזה שסוף סוף הגיע הנה מישהו ששבר את המיתוס הזה שאייס קפה צריך לעלות 17 שקלים וסנדוויץ' 28 שקלים

אני גם לא יודעת אם שמעתם על פרוייקט הקואופרטיב שכבר מתנהל בדרום ששם אזרחים קונים מניות מסויימות מסופר של אזרחים, משקיעים שעה או שעתיים בשבוע בתפעול הקופה ובעקבות כך יכולים להרשות לעצמם מוצרים בהפרש של כמה שקלים ולפעמים גם של עשרות שקלים

צריך לקנות במקומות האלה בשביל שסוף סוף דברים ישתנו פה בארץ והחברות הגדולות יתחילו להיפגע ואולי יפסיקו לגנוב מאיתנו למרות שאף אחד לא מכריח אותנו לשלם סכומים הזויים כאלה אלא אנחנו בוחרים לעשות את זה אז למה בעצם שיורידו את המחיר?

קבלו ח''ח cofix :thumbup
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: מהפכת הקפה הגדולה

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוקטובר 2013, 00:39

הגיע הזמן שמישהו ירים את הככפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוקטובר 2013, 01:25

יאללה שיתחילו להתפרש... נשמח לשתות את הקפה שלהם, למרות שאני שותה קפה ב-2 ש"ח בבית... :-)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2013, 01:57

jol9 כתב:יאללה שיתחילו להתפרש... נשמח לשתות את הקפה שלהם, למרות שאני שותה קפה ב-2 ש"ח בבית... :-)

לא שאני טוענת שאתה נגדם אבל גם ראיתי את הטענה הזאת בצורה רצינית ואיפה? בטוקבקים כמובן
אנשים הולכים למסעדות ולבתי קפה ומזמינים פיצה כשהם יכולים לעשות את הכל בבית ובהרבה יותר זול אבל יש אנשים שזה בילוי בשבילם אז לפחות שיפסיקו לעשוק את אלה שכן רוצים לקנות ;) שלא לדבר על זה שלקנות בבתי עסק נותן לאנשים פרנסה..ועדיין לא צריך לגמור לנו את הכיס בשביל זה, עובדה :thumbup
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 01 אוקטובר 2013, 05:00

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:יאללה שיתחילו להתפרש... נשמח לשתות את הקפה שלהם, למרות שאני שותה קפה ב-2 ש"ח בבית... :-)

לא שאני טוענת שאתה נגדם אבל גם ראיתי את הטענה הזאת בצורה רצינית ואיפה? בטוקבקים כמובן
אנשים הולכים למסעדות ולבתי קפה ומזמינים פיצה כשהם יכולים לעשות את הכל בבית ובהרבה יותר זול אבל יש אנשים שזה בילוי בשבילם אז לפחות שיפסיקו לעשוק את אלה שכן רוצים לקנות ;) שלא לדבר על זה שלקנות בבתי עסק נותן לאנשים פרנסה..ועדיין לא צריך לגמור לנו את הכיס בשביל זה, עובדה :thumbup

באמת שאני לא מבין את הטענות האלו. מבחינתי זה אחלה של בילוי. אני מוצא את עצמי בבית קפה לפחות פעמיים בשבוע מזמין ארוחת בוקר , ובאמת שהמחירים גבוהים ודרוש הוזלה. מצד שני, שזה ימכר ב 5 שקל אני רק מדמיין איזה עומס ובלאגן יהיה שם(וגם ככה עמוס, גם במקומות היותר יקרים)ולכן קשה לי להאמין שאלך לשבת שם.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2013, 05:55

אלמוג כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

באמת שאני לא מבין את הטענות האלו. מבחינתי זה אחלה של בילוי. אני מוצא את עצמי בבית קפה לפחות פעמיים בשבוע מזמין ארוחת בוקר , ובאמת שהמחירים גבוהים ודרוש הוזלה. מצד שני, שזה ימכר ב 5 שקל אני רק מדמיין איזה עומס ובלאגן יהיה שם(וגם ככה עמוס, גם במקומות היותר יקרים)ולכן קשה לי להאמין שאלך לשבת שם.

אחרי שהכתבה המקורית על הסניף עלתה בוואינט עברו בערך 3 שעות ואז עלתה כתבה שהגיעו לשם 3,000 איש ואיתם הגיעו כמה תובנות
1)זה מקום של 30 מ''ר אז זה מקום לקנות ולקחת, לא לשבת ולבלות אז אולי התורים יילכו בגלל זה יותר מהר
2)נפלא שנותנים להם פרנסה ומחבקים אותם בכזאת מהירות
3)ככל שייפתחו יותר סניפים ככה הזרימה תתחלק ליותר כיוונים והתורים כנראה יירדו

באמת כל הכבוד להם שחשפו את הנתונים(כוס קפה עולה לרשתות בתי הקפה 2 שקלים)ואמרו שזה לא צריך להיות ככה
כל הכבוד גם לאנשים שהרוב המוחלט לא ציני בקשר לזה
וכל הכבוד אחרון שוב לבעלי הרשת שהבינו שאולי יימכרו ביותר זול אבל יקבלו יותר לקוחות בעקבות המחירים הזולים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 01 אוקטובר 2013, 08:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 06:56

נשמע מגעיל
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2013, 07:21

LIAV10 כתב:נשמע מגעיל

יופי ליאב, אכן תגובה מלומדת ומפורטת
מכל מה שקראתי אנשים אמרו שהיה להם מאוד טעים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2013, 08:12

טוב מאוד,הגיע הזמן שדברים פה ישתנו.
אני בכל מקרה לא מתלהב משטויות כמו בית קפה אבל זה צעד מבורך שאולי ישפיע על עוד דוכני מזון מסוגים שונים
רק חבל שזה קרה מיוזמתו של הבעלים ולא מהאנשים הפראיירים שקונים קפה בחמש עשרה שקל בזמן שהיא עולה למוכר שתי שקל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2013, 08:14

זוכר שהיה לך וויכוח איתי ועם כרמל על מחירי הקפה ואתה טענת שהם מוצדקים?
אז הנה הבעלים בעצמו אומר שכוס קפה עולה להם שתי שקל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 13:11

Holiday_Armadillo כתב:

יופי ליאב, אכן תגובה מלומדת ומפורטת
מכל מה שקראתי אנשים אמרו שהיה להם מאוד טעים

אנסה בהקדם האפשרי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 20:38

rc4991 כתב:

ומה עם ארנונה? מיסים? עובדים? רישיונות? מיזוג? חשמל? הדברים שמסביב לקפה (סוכר, כוסות, מכסין, בוחשנים, מנשאים וכו׳)? חינם?
קח בחשבון את איכות הקפה, לא יודע אם נטו המחיר הוא שני שקלים במקומות אחרים.
בעלי עסקים באו לעשות כסף, לא לעבוד בשביל רוןחים מזעריים, כמובן כשיש לך 300 סניפים הרווח לא כזה קטן, אני בספק לגבי האיכות, אני אנסה מסקרנות אבל כבר מעכשיו אני אומר לכם, לא תיראו אותי מבלה שם יותר מידי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2013, 22:59

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

ומה עם ארנונה? מיסים? עובדים? רישיונות? מיזוג? חשמל? הדברים שמסביב לקפה (סוכר, כוסות, מכסין, בוחשנים, מנשאים וכו׳)? חינם?
קח בחשבון את איכות הקפה, לא יודע אם נטו המחיר הוא שני שקלים במקומות אחרים.
בעלי עסקים באו לעשות כסף, לא לעבוד בשביל רוןחים מזעריים, כמובן כשיש לך 300 סניפים הרווח לא כזה קטן, אני בספק לגבי האיכות, אני אנסה מסקרנות אבל כבר מעכשיו אני אומר לכם, לא תיראו אותי מבלה שם יותר מידי.

זה עדיין לא מצדיק את המחיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוקטובר 2013, 21:38

חשבתי על זה עכשיו...
אולי כדאי שהממשלה תפתח או תעזור לאנשים רציניים לפתוח חנויות שימכרו את המוצרים שלהם במחיר מוזל ובעצם להיכנס לשוק של כל מוצר צריכה אפשרי?
הרי חנות הקפה הזאת תגרום עכשיו להורדת מחירים אצל המתחרים וכך היה גם עם חברות הסלולר,אני מציע שהממשלה תיקח על עצמה להיכנס לכל שוק אפשרי ולהציב אלטנטיבה זולה שתגרום להורדת המחירים גם אצל המתחרות.מהלך כזה יגרום להורדה משמעותית ביוקר המחיה ויחסוך הרבה מאוד כסף לכל משפחה.

מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2013, 19:42

מדהים כמה מיידית ההשפעה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4440974,00.html

ראינו את זה גם באינטרנט, גם בפלאפון ועכשיו גם בקפה
עכשיו צריך את זה בטלוויזיה כי לא ייתכן ש-4 ערוצי ספורט יעלו 150 שקל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2013, 22:15

בסטטוסים מצייצים פורסם רעיון למחאה של שבוע בלי בתי קפה ומסעדות כדי שהמחירים ירדו, שמחתי לראות בתגובות שאנחנו לא עד כדי כך מדינה מטומטמת, שמחתי לראות גינויים למחאה והסברים, שיש אנשים שמודעים לסיבת המחירים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2013, 22:30

LIAV10 כתב:בסטטוסים מצייצים פורסם רעיון למחאה של שבוע בלי בתי קפה ומסעדות כדי שהמחירים ירדו, שמחתי לראות בתגובות שאנחנו לא עד כדי כך מדינה מטומטמת, שמחתי לראות גינויים למחאה והסברים, שיש אנשים שמודעים לסיבת המחירים.

''מחאה'' זה דבר אדיוטי
לקנות במקומות זולים זאת המחמאה הכי טובה שיש
יקר לך? לך תאכל\תשתה במקום זול
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים