גמר גביע ווינר: מכבי נגד מגדל - חמישי, 20:45, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד מגדל - חמישי, 20:45, ספורט5

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2013, 22:46

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לדעתי אתה לא צודק.
דבר ראשון, מכבי חיזקה מאוד את ההגנה שלה, וגרמה למגדל להתבלבל הרבה בתחילת המחצית. גם העובדה שבלאט פתח עם חמישייה קבוצתית מאוד, עזרה לכל השחקנים
להרגיש טוב עם מה שהם עושים, וזה עבד.

אח"כ כבר זה היה שיוט על מהירות קבועה, כי למגדל כבר באמת נגמר האוויר.

אין לירושלים ממש מחליף להלפרין. הילד (לא זוכר איך קוראים לו) ושני המתאזרחים הם שחקנים ברמה של ליגה לאומית. אוחיון והיקמן/אינגלס חגגו עליהם (בייחוד כשקיצ'ן היה בבעית עבירות) וזה היה כל הסיפור. חיזוק ההגנה היה המעבר של בלאט לאיזורית שמגדל לא ידעו מה לעשות איתו.

המשחק הזה הדגים את כל הבעיות של מכבי ואני ממש לא מתלהב מהמחצית השניה. אני יודע שאוחיון והיקמן יכולים לחגוג על רוזן וקולמן, אבל אף אחד מהשחקנים של מכבי (פרט ללנדסברג) לא הצליח להתמודד עם שומר סביר ומעלה. דופרי חיסל לחלוטין את אינגלס כשהוא שמר עליו, דאנקן והרוסי חיסלו את ג'יימס וקיצ'ן סגר את היקמן כשהיה על המגרש. מה עוד, שירושלים הרגו אותנו בריבאונד.

אני מאוד חושש שהקבוצה הזו תתקשה לקלוע 70 נקודות ביורוליג.

אתה קצת ממעיט מערכה של מכבי. אמנם יש לה בור בעמדה הכי חשובה על המגרש ובכל הסגל יש לה רק רכז אחד סביר אבל ביתר העמדות היא בסדר גמור. השילוב של אינגלס וסמית׳ נהדר ונותן לקבוצה קליעה, הגנה, חוכמה וסייז ואם מוסיפים להם את בלו וסופו או ג׳יימס יחד עם עזרה מאחור של היקמן או לנדסברג אז אין הרבה תלונות. רק חסר מישהו שיפעיל את החבורה הזו וחבל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 22:47

שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק די מהנה בסה"כ. היה שינוי מרענן לראות את מכבי פותחת פחות טוב ורק הולכת ומשתפרת מרבע לרבע (בניגוד למה שראינו עד עכשיו).
עדיין מוקדם לקבוע ולצאת בהצהרות אך יחד עם זאת, נראה שהיתרון של מכבי בגזרת הישראלים הוא משמעותי ביותר העונה (כצפוי יש לומר) ואיכותם של השחקנים הישראלים שלה עדיפה בכמה וכמה רמות משל כל קבוצה ישראלית אחרת.
נקווה לכזו יכולת מן הישראלים גם בהמשך העונה ובעיקר ביורוליג.

אתה עדיין מעדיף את רייס על פלאניניץ'?

אבל לאן פלאניניץ' הוביל את הקבוצה שלו?? :beee
אגב, הטיעון המעצבן הזה הזכיר לי את לאנגפורד שלפני מכבי לא הגיע לכלום עם חימקי ואחרי מכבי לא הגיע לכלום עם מילאנו אבל את מכבי הוא הוביל למרחק נקודה מהפיינל פור, אז מה זה אומר על לאנג'?? בעיקר שעדיף שהוא לא יבחר קבוצות לפי הכסף עם הוא רוצה להגיע רחוק....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2013, 22:48

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:זה לדוגמא משפט לא נכון וגם די מעצבן
נראה שמרוב שאתה עצבני על הקבוצה ועל בנייתה (ובצדק) אתה לא מסוגל לפרגן גם כשאנחנו משחקים יפה

אני מצטער, אבל ההבדל בין המחציות לא קשור לשחקנים של מכבי בשום צורה שהיא. ירושלים פשוט קרסו הגנתית. זו המציאות.

לא מסכים
ההבדל הוא שמכבי שמרה טוב במחצית השניה וסוף סוף לחצה קצת על מובילי הכדור
והסיבה השניה היא האחוזים מהשלוש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2013, 22:48

felix_r כתב:
קודי כתב:כולם מסתכלים רק על השלשות של אינגלס ולא שמים לב להגנה הנהדרת שלו ופירוק הגנת היריב על ידי כניסה לצבע ומסירה לשחקן חופשי. פשוט שחקן נהדר.

לא נכון. ההגנה האישית שלו ממש לא משהו.

ההגנה האישית שלו בסדר גמור, למרות שיש לו לפעמים מיס מאצ׳ים בגלל שהוא שומר בארץ על גארדים נמוכים, וההגנה הקבוצתית שלו מצויינת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוקטובר 2013, 22:50

קודי כתב:אתה קצת ממעיט מערכה של מכבי. אמנם יש לה בור בעמדה הכי חשובה על המגרש ובכל הסגל יש לה רק רכז אחד סביר אבל ביתר העמדות היא בסדר גמור. השילוב של אינגלס וסמית׳ נהדר ונותן לקבוצה קליעה, הגנה, חוכמה וסייז ואם מוסיפים להם את בלו וסופו או ג׳יימס יחד עם עזרה מאחור של היקמן או לנדסברג אז אין הרבה תלונות. רק חסר מישהו שיפעיל את החבורה הזו וחבל.

אף אחד מהשחקנים שהזכרת לא יכול ליצור לעצמו מצב קליעה וראינו את זה היום. היחידים שיכולים ליצור מצבים לעצמם ואחרים הם אוחיון והיקמן ושניהם לא עושים את זה מספיק טוב לרמות היורוליג. תאמין לא שאני לא ממעיט מכלום, אותן החולשות נחשפות מול כל יריב עם מינימום אתלטיות וסייז.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2013, 22:51

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק די מהנה בסה"כ. היה שינוי מרענן לראות את מכבי פותחת פחות טוב ורק הולכת ומשתפרת מרבע לרבע (בניגוד למה שראינו עד עכשיו).
עדיין מוקדם לקבוע ולצאת בהצהרות אך יחד עם זאת, נראה שהיתרון של מכבי בגזרת הישראלים הוא משמעותי ביותר העונה (כצפוי יש לומר) ואיכותם של השחקנים הישראלים שלה עדיפה בכמה וכמה רמות משל כל קבוצה ישראלית אחרת.

אגב, הטיעון המעצבן הזה הזכיר לי את לאנגפורד שלפני מכבי לא הגיע לכלום עם חימקי ואחרי מכבי לא הגיע לכלום עם מילאנו אבל את מכבי הוא הוביל למרחק נקודה מהפיינל פור, אז מה זה אומר על לאנג'?? בעיקר שעדיף שהוא לא יבחר קבוצות לפי הכסף עם הוא רוצה להגיע רחוק....

זו הערה שקצת מוזר לכתוב אותה כאן בפעם הראשונה אבל אני מאמין ששנה הבאה לאנגפורד במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוקטובר 2013, 22:53

rc4991 כתב:ההבדל הוא שמכבי שמרה טוב במחצית השניה וסוף סוף לחצה קצת על מובילי הכדור
והסיבה השניה היא האחוזים מהשלוש

אותו הלחץ נכשל במחצית הראשונה וקרוב לוודאי שהיה נכשל גם במחצית השניה אם הלפרין היה משחק. השמירה הטובה הייתה הגנה איזורית.
האחוזים משלוש (של מכבי) במחצית השניה באו מזה שאוחיון והיקמן הצליחו לשבור את ההגנה כי שמרו עליהם שני שחקנים שמכיב לא תפגוש ביורוליג. מכבי לא הראתה שום דבר מעודד היום.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 22:53

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:

זו הערה שקצת מוזר לכתוב אותה כאן בפעם הראשונה אבל אני מאמין ששנה הבאה לאנגפורד במכבי

אמונה זה דבר חשוב...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גל גל » 10 אוקטובר 2013, 22:55

הבעיה שלי עם מכבי זה שהיא קצת משעממת במשחק שלה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 אוקטובר 2013, 22:57

רוי, אפשר לחשוב שזה משחק שלישי של היקמן במכבי. הרי ראינו אותו כבר בעונה שעברה והוא יצר מצבים לעצמו לא רע בכלל גם מול הגנות יורוליג. שחקן שקולע 30 נק' על הראש של חימקי, 35 נק' בשני משחקים מול ברצלונה ומסיים את הטופ-16 במקום ה-9 בנק' למשחק כנראה שמסוגל לעשות סלים גם על שחקנים קצת יותר טובים מחנן קולמן.
EulGam05

הודעהעל ידי jay » 10 אוקטובר 2013, 22:58

LIAV10 כתב:היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, הבנאדם היה הכי יציב עונה שעברה, דפק עונת רוקי של 13 נקודות (במכבי זה לא דבר מובן מאליו, מזה שנים שאין שחקן שקולע 17 נק׳ למשחק), נתן טופ 16 טוב ועדיין הוא שנוא הפורום ומקבל ירידות כי הוא עושה טעויות בדברים שהוא פחות טוב בהם (כי אין מישהו אחר שיעשה).
שלא נדבר על בדיחות האיי קיו שעפות פה מי ישמע הוא עושה פיק אנד רולים עם לורבק וחרייאפה.
שיש לידך שחקנים כל כך בינוניים מן הסתם תקח על עצמך יותר ומן הסתם יהיו יותר טעויות.

מסכים עם כל מילה, התעייפתי כבר מלהסביר את זה.

עכשיו כמעט כולם בעליהום על רייס. אני מבין את האכזבה, אבל הבנאדם כבר שנים מראה יציבות ומגלה יכולת טובה, כולל ממש עכשיו באליפות אירופה, אבל אחרי שני משחקי גביע פאקינג ווינר שהוא שיחק כמה דקות, כבר נקבע שהוא לא יודע לקלוע, למסור, לחדור.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jay » 10 אוקטובר 2013, 22:59

EulGam05 כתב:רוי, אפשר לחשוב שזה משחק שלישי של היקמן במכבי. הרי ראינו אותו כבר בעונה שעברה והוא יצר מצבים לעצמו לא רע בכלל גם מול הגנות יורוליג. שחקן שקולע 30 נק' על הראש של חימקי, 35 נק' בשני משחקים מול ברצלונה ומסיים את הטופ-16 במקום ה-9 בנק' למשחק כנראה שמסוגל לעשות סלים גם על שחקנים קצת יותר טובים מחנן קולמן.

אתה לא תבלבל אותו עם העובדות, שמעת?
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוקטובר 2013, 23:00

EulGam05 כתב:רוי, אפשר לחשוב שזה משחק שלישי של היקמן במכבי. הרי ראינו אותו כבר בעונה שעברה והוא יצר מצבים לעצמו לא רע בכלל גם מול הגנות יורוליג. שחקן שקולע 30 נק' על הראש של חימקי, 35 נק' בשני משחקים מול ברצלונה ומסיים את הטופ-16 במקום ה-9 בנק' למשחק כנראה שמסוגל לעשות סלים גם על שחקנים קצת יותר טובים מחנן קולמן.

בסדר. אני מקבל, אבל עדיין אי אפשר להגידד שזה היה אותו דבר אם היה מולו שחקן לגיטימי.
roy1000

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 אוקטובר 2013, 23:02

גל גל כתב:הבעיה שלי עם מכבי זה שהיא קצת משעממת במשחק שלה

לצערי מסכים.
משהו מאוד פרווה בקבוצה הזו כרגע ואני ממש לא מייחס את זה להתחלת עונה
יותר מדי מהלכים שבלונים של אחד אחד.
חסר לי השחקן שיגרום לשחקנים להעביר את הכדור מהידיים אחד של השני ולחבר את העסק.
~Box & 1~

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 אוקטובר 2013, 23:03

roy1000 כתב:

בסדר. אני מקבל, אבל עדיין אי אפשר להגידד שזה היה אותו דבר אם היה מולו שחקן לגיטימי.

אוקיי אבל אי אפשר גם להגיד שזה לא היה אותו דבר מול שחקן לגיטימי, בטח בהינתן שהוא כבר עשה את זה לא פעם ולא פעמיים מול שחקנים לגיטימיים.
EulGam05

הודעהעל ידי גל גל » 10 אוקטובר 2013, 23:04

~Box & 1~ כתב:

לצערי מסכים.

איידסון כזה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2013, 23:06

~Box & 1~ כתב:

לצערי מסכים.

סופו (לא באופן ישיר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2013, 23:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לדעתי אתה לא צודק.
דבר ראשון, מכבי חיזקה מאוד את ההגנה שלה, וגרמה למגדל להתבלבל הרבה בתחילת המחצית. גם העובדה שבלאט פתח עם חמישייה קבוצתית מאוד, עזרה לכל השחקנים
להרגיש טוב עם מה שהם עושים, וזה עבד.

אח"כ כבר זה היה שיוט על מהירות קבועה, כי למגדל כבר באמת נגמר האוויר.

אין לירושלים ממש מחליף להלפרין. הילד (לא זוכר איך קוראים לו) ושני המתאזרחים הם שחקנים ברמה של ליגה לאומית. אוחיון והיקמן/אינגלס חגגו עליהם (בייחוד כשקיצ'ן היה בבעית עבירות) וזה היה כל הסיפור. חיזוק ההגנה היה המעבר של בלאט לאיזורית שמגדל לא ידעו מה לעשות איתו.

המשחק הזה הדגים את כל הבעיות של מכבי ואני ממש לא מתלהב מהמחצית השניה. אני יודע שאוחיון והיקמן יכולים לחגוג על רוזן וקולמן, אבל אף אחד מהשחקנים של מכבי (פרט ללנדסברג) לא הצליח להתמודד עם שומר סביר ומעלה. דופרי חיסל לחלוטין את אינגלס כשהוא שמר עליו, דאנקן והרוסי חיסלו את ג'יימס וקיצ'ן סגר את היקמן כשהיה על המגרש. מה עוד, שירושלים הרגו אותנו בריבאונד.

אני מאוד חושש שהקבוצה הזו תתקשה לקלוע 70 נקודות ביורוליג.

אולי... לא בטוח.
הלפרין וגרין לא בדיוק היו משפרים את ההגנה של מגדל.

בסופו של דבר, מכבי שיחקה טוב בחצי השני, ודקות כאלה ביורוליג, ייתנו לה יתרון נאה מול לא מעט קבוצות.

מצד שני, אני מסכים שביורוליג, הפיזיות, הגובה ואיכות ההגנה של היריבות, זה עולם אחר.
מכבי תצטרך לשחק היטב, ולמקסם את היכולות שיש לה כרגע בשביל לצלוח את המשחקים הראשונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 23:11

גל גל כתב:
~Box & 1~ כתב:

לצערי מסכים.

איידסון כזה

אינגלס?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2013, 23:15

jay כתב:
LIAV10 כתב:היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, הבנאדם היה הכי יציב עונה שעברה, דפק עונת רוקי של 13 נקודות (במכבי זה לא דבר מובן מאליו, מזה שנים שאין שחקן שקולע 17 נק׳ למשחק), נתן טופ 16 טוב ועדיין הוא שנוא הפורום ומקבל ירידות כי הוא עושה טעויות בדברים שהוא פחות טוב בהם (כי אין מישהו אחר שיעשה).
שלא נדבר על בדיחות האיי קיו שעפות פה מי ישמע הוא עושה פיק אנד רולים עם לורבק וחרייאפה.
שיש לידך שחקנים כל כך בינוניים מן הסתם תקח על עצמך יותר ומן הסתם יהיו יותר טעויות.

מסכים עם כל מילה, התעייפתי כבר מלהסביר את זה.

עכשיו כמעט כולם בעליהום על רייס. אני מבין את האכזבה, אבל הבנאדם כבר שנים מראה יציבות ומגלה יכולת טובה, כולל ממש עכשיו באליפות אירופה, אבל אחרי שני משחקי גביע פאקינג ווינר שהוא שיחק כמה דקות, כבר נקבע שהוא לא יודע לקלוע, למסור, לחדור.

יש משהו מעודד בזה שהבחור שיחק בשני משחקים יחד 10 דקות? ואלה היו שני משחקי אימון. מה אתה חושב שיהיה במשחקים הרשמיים?

כמו שכתבתי, אשמח לשמוע דוגמא לשחקן שהתחיל ככה וסיים טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־21 אורחים