גיא פניני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

גיא פניני

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוקטובר 2013, 17:30

"אין לו גוף של ספורטאי", "כשהאימון נגמר הוא הראשון להיעלם", "הוא לא באמת אוהב לשחק כדורסל". בלאט התאכזב, שיבק נדהם, פדרמן התפכח. נראה כי לא סתם סרט הקפטן לא הוחזר לגיא פניני. זה יותר מהתקרית בדרבי. יש כאלה שסבורים שזה קשור לקלפים וסיגריות. תחקיר
http://sports.walla.co.il/?w=//2685713
אין ספק שהוא לא מספק את מה שאנחנו מצפים ממנו
זאת כנראה תהיה העונה האחרונה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: גיא פניני

הודעהעל ידי קודי » 15 אוקטובר 2013, 17:38

זה שחקן שהייתי משחרר לפני נעימי וג'ייק כהן. בעמדה 3 יש כבר מספיק שחקנים ובעמדה של נעימי אין. מעבר לכך, הוא משחק כדורסל נורא כבר שנתיים ובשביל משחק או שניים טובים שיהיו לו העונה אין טעם להשאיר אותו ולתת לו דקות פרקט בהן יגרום בעיקר נזק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2013, 17:51

פניני כבר לא שחקן כדורסל. זאת כמובן השנה האחרונה שלו במכבי, וטוב שכך.

עוד ישראלי שעקץ את המועדון במאות אלפי דולרים שלא מגיעים לו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 15 אוקטובר 2013, 18:02

סופר כבר את הדקות שיגיע הקיץ והוא יזדכה על הציוד וישחרר לנו מליון ברוטו שבוזבזו על חשבונו ועל חשבוננו לטובת שחקן יעיל יותר.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2013, 18:06

לצערי שני הדברים העיקריים בכתבה הם דברים ש..נדפקנו

1)כל העניין עם שולדבראנד(שהיה באשמתו הישירה כמובן)פשוט סירס אותו לחלוטין וזה כנראה מה שיזכרו לו מהקריירה

2)הבן אדם פשוט לא מקצוען

חבל, כי אני מאוד אוהבת אותו ותמיד בעד שפתאום יחזור פניני הישן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2013, 19:11

פניני הפסיק לתפקד הרבה לפני העניין עם שולדבראנד (עד הסיפור הזה הוא ניגר שנה וחצי בערך). סה"כ נתן עונה אחת טובה, דפק קופה, ומאז הוא על תקן יניב גרין - שודד בטריינינג שלא יכולים לחכות עד שהחוזה שלו יגמר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2013, 19:16

misha כתב:פניני הפסיק לתפקד הרבה לפני העניין עם שולדבראנד (עד הסיפור הזה הוא ניגר שנה וחצי בערך). סה"כ נתן עונה אחת טובה, דפק קופה, ומאז הוא על תקן יניב גרין - שודד בטריינינג שלא יכולים לחכות עד שהחוזה שלו יגמר.

אולי הוא לא קלע שלשות אבל עדיין היו לו את הפרובוקציות שמה לעשות, עזרו לנו
היום אין לו שלשות, אין לו פרובוקציות ואין לו לחימה

פעם ידעת שאם אתה צריך שלשה על הבאזר אז יש לך את פניני
הוא תמיד היה שחקן קלאץ' ברמה עולמית
היום הוא נראה כמו חתלתול
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2013, 19:31

הסיפור עם שולדבראנד הוא חלק מהעניין אבל לא הדבר העיקרי. אפשר להילחם גם בלי פרובקציות, אפשר להמשיך לעבוד על הגוף שלך, אפשר להמשיך לעבוד על הקליעה אחרי האימונים אם אתה נמצא בתקופה לא טובה וכו'.. בתחילת דרכו במכבי הוא היה צריך לפלס את דרכו כדי לשפר את מעמדו המקצועי וכלכלי אבל אחרי שהוא קיבל 1.3 מיליון נטו לשלוש שנים כמעט הכל נעלם. שחקן ישראלי קלאסי.

אגב אני מאוד מסכים עם זה:

עבור גורמים במכבי מייצג פניני את דור הישראלים המזדקן, האבוד. הלפרין לא הוחתם הקיץ מסיבות דומות. במכבי תל אביב, מספרים המקורבים, שינתה ההנהלה פאזה: לפני שנתיים דיברו דני פדרמן ודיוויד בלאט על חיזוק "הזהות הישראלית" של מכבי, והנה כיום נותרו במועדון שני ילידי ישראלי בלבד (לא כולל את יובל נעימי) - המספר הנמוך בכל הזמנים. אם לא יחול שינוי דרמטי, בקיץ הבא אולי יצטמצם המספר הזה בשחקן נוסף.

בלאט, וכעת גם ההנהלה, מקדמים את המתאזרחים. במכבי הבינו, באיחור ניכר, שמבחינה מקצועית תקרת הזכוכית של הישראלים נמוכה; זה קשור למידת ההשקעה והרצון שלהם, למידת הפינוק, לדפוסי התנהלות משותפים. ליאור אליהו הועזב גם כן כי סימל דריכה במקום.

לעומתם, שחקנים כמו לנדסברג, טיוס וכהן מייצגים את העתיד עבור אנשי מכבי. "הם חבר'ה שעובדים קשה, שמבינים שצריכים להרוויח את מעמדם בכבוד, שמתעסקים פחות במה שקשור מחוץ למגרש, בבילויים ובחיים טובים, והרבה יותר בזיעה ובעבודה. מוסר העבודה שלהם שונה לגמרי", אומר מקורב למועדון. "זה למרות שאנחנו יודעים ש(דיוויד) פדרמן מאוד פרו-ישראלי, וכמובן שמעון (מזרחי) תומך בכל מאודו בשחקן הישראלי. אבל גם הם מבינים שעם ישראלים, כפי שהשחקן הישראלי נראה כעת, יהיה קשה להתקדם ולהגיע לאנשהו ברמת היורוליג".
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2013, 19:33

לא מסכים לחלוטין עם הכתבה הזאת.
עם רמת הכישרון הנמוכה שיש לפניני, בחיים הוא לא היה מגיע למכבי אם לא היה עובד קשה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוקטובר 2013, 20:41

אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
roy1000

הודעהעל ידי עגל הזהב » 15 אוקטובר 2013, 21:42

זה לא שטיוס וכהן הם איזה כישרונות שהכדורסל הישראלי לא ראה, רחוק מזה!
הייתי מעדיף להביא ישראלים "אמיתיים" כמו ליאור או נעימי שבאמת מראים איזשהם ניצוצות שבשבילם אנשים קונים כרטיס למשחק...
עגל הזהב

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2013, 22:00

roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.

הייתי מסכים למשפט הזה, אם הייתה מוסיף שתי מילים לטענה שלך: פניני מיצה את עצמו במכבי של בלאט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Maccabikid » 15 אוקטובר 2013, 22:02

דווקא העונה זה עונת חוזה, לא רואה מצב בו הוא לא עובד קשה. מה גם שלפי מה שהבנו הוא וסופו חברים טובים מחוץ למגרש מה שאני מאמין שיכול להביא ליותר כדורים אליו לשלוש, רק צריך שהזריקות שלו גם ייכנסו.
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוקטובר 2013, 22:43

פניני זה סיפור מוזר. לא יודע אם יש קשר או אין קשר לבלאט. בעונה הראשונה של בלאט, פניני היה מצויין.

משהו בו לא זורם כבר הרבה זמן, והגישה של ההנהלה, עם כל הצער היא נכונה.

לא מבין בכלל מה קורה לישראלים בזמן האחרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 15 אוקטובר 2013, 23:36

עגל הזהב כתב:זה לא שטיוס וכהן הם איזה כישרונות שהכדורסל הישראלי לא ראה, רחוק מזה!
הייתי מעדיף להביא ישראלים "אמיתיים" כמו ליאור או נעימי שבאמת מראים איזשהם ניצוצות שבשבילם אנשים קונים כרטיס למשחק...

אני רק יכול להגיד שחיכיתי הרבה שנים לשחקן שאני באמת יוכל להתחבר אליו.
פניני הוא הישראלי הראשון מאז קטש שבאמת אני אוהב מכל הלב, אני יודע שהוא אוהד מכבי, אני יודע שהוא יעשה הכל בשביל ניצחון.
אני רק זוכר את התגובה שלו אחרי התקרית ההיא- "שכחתי שאני כבר לא רק אוהד"

אז כן, הרבה בשבילו אני קונה כרטיס.

אליהו (מכבד), נעימי (עדיין לא הראה כלום במכבי...).

למען הסר ספק- עם כל האהבה אליו, אם הוא ימשיך ביכולת הזאת אז לא יהיה לו מקום במכבי (וזה לא סותר שיהיה לי עצוב שהוא לא במכבי...)
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2013, 10:40

felix_r כתב:
roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.

הייתי מסכים למשפט הזה, אם הייתה מוסיף שתי מילים לטענה שלך: פניני מיצה את עצמו במכבי של בלאט

פליקס, הייתי מאוד שמח להטיל את האשמה על בלאט, אבל אני באמת לא בטוח שכדורסל זה הדבר שמעניין את פניני בשלב הנוכחי של החיים שלו. הבחור יהיה בן 31 בסוף העונה הנוכחית וברור כבר שנתיים שבמכבי הוא לא ממשיך, עם בלאט או בלעדיו.
ועוד לא הזכרתי את הסיפורים והשמועות על הבילויים, עישון, הימורים ושאר אורח חיים לא ספורטיבי שסובבים את פניני. כל מה שפניני משדר זה שכדורסל לא מעניין אותו וקשה לי להאמין שכל הסיפור זה בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2013, 10:55

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

פליקס, הייתי מאוד שמח להטיל את האשמה על בלאט, אבל אני באמת לא בטוח שכדורסל זה הדבר שמעניין את פניני בשלב הנוכחי של החיים שלו. הבחור יהיה בן 31 בסוף העונה הנוכחית וברור כבר שנתיים שבמכבי הוא לא ממשיך, עם בלאט או בלעדיו.
ועוד לא הזכרתי את הסיפורים והשמועות על הבילויים, עישון, הימורים ושאר אורח חיים לא ספורטיבי שסובבים את פניני. כל מה שפניני משדר זה שכדורסל לא מעניין אותו וקשה לי להאמין שכל הסיפור זה בלאט.

אני לא מטיל את האשמה על בלאט, אבל אני גם לא שולל אפשרות כזאת.
לכן, אני מוכן לחתום רק על המשפט המתוקן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אוקטובר 2013, 11:15

מצד שני, פניני גם נתן את העונה הכי טובה בקריירה שלו תחת בלאט (מעניין שהרבה שחקנים נתנו עונות קריירה באותה עונה נהדרת), כך שאני לא רואה הרבה קשר בין הנפילה של גיא לבין בלאט (זה גם לא שבנבחרת הוא פתאום פורח...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 16 אוקטובר 2013, 12:56

felix_r כתב:

איך זה מסתדר עם העובדה שעונת השיא בקריירה של פניני הייתה תחת בלאט לפני כשנתיים וחצי ?
לא צריך להיות דבוק למנטרה של אנטי-בלאט בכל דבר. דיי בלהסתכל מה פניני מייצר בשנה וחצי-שנתיים האחרונות, כשהוא על המגרש, בשביל לראות שה-150% יכולת שהוא היה מביא פעם למגרש (כולל במגדל) ירדו בהרבה. אולי זה תקרית שולדבראנד, אולי זה החשק למשחק, לא יודע... שורה תחתונה - פניני כבר לא מספק את הסחורה יותר מדיי זמן ויושב על חוזה לא קטן במכבי.
אני מעריך בסבירות גבוהה מאוד, שאם לא היה לו חוזה לעונה הנוכחית, הוא פשוט היה מוצא את עצמו בחוץ בקיץ.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2013, 13:35

קובי כתב:
felix_r כתב:

איך זה מסתדר עם העובדה שעונת השיא בקריירה של פניני הייתה תחת בלאט לפני כשנתיים וחצי ?
לא צריך להיות דבוק למנטרה של אנטי-בלאט בכל דבר. דיי בלהסתכל מה פניני מייצר בשנה וחצי-שנתיים האחרונות, כשהוא על המגרש, בשביל לראות שה-150% יכולת שהוא היה מביא פעם למגרש (כולל במגדל) ירדו בהרבה. אולי זה תקרית שולדבראנד, אולי זה החשק למשחק, לא יודע... שורה תחתונה - פניני כבר לא מספק את הסחורה יותר מדיי זמן ויושב על חוזה לא קטן במכבי.
אני מעריך בסבירות גבוהה מאוד, שאם לא היה לו חוזה לעונה הנוכחית, הוא פשוט היה מוצא את עצמו בחוץ בקיץ.

לא צריך לדבוק במנטרה של "בלאט יותר קדוש מאפיפיור, וכולם אשמים חוץ ממנו, השחקנים, ההנהלה, האוהדים, רק לא הוא".
עזוב את המנטרה, תתחיל לפתוח את העיניים. אתה לא מעריצה בת 16 של ג'סטין ביבר.

די בלהסתכל בכך שבלאט מנסה להביא זרים במקום כל שחקן ישראלי שיש במכבי, כדי להתחיל לחשוד.
די בלהסתכל בכך שתחת בלאט תרומתם של כל הישראלים רק מתדרדרת בכל עונה ועונה כדי להבין שמשהו כאן לא בסדר.
לא יכול להיות שכל הישראלים לא משקיעים, שכל הישראלים טיפשים, וכל הישראלים לא מוכשרים.

תפתח את העיניים! ילדים מהנוער תורמים יותר בקבוצות האחרות מאשר הישראלים הכי טובים אצל בלאט! אם זה היה מישהו אחד, אז נגיד, אבל כולם.

ואל תחשוב אפילו להגיד שבלאט נותן את האשראי לאוחיון, כי בכל עונה בלאט מנסה להביא רכז פותח זר: פארמר, היקמן, רייס. אוחיון משחק רק בגלל שבעונה הראשונה פארמר ברח ובשאר העונות בגלל שבלאט כל פעם נופל עם זר שהוא רכז גרוע. אם הוא היה מצליח להחתים רכז זר טוב, אוחיון לא היה רואה מגרש.

אז אותי זה לא מפתיע בכלל, שהישראלים מפסיקים להשקיע אחרי עונה ראשונה מוצלחת, כי הם פשוט רואים, שגם אם תעבוד כמו חמור, גם אם תשחק מצוין, בלאט בכל זאת לא יבנה עליך בעתיד, כי הוא אוהב רק אמריקאים. גם אני במקום השחקנים האלה הייתי מפסיק להשקיע עם הזמן. למה להמשיך ולהשקיע אם המעמד שלך לא משתנה גם אם אתה נותן עונה טובה? למה להשקיע אם המאמן בכל מקרה ממשיך לראות בך מתרד, שנקבע על ידי חוקי הליגה המקומית?
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 16 אוקטובר 2013, 13:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־28 אורחים