פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים / סגל 2012

13 אפריל 2011, 18:43

http://sports.walla.co.il/?w=//1815259

א. טוב שרוצים להשאיר את דורון. מגיע לו לקבל הזדמנות לחזור לעצמו במכבי.
ב. מי עדיין חושב שיותם לא חוזר בשנה הבאה? גם אם פרקינס לא היה פצוע, אני מניח שהיינו רואים אותו פה.

13 אפריל 2011, 18:55

במקרה ששנה הבאה מורידים את כמות הזרים ל5 או 4, אז משאירים כל משחק זר או שניים בחוץ או שמשחררים אחד?

13 אפריל 2011, 19:15

cannon כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1815259

א. טוב שרוצים להשאיר את דורון. מגיע לו לקבל הזדמנות לחזור לעצמו במכבי.
ב. מי עדיין חושב שיותם לא חוזר בשנה הבאה? גם אם פרקינס לא היה פצוע, אני מניח שהיינו רואים אותו פה.

איזה שטויות.
הסיכויים שהלפרין יחזור עונה הבאה היו גבוהים עוד מהקיץ האחרון, הפציעה של פרקינס לא שינתה כלום במובן הזה.
אז מה הרעיון שכתבה הזו??

13 אפריל 2011, 20:12

הם בכלל לא משחקים באותו תפקיד - מה הקשר?

13 אפריל 2011, 20:25

פרקינס והלפרין משחקים בדיוק על אותה עמדה. קומבו-גארד. לא רכזים במשרה מלאה (אם כי עושים את המלאכה מצויין), אלא מובילי כדור משניים. כך היה יותם לצד קאמינגס וביינום וכך פרקינס לצד פארגו.

13 אפריל 2011, 20:53

אופס :blush1

14 אפריל 2011, 03:54

itay92 כתב:במקרה ששנה הבאה מורידים את כמות הזרים ל5 או 4, אז משאירים כל משחק זר או שניים בחוץ או שמשחררים אחד?

פשוט מאוד , עוברים לשחק באדריאטית...

14 אפריל 2011, 07:26

אני חושב שזאת תהיה פגיעה אנושה בדעת הקהל
אם תנטוש את הליגה.

14 אפריל 2011, 07:27

yzafrir כתב:
itay92 כתב:במקרה ששנה הבאה מורידים את כמות הזרים ל5 או 4, אז משאירים כל משחק זר או שניים בחוץ או שמשחררים אחד?

פשוט מאוד , עוברים לשחק באדריאטית...

כן זה מאוד מאוד פשוט... :roll:

14 אפריל 2011, 08:04

מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!

14 אפריל 2011, 10:31

בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!

אז מה מכבי תעשה עם ישנו את החוק ל4 זרים בלבד ? תושיב 2-3 זרים בליגה ? , תחזיק שני סגלים ?
אם לא תיהיה ברירה וזה יקרה , מכבי צריכה לעזוב את הליגה....אישית אני מאמין שעצם זה שמכבי יאיימו בעזיבה יגרום לקופל ללחץ חזק בחזה ....

לגבי דעת קהל , מכבי בכל מקרה ימכרו את כל המנויים . יותר מיזה , כל הניספחים שבאים רק כדי להראות לא יחדשו בגלל " דעת הקהל" וזה יפנה מקום לאוהדים אמיתיים.....
לגבי כלל הציבור , הרבה מהם בכלל לא רואה את המשחקים של הליגה וחושב שמכבי משחקת רק ביורוליג...

14 אפריל 2011, 11:46

לא צריך הרבה לקראת העונה הבאה. מכבי קבוצה שבאופן מעורר כבוד מסתירה את החולשות שלה.
גארד עם יד טובה וגבוה חוסם, זה הכל.
לכן אני חושב שדי נדרש לראות כאן בעונה הבאה את יותם הלפרין ושון ג'יימס.

הבעיה הכי גדולה היא כמובן השאלה לגבי פרקינס.
אני חושב שהפציעה שלו תשאיר לבסוף את צ'אק אידסון לעוד עונה אחת לפחות.
מכבי לדעתי לא תיקח סיכון, ותרצה להשאיר מוביל כדור נוסף, שכבר מכיר את המערכת, ותעדיף אותו על הימור.
כמובן שגם נשאלת השאלה מה התוכניות של פארגו...

אני חושב שצריך להשאיר גם את הנדריקס וגם את מצ'באן.
הנדריקס שחקן פשוט נהדר, שנתן העונה מעל ומעבר בעמדה שהוא לא מכיר. בעמדה הטבעית שלו הוא הרבה יותר טוב. אז אם יבוא סנטר, נרוויח שחקן נפלא במחיר לא גבוה, שכבר מכיר את המערכת ויש לו תיאום עם השחקנים.

יש לנו קבוצה מעולה. זה ממש כיף שלא צריך לשבור את הראש.

14 אפריל 2011, 12:44

ניר כתב:לא צריך הרבה לקראת העונה הבאה. מכבי קבוצה שבאופן מעורר כבוד מסתירה את החולשות שלה.

מכבי לדעתי לא תיקח סיכון, ותרצה להשאיר מוביל כדור נוסף, שכבר מכיר את המערכת, ותעדיף אותו על הימור.

הנדריקס שחקן פשוט נהדר, שנתן העונה מעל ומעבר בעמדה שהוא לא מכיר. בעמדה הטבעית שלו הוא הרבה יותר טוב. אז אם יבוא סנטר, נרוויח שחקן נפלא במחיר לא גבוה, שכבר מכיר את המערכת ויש לו תיאום עם השחקנים.

אבל אם אתה לא משחרר אף זר(בהנחה שכולם ממשיכים גם שנה הבאה) יש לך 7 זרים.

14 אפריל 2011, 12:45

ניר כתב:לא צריך הרבה לקראת העונה הבאה. מכבי קבוצה שבאופן מעורר כבוד מסתירה את החולשות שלה.

אני לא חושב שג'יימס והלפרין לבדם יפתרו את כל הבעיות.
בכל מקרה, מכבי ככל הנראה תצטרך למצוא מחליף לפרקינס ולדעתי, צריכים להחליף גם את אידסון.

צריכים גם להתבונן בסגל השחקנים המשלימים. את בלו, הנדריקס, פניני ואת הנדרקיס/מצ'באן (אחד מהם) חייבים להשאיר.
אני לא רואה כל טעם להשאיר במכבי את גרין ובורשטיין (בטח לא עבור הסכומים אותם הם מרוויחים) ואם דריק יפרוש, מכבי תצטרך להביא במקומו גארד ישראלי.

לסיכום, ייתכן מצב בו מכבי תצטרך לעשות יותר מרק שינוי או שניים. אם מכבי תצליח להשאיר את פארגו, אליהו, סופו ואת אותם שחקני ספסל שציינתי קודם (שלרובם כבר יש חוזה לעונה הבאה), אז אני לא חושב שהשינויים שיתבצעו יפגעו באופי ובסגנון של הקבוצה הנוכחית.

14 אפריל 2011, 14:25

החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?

14 אפריל 2011, 14:27

rc4991 כתב:החוזה של בושטיין יגמר רק בשנה הבאה לא?

כן.. וזאת בהחלט בעיה.

14 אפריל 2011, 14:35

אני אומר רק אלכס גארסיה שומר, אתלטי, שלשות .
סתם בצחוק אני חושב שהלפרין מתאים בדיוק למכבי שנה הבאה וזהו להביא עוד גארד צעיר ישראלי כמובן שיהיה מחליף ( שייר , אוחיון ) ולחכות שפרקינס יחזור.

14 אפריל 2011, 15:17

חביב אורנג'ד כתב:

כן.. וזאת בהחלט בעיה.

הייתי שמח לראות שנה הבאה תהתקדמות של מרטין מאשדוד שחקן עם פוטנציאל על שיכול להחליף את טל.

14 אפריל 2011, 15:21

itai7 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

כן.. וזאת בהחלט בעיה.

הייתי שמח לראות שנה הבאה תהתקדמות של מרטין מאשדוד שחקן עם פוטנציאל על שיכול להחליף את טל.

יאן מרטין הוא כבר ממש לא ילד וגם ממש לא גארד.
אם יש שחקן ישראלי בליגה שבאמת כדאי לעקוב אחריו והוא גם מתאים לצרכיה של מכבי, אז זה יהיה סילבן לנדסברג.
לנדסברג הוא סווינגמן מגוון, בסה"כ בן 21 וכבר בעונתו הראשונה בליגה הוא מראה יכולת גבוהה וכרגע הוא גם סגן מלך הסלים הישראלי.

14 אפריל 2011, 15:59

לנדסברג קצת אגואיסט לא?
לא ראיתי הרבה משחקים שלו,מישהו יכול להגיד לי איך היד שלו מבחוץ והאם הוא שומר טוב?
אני חושב שיש לו פוטנציאל להיות שומר טוב, יש לו ידיים ארוכות והוא אתלט די טוב.
נושא נעול