29 אוקטובר 2013, 07:50
felix_r כתב:ודרך אגב, עוד משהו.
אז מה, ליאור אליהו בסוף לא יצא כזה טמבל, כשלא הסכים להיות שותף להתעללות תמורת שכר מופחת?
אני במקומו הייתי עכשיו יושב בבית ומתגלגל מצחוק, אבל ליאור בחור טוב, הוא בטח כואב עכשיו את המצב הזה של הקבוצה.
29 אוקטובר 2013, 08:34
felix_r כתב:מישהו רואה עכשיו את יציע העיתונות?
הינה פיני גרשון אמר עכשיו, שאליהו ריבאונדר הרבה יותר טוב מבלו, ושאיתו משחק ההתקפה הרבה יותר מהיר.
אותם הדברים, שאני מנסה להוכיח פה יומיום... אבל מה אני יודע? רק מדבר שטויות כל הזמן
29 אוקטובר 2013, 08:39
סילבר כתב:פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.
29 אוקטובר 2013, 09:04
roy1000 כתב:סילבר כתב:פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.
זה אותו פיני שאמר שמכבי הולכת לפיינל פור ושרייס שחקן גדול?
29 אוקטובר 2013, 09:23
29 אוקטובר 2013, 09:25
29 אוקטובר 2013, 10:35
29 אוקטובר 2013, 10:50
סילבר כתב:roy1000 כתב:סילבר כתב:פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.
זה אותו פיני שאמר שמכבי הולכת לפיינל פור ושרייס שחקן גדול?
זה אותו פיני שללא בלאט לא השיג דבר.
29 אוקטובר 2013, 11:58
קודי כתב:כמה הערות על המשחק העגום אתמול ועל כל פתיחת העונה הזוועתית:
7. סיפרו לנו בקול תרועה רמה על הצטרפות שני שותפים עם כיסים עמוקים למכבי. במה בדיוק זה מועיל? הרי תקציב השחקנים לא עלה באגורה שחוקה וגם כשיש סיטואציה סופר בעייתית כמו היום, בה ברור לכל ילד שמכבי זקוקה נואשות לגארד טוב, אין שום כוונה מצד בעלי המניות להזרים שקל כדי להביא מישהו. בטח ימשיכו לספר לנו על גרעונות שהקבוצה גוררת משנים קודמות וכד'.
10. הגיע הזמן שמי שעומד בראש המערכת, הג'נרל מנג'ר המופלא, שבנה קבוצה עם שאיפות ביורוליג עם אוחיון כרכז היחיד ובלי אף שחקן בעמדה 4 (ולמזלו הגדול נחת עליו בלו), יפנה את מקומו. עשרות אנשים - מאמנים, מנהלים ושחקנים - נזרקו ממכבי בעשור האחרון על הרבה פחות מזה.
29 אוקטובר 2013, 12:07
roy1000 כתב:קודי כתב:כמה הערות על המשחק העגום אתמול ועל כל פתיחת העונה הזוועתית:
7. סיפרו לנו בקול תרועה רמה על הצטרפות שני שותפים עם כיסים עמוקים למכבי. במה בדיוק זה מועיל? הרי תקציב השחקנים לא עלה באגורה שחוקה וגם כשיש סיטואציה סופר בעייתית כמו היום, בה ברור לכל ילד שמכבי זקוקה נואשות לגארד טוב, אין שום כוונה מצד בעלי המניות להזרים שקל כדי להביא מישהו. בטח ימשיכו לספר לנו על גרעונות שהקבוצה גוררת משנים קודמות וכד'.
10. הגיע הזמן שמי שעומד בראש המערכת, הג'נרל מנג'ר המופלא, שבנה קבוצה עם שאיפות ביורוליג עם אוחיון כרכז היחיד ובלי אף שחקן בעמדה 4 (ולמזלו הגדול נחת עליו בלו), יפנה את מקומו. עשרות אנשים - מאמנים, מנהלים ושחקנים - נזרקו ממכבי בעשור האחרון על הרבה פחות מזה.
עד מתי הפדרמנים יוכלו למשוך את הסיפור במכבי? הרי כסף אין להם וברור שבקרוב הם יצטרכו לממש את הנכס המשמעותי האחרון שנותר להם אחרי שפדרמן האבא מכר את הבית בכפר שמריהו. אני לא מבין למה הם לא שמים את הקבוצה על המדף ומוכרים את חלקם?
29 אוקטובר 2013, 12:12
29 אוקטובר 2013, 12:33
jol9 כתב:לא רואה את זה קורב בקרוב לצערי...
29 אוקטובר 2013, 12:49
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא רואה את זה קורב בקרוב לצערי...
אין להם כסף להמשיך עוד הרבה זמן. אולי עוד שנה, אולי עוד שנתיים, אבל במכבי הם לא יישארו.
29 אוקטובר 2013, 12:53
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לא רואה את זה קורב בקרוב לצערי...
אין להם כסף להמשיך עוד הרבה זמן. אולי עוד שנה, אולי עוד שנתיים, אבל במכבי הם לא יישארו.
הם לא צריכים כסף בשביל לשלוט במכבי....
29 אוקטובר 2013, 12:57
29 אוקטובר 2013, 13:07
29 אוקטובר 2013, 13:14
חנו'ש כתב:אגב, לרגע נזכרתי בוויכוח שהיה כאן עם חביב על כך שרייס עדיף על פלאניניץ'....
בשלב הזה אני מעדיפה אפילו את מאיר טפירו על פני רייס.....
29 אוקטובר 2013, 13:26
29 אוקטובר 2013, 13:57
ankram כתב:לכן אני לא מבין את הסיפסול של רייס. מה לעזעזל דיויד רצה להשיג בזה?
29 אוקטובר 2013, 14:16
jol9 כתב:ankram כתב:לכן אני לא מבין את הסיפסול של רייס. מה לעזעזל דיויד רצה להשיג בזה?
והכי גרוע זה התירוצים... שיחקנו בלי סמית' והיקמן... וואו. באמת משכנע.
גם נס ציונה אגב שיחקה בלי סמית' והיקמן.