ליגת ווינר: עירוני נס ציונה נגד מכבי - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: עירוני נס ציונה נגד מכבי - שני, 20:45, 5+ LI

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אוקטובר 2013, 14:41

ankram כתב:ולזכור שמכבי עדיין לא שיחקו במשחקים היותר קשים של הליגה שלנו - אילת , ירושליים והגועל בחוץ.
העונה הזאת עוד לא התחילה וכבר בא לי שתסתיים.

זה בדיוק העניין . יש לי הרגשה שמכבי סימנה מראש את המשחקים הפחות חשובים לה העונה שבהם היא פחות תתאמץ אפילו במחיר של הפסד , ויש משחקים שהם כן חשובים שבהם נראה את הקבוצה משחקת אחרת לגמרי ....
הרי אין משמעות כלכך באיזה מקום מכבי תסיים כי גם אם תיהיה מקום אחרון בפלייאוף העליון ובלי יתרון ביתיות היא עדיין תגיע לגמר וגם תיקח אותו בגלל שינוי השיטה (בית וחוץ)
אתמול שחקנים פשוט זילזלו בהגנה בצורה די ברורה .

בסופו של דבר אין מה להתלונן על שחקן זה או אחר כי בכסף שמכבי יכולה לשלם אלו השחקנים שאפשר להביא ואין היום רכזים אמיתיים טובים ב-500K וגם לא בפי 2 מיזה....
גם כל ה"זריקת" כסף על שחקנים משלימים לא הייתה מביאה אותנו למצב שאנחנו יכולים להרשות שחקן כמו פארגו למשל וגם לשים לצידו שחקנים נורמאלים .
שורה תחתונה , צריך להעיף את פדרמן ולהביא את מיץ' .....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 14:49

yzafrir כתב:
ankram כתב:ולזכור שמכבי עדיין לא שיחקו במשחקים היותר קשים של הליגה שלנו - אילת , ירושליים והגועל בחוץ.
העונה הזאת עוד לא התחילה וכבר בא לי שתסתיים.

זה בדיוק העניין . יש לי הרגשה שמכבי סימנה מראש את המשחקים הפחות חשובים לה העונה שבהם היא פחות תתאמץ אפילו במחיר של הפסד , ויש משחקים שהם כן חשובים שבהם נראה את הקבוצה משחקת אחרת לגמרי ....
הרי אין משמעות כלכך באיזה מקום מכבי תסיים כי גם אם תיהיה מקום אחרון בפלייאוף העליון ובלי יתרון ביתיות היא עדיין תגיע לגמר וגם תיקח אותו בגלל שינוי השיטה (בית וחוץ)
אתמול שחקנים פשוט זילזלו בהגנה בצורה די ברורה .

בסופו של דבר אין מה להתלונן על שחקן זה או אחר כי בכסף שמכבי יכולה לשלם אלו השחקנים שאפשר להביא ואין היום רכזים אמיתיים טובים ב-500K וגם לא בפי 2 מיזה....
גם כל ה"זריקת" כסף על שחקנים משלימים לא הייתה מביאה אותנו למצב שאנחנו יכולים להרשות שחקן כמו פארגו למשל וגם לשים לצידו שחקנים נורמאלים .
שורה תחתונה , צריך להעיף את פדרמן ולהביא את מיץ' .....

תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.
ראשית, זה אומר שהחבר'ה הצעירים של מכבי משחקים דקות משמעותיות.
שנית, זה אומר שהחבר'ה שנמצאים בכושר וביכולת פחות טובים משחקים דקות משמעותיות.
שלישית, שמראש זה יהיה ברור, אם זה בקריצה או באמירה מפורשת.

כל אלה לא קורים. מכבי עדיין מקבל כל הפסד כטרגדיה. אותם השחקנים שבלאט סומך עליהם, משחקים גם בליגה וגם ביורוליג (למעט סמית' נניח), וכמובן שאין שום דקה לצעירים.

האם זה מעניין אותי לראות את רייס והיקמן מפסידים לנס ציונה? לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2013, 14:53

קודי כתב

. דיברנו כאן על התלות של מכבי בקליעות משלוש - אז מסתבר שמאחר שאין לקבוצה חודרים טובים לסל או גארדים יוצרים, התלות הזו גדולה עוד יותר ממה שהיינו יכולים לשער.

קודם כל נכון, התלות בקליעה לשלוש היא גדולה מאוד. כפי שציינתי, בלאט בנה פה סוג של סיינה.

חוץ מזה, הבעיה פה היא לא רק בחודרים. אתמול, בניגוד למשחק נגד הכוכב האדום, סופו שיחק רק 2 דקות, התיישב ולא חזר. אז כולם אומרים, שהוא לא שיחק כי ג'יימס היה גדול. מצטער להגיד לכם, אבל גם אם ג'יימס היה נותן 40 נקודות ו30 כ"ח, הוא לא יכול לתרום למשחק ההתקפה הקבוצתי את מה שסופו תורם, כשהוא מושך אליו שני שחקנים ואז מוציא החוצה לשלשה פנויה. סופו גם עושה את הפרוזדורים האלה, כשהוא לבד חוסם שני שחקנים בצבע ומאפשר חדירה חופשית עד הסל לגארד של מכבי.

אז אין לי טענות לג'יימס, שבאמת היה היחיד שהשקיע אתמול, אבל בלאט חייב להבין את זה, פשוט חייב!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 14:54

jol9 כתב:תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.

כל אלה לא קורים. מכבי עדיין מקבל כל הפסד כטרגדיה. אותם השחקנים שבלאט סומך עליהם, משחקים גם בליגה וגם ביורוליג (למעט סמית' נניח), וכמובן שאין שום דקה לצעירים.

זה הזוי להגיד שמכבי "ויתרה" על המשחק הזה כשאינגלס שיחק 36 דקות, ג'יימס 34 דקות ולנדסברג 34 דקות (בעוד נעימי, אלטיט והררי בכלל לא עולים על המגרש). מכבי לא ויתרה על כלום. היא ניסתה ככל יכולתה והפסידה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 14:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.

זה הזוי להגיד שמכבי "ויתרה" על המשחק הזה כשאינגלס שיחק 36 דקות, ג'יימס 34 דקות ולנדסברג 34 דקות (בעוד נעימי, אלטיט והררי בכלל לא עולים על המגרש). מכבי לא ויתרה על כלום. היא ניסתה ככל יכולתה והפסידה.

לא רק זה - הבעיה היא לא הנצחון או ההפסד. הבעיה היא איך הקבוצה נראית עוד מטורניר גומלסקי - גם בנצחונות וגם בהפסדים הקבוצה הזו נראית רע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 15:17

roy1000 כתב:

נו... ומה אני אמרתי? בדיוק אותו הדבר.
אם כבר מוותרים, אז לפחות למטרות טובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 29 אוקטובר 2013, 16:02

סופו היה זוועת עולם ב2 וחצי דקות שהוא שיחק ובגלל זה בעיקר הוא לא חזר. בליגה הרבה יותר קשה לנצל את סופו והוא גם לא מגיע באנרגיות של יורוליג ונראה פח זבל לא מעט.

לדעתי לא היה מקום להכניס אותו לשום דקה במקום ג'יימס, מה שכן היה מקום זה להכניס אותו ביחד עם ג'יימס ואולי לפרק את נס ציונה מתחת לסל. שטל דן ינסה לשמור את ג'יימס. זה הרכב לא מנוצל והזוי שבלאט מעדיף לרדת נמוך בליגה להרכבים בלי שחקן בעמדה 4 או שחקנים שמשחקים בפנים כמעט מאשר לתת כמה דקות לג'יימס וסופו ביחד בהרכב שיכול למחוץ את הקבוצות הקטנות בליגה.
NY boy

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 16:04

jol9 כתב:נו... ומה אני אמרתי? בדיוק אותו הדבר.
אם כבר מוותרים, אז לפחות למטרות טובות.

אני מחזק את מה שאמרת, לא סותר...
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 21:15

מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2013, 21:20

קודי כתב:מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?

ממש צריך את מולי קצורין בשביל לדעת שכשמחתימים רכז ראשון הוא צריך להיות השחקן המוביל בקבוצה.
במכבי הוא לא יכול להיות כזה כי הוא אפס, ולא בגלל שיש פה כוכבים אחרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 21:27

MTA2311 כתב:
קודי כתב:מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?

ממש צריך את מולי קצורין בשביל לדעת שכשמחתימים רכז ראשון הוא צריך להיות השחקן המוביל בקבוצה.

הוא לא דיבר סתם על שחקן מרכזי בקבוצה אלא שהקבוצה צריכה להיות בנויה סביבו בשביל שהוא יהיה אפקטיבי. כך זה היה בבאיירן מינכן אבל זה בטח לא יהיה בקבוצה עם שאיפות ביורוליג.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אוקטובר 2013, 21:30

MTA2311 כתב:

מסכים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אוקטובר 2013, 22:32

איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2013, 22:33

חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...

בחו"ל...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אוקטובר 2013, 22:34

MTA2311 כתב:

בחו"ל...

אה...
יפה לה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 נובמבר 2013, 13:53

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

בחו"ל...

אה...
יפה לה...

נכנסתי בגרמניה לאינטרנט, ראיתי שנס ציונה ניצחו את מכבי ובאמת שלא ידעתי מה לחשוב :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 16:31

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

בחו"ל...

אה...
יפה לה...

נכנסתי בגרמניה לאינטרנט, ראיתי שנס ציונה ניצחו את מכבי ובאמת שלא ידעתי מה לחשוב :neutral

חשבתי שהחלטת להישאר בגרמניה :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 נובמבר 2013, 16:49

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

בחו"ל...

אה...
יפה לה...

חשבתי שהחלטת להישאר בגרמניה :D

הלוואי ויכולתי
אולי יום אחד ;)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 16:54

אני לא מכבד אנשים שנוסעים לגור בגרמניה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2013, 16:57

felix_r כתב:אני לא מכבד אנשים שנוסעים לגור בגרמניה

מדוע לא?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים