Maccabikid כתב:אני מעדיף קומבו-גארד טוב על פני "רכז" קלאסי כמו פלניניץ'.
כבר יש לך את היקמן שנמצא בכושר נהדר. צריך עוד אחד כזה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שראס סוס מת, מתי תבינו, זהו, נגמר.
למכבי אין את הפרבילגיה לתת לו 10 דקות כדי לשמור אותו לשלבים הבאים.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שראס סוס מת, מתי תבינו, זהו, נגמר.
את המשפט "שאראס סוס מת" כבר שמענו לפני חמש שנים. העובדות מדברות בעד עצמן- שאראס עד היום משחק ברמות הגבוהות ביותר ומציג יכולת טובה.
אני לא אומר שצריכים להביא אותו, אבל מכבי עשתה טעות חמורה כשלא עשתה זאת לפני שנתיים-שלוש, כשהמנייה שלו התחילה לרדת.
מכביסט29 כתב:rc4991 כתב:מכביסט29 כתב:מה הכי חסר לנו? בוא נראה... בוא נראה.... אוחיון ורייס ה״רכזים״ היחידים שלנו... מממ... סקורר!!!
נו באמת...
אתה מודע לזה שאין בחוץ רכזים נהדרים?
ובינתיים אינגלס מרכז לא פחות טוב מהרבה רכזים אחרים ביורוליג
אינגלס הגמור של הרבע האחרון הוכיח הכי טוב לכולם למה מכבי משוועת לרכז. כשהוא רע, הקבוצה חוזרת 5 צעדים אחורה..
מה יעזור לך עוד סקורר בקבוצה? יש לך את היקמן וסמית', שביום טוב יכולת הקליעה ויצירת המצבים שלהם מספיקה בהחלט. אם מכבי היא אכן קבוצה עם יומרות ושאיפות ליותר מהצלבה כמו שבלאט מציג את זה, היא פשוט לא יכולה להסתמך על הצדדים שיוגב אוחיון קם עליהם בבקרים שלפני משחקים ולא יכולה לשחוק את אינגלס 35 דקות ולקוות שהוא יתפקד במלוא הריכוז בדקות האחרונות. שוב, היום קיבלנו את ההוכחה הכי טובה...
אני מתפלא שעוד יש אנשים שעדיין מתלבטים בנושא הזה, כאילו זה לא זועק לשמיים...
MTA2311 כתב:יש בקבוצה הזאת 4 גו טו גאי'ס- היקמן, אינגלז, סמית' וסופו בתוך הצבע.
יש בקבוצה הזאת רכז אחד- יוגב אוחיון.
באמת שנראה לי שהתשובה אמורה להיות ברורה מאוד.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שראס סוס מת, מתי תבינו, זהו, נגמר.
את המשפט "שאראס סוס מת" כבר שמענו לפני חמש שנים. העובדות מדברות בעד עצמן- שאראס עד היום משחק ברמות הגבוהות ביותר ומציג יכולת טובה.
אני לא אומר שצריכים להביא אותו, אבל מכבי עשתה טעות חמורה כשלא עשתה זאת לפני שנתיים-שלוש, כשהמנייה שלו התחילה לרדת.
בטח, כשיש לפניו ברוטציה שחקני על שאפשר לשמור אותו לסוף עונה זה הולך.
וסליחה שאני לא מתלהב מהממוצע 5 נקודות שלו בשנים האחרונות, אוהב להתפוצץ מול מכבי, אתה לא יכול לתת למישהו מבוגר שגם בשיאו היה שומר רע את המפתחות של רכז ראשון.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:יש בקבוצה הזאת 4 גו טו גאי'ס- היקמן, אינגלז, סמית' וסופו בתוך הצבע.
יש בקבוצה הזאת רכז אחד- יוגב אוחיון.
באמת שנראה לי שהתשובה אמורה להיות ברורה מאוד.
היקמן טוב ביצירת מצבים אבל ממש לא משהו מיוחד והוא גם לא יציב (ואני מאלה שתומכים בו)
גם אינגלס לא גו טו גאי כי החדירה שלו לא משהו וגם סמית' לא חודר טוב
סופו באמת גו טו גאי בצבע אבל אני חושב שכל קבוצה צריכה גם גארד שיודע ליצור לעצמו כשההתקפה תקועה וכרגע אין לנו כזה
שחף כתב:אתה טוען שלאנגפורד נניח לא ישפר את הקבוצה? עדיף להישאר עם רייס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן, שמוליק ו־37 אורחים