NY boy כתב:MTA2311 כתב:NY boy כתב:MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.
ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה
אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.
רק שליאור אז כבר יהיה חתום בירושלים ולא תהיה לו אפשרות לצאת. ולירושלים כבר יהיה כיסים, הם יתחילו לנגוס במכבי והם ידאגו שהוא לא יעזוב גם אם זה אומר לתת לו עוד כמה גרושים יותר.
זה בדיוק מה שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה. היא לא יכולה לתת מתנה שכזאת לירושלים. אין כרגע ישראלים ברמה של אליהו באופק גם אם מחפשים טוב טוב ובהנחה שמקל וכספי נשארים בNBA בתקופה של ה3 שנים הקרובות.
אתה נותן לנכס אסטרטגי שזה ללכת ליריבה הכי גדולה שלך אתה לוקח את הסיכון שכבר תרצה לתקן את זה זה יהיה מאוחר מידי.
אין שום סיכוי שליאור יחתום בירושלים על חוזה בלי סעיף יציאה.
שמע, אני לא באמת מאמין שאליהו, או כל ישראלי אחר ישנה סדרי עולם בליגה. אני גם לא חושב שמכבי לא יכולה להיות דומיננטית בליגה עם סגל ישראלי משני. אליפות לירושלים במשחק אחד? יכול להיות, אבל לא יותר מזה.