er79 כתב:לא מיצינו כבר את הבדיחה הלא מצחיקה שנקראת קומבו גארד אמריקני ושכונתי? חלאס, פארגו יש רק אחד, וגם זה בערבון מוגבל. מכבי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר עד שיהיה לה רכז טהור, ווינר עם ביצים של ממוטה, ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר.
והשם שלו זה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא מיצינו כבר את הבדיחה הלא מצחיקה שנקראת קומבו גארד אמריקני ושכונתי? חלאס, פארגו יש רק אחד, וגם זה בערבון מוגבל. מכבי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר עד שיהיה לה רכז טהור, ווינר עם ביצים של ממוטה, ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר.
er79 כתב:השם שלו זה 1.5 מליון דולר ומעלה. זה מה שתצטרך לשלם כדי לקבל שחקן כזה. זה עדיף על לשלם שלוש פעמים על רייסים ומאלטים למיניהם. הגיע הזמן שההנהלה הקמצנית שלנו תשנה כבר את הפאזה של שחקנים בתרי זוזי. למעט שנה חריגה של פארגו, ועוד לא קלטו שם כנראה שזו שנה חריגה, השטיקים הללו לא עובדים.
er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.
yzafrir כתב:er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.
אז פלנניץ' זה השם שהבאת ? בבואה הוא גם קומבוגארד אגב....
בנתיים פלאנניץ' נראה רע בפילזן , ולא נראה לי שבגיל 32 הוא ילך וישתפר...
אין מה לעשות אבל רכזים קלאסים זה דור הולך ונעלם והיום יש יותר רכזים סקוררים....פשוט צריך למצוא את הטוב והמתאים שבהם...זה יכול להיות נולאן , זה יכול להיום פארגו או בבואה , הכל שאלה של סכום...
jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.
אין מה לעשות אבל רכזים קלאסים זה דור הולך ונעלם והיום יש יותר רכזים סקוררים....פשוט צריך למצוא את הטוב והמתאים שבהם...זה יכול להיות נולאן , זה יכול להיום פארגו או בבואה , הכל שאלה של סכום...
זה לא נכון לדעתי.
אתה אוהב שחקנים מהסוג הזה וזה בסדר אבל זה לא אומר שזה הדבר הטוב והנכון עבורנו.
לצורך העניין אוחיון הוא גם רכז קלאסי. אולי לא רכז םיק אנד רול אבל שחקן שהתפקיד שלו הוא להניע את ההתקפה.
ישנם גם גארדים מהסוג של גצ'ביצ'יוס (או איך שקוראים לו). הוא אמנם קלע קודם כל, אבל בדיוק כמו נבארו וספאנוליס הוא גם מחפש את המסירה לא מעט ומפעיל יפה את הגבוהים העקומים של ריטאס.
ראיתי קצת את הרוקטס משחקים עם לין, וגם הוא רכז סקורר כזה, אבל שונה מאוד מהקומבואים האמריקאים המצויים האלה שאנחנו רואים אצלנו כל הזמן.
MTA2311 כתב:מה נשאר? לפתוח את הכיס ולשלם לרכז שני-שלישי מהנבא.
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.
זה לא נכון לדעתי.
אתה אוהב שחקנים מהסוג הזה וזה בסדר אבל זה לא אומר שזה הדבר הטוב והנכון עבורנו.
לצורך העניין אוחיון הוא גם רכז קלאסי. אולי לא רכז םיק אנד רול אבל שחקן שהתפקיד שלו הוא להניע את ההתקפה.
ישנם גם גארדים מהסוג של גצ'ביצ'יוס (או איך שקוראים לו). הוא אמנם קלע קודם כל, אבל בדיוק כמו נבארו וספאנוליס הוא גם מחפש את המסירה לא מעט ומפעיל יפה את הגבוהים העקומים של ריטאס.
ראיתי קצת את הרוקטס משחקים עם לין, וגם הוא רכז סקורר כזה, אבל שונה מאוד מהקומבואים האמריקאים המצויים האלה שאנחנו רואים אצלנו כל הזמן.
זה לא עניין של אוהב או לא , פשוט יש הרבה יותר קומבוגארדים בשוק ולכן גם המחיר של נמוך יותר .
אתה רק מחזק את הדברים שלי , הרכזים הקלאסים באירופה הם או מזדקנים כמו שאראס דיא וכו' , או מאוד יקרים ומשחקים בקבוצות גדולות כמו רודריגז או שהם פשוט מעבר לאוקיינוס....גצ'ביצ'יוס הוא קומבו גארד אירופאי קלאסי שמחפש קליע קודם כל , ועם 1.8 אס' למשחק רכז הוא לא , ולהשוות אותו לנאברו וספאנוליס זה הגזמה פרועה אפילו בתחום של המסירות . מה גם שהם שחקני על והוא בטוח לא .
מה נשאר ? להמר על קומבו אמריקאי בדרך כלל זול ובתקווה למצוא את הפארגו הבא . לנו זה הצליח פעם אחת עם פארגו , לסיינה עם בראון , לפרטיזן עם מקאלב....
MTA2311 כתב:שבוע קשה לירושלים.
felix_r כתב:האונליין נתקע כמה שניות לסיום. ירושלים הפסידה 81-80?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שבוע קשה לירושלים.
מסכים, הקבוצה נמצאת בכושר רע ביותר. אולי זה ייתן להם תמריץ לקדם את המו"מ עם ליאור אליהו.
דרך אגב, ירושלים גם מחפשת להתחזק בעוד גארד. אז אולי היכולת הרעה הזאת , לא ממש טובה לנו.
MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים