roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הציטוט על הדודים הוא מה שהורים מספרים לילדים כשהם מרדימים להם את הכלב. לא מכיר?
הלפרין משחק מצויין בינתיים. רחוק מאוד מלהיות שחקן גמור\גוויה\ שמן וכו'. היה יכול לעזור מאוד למכבי. הוא בטח עדיף על רייס והיקמן.
לגבי ליאור- הוא כמובן לא יותר טוב מכל שחקן שמשחק במכבי, אבל הוא כנראה שווה חמישייה בקבוצה הזאת.
אפילו אני, שאני שונא את ליאור כמעט כמו שאתה אוהב אותו( אבל עדיין לא כמו שאתה שונא את אינגלז, שהטעות היחידה שלו הייתה שהוא כנראה גרם לך לחשוב שהוא בא על חשבון ליאור) אמרתי שבשביל 300 אלף דולר הוא צריך להיות כאן.
עדיין, לא פה נפלנו. אני גם לא חושב שהוא כזה שובר שוויון. את זה נוכל לדעת רק במאי.
באתי היום וראיתי משחק כדורסל בלי שום אג'נדה ודעה קדומה. ראיתי את הלפרין במשחק טוב, אבל הוא עדיין גוויה לדעתי. שחקן כל כך איטי לא יכול להיות אפקטיבי ברמות הגבוהות. הוא ממש לא יכול להוביל כדור, ככה שבתור מחליף לרייס הוא לא רלוונטי,והוא בטח שפחות טוב מהיקמן.
ליאור זה שחקן שפשוט תענוג לראות אותו משחק. הוא שחקן שיודע בדיוק לאן לנוע על המגרש והוא עושה את זה בטבעיות. זה שחקן שאתה רואה על המגרש והכשרון שלו ברור לחלוטין. הכל בא לו בקלות, שום דבר לא בכוח. ראיית המשחק שלו היא ברמות הכי גבוהות שיש והוא שידרג קבוצה מאוד בינוניות לקבוצה טובה ומעלה. זה שחקן שבשבילו באים למשחקים או לפחות פותחים טלוויזיה. איפה הוא ואיפה האוסטרלי המגוחך הזה שכל כניסה שלו לסל נראית כמו קריעת ים סוף בהילוך סופר סלו מושן.
באמת שאין לי שום דבר נגד חיית המחמד מהלנד דואן אנדר, חוץ מזה שהוא נוטה להסריח את הפארקט הרבה יותר ממה שאני מצפה משחקן "חיזוק".
אני מסכים איתך בזה שהדברים שאינגלס לפעמים עושה בהתקפה לא נראים אסטטיים. מצד שני, אם וכאשר הכדור נכנס, זה לא ממש משנה.
כלומר, אם היעילות של אינגלס לא נפגעת מזה שהדברים שהוא עושה, לא תמיד נראים אסטטיים, אז לי זה פחות מפריע.
זה מזכיר לי את הטענה של אוהדי פדרר (בחלקם) שטוענים שגם אם נדאל יגיע לאותה כמות תארי גראנד סלאם כמו פדרר, הוא עדיין לא יהיה גדול ממנו, כי הטניס שלו פחות אלגנטי ופחות
אסטטי...
השאלה היא היעילות, ובמקרה של אינגלס, צריך עוד לתת לו כמה וכמה משחקים, בשביל להגיע למסקנות סופיות.