דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 00:39

תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?
מצד שני, מתי פעם אחרונה מישהו עשה את זה בעולם הספורט? נראה לי שזה שייך לעבר... היום הכסף מדבר.

בגדול, דייויד לא צריך לעמוד על הקווים במשחק הבא. לא משנה איך זה יקרה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 00:40

דיוויד בלאט הוא חלק גדול מהבעיה כבר הרבה מאוד זמן. היו כאן אנשים בפורום שאמרו את זה עוד לפני העונה הזאת. והיו כאן אנשים בפורום שמתכחשים או פשוט לא רואים את זה גם היום. זה שיש להנהלה חלק גדול בבעיה לא פוטר את בלאט. יאללה תפנימו את זה כבר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 00:43

jol9 כתב:תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?
מצד שני, מתי פעם אחרונה מישהו עשה את זה בעולם הספורט? נראה לי שזה שייך לעבר... היום הכסף מדבר.

הבעיה היא שאחרי שבלאט יעזוב, גודס ששותף לכישלון הזה לא פחות, יחליף אותו אז מה עשינו בזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 00:44

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?

הבעיה היא שאחרי שבלאט יעזוב, גודס ששותף לכישלון הזה לא פחות, יחליף אותו אז מה עשינו בזה??

עשינו בזה את הצעד הראשון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 00:47

חנו'ש כתב:

גודס הוא עוזר מאמן. והוא עוזר מאמן של מאמן מאוד דומיננטי, שרוצה לשלוט על כל אלמנט בקבוצה. לא נראה לי שלגודס יש יותר מדי אחריות
על מה שקורה על המגרש.

אני מסכים דווקא עם שמואל. זעזוע (לטעמי מוצדק) שבפיטורין של מאמן, מזיז דברים וגורם למערכת בדר"כ לשנות כיוון.
המצב הנוכחי פשוט לא אמור להימשך, לא כי התוצאות רעות (והן רעות), אלא כי הקבוצה הזאת פשוט מבחילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 00:47

מכביסט29 כתב:בלאט אתה פשוט ביזיון. 0 צברים על המגרש היום.. היו זמנים שזה בכלל לא היה מפריע לי (אני בעד שהטב ביותר ישחק בלי להסתכל על דרכונים) אבל דווקא הערב ששני ה״רכזים״ שלך (היקמן את רייס) ניגרו את המגרש 40 דקות והרכז הישראלי היחיד שלך נפצע, לא מצאת אפילו חצי שנייה ליובל נעימי??? ש-ע-ר-ו-ר-י-י-ה!!!

אין עד מילים.

אתה בזיון, ״צברים״, גזען, אתה מוזמן ללכת לראות את הצברים בירושלים, בעצמך כבר אמרת שאתה כבר לא אוהד את הקבוצה הזאת.
שהצברים קודם ינצחו פעמיים באליפות אירופה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2013, 00:52

שמואל1 כתב:אחד מחברי ההנהלה על בלאט: "לא יכול לראות אותו"
מכבי ת"א במשבר, בהנהלה יש כבר מי שרוצה לראות את המאמן מפוטר. בלאט: "אנחנו בהחלט קצת חסרי ביטחון כרגע"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2696968

כל הכבוד לאותם בעלים
זו הגישה!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 00:53

LIAV10 כתב:
מכביסט29 כתב:בלאט אתה פשוט ביזיון. 0 צברים על המגרש היום.. היו זמנים שזה בכלל לא היה מפריע לי (אני בעד שהטב ביותר ישחק בלי להסתכל על דרכונים) אבל דווקא הערב ששני ה״רכזים״ שלך (היקמן את רייס) ניגרו את המגרש 40 דקות והרכז הישראלי היחיד שלך נפצע, לא מצאת אפילו חצי שנייה ליובל נעימי??? ש-ע-ר-ו-ר-י-י-ה!!!

אין עד מילים.

אתה בזיון, ״צברים״, גזען, אתה מוזמן ללכת לראות את הצברים בירושלים, בעצמך כבר אמרת שאתה כבר לא אוהד את הקבוצה הזאת.
שהצברים קודם ינצחו פעמיים באליפות אירופה.

האמת, אני מסכים עם מכביסט, לא רק שלא ממש זיהיתי גזענות בנימה שלו, אני לחלוטין חושב שהיקמן ורייס הם שני אדיוטים, שלומיאל ושלמייזל, שחירבו את המשחק. כבר הרצת את נעימי בשני משחקי ליגה והוא היה הרע במיעוטו, למה לא לתת לו הרצה? אגב, גם פניני, שאני האחרון שמסנגר כי הוא חייב לנו עוד הרבה לפני שהוא יזכה להערכה מחודשת, היה בפורמה לא רעה במשחקי הליגה האחרונים, לאור יכולתם הזוועתית של אינגלס וסמית' היה שווה לבדוק אותו היום. אולי זה היה הולך, אולי לא, לא ניסינו אז לא נדע. זה לא קשור לישראליות או לצברות שלהם, זה פשוט 1+1, נעימי מנהל משחק טוב יותר מרייס והיקמן, ופניני אולי היה יכול לתפוס ערב טוב יותר מאינגלס וסמית'. לא ברור לי למה בלאט התעקש על אותה גברת ולא ניסה לשנות לה את האדרת.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 00:58

נעימי לא היה מנהל משחק אפילו בירושלים, הוא קלעי שיכול להוביל כדור, הוא לא היה מסתדר לא עם הפיזיות של הוארטל ולא עם האתלטיות של הודג׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 נובמבר 2013, 00:59

LIAV10 כתב:נעימי לא היה מנהל משחק אפילו בירושלים, הוא קלעי שיכול להוביל כדור, הוא לא היה מסתדר לא עם הפיזיות של הוארטל ולא עם האתלטיות של הודג׳.

מסכים שנעימי לא מנהל משחק דגול, אבל יש לו דווקא פיק אנד רול לא רע בכלל (מושג שרייס והיקמן לא שמעו)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 01:00

LIAV10 כתב:נעימי לא היה מנהל משחק אפילו בירושלים, הוא קלעי שיכול להוביל כדור, הוא לא היה מסתדר לא עם הפיזיות של הוארטל ולא עם האתלטיות של הודג׳.

גם היקמן ורייס לא הסתדרו עם הפיזיות של הוארטל והאתלטיות של הודג'. אז מה זה כבר משנה? נעימי לפחות היה מכניס סדר למשחקים. תחזור לראות קצת משחקים של ירושלים, בעונתו האחרונה הוא שיחק שם כרכז. וגם אם לא רכז טבעי, הספיקו לי שני משחקי ליגה כדי לראות שגם את מלאכת הריכוז הוא עושה יותר טוב משני הדפרי"ם.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:03

ליאב, אני חושב שאתה מנסה לתפוס בכוח את הפוזיציה של (זה שמגן לא ברור על מה) החיובי. מה הקשר עכשיו לפיזיות? זה לא ג'ודו.
נעימי מנהל משחק טוב בהרבה מהיקמן ומרייס הנוראים, שגם היו במשחק חלש מאוד שעסק ברובו בנסיונות להחריב את המשחק ולא לשפר אותו (היקמן עשה
מדד 4 בכמעט 40 דקות משחק).
הוא היה מסתדר לא פחות טוב מהשניים האלה בהגנה, ואולי גם היה תורם התקפית. חוץ מזה, איך אפשר לדעת לפני שמנסים?

האם אין לך שום דבר שלילי להגיד על המשחק היום, או ביום שני?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2013, 01:09

אני לא מאמין! חבורה של שונאי בלאט שכמוכם!
מאמן דגול!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:10

יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
לפיזיות אין קשר בכדורסל, באמת יוני? הבנאדם שוקל איזה 10+ קילו יותר, הרבה יותר פיזי.
קשה להתייחס ברצינות לשחקן שלא הרשים גם ביורוקאפ.

ודרך אגב ״מנסה לקחת את הפוזיציה של החיובי״ זה שטויות, זה שאני תוקף את כל ה״אני כבר לא אוהד מכבי״ לא עושה אותי לחיובי, אני ההפך הגמור, צריך להעיף מפה את רייס והפדרמנים ולהביא רכז.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 22 נובמבר 2013, 01:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 01:10

קדימה פליקס, תוציא את 2 המילים האלה מהפה שאתה כבר מלא זמן מת להגיד.... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2013, 01:12

חנו'ש כתב:קדימה פליקס, תוציא את 2 המילים האלה מהפה שאתה כבר מלא זמן מת להגיד.... ;)

בשביל מה? אני לא צריך להוכיח כלום לאף אחד. פשוט האנשים פה מצחיקים אותי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 01:19

אפשר לא לטנף לי את הת'רד עם שטויות?

אפשר לחשוב שהוא היחיד פה שביקר את בלאט בשנתיים האחרונות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:20

felix_r כתב:אני לא מאמין! חבורה של שונאי בלאט שכמוכם!
מאמן דגול!

אף אחד לא שונא את בלאט. אני אישית מאמין בלהתאים את הדעות שלך למציאות.
כשדיברת בגנות בלאט בעבר, אני לא הסכמתי, והיום במציאות של היום, אני מסכים. האמת שבלאט הוא מאמן טוב ואפילו מצויין, אבל משהו בשנה האחרונה שלו במועדון,
פשוט לא מתקתק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 01:21

אבל מה הפתרון?
לבעוט לו בתחת עכשיו, ואז לבכות שאין לנו מאמן ברמה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 01:22

החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
לבעוט לו בתחת עכשיו, ואז לבכות שאין לנו מאמן ברמה?

אז להשאיר אותו פה ולבכות שאין לנו מאמן ברמה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־32 אורחים