פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי צריכה זעזוע

19 נובמבר 2013, 18:45

docariel כתב:זה ממש מזכיר לי כששרף החליף את קטש, מכבי אז לא עשתה חילופים מיוחדים, פשוט שינתה גישה, הלוואי וזה יקרה בקרוב.

אתה מקווה ששרף יחליף את בלאט?

19 נובמבר 2013, 19:40

לא שרף אלה פיני

19 נובמבר 2013, 21:58

אם פיני היה רוצה לאמן כדורסל היום, הוא לא היה מריץ בדיחות עם רסקין\הזקן הסנילי פעמיים בשבוע.

19 נובמבר 2013, 23:17

0ved1212 כתב:לא שרף אלה פיני

פיני לא יכול לעשות כלום במצב של היום. הוא לא מאמן של משברים.
דווקא שרף הוא מאמן של משברים.

19 נובמבר 2013, 23:25

פיני מת לחזור אם רק פדרמן מטלפן אילב הוא ישר בא חסר לו האימון אפילו בחצי מליון הוא מגיע

20 נובמבר 2013, 00:59

0ved1212 כתב:פיני מת לחזור אם רק פדרמן מטלפן אילב הוא ישר בא חסר לו האימון אפילו בחצי מליון הוא מגיע

לא יודע. בקדנציה האחרונה פיני כבר לא היה חד כמו בעבר, לא נראה משקיע, וכו

20 נובמבר 2013, 08:52

במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.

20 נובמבר 2013, 09:31

קודי כתב:במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.

מה עם רגב פנאן ובלאט? דני פדרמן לא שיחק בילדים ג'? אם כבר הייתי מעביר את פניני למחלקת פרישה לפני כל דבר.
כמו שאמרת זה פשוט הזוי וכנראה רק דרך להעיר את השחקנים.

20 נובמבר 2013, 10:41

אם זה באמת יקרה זה מסמל את הסוף המידי של בלאוט במכבי כי זה לא סטירת לכי זה כאפה לפנים של דיויד

20 נובמבר 2013, 15:53

קודי כתב:במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.

כשחקן או מאמן?
בשני המצבים מדובר בתסריט הזוי למרות שמעניין אותי לראות את וויצ'יץ' כמאמן

20 נובמבר 2013, 16:07

rc4991 כתב:

כשחקן או מאמן?
בשני המצבים מדובר בתסריט הזוי למרות שמעניין אותי לראות את וויצ'יץ' כמאמן

כשחקן. מדברים שם על כך שבמכבי יש אנשים שחושבים שהיכולות שלו מאוד יעזרו לקבוצה... נראה הזוי, מגוחך, מצחיק או עצוב - לא ממש ברור לי מה יותר נכון. בכל מקרה, זה מתאים לבעלים שלא מוכנים להוציא שקל מהכיס ושממילא כבר משלמים לניקולה.

20 נובמבר 2013, 16:46

בדיוק מה שבאתי להגיד. למה לא גודס? אולי גם אפשר להחזיר את שלף בתור שחקן?
אין מה להגיד, דני פדרמן מתעלה על עצמו... :grin :grin :grin

20 נובמבר 2013, 17:03

לשחרר את רייס ולהביא רכז אמיתי ואנחנו מסודרים.

במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.

חרטא.
למרות שאם זה יקרה זה יהיה אדיר מבחינה רגשית. מבחינה מקצועית זה לא יתרום בכלום.

20 נובמבר 2013, 18:24

הנה הכתבה על ניקולה:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/523/ ... =3&cat=620

22 נובמבר 2013, 01:00

אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.

22 נובמבר 2013, 01:03

שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.

מה לגבי להעיף את טווידילדי וטווידילדם (המכונים גם רייס והיקמן) ולהביא במקום רכז אחד ו-4 אחד שיהיה בעיקר שחקן הגנה רצחני ומשאבת ריבאונד (גם אם ינגר קצת בהתקפה).
מכיוון שזה כבר לא יקרה השנה, לפחות שיעשו את זה בעונה הבאה.

22 נובמבר 2013, 01:06

חנו'ש כתב:
שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.

מה לגבי להעיף את טווידילדי וטווידילדם (המכונים גם רייס והיקמן) ולהביא במקום רכז אחד ו-4 אחד שיהיה בעיקר שחקן הגנה רצחני ומשאבת ריבאונד (גם אם ינגר קצת בהתקפה).
מכיוון שזה כבר לא יקרה השנה, לפחות שיעשו את זה בעונה הבאה.

בעונה הבאה יהיו עסוקים בלתת חוזה חדש להיקמן ויספרו לנו שמנסים ליצור המשכיות, ושהיקמן בעצם הוא שחקן גדול וסטיל מטורף, שמכבי הצליחה להשאיר למרות כל החוזים שנזרקו
לעברו מברצלונה, ריאל והNBA.

22 נובמבר 2013, 01:06

גם אני חשבתי על זה
בינתיים הריבאונד הורג אותנו יותר מהחוסר ברכז

22 נובמבר 2013, 01:07

מה באמת?? לא יכול להיות! הרי יש לנו את סמית' (196 ס"מ)!

זה בסדר. אני יודע, שלדברים שאני אומר לוקח זמן לחלחל.
מהתחלה האנשים קוראים לדברי "שטויות", אבל אחרי זמן מה השטויות האלה הופכות לאמת :cool

22 נובמבר 2013, 01:09

felix_r כתב:

מה באמת?? לא יכול להיות! הרי יש לנו את סמית' (196 ס"מ)!

זה בסדר. אני יודע, שלדברים שאני אומר לוקח זמן לחלחל.
מהתחלה האנשים קוראים לדברי "שטויות", אבל אחרי זמן מה השטויות האלה הופכות לאמת :cool

מה אתה יודע, אפילו רוב האנשים פה חושבים שבלאט צריך ללכת, שגם את זה אתה אמרת. חבל שדני לא מקשיב לפעמים...
פרסם תגובה