החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
לבעוט לו בתחת עכשיו, ואז לבכות שאין לנו מאמן ברמה?
אבל ביכולת הניהול של בלאט בשנים האחרונות, אי אפשר לקרוא לו מאמן ברמה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
לפיזיות אין קשר בכדורסל, באמת יוני? הבנאדם שוקל איזה 10+ קילו יותר, הרבה יותר פיזי.
קשה להתייחס ברצינות לשחקן שלא הרשים גם ביורוקאפ.
ודרך אגב ״מנסה לקחת את הפוזיציה של החיובי״ זה שטויות, זה שאני תוקף את כל ה״אני כבר לא אוהד מכבי״ לא עושה אותי לחיובי, אני ההפך הגמור, צריך להעיף מפה את רייס והפדרמנים ולהביא רכז.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
אז להשאיר אותו פה ולבכות שאין לנו מאמן ברמה?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
אז להשאיר אותו פה ולבכות שאין לנו מאמן ברמה?
לפחות יש נושא אחד שאנחנו מסכימים לגביו, אבל אל תחשוש אני עוד מעט עומד "להיכנס" באהובך סופו
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
לפיזיות אין קשר בכדורסל, באמת יוני? הבנאדם שוקל איזה 10+ קילו יותר, הרבה יותר פיזי.
ודרך אגב ״מנסה לקחת את הפוזיציה של החיובי״ זה שטויות, זה שאני תוקף את כל ה״אני כבר לא אוהד מכבי״ לא עושה אותי לחיובי, אני ההפך הגמור, צריך להעיף מפה את רייס והפדרמנים ולהביא רכז.
אבל אתה מדבר כאן בסיסמאות, כמו אלה של שחף לגבי רוט. אם מה שאתה אומר היה נכון, אז איך זה שטפירו האיטי והמגושם, היה עושה צחוק מרכזים אירופאים גדולים באליפויות
אירופה למשל?
אני לא אומר שנעימי היה צריך לשחק 30 דקות. אבל בטח שהוא היה צריך לפחות לעלות לאיזה 5 דקות בחצי הראשון, בשביל לראות לאן זה הולך. זה לא שהוא היה צריך לשמור על כריס פול,
וזה לא שהוא היה עושה עבודה פחות טובה על הגארדים של ויטוריה מאשר שני הדגנרטים שהיו על הפרקט כ"כ הרבה זמן היום.
החציל האצטקי כתב:סבבה! בואו נעיף את בלאט!
תביאו שם אחד של מאמן שבאמת יכול לסחוב את מכבי הזאת, לעשות שינוי חיובי, ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה וטובה.
בלי ישראלים, עם שני דבילים כמו היקמן ורייס ועם קונספט של קבוצת-סמול-פורוורדים כל מאמן יגיע רחוק.
בלאט אשם- הוא בנה. השאלה, מי יאכל את החרא הזה, וגם יצליח לעשות ממנו משהו יותר טוב?
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:סבבה! בואו נעיף את בלאט!
תביאו שם אחד של מאמן שבאמת יכול לסחוב את מכבי הזאת, לעשות שינוי חיובי, ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה וטובה.
בלי ישראלים, עם שני דבילים כמו היקמן ורייס ועם קונספט של קבוצת-סמול-פורוורדים כל מאמן יגיע רחוק.
בלאט אשם- הוא בנה. השאלה, מי יאכל את החרא הזה, וגם יצליח לעשות ממנו משהו יותר טוב?
פיני או צביקה.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
אבל אתה מדבר כאן בסיסמאות, כמו אלה של שחף לגבי רוט. אם מה שאתה אומר היה נכון, אז איך זה שטפירו האיטי והמגושם, היה עושה צחוק מרכזים אירופאים גדולים באליפויות
אירופה למשל?
אני לא אומר שנעימי היה צריך לשחק 30 דקות. אבל בטח שהוא היה צריך לפחות לעלות לאיזה 5 דקות בחצי הראשון, בשביל לראות לאן זה הולך. זה לא שהוא היה צריך לשמור על כריס פול,
וזה לא שהוא היה עושה עבודה פחות טובה על הגארדים של ויטוריה מאשר שני הדגנרטים שהיו על הפרקט כ"כ הרבה זמן היום.
החציל האצטקי כתב:סבבה! בואו נעיף את בלאט!
החציל האצטקי כתב:אני פשוט רווי חרא, מתנצל.
ספאחיה, קטש, שרף, אפי, פיני- כולם גרמו לי להקיא. עכשיו גם דייויד.
לאן נגיע?
לגודס? שמיר? פרנקו?
אני פשוט רואה את אותו עתיד של לופ מסריח ומחורבן
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
אירופה למשל?
אני לא מבין דוגמאות כאלה, מה תגיד על מג׳יק שהיה בגובה של סנטר והיה הרכז הכי טוב שידע המשחק, ומה תגיד על שאראס שהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת למרות שהוא לא היה עילוי פיזי?
טפירו זה טפירו ונעימי זה נעימי, אתה לא יכול לעשות השוואה כזאת, נעימי לא בתוכניות מהרגע שאוחיון נשאר ואין שום סיבה שהוא יקבל דקות על אף המשחק הרע של היקמן ורייס.
הסיסמאות של שחף היו במקום כי גם רוט לא מתאים לרמות האלה (ואגב מתאים הרבה יותר מנעימי, הוא לפחות רכז, נעימי ממש לא)
במצב של היום כולם אשמים, קבוצות כמו הפועל ולבורל המביכות צריך לנצח בכל מקרה, עם נעימסטוקטון ובלעדיו.
גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.
ופה לדעתי האחריות של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
הוא זה שאמור בעזרת הלוח שלו לחבר אנשים לקבוצה לוחמת ומנצחת.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.
גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.
בניגוד למה שחושבים, (הנהלה וכ') לדעתי זו הנטיה של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
הוא זה שאמור בעזרת הלוח שלו לחבר אנשים לקבוצה לוחמת ומנצחת.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Avi1508, cifkcv, Google [Bot], yon1, גל גל, מרסר ו־60 אורחים