דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:17

המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 10:20

toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.

בשנה האחרונה לא בשנים האחרונות. השנה שלפני זה היתה בסדר גמור, במיוחד בהתחשב בנסיבות (שחקנים מרכזיים שבאו והלכו, שלוש מסגרות וכו') והשנה הראשונה שלו היתה מעולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:42

jol9 כתב:
toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.

בשנה האחרונה לא בשנים האחרונות. השנה שלפני זה היתה בסדר גמור, במיוחד בהתחשב בנסיבות (שחקנים מרכזיים שבאו והלכו, שלוש מסגרות וכו') והשנה הראשונה שלו היתה מעולה.

טעות. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים התחלתי לראות שהכדורסל של בלאט הוא משעמם ולא זורם.
אני למשל טענתי בעונה שעברה שהוא נכשל והתווכחתי עם כמה מכם. במקרה הזה פשוט לקח לחלק מכם לראות מה שחלק אחר ראה לפני כן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 10:46

toja27 כתב:
jol9 כתב:

טעות. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים התחלתי לראות שהכדורסל של בלאט הוא משעמם ולא זורם.
אני למשל טענתי בעונה שעברה שהוא נכשל והתווכחתי עם כמה מכם. במקרה הזה פשוט לקח לחלק מכם לראות מה שחלק אחר ראה לפני כן.

זה לא נכון. הכדורסל אולי לא היה מדהים, אבל הקבוצה עשתה את העבודה. לקחה אליפות וגביע די בקלות, והיתה רחוקה נקודה מהפיינל פור.
הבעיה באמת התחילה בעונה שעברה, וכולם ראו ודיברו על זה, אבל באופן מוצדק והגיוני רוב האש הופנתה להנהלה, אבל אני זוכר גם לא מעט גולשים (כולל אותי)
שטענו שלבלאט לא היתה עונה טובה, אבל זה לא אומר שהוא מקור הבעיות ושהוא צריך ללכת הביתה.

העונה זה כבר המשך ישיר ליכולת הלא טובה, וברור כבר שיש בעיה מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:49

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון. הכדורסל אולי לא היה מדהים, אבל הקבוצה עשתה את העבודה. לקחה אליפות וגביע די בקלות, והיתה רחוקה נקודה מהפיינל פור.
הבעיה באמת התחילה בעונה שעברה, וכולם ראו ודיברו על זה, אבל באופן מוצדק והגיוני רוב האש הופנתה להנהלה, אבל אני זוכר גם לא מעט גולשים (כולל אותי)
שטענו שלבלאט לא היתה עונה טובה, אבל זה לא אומר שהוא מקור הבעיות ושהוא צריך ללכת הביתה.

העונה זה כבר המשך ישיר ליכולת הלא טובה, וברור כבר שיש בעיה מקצועית.

התוצאות לא משקפות במקרה הזה את רמת הכדורסל שהקבוצה שלו הפגינה. העונה שעברה הייתה חלשה מאוד. הנהלה עם מניע נכון לא הייתה משאירה אותו לעוד עונה.
גם העונה דיוויד הוא לא מקור לבעיות אבל גם העונה הוא חלק גדול מהבעיה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:54

עכשיו ראיתי שהתכוונת לפני שתי עונות.. בכל אופן גם בעונה ההיא התחילו לעלות לי חשדות על יכולות הניהול של בלאט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 11:13

תמיד צריך לבחון גם את האלטרנטיבות ואת מצב החוזים. שני הדברים האלה השאירו את בלאט במועדון גם אחרי הכשלון בעונה שעברה.
אני אישית קיוויתי שמדובר פשוט בעונה לא טובה שנובעת מכמה גורמים שלאו דווקא היו תלויים בבלאט.

אבל העונה המצב הוא אחר. אנחנו כל הזמן מדברים שצריך רכז אבל אין. וואלה, הארטל נראה לי כמו אחלה רכז. בטח טוב בהרבה מחבורת הזבל רייס-היקמן.
אבל מה, בלאט וההנהלה אפילו לא חושבים לכיוונים האלה. הרי כמעט בכל קבוצת יורוליג סבירה ומעלה, אפשר למצוא רכז טוב יותר ממה שיש לנו. אז למה מגיע לנו שנה אחר שנה
להתקע עם קומבואים מטופשים, שרק מחפשים לקלוע ולכדרר?
שחקן שיידע לשחק פיק אנד רול למשל... האם זה לא היה הופך את סופו ואת ג'יימס ואפילו את טיוס להרבה יותר יעילים?

ואני באמת לא מבין כמה הזדמנויות עוד רייס צריך לקבל. ד"א, אני לא בטוח שרייס הוא לא קורבן נוסף של שיטה וציפיות לא סבירות. אתמול למשל ראינו את הודג' שדי מזכיר את רייס,
משחק בסדר גמור. הציפיות ממנו והתפקוד שלו על המגרש מתאים ליכולות שלו. הוא משחק ליד רכז טוב ולפעמים מרכז במקומו. אצלנו זה לא בדיוק עובד ככה ומצפים מרייס להיות
גם רכז וגם סקורר, כשהוא לא ממש יכול לעשות לא את זה ולא את זה ברמת יורוליג סבירה. הוא יכול לעשות את מה שעושה הודג', וזה לתת כמה דקות פה ושם, לרוץ, לעשות בלגאן וכו'.
אבל זה לא רכז ראשון, וזה לא שחקן מוביל.
ואותו הדבר לגבי היקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 נובמבר 2013, 11:26

מי קבע שמוסכם שהקבוצה הזו בינונית ?

לדעתי זו קבוצה טובה שכרגע סובלת מחולשה של סמית ואינגלס שהם שני שחקני המפתח, כתוצאה מזה גם סופו שנידון מהמשחק שלהם נפגע ואנחנו נגררים לכדורסל מכוער של אחד על אחד עם היקמן ורייס .
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 11:42

הכדורסל המכוער של היקמן ורייס הוא פה בשביל להישאר, וזה לא הולך להשתנות. לך תבנה כל משחק על סמית ואינגלס. מכבי צריכה מנהל משחק איכותי, היא לא מקבלת את זה לא מהיקמן ולא מרייס. גם אוחיון, שעדיף עליהם, לא מנהל משחק שיודע להפעיל את הקבוצה בצורה מיטבית. גם הוא נוטה לכדרר יתר על המידה. רובנו פה הזהרנו כשעוד דיברו על רייס כמועמד, אני מחיתי פה נחרצות, מכבי הייתה חייבת להמר על jackpot בקו האחורי, ושניים שהיו פנויים בקיץ הם פארגו ופלאניניץ'. במקום להחתים את רייס ונעימי, ובהמשך העונה לשחרר אותם ולפצות אותם, זאת בדיוק עלות ההשלמה פחות או יותר שהיו צריכים להוסיף לפארגו על מנת לטרפד את חתימתו בצסק"א. ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על פלאניניץ', שהסכום שהוצע לפארגו היה מספיק להביאו לנוקיה. בעונה הבאה מכבי חייבת לכוון גבוה. זה אומר או לחזק את עמדת הרכז בקליבר יקר, כן-יקר, כן-שיעלה מעל מליון דולר, זה מה יש אדון פדרמן. ומאחר וספאנוליס,דיאמנטידיס,פלאניניץ' ופארגו נעולים בחוזים גם בעונות הבאות, לרחרח לכיוונו של פרמאר שככל הידוע לי חתם רק לעונה בלייקרס, או לבדוק מה יהיה הסטטוס של מקל בדאלאס (זה יהיה יותר בעייתי אני מניח), ובכל זאת להביא שם גדול בעמדת הרכז; או אופצייה שנייה להישאר עם אוחיון, לגבות אותו ברכז סולידי, לא מהשורה הראשונה אבל מנהל משחק יעיל, ולחזק את הקו האחורי עם לנגפורד, שאם אני זוכר נכון מסיים העונה חוזה.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 נובמבר 2013, 11:44

יוסי22 כתב:מי קבע שמוסכם שהקבוצה הזו בינונית ?

לדעתי זו קבוצה טובה שכרגע סובלת מחולשה של סמית ואינגלס שהם שני שחקני המפתח, כתוצאה מזה גם סופו שנידון מהמשחק שלהם נפגע ואנחנו נגררים לכדורסל מכוער של אחד על אחד עם היקמן ורייס .

סופו זה שחקן שחייב שהשחקנים סביבו יתאימו לו , כשהשחקנים הם היקמן ורייס או שהיתר מעדיפים לזרוק מרחוק או להיכנס עם הראש בקיר אז סופו הולך לאיבוד ובמקום להינות מהיתרונות שלו אתה מקבל רק את החסרונות שלו , עם כל האהבה שלי לסופו שבהרכב מתאים הוא יתרון עצום , אני חושב שעם השיטה הזו והגארדים האלה הוא עושה יותר נזק מאשר מועיל וזה לא באשמתו , היקמן למשל אפילו לא חושב על למסור לו פנימה אם תעקבו תיראו שסופו מקבל מהיקמן מסירה אחת במקרה הטוב בכל משחק , אין טעם להביא שחקן כזה אם החבורה סביבו לא יודעת להישתמש בו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 12:00

אז אולי דווקא הדור הוותיק בהנהלה הוא הבעיה שלנו? ::
גלדסטון טוען שהדור הצעיר בעד לחתוך את בלאט, אבל הותיקים עדיין מאמינים בו.

בלי קשר, אני לא מבין למה צריך לחכות למשחק מול אילת. ניצחון ב20 הפרש ישנה משהו? המאמן הזה נכשל(עוד לפני העונה הנוכחית), והוא צריך ללכת הביתה. באמת שזה המינימום שמגיע לאוהדים של הקבוצה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 12:13

ולדעתי זו לא קבוצה טובה.

מה זה "סובלת מחולשה של סמית' ואינגלס"? האם זהו תהליך מקרי? האם זוהי מחלה מסתורית שתפסה אותם? מתי החולשה הזאת תיגמר?

בכל מקרה, קבוצת כדורסל לא יכולה להתקיים בלי קו אחורי, והקו האחורי שלנו הוא רע. היחיד שעוסק במחשבות על משחק קבוצתי כלשהו הוא אוחיון, אבל מדובר בשחקן לא יציב,
ובעל חולשות לא מעטות.

הקבוצה הזאת, אני מזכיר, נבנתה כשטיוס וכהן אמורים לאייש את עמדה 4, ואם בלו לא היה צריך כסף, אז המצב היום היה עגום עוד יותר.

בקיצור, אני לא רואה שום סיבה להמשיך ולתת הנחות לקבוצה, להנהלה ולמאמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2013, 12:13

הקבוצה הזו שיחקה 13 משחקים רשמיים. המאזן שלה הוא כרגע 8 - 5. אני לא זוכר את מכבי עם מאזן כל כך גרוע ב- 30 השנים האחרונות. זה די חסר תקדים.
אחרי 13 משחקים זה כבר לא חולשה. זו המציאות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 12:16

roy1000 כתב:

הקבוצה הזו שיחקה 13 משחקים רשמיים. המאזן שלה הוא כרגע 8 - 5. אני לא זוכר את מכבי עם מאזן כל כך גרוע ב- 30 השנים האחרונות. זה די חסר תקדים.
אחרי 13 משחקים זה כבר לא חולשה. זו המציאות.

אני מאמין שב93 המאזן היה יותר גרוע...
רק שאז אפילו היתה סיבה אמיתית לחולשה והיא במקרה הרצועה הצולבת בברך של המאמן המיועד הבא שלנו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 12:22

MTA2311 כתב:אז אולי דווקא הדור הוותיק בהנהלה הוא הבעיה שלנו? ::
גלדסטון טוען שהדור הצעיר בעד לחתוך את בלאט, אבל הותיקים עדיין מאמינים בו.

בלי קשר, אני לא מבין למה צריך לחכות למשחק מול אילת. ניצחון ב20 הפרש ישנה משהו? המאמן הזה נכשל(עוד לפני העונה הנוכחית), והוא צריך ללכת הביתה. באמת שזה המינימום שמגיע לאוהדים של הקבוצה הזאת.

גם אני לא מבין איך המשחק מול אילת ישנה את התמונה הגדולה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 12:27

מסכים. המשחק מול אילת לא ישנה כלום.
או שהמאמן נשאר ואז זה צריך להיות גיבוי אמיתי או שהוא עוזב עכשיו.
פתרונות אמצע שבהם אף אחד לא באמת מסוגל לתפקד הם הכי גרועים, ואני מהמר שדני הגאון יבחר דווקא בפתרון הגרוע ביותר שיש כהרגלו בקודש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 12:35

אבל לפי ספורט 5 אם זה היה תלוי בדני , אז דיוויד כבר לא היה פה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2013, 13:07

jol9 כתב:אני מאמין שב93 המאזן היה יותר גרוע...
רק שאז אפילו היתה סיבה אמיתית לחולשה והיא במקרה הרצועה הצולבת בברך של המאמן המיועד הבא שלנו...

אני לא חושב שאפילו אז היה גרוע יותר. בטח שמכבי לא הפסידה 3 מתוך 7 משחקי הליגה הראשונים שלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2013, 13:10

אני באמת חושב שהסיבה היחידה שבלאט עדיין פה היא בגלל שבהנהלה מקווים שהוא יתפטר ולא יצטרכו לשלם לו את שאר המשכורת. אני לא מאמין שהוא יתפטר ויוותר על ה- 400 אלף שנותרו לו בחוזה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2013, 13:15

אתם לא היסטריים פה בכלל !!!
יש עשרות מאמנים בכירים שמחכים בכניסה למשרד של פדרמן ומתחננים לאמן את מכבי בשביל שקל תישעים....
בלאט הוא הבעיה האחרונה שלנו כי מי שיבוא אחריו לא ישיג יותר בתנאים שההנהלה מאפשרת...
שחקנים אתמול ניראו לא בכושר ואפילו זריקות פשוטות לא ניכנסו . סמית' נראה פשוט גמור מה שגרם לו לחפף בהגנה ...

אני ממש לא מודאג להמשך ביורוליג ובטח ובטח שלא להמשך בליגה....
אם יש לבלאט שכל אז שנה הבאה הוא לא ירצה להמשיך כי בתנאים שנותנים לו אין לו או לאף מאמן אחר סיכוי להצליח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־39 אורחים