25 נובמבר 2013, 20:32
25 נובמבר 2013, 20:39
LIAV10 כתב:אתה מדבר על עוסמאן סיסה (ממאלי)?
אם כן הוא היה לפני ג׳יימס.
או שאתה מדבר על איבי שמשחק שם היום וגם לא היה שם ביחד עם ג׳יימס לדעתי.
25 נובמבר 2013, 20:42
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מני כתב:אני לא מבין את מכבי!!! טיוס הוא היחיד שיש לו ניסיון באירופה וגם בליגה הוא היה שחקן תותח אז הוא זה שיהיה מושאל? כדי "לצבור ניסיון", שים אותו ליד גיימס ותן לו לשחק 25-30 דקות שיכנס למסלול.
בכל מקרה הבעיה העיקרית של מכבי זה לר רכז (למרות שהוא לא הכי טוב) אלא ריבאונדר בעמדה 4 .
מסכן סמית משחק 4 אבל הוא לא יודע לסגור את המגן שלו כי הוא בכלל 3 ולא 4 ,הראו בחמישיות 5 פעמים המגן עובר אותו ולוקח כדור חוזר ,הוא שוכח לסגור את השחקן שלו ,אבל הוא לא אשם אלא בלאט שבנה קבוצה בלי 4 אמיתי ,זה כמו לשים חלוץ בתור מגן ולהאשים אותו למה הוא לא מבצע סגירות אלכסוניות שהמגן תוקף.
אתה צודק בזה שטיוס באמת לא צריך לצבור נסיון. זה סוג של כיבוס מילים. רוצים להעיף אותו, אבל במקום זה "משאילים שיצבור נסיון" ברור שזה קשקוש.
מצד שני, טיוס לא יכול לשחק 4, כי הוא לא 4 ואף פעם לא שיחק כ-4.
לגבי הבעיה העיקרית - אני לא מסכים. זה לא שאם פתאום תביא ריבאונדר לעמדה 4, כל הבעיות במשחק העומד והשבלוני ייפתרו.
הריבאונד ימנע מהיריבות הזמדנויות שניות, אבל לא יישפר את משחק ההתקפה שלנו. מה שכן, ריבאונד יעזור למכבי לצאת לקצת יותר התקפות מעבר ומתפרצות,
אלא שאם היקמן ורייס הם אלה שמובילים אותם, אז הרבה טוב לא ייצא מזה.
אבל ג'יימס כן שיחק 4 הרבה שנים, והוא יכול לשחק ביחד עם טיוס
הוא שיחק 4 בבני הרצליה, אבל זה לא ממש 4 קלאסי.
תחשוב על זה ככה:
בהגנה, ג'יימס לא יוכל לרוץ אחרי מספרי 4 הסטנדרטיים שמשחקים לרוב בחוץ, ובהתקפה אין לו את הקליעה או הניידות שדרושה לעמדה.
טיוס יוכל להסתדר הגנתית אולי, אבל בהתקפה ממש לא.
אני אומר שזה ציוות שיכול לעבוד במקרים מסויימים ומול יריבות מסויימות, אבל לא כאיזו שיטה.
דווקא יש לו קליעה לא כזאת רעה, הוא פשוט לא משתמש בה במכבי. ג'יימס גם היה ידוע כאחד שיודע למסור טוב מבחוץ פנימה. אז נכון, הציוות הזה הוא לא זיווג משמיים, אבל יכול לעבוד באותן הדקות שרוצים לתת קווטץ' הגנתי. בהחלט אפשר להשתמש בו ל 8-10 דקות
25 נובמבר 2013, 20:52
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אתה מדבר על עוסמאן סיסה (ממאלי)?
יש מצב. נדמה לי שאחד מהם היה שם עם ג'יימס... היה גם את לי ניילון. או שאולי אני מתבלבל...
25 נובמבר 2013, 20:55
MTA2311 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אתה מדבר על עוסמאן סיסה (ממאלי)?
יש מצב. נדמה לי שאחד מהם היה שם עם ג'יימס... היה גם את לי ניילון. או שאולי אני מתבלבל...
לי ניילון שיחק 4 ליד ג'יימס.
עד כמה שאני זוכר לא שיחק איתו שם עוד סנטר.
26 נובמבר 2013, 07:59
26 נובמבר 2013, 09:06
26 נובמבר 2013, 09:25
yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
אבל בהגנה ובריבאונד הוא בטוח יעשה עבודה טובה יותר מסמית' שנראה ממש חלש העונה בהגנה .
הוא חייב לקבל דקות בליגה כדי ליצבור ביטחון וזה שהוא ישראלי , במיוחד במצב שנוצר שאין אף ישראלי גבוהה שראוי להיות במכבי (כי ליאור כנראה גמר עם מכבי) אז חייבים לנצל יותר את טיוס . אני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק ליד ג'יימס ואפילו ד סופו...
לגבי רכז , אוקי אז צריך רכז יותר חכם ויש מלא כאלו...רק תנו כבר #$##*@ שם !!!! די ליזרוק סיסמאות !!! מכבי הימרה על רייס וכרגע זה נראה לא טוב אבל כל שחקן אחר במחיר הזה הוא הימור בדיוק כמו רייס . רוצים רכז טוב ? שימו 2 מליון ולא תצטרכו להמר...
בסכומים שמכבי משלמת אי אפשר לדעת מה נקבל ולכן להחליף כרגע רכז הימור ברכזהימור אחר לא בטוח שיעזור...
26 נובמבר 2013, 09:31
26 נובמבר 2013, 09:41
MTA2311 כתב:נכון, לטיוס אין יכולת אישית בכלל. יש עוד כמה גבוהים כאלה באירופה, אפילו בקבוצות גדולות ממכבי, שמצליחים להוציא מהם הרבה יותר.
אפשר לפתור את בעיית הריבאונד בשנייה, וגם להרוויח עוד קצת אגרסיביות בהתקפה, אבל בלאט בוחר לא לעשות את זה.
בלו וטיוס יכולים לסגור יפה את עמדה 4.
26 נובמבר 2013, 11:15
26 נובמבר 2013, 11:46
Assaf M כתב:הפתרונות הם פשוטים מאוד:
1. דקות רבות יותר לגיא פניני, יוגב אוחיון וכן, גם ליובל נעימי. אני רוצה ישראלים שיחזירו את הנשמה לקבוצה הזאת ואין לי בעיה שזה יבוא על חשבונים של דווין סמית' טייריס רייס וריקי היקמן(מבחינתי שלושתם גם יכולים לעלות למטוס כבר עכשיו).
2. חיתוך טייריס רייס והבאת רכז- כפי שצפינו כולנו בקיץ, זה לא שחקן יורוליג ולא יהיה שחקן יורוליג. עד שיימצא אחד כזה ניתן לתת את הדקות לנעימי ואוחיון יחדיו. השוק חלש מאוד והשחקן היחיד לדעתי שיכול להתאים הוא בובי בראון.
3. השאלת כהן ואלכס טיוס והחתמת פאוור פורוורד אמיתי. לא בכאילו פאוור פורוורד ולא אחד ששיחק דקה וחצי בנ.ב.א. לא חייב להיות שחקן התקפה גדול, אלא אחד שיוכל להשלים את שון ג'יימס מבחינת הריבאונד.
26 נובמבר 2013, 12:32
jol9 כתב:אם רוצים להשאיל את כהן ואת טיוס, אז אני לא רואה סיבה לזה, אלא רק לשחרר. זה לא ששנה הבאה המצב יהיה שונה. אם אין להם מקום במכבי המוגבלת והבינונית הזאת, אז לא יהיה
להם מקום גם בעונה הבאה כנראה.
הפתרונות הם באמת פשוטים בתאוריה, אבל עובדה שזה לא קורה משום מה. למה נעימי הוצא מהפריזר והוחזר אליו, פשוט לא ברור ולא ניתן להסביר בשום צורה הגיונית.
26 נובמבר 2013, 12:40
roy1000 כתב:jol9 כתב:אם רוצים להשאיל את כהן ואת טיוס, אז אני לא רואה סיבה לזה, אלא רק לשחרר. זה לא ששנה הבאה המצב יהיה שונה. אם אין להם מקום במכבי המוגבלת והבינונית הזאת, אז לא יהיה
להם מקום גם בעונה הבאה כנראה.
הפתרונות הם באמת פשוטים בתאוריה, אבל עובדה שזה לא קורה משום מה. למה נעימי הוצא מהפריזר והוחזר אליו, פשוט לא ברור ולא ניתן להסביר בשום צורה הגיונית.
כשכל ההחלטות מתקבלות מתוך ראיה צרה ואין שום חשיבה מערכתית, אלא בוחנים כל שחקן כאילו הוא חלק נפרד זה המצב שאתה מקבל. כהן לא היה צריך להיות פה העונה כי לא היה לו מקום. נעימי הוחתם בשביל ביטוח כנגד אוחיון ומסיבות לא ברורות, הוא לא שוחרר מייד אחרי שסיפור אוחיון הסתיים.
הדברים ככה מתנהלים כבר שנים וזה לא ישתנה כל עוד אדון ג'נרל מנג'ר בקבוצה.
26 נובמבר 2013, 13:19
jol9 כתב:נכון. אבל כרגע אנחנו כן צריכים פתרונות נקודתיים. נעימי צריך להיות מוקפץ לסגל. לפחות בליגה הוא ייתן לנו תוספת שחסרה לנו.
גם נושא טיוס צריך להיבדק שוב ולראות איך ואם אפשר לשלב אותו בשביל לשפר את הריבאונד וההגנה.
אלה דברים שאפשר וצריך לעשות בלי שום מאמץ חיצוני. בלי קשר, ברור שצריך להיעשות מאמץ כזה בשביל לאייש את הפונקציות החסרות, ולשחרר את השחקנים המיותרים.
ד"א הסיפורים על דני כעסני משעשעים במיוחד. דני עזב את אולם נוקיה כעוס ומאוכזב... נו שיט.
הוא בכלל היה צריך להיות שם בחדר ההלבשה, ויחד עם בלאט והשחקנים, לקבל נזיפה מהבוסים האמיתיים של הקבוצה, כי הוא אשם לא פחות ואף יותר מהם במצב של הקבוצה.
26 נובמבר 2013, 13:35
26 נובמבר 2013, 13:52
26 נובמבר 2013, 14:06
26 נובמבר 2013, 14:19
yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
אבל בהגנה ובריבאונד הוא בטוח יעשה עבודה טובה יותר מסמית' שנראה ממש חלש העונה בהגנה .
הוא חייב לקבל דקות בליגה כדי ליצבור ביטחון וזה שהוא ישראלי , במיוחד במצב שנוצר שאין אף ישראלי גבוהה שראוי להיות במכבי (כי ליאור כנראה גמר עם מכבי) אז חייבים לנצל יותר את טיוס . אני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק ליד ג'יימס ואפילו ד סופו...
לגבי רכז , אוקי אז צריך רכז יותר חכם ויש מלא כאלו...רק תנו כבר #$##*@ שם !!!! די ליזרוק סיסמאות !!! מכבי הימרה על רייס וכרגע זה נראה לא טוב אבל כל שחקן אחר במחיר הזה הוא הימור בדיוק כמו רייס . רוצים רכז טוב ? שימו 2 מליון ולא תצטרכו להמר...
בסכומים שמכבי משלמת אי אפשר לדעת מה נקבל ולכן להחליף כרגע רכז הימור ברכזהימור אחר לא בטוח שיעזור...
26 נובמבר 2013, 14:49
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
קנדל מארשל, רודריג בובואה, דריוס מוריס, סבסטיאן טלפייר