יורוקאפ 2013/14 - ולנסיה זוכה בתואר וחוזרת ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2013/14

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 נובמבר 2013, 13:01

MTA2311 כתב:ההגנה של הלפרין רחוקה מלהיות כל כך רעה.
לצורך העניין, ההגנה של רייס גרועה מאוד, וזה לא מפריע לבלאט לתת לו דקות.

עזבו רגע את היכולת המקצועית בצד. הלפרין פשוט שחקן חכם, ומכבי חסרה גארדים חכמים. רייס והיקמן שניהם גארדים טיפשים למדי וחסרי כל אינטילגנציית משחק. אוחיון גם לא העיפרון הכי חד בקלמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2013, 15:07

הלפרין קולע טוב והוא שחקן קבוצתי שגם יודע למסור היטב. אלה היתרונות שלו. ברור שהוא עדיף על רייס, אבל אני לא חושב שהיום הוא טוב יותר מאוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי yzafrir » 20 נובמבר 2013, 15:47

בירוקאפ , צדבדיטה זאגרב ניצחה את בילבאו , נולן סמית' במשחק הכי חלש שלו עדעכשיו עם "רק" 13 נק' ו4 אס' גם כשהוא "חלש" הוא עדיין מעמיד מספרים יפים והקבוצה שלו מנצחת קבוצה חזקה...אחלה שחקן !!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 20 נובמבר 2013, 21:36

מגדל מצאה קבוצה שניגרה יותר ממנה מבחוץ (1/18 של אקדמיק סופיה מול 2/17 של האימפריה בהתהוות) אבל עדיין לא עזר לה.

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... #!boxscore
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2013, 22:28

misha כתב:מגדל מצאה קבוצה שניגרה יותר ממנה מבחוץ (1/18 של אקדמיק סופיה מול 2/17 של האימפריה בהתהוות) אבל עדיין לא עזר לה.

לא להאמין כמה היא רעה מבחוץ
מה זה אומר מבחינת תמונת העליה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2013, 00:34

rc4991 כתב:
misha כתב:מגדל מצאה קבוצה שניגרה יותר ממנה מבחוץ (1/18 של אקדמיק סופיה מול 2/17 של האימפריה בהתהוות) אבל עדיין לא עזר לה.

לא להאמין כמה היא רעה מבחוץ
מה זה אומר מבחינת תמונת העליה?

חימקי 5-1
קרשיאקה 4-2
מגדל 3-3
אקדמיק 2-4
פלוישט 2-4
איגוקאה 2-4

הם עדיין תלויים בעצמם כדי לקחת את המקום השלישי (יש להם מזל שקיבלו בית כל כך קל) אבל יכולים להסתבך אם יסיימו עם אותו מאזן כמו אקדמיק כי הבולגרים השיגו את ההפרש הרצוי מבחינתם היום.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי עגל הזהב » 21 נובמבר 2013, 02:51

אני לא מאמין שירושלים הצליחו להפסיד ב13 הפרש לקבוצה שקלעה 19\1 ל-3
דבר כזה באמת לא רואים כל יום...
עגל הזהב

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2013, 21:58

ליאור אליהו משחק בקושי בהילוך ראשון ועושה מה שהוא רוצה ביורוקאפ. 12/4/4 ב- 20 דקות. אני פשוט לא מאמין שירושלים לקחו אותו ב- 300 אלף דולר, שזה פחות ממה שמכבי משלמת לטיוס.

אבל אני ממש לא דואג, כי לנו יש את רייס, ואת טיוס שהוא בדיוק כמו ליאור (על פי הג'נרל מנג'ר שלנו), ואת אינגלס המלך. אין מה להגיד. הג'וניורים פשוט גאונים.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 נובמבר 2013, 21:59

הלפרים שוב מצויין( חבל שלא הוצאתם לפועל את תכנית ההתנקשות שלכם בו).
גם ליאור טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2013, 22:04

MTA2311 כתב:הלפרים שוב מצויין( חבל שלא הוצאתם לפועל את תכנית ההתנקשות שלכם בו).
גם ליאור טוב.

אליהו שידרג את הקבוצה הזו בעשר רמות. 300 אלף דולר. איזה בדיחה.
העיקר שלנו יש את פאקינג דני פדרמן שמתגאה איך הוא מפוצץ עסקאות על 30 אלף דולר.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 נובמבר 2013, 22:06

כן, ליאור הוא שחקן יורוקאפ מצויין.

דווקא הייתי שמח לשמוע מה יש לך להגיד על הלפרין שעוד בקיץ שלחת ל"חווה של הדודים בשביל שירוץ בגבעות".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2013, 22:12

MTA2311 כתב:כן, ליאור הוא שחקן יורוקאפ מצויין.

דווקא הייתי שמח לשמוע מה יש לך להגיד על הלפרין שעוד בקיץ שלחת ל"חווה של הדודים בשביל שירוץ בגבעות".

את הציטוט על הדודים אני לא זוכר, אבל מהלפרין אני עדיין לא מחזיק. גם אחרי שראיתי אותו היום, אני לא חושב שיש לו מקום במכבי. הוא איטי בצורה מחרידה.

לגבי ליאור - הוא יותר טוב מכל שחקן שמשחק היום במכבי וזה אפילו לא קרוב.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 נובמבר 2013, 22:18

הציטוט על הדודים הוא מה שהורים מספרים לילדים כשהם מרדימים להם את הכלב. לא מכיר?
הלפרין משחק מצויין בינתיים. רחוק מאוד מלהיות שחקן גמור\גוויה\ שמן וכו'. היה יכול לעזור מאוד למכבי. הוא בטח עדיף על רייס והיקמן.

לגבי ליאור- הוא כמובן לא יותר טוב מכל שחקן שמשחק במכבי, אבל הוא כנראה שווה חמישייה בקבוצה הזאת.
אפילו אני, שאני שונא את ליאור כמעט כמו שאתה אוהב אותו( אבל עדיין לא כמו שאתה שונא את אינגלז, שהטעות היחידה שלו הייתה שהוא כנראה גרם לך לחשוב שהוא בא על חשבון ליאור) אמרתי שבשביל 300 אלף דולר הוא צריך להיות כאן.
עדיין, לא פה נפלנו. אני גם לא חושב שהוא כזה שובר שוויון. את זה נוכל לדעת רק במאי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2013, 22:34

MTA2311 כתב:הציטוט על הדודים הוא מה שהורים מספרים לילדים כשהם מרדימים להם את הכלב. לא מכיר?
הלפרין משחק מצויין בינתיים. רחוק מאוד מלהיות שחקן גמור\גוויה\ שמן וכו'. היה יכול לעזור מאוד למכבי. הוא בטח עדיף על רייס והיקמן.

לגבי ליאור- הוא כמובן לא יותר טוב מכל שחקן שמשחק במכבי, אבל הוא כנראה שווה חמישייה בקבוצה הזאת.
אפילו אני, שאני שונא את ליאור כמעט כמו שאתה אוהב אותו( אבל עדיין לא כמו שאתה שונא את אינגלז, שהטעות היחידה שלו הייתה שהוא כנראה גרם לך לחשוב שהוא בא על חשבון ליאור) אמרתי שבשביל 300 אלף דולר הוא צריך להיות כאן.
עדיין, לא פה נפלנו. אני גם לא חושב שהוא כזה שובר שוויון. את זה נוכל לדעת רק במאי.

באתי היום וראיתי משחק כדורסל בלי שום אג'נדה ודעה קדומה. ראיתי את הלפרין במשחק טוב, אבל הוא עדיין גוויה לדעתי. שחקן כל כך איטי לא יכול להיות אפקטיבי ברמות הגבוהות. הוא ממש לא יכול להוביל כדור, ככה שבתור מחליף לרייס הוא לא רלוונטי,והוא בטח שפחות טוב מהיקמן.

ליאור זה שחקן שפשוט תענוג לראות אותו משחק. הוא שחקן שיודע בדיוק לאן לנוע על המגרש והוא עושה את זה בטבעיות. זה שחקן שאתה רואה על המגרש והכשרון שלו ברור לחלוטין. הכל בא לו בקלות, שום דבר לא בכוח. ראיית המשחק שלו היא ברמות הכי גבוהות שיש והוא שידרג קבוצה מאוד בינוניות לקבוצה טובה ומעלה. זה שחקן שבשבילו באים למשחקים או לפחות פותחים טלוויזיה. איפה הוא ואיפה האוסטרלי המגוחך הזה שכל כניסה שלו לסל נראית כמו קריעת ים סוף בהילוך סופר סלו מושן.

באמת שאין לי שום דבר נגד חיית המחמד מהלנד דואן אנדר, חוץ מזה שהוא נוטה להסריח את הפארקט הרבה יותר ממה שאני מצפה משחקן "חיזוק".
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2013, 23:15

אליהו שחקן טוב שצריך להיות במכבי ובטח שב-300 אלף דולר מגוכחים
נכון שהוא לא היה בתכניות העונה אבל מכבי יצאה טמבלית שלא החתימה אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2013, 00:53

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:הציטוט על הדודים הוא מה שהורים מספרים לילדים כשהם מרדימים להם את הכלב. לא מכיר?

באתי היום וראיתי משחק כדורסל בלי שום אג'נדה ודעה קדומה. ראיתי את הלפרין במשחק טוב, אבל הוא עדיין גוויה לדעתי. שחקן כל כך איטי לא יכול להיות אפקטיבי ברמות הגבוהות. הוא ממש לא יכול להוביל כדור, ככה שבתור מחליף לרייס הוא לא רלוונטי,והוא בטח שפחות טוב מהיקמן.

ליאור זה שחקן שפשוט תענוג לראות אותו משחק. הוא שחקן שיודע בדיוק לאן לנוע על המגרש והוא עושה את זה בטבעיות. זה שחקן שאתה רואה על המגרש והכשרון שלו ברור לחלוטין. הכל בא לו בקלות, שום דבר לא בכוח. ראיית המשחק שלו היא ברמות הכי גבוהות שיש והוא שידרג קבוצה מאוד בינוניות לקבוצה טובה ומעלה. זה שחקן שבשבילו באים למשחקים או לפחות פותחים טלוויזיה. איפה הוא ואיפה האוסטרלי המגוחך הזה שכל כניסה שלו לסל נראית כמו קריעת ים סוף בהילוך סופר סלו מושן.

באמת שאין לי שום דבר נגד חיית המחמד מהלנד דואן אנדר, חוץ מזה שהוא נוטה להסריח את הפארקט הרבה יותר ממה שאני מצפה משחקן "חיזוק".

אני מסכים איתך בזה שהדברים שאינגלס לפעמים עושה בהתקפה לא נראים אסטטיים. מצד שני, אם וכאשר הכדור נכנס, זה לא ממש משנה.
כלומר, אם היעילות של אינגלס לא נפגעת מזה שהדברים שהוא עושה, לא תמיד נראים אסטטיים, אז לי זה פחות מפריע.

זה מזכיר לי את הטענה של אוהדי פדרר (בחלקם) שטוענים שגם אם נדאל יגיע לאותה כמות תארי גראנד סלאם כמו פדרר, הוא עדיין לא יהיה גדול ממנו, כי הטניס שלו פחות אלגנטי ופחות
אסטטי...
השאלה היא היעילות, ובמקרה של אינגלס, צריך עוד לתת לו כמה וכמה משחקים, בשביל להגיע למסקנות סופיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: יורוקאפ 2013/14ר

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2013, 07:17

rc4991 כתב:אליהו שחקן טוב שצריך להיות במכבי ובטח שב-300 אלף דולר מגוכחים
נכון שהוא לא היה בתכניות העונה אבל מכבי יצאה טמבלית שלא החתימה אותו

כמו שפיני גרשון אמר כשאליהו חתם בירושלים, מכבי לא רק הפסידה את הישראלי הטוב ביותר אלא שהוויתור עליו עוד יעלה לה המון כסף בעתיד. איך? קודם כל, היא לא תוכל למצוא שחקן ברמה של אליהו בשכר מגוחך של 300 אלף דולר (זה בערך חצי מהשכר של רייס ודומה מאוד לשכר של טיוס). מעבר לכך, מכבי איפשרה לירושלים להפוך לקבוצה שיש בה את הישראלים הכי טובים ובכך ירושלים קיבלה ״לגיטימציה״ שלא היתה לה קודם בקרב הישראלים הבכירים. אני לא אתפלא אם בקיץ הקרוב מכבי תילחם עם ירושלים על אוחיון (יש לו אופציית יציאה מהחוזה) וגם לא אתפלא אם הוא יעדיף לעבור לירושלים תמורת שכר דומה למה שמכבי תציע לו. למכבי של היום אין שום אסטרטגיה אלא רק טקטיקה פשוטה - לחסוך כמה שיותר ולשמור על תקציב מאוזן. כל היתר, כולל היעדים שהם עצמם הגדירו - משניים לחלוטין וחשובים רק מההיבט הפיננסי (ההכנסות הנובעות מהם).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: יורוקאפ 2013/14ר

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 07:31

קודי כתב:כמו שפיני גרשון אמר כשאליהו חתם בירושלים, מכבי לא רק הפסידה את הישראלי הטוב ביותר אלא שהוויתור עליו עוד יעלה לה המון כסף בעתיד. איך? קודם כל, היא לא תוכל למצוא שחקן ברמה של אליהו בשכר מגוחך של 300 אלף דולר (זה בערך חצי מהשכר של רייס ודומה מאוד לשכר של טיוס). מעבר לכך, מכבי איפשרה לירושלים להפוך לקבוצה שיש בה את הישראלים הכי טובים ובכך ירושלים קיבלה ״לגיטימציה״ שלא היתה לה קודם בקרב הישראלים הבכירים. אני לא אתפלא אם בקיץ הקרוב מכבי תילחם עם ירושלים על אוחיון (יש לו אופציית יציאה מהחוזה) וגם לא אתפלא אם הוא יעדיף לעבור לירושלים תמורת שכר דומה למה שמכבי תציע לו. למכבי של היום אין שום אסטרטגיה אלא רק טקטיקה פשוטה - לחסוך כמה שיותר ולשמור על תקציב מאוזן. כל היתר, כולל היעדים שהם עצמם הגדירו - משניים לחלוטין וחשובים רק מההיבט הפיננסי (ההכנסות הנובעות מהם).

אני אגיד לך משהו עצוב הרבה יותר - בהנחה שכספי לא חוזר בשנה הבאה, למכבי אין ברירה, אלא לשדרג את אוחיון מפחד שילך לירושלים (וירושלים ישחקו את המשחק בשביל לדפוק את מכבי), ואפילו להחתים את פניני על חוזה חדש פשוט כי אין ברירה ואין שום אלטרנטיבה. תראה איך אוחיון מקבל 400 אלף פלוס לעונה ופניני סוגר לעצמו חוזה חדש של מליון דולר לשלוש שנים.

מכבי הייתה יכולה לסגור את אליהו עם מליון וחצי לשלוש שנים. הטעות הזה תעלה לה לפחות את אותו הסכום בחוזים של פניני ואוחיון. חוסר המחשבה של אפילו רבע צעד קדימה הוא מדהים.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2013, 07:36

roy1000 כתב:

מחליף לרייס ? מה הקשר ?? הלפרין היה צריך להגיע למכבי כגארד ישראלי מחליף בעוד שרייס הגיע לפה בתור רכז ראשון...מחליף לרייס צריך להיות רכז זר אחר ולא הלפרין....

קודי , אני מסכים איתך (יותר נכון עם גרשון ) . למהלך של ירושלים יהיו השלכות מעבר לרק מקצועיות אלא גם תדמיתיות אצל השחקנים הישראלים . הלפרין ואליהו הופכים לא רלוונטים למכבי יותר וכנראה שיסיימו שם את הקריירה (אני לא רואה את מכבי מביאה אותם עוד שלוש שנים אחרי סיום החוזה שלהם שם...) . מה שאומר שמכבי צריכה להתמודד עכשיו מול קבוצה ישראלית על שחקנים ישראלים דרג שני ולשלם עליהם מחיר מופרז...אם ההנהלה הייתה שמה כסף גדול על זרים והישראלים הם רק משלימים אז מילא , אבל לא כך המצב כרגע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 07:40

yzafrir כתב:מחליף לרייס ? מה הקשר ?? הלפרין היה צריך להגיע למכבי כגארד ישראלי מחליף בעוד שרייס הגיע לפה בתור רכז ראשון...מחליף לרייס צריך להיות רכז זר אחר ולא הלפרין....

מה לא ברור? הלפרין לא יכול לשחק 1, ואין לו דקות בעמדה 2 העמוסה במכבי. אין שום קשר בין סיפור הלפרין לסיפור אליהו. להלפרין לא היה ועדיין אין מקום מבכבי. ליאור זה שחקן שלא יעלה על הדעת שישחק בארץ בקבוצה שהיא לא מכבי, בטח כשהאלטרנטיבות הן טיוס ובלו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים