פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 7: הכוכב האדום נגד מכבי - חמישי, 20:00, ערו

28 נובמבר 2013, 22:48

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ואחרי זה תגידו לי שאין לקבוצה הזאת בעיות מנטאליות.

רבע אחד משחקים פשוט נהדר בכל קנה מידה, ורבע אחר כך ההפך הגמור.
הרבה מזה קשור למאמן לדעתי

אני פחות מסכים לגבי המאמן. לדעתי קרה למכבי משהו שיכול לקרות במגרש כזה, מול קבוצה ביתית, שפתאום החלה לקבל ביטחון ולרוץ.
סה"כ גם ברבע האחרון, מכבי קלעה כמות סבירה של נקודות (יחסית למה שראינו ממנה העונה). גם הכדורסל ברבע האחרון לא היה גרוע, פשוט היריב תפס ריצה גדולה.

אין שום דבר מביש באיך שמכבי נראתה וניצחה היום שמואל.

היריב תפס ריצה גדולה כי מכבי נתנה. הקבוצה פשוט הפסיקה לשחק.
לדעתי לחטוף 30 נקודות ברבע מקבוצה מוגבלת ורעה כמו הכוכב האדום זה מביש, ולא משנה אם מדובר בבית או חוץ.

שמואל, כאחד שכבר לא בן 14 כמו שהיית כשהתחלת לכתוב כאן, הייתי מצפה שכבר תלמד להשתמש במילים כמו "מביש" כשזה מתאים ולא סתם.
מכבי לא עשתה שום דבר שמצדיק את ההגדרה "מביש" היום.

טעויות, איבוד ביטחון, לחץ של היריב... זה הכל חלק מכדורסל. אפשר לחשוב שכל הקבוצות שבאו לפיוניר ניצחו 20 הפרש. מדובר בקבוצה ביתית טובה וניצחון עליה
הוא אחלה.

28 נובמבר 2013, 22:53

וסוף סוף גם נותנים לפיני לשאול אות השאלות,כיף שהוא הפרשן שלנו
אגב,לא ראיתי איזשהו מתח בינו לבין בלאט

28 נובמבר 2013, 22:54

אמרתי לכם על טיוס!!!

28 נובמבר 2013, 22:56

rc4991 כתב:וסוף סוף גם נותנים לפיני לשאול אות השאלות,כיף שהוא הפרשן שלנו
אגב,לא ראיתי איזשהו מתח בינו לבין בלאט

nothing but mutual respect

29 נובמבר 2013, 00:32

סיכום שלי למשחק:
סופו: מי היה מאמין שיווני יושיע אותנו בחנוכה? משחק מושלם, סופו ומכבי זה שילוב הרמוני. אסור לו לעזוב את מכבי אם הוא רוצה קריירה מוצלחת עד לפרישה.
טיוס: משחק הגנה מצוין. אני עדיין חושב שצריך לשקול לשלב לכמה דקות משחק בין שני גבוהים: איתו בעמדה 4 ביחד עם ג'יימס או סופו, זה ישפר את ריבאונד ההגנה שלנו. שבוע הבא, נגד קו קדמי של הנדריקס ובראון, זה יהיה מתבקש.
רייס והיקמן: אני חוזר על המנטרה הזו חודשים במקרה של רייס ושבועות במקרה של היקמן: אלו שחקני יורוקאפ, אין להם מקום בקבוצה עם יומרות כמו מכבי, והם לא צריכים להיות פה. את רייס רציתי לרצוח בהתקפה האחרונה השערורייתית.
פניני: אני חייב להסיר בפניו את הכובע. כבר הספדתי אותו אבל הוא מפגין לחימה, הוא אשכרה נלחם עם המשך הקריירה שלו, ככה אני מרגיש שאני רואה אותו משחק, ואני אוהב את זה. גם חשוב שישראלים כמו אוחיון ופניני יצליחו.
בלו, אינגלס וסמית: אני לא יכול להתכחש לעובדה שאני מאוד טרוד מאיך שהם נראים לאחרונה.
אוחיון: סולידי, טוב, לא מספיק לדעתי שאין רכז איכותי שמגבה אותו. אם כבר לא יבוא אחד כזה, עדיין לא ברור לי למה נעימי לא מקבל את הצאנס, בעוד רייס והיקמן ממשיכים לחרב את משחק ההתקפה. אפילו טיוס וכהן קיבלו הזדמנות הערב.
ועוד משהו שמציק לי הוא שלנדסברג ממשיך לא להיספר על ידי בלאט ביורוליג, למרות שהוא מנקודות האור הבודדות של מכבי בליגה, על אחת כמה וכמה שסמית ואינגלס לא במיטבם. ההתנהלות של בלאט איתו ועם נעימי מבזה.
עדיין לא יצאנו מהמשבר, עדיין יש סיכויים לא רעים בכלל שאליהו ושות' ישפילו אותנו במלחה ובלאט יפוטר.

29 נובמבר 2013, 00:56

לא ראיתי את החצי השני וטוב שככה.
מה שבטוח זה שה- 26 בפברואר 1606 הפך בחודש האחרון להיות אחד התאריכים השנואים עליי.

29 נובמבר 2013, 00:59

roy1000 כתב:לא ראיתי את החצי השני וטוב שככה.
מה שבטוח זה שה- 26 בפברואר 1606 הפך בחודש האחרון להיות אחד התאריכים השנואים עליי.

?

29 נובמבר 2013, 01:00

felix_r כתב:

?

תתאמץ קצת לפני שאתה זורק סימני שאלה...

29 נובמבר 2013, 01:05

איזה משבר? מכבי הפסידה 2 משחקים אחרי 6 נצחונות רצופים, אנשים איבדו פרופורציות.

מכבי עם ניצחון חשוב מאוד היום והמשחק בשבוע הבא הוא על ראשות הבית, כרגיל התחזיות על זה שמכבי תילחם על העליה התגלו כמופרכות.

עדיין מכבי מציגה כדורסל לא מספיק טוב כי אינגלס וסמית בתקופה לא טובה, אני מקווה ששבוע הבא הם כבר יחזרו לעצמם.

לאנדסברג לא משחק כי ההגנה שלו מזעזעת וגם משחק ההתקפה שלו לא מספיר ברמות האלה .

29 נובמבר 2013, 01:17

יוסי, תוריד בבקשה את המשקפיים הוורודים, הם מטושטשים. בהחלט משבר, ולנצח קבוצות ליגה קיקיוניות בשיניים בנוקיה זו לא גאווה גדולה. סילבן לא שוס בהגנה אבל מי במכבי כן? לפחות התקפית הוא ראוי לדקות משחק. וזה שאנחנו צריכים להגיע לכך שמכבי תקום או תיפול על סמית ואינגלס, זה אומר הכל. לא לזה אתה או אני צריכים לפלל.

29 נובמבר 2013, 04:13

מסתבר שבלו עלה חולה למשחק:
"כל היום הרגשתי רע מאוד וסבלתי מחולשה, צמרמורות וכאבי גרון, אבל לא היה סיכוי שאוותר על המשחק. אנחנו שמחים על ההישג ומסתכלים כבר קדימה, למאבק הגדול הבא, ביום שני במלחה".

אנחנו צריכים אותו בשני.

29 נובמבר 2013, 09:24

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

?

אני ניסיתי ולא הבנתי בהתחלה... אבל אז זה בא - זאת הפעם האחרונה שהכוכב האדום ניצחה את מכבי ב-20 הפרש וגם היום שבו נולד ג'ו אינגלס...

29 נובמבר 2013, 09:57

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:

?

אני ניסיתי ולא הבנתי בהתחלה... אבל אז זה בא - זאת הפעם האחרונה שהכוכב האדום ניצחה את מכבי ב-20 הפרש וגם היום שבו נולד ג'ו אינגלס...

מה? לא הבנתי.

29 נובמבר 2013, 22:54

jol9 כתב:אני ניסיתי ולא הבנתי בהתחלה... אבל אז זה בא - זאת הפעם האחרונה שהכוכב האדום ניצחה את מכבי ב-20 הפרש וגם היום שבו נולד ג'ו אינגלס...

אם רק האוניה ההולנדית ההיא הייתה טובעת לפני 400 שנה, היה נחסך מאיתנו (או לפחות ממני) קצת סבל העונה.

29 נובמבר 2013, 23:09

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני ניסיתי ולא הבנתי בהתחלה... אבל אז זה בא - זאת הפעם האחרונה שהכוכב האדום ניצחה את מכבי ב-20 הפרש וגם היום שבו נולד ג'ו אינגלס...

אם רק האוניה ההולנדית ההיא הייתה טובעת לפני 400 שנה, היה נחסך מאיתנו (או לפחות ממני) קצת סבל העונה.

אתה לא באמת ציפית שמישהו יבין את זה נכון?? אתה היסטוריון או משהו?? :grin

29 נובמבר 2013, 23:26

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אתה לא באמת ציפית שמישהו יבין את זה נכון?? אתה היסטוריון או משהו?? :grin

אני ממש לא הסטוריון, אבל אני כן זוכר את העובדה ההסטורית המצערת הזו...

29 נובמבר 2013, 23:46

העיקר שאין לך בעיה עם אינגלס ורק מפריע לך שאנשים פה מגזימים איתו...

30 נובמבר 2013, 00:13

LIAV10 כתב:העיקר שאין לך בעיה עם אינגלס ורק מפריע לך שאנשים פה מגזימים איתו...

:happy2

רוי מוכן למחוק עם שלם ויבשת שלמה, רק בשביל שאינגלס לא יגיע למכבי... :laugh3

ד"א, במקרה הזה סביר להניח שגם קירק פני לא היה מגיע למכבי, וגם היינו מפסידים את ניקול קידמן... לא בטוח שזה שווה את זה.

30 נובמבר 2013, 06:47

jol9 כתב:

ד"א, במקרה הזה סביר להניח שגם קירק פני לא היה מגיע למכבי, וגם היינו מפסידים את ניקול קידמן... לא בטוח שזה שווה את זה.

אחרי הדרבי זה כבר התחיל להיות שווה. נראה אם הוא מצליח להפסיד גם במלחה.

במילא חוץ משיכורים, כמה דוגמניות, ועוד כמה שחקני כדורסל רעים לא יצא כלום מהיבשת הזו...

30 נובמבר 2013, 10:56

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

אחרי הדרבי זה כבר התחיל להיות שווה. נראה אם הוא מצליח להפסיד גם במלחה.

במילא חוץ משיכורים, כמה דוגמניות, ועוד כמה שחקני כדורסל רעים לא יצא כלום מהיבשת הזו...

למה, דווקא יצאו כמה שחקני קולנוע לא רעים בכלל כמו ג'פרי ראש למשל..

חוץ מזה אם יש איזה מקום שנראה לי ממש כיף לחיות בו אז זה אוסטרליה
פרסם תגובה