המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מתי לאחרונה שחקן של מכבי עשה 13 נק׳ למשחק ביורוליג?
לאנגפורד, פארגו, סופו התקרב.
אלה השחקנים שאתה רוצה אצלך במשחק.
הוא לא טוב כמו כל אחד מהם, אבל בטח שהוא יעיל, לא רוצים להשקיע יותר מ1.5M על זר? הוא צריך להשאר.
חנו'ש כתב:בלאט היה כנראה מהגורמים העיקריים בהישארותו העונה, וזה לא סוד שהוא מהפייבוריטים שלו.
אבל שנה הבאה המאמן לא יהיה בלאט, כך שלא הייתי בונה על זה שהמאמן הבא ירצה אותו.
אגב, מה המצב החוזי שלו??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בלאט היה כנראה מהגורמים העיקריים בהישארותו העונה, וזה לא סוד שהוא מהפייבוריטים שלו.
אגב, מה המצב החוזי שלו??
מסיים חוזה הקיץ (חצי מיליון דולר בערך)
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בלאט היה כנראה מהגורמים העיקריים בהישארותו העונה, וזה לא סוד שהוא מהפייבוריטים שלו.
אגב, מה המצב החוזי שלו??
מסיים חוזה הקיץ (חצי מיליון דולר בערך)
יופי זה ייתן אופציה למאמן הבא להחליט לבד בעניין בלי להתייחס לחוזים ופיצויים ועניינים אחרים.
מעניין אם הוא יקבל הצעות עתק בקיץ מכל מיני קבוצות סתומות....
roy1000 כתב:שחקן 1: 11 נקודות ב- 33 דקות. 4 אס' ו- 4 ריב' עם 2.3 איבודים (54% ל-2 ו- 45% ל- 3) עם הגנה עלובה.
שחקן 2: 11.7 נקודות ב- 30 דקות. 3 אס' ו- 2.5 ריב' עם 2.3 איבודים (50% ל- 2 ו- 30% ל- 3) עם הגנה בינונית ומעלה.
שחקן 1 מוגדר פה כאליל גאון כדורסל שלא היה דבר כזה, ואילו שחקן 2 הוא אפס טיפש שלא שווה כלום.
שחכתי אולי לציין את צבע העור של שחקנים 1 ו- 2?
roy1000 כתב:שחקן 1: 11 נקודות ב- 33 דקות. 4 אס' ו- 4 ריב' עם 2.3 איבודים (54% ל-2 ו- 45% ל- 3) עם הגנה עלובה.
שחקן 2: 11.7 נקודות ב- 30 דקות. 3 אס' ו- 2.5 ריב' עם 2.3 איבודים (50% ל- 2 ו- 30% ל- 3) עם הגנה בינונית ומעלה.
שחקן 1 מוגדר פה כאליל גאון כדורסל שלא היה דבר כזה, ואילו שחקן 2 הוא אפס טיפש שלא שווה כלום.
שחכתי אולי לציין את צבע העור של שחקנים 1 ו- 2?
jol9 כתב:עולם הסטטיסטיקה הוא עולם מטעטע... אכן גזענות לשמה.
בעצם למה בכלל לראות כדורסל כשאפשר פשוט לפתוח את ספרי הסטטיסטיקה ומשם להסיק את כל המסקנות.
ד"א, ע"פ הסטטיסטיקה שלו בעונה שעברה, היקמן הוא בערך שחקן ברמה של ספאנוליס וקצת קצת מאחורי שאראס כשהיה במכבי. אני מניח שזה אכן כך, או שגם זאת סתם גזענות
לקבוע שספאנוליס ושאראס (של אז) טובים יותר מהיקמן?
היקמן וסמית' מקומם בחולון
לא הייתי משאיר אף אחד מהם (סמית'/היקמן)
הריקי היקמן הזה שמשום מה אנשים מחזיקים ממנו שחקן פה הוא אפס מאופס
MTA2311 כתב:אז הנה מספר ציוטוטים נבחרים שלך על היקמן ש"נתן עונה מצויינת" משנה שעברה:היקמן וסמית' מקומם בחולוןלא הייתי משאיר אף אחד מהם (סמית'/היקמן)הריקי היקמן הזה שמשום מה אנשים מחזיקים ממנו שחקן פה הוא אפס מאופס
אז כרגיל, כשיש לך אג'נדה פתאום הכל תופס. בדיוק כמו שכשנוח אז מדובר בקבוצה עם "אותו מאמן" ו"אותם שחקנים", אבל כשאתה רוצה להעביר נקודה אחרת, אז "אותו המאמן" איבד את חדר ההלבשה שמורכב "מאותם השחקנים".
דברים כאלה לא עובדים אצלי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:עולם הסטטיסטיקה הוא עולם מטעטע... אכן גזענות לשמה.
בעצם למה בכלל לראות כדורסל כשאפשר פשוט לפתוח את ספרי הסטטיסטיקה ומשם להסיק את כל המסקנות.
ד"א, ע"פ הסטטיסטיקה שלו בעונה שעברה, היקמן הוא בערך שחקן ברמה של ספאנוליס וקצת קצת מאחורי שאראס כשהיה במכבי. אני מניח שזה אכן כך, או שגם זאת סתם גזענות
לקבוע שספאנוליס ושאראס (של אז) טובים יותר מהיקמן?
דבר ראשון - היקמן נתן עונה מצויינת בעונה שעברה, וזה די קשה לשחזר עונה כמו שהייתה לו. גם מבחינה סטטיסטית וגם מכל בחינה אחרת, הוא שיחק כמו שחקן יורוליג טוב פלוס.
סטטיסטיקה זה ממש לא הכל, אבל היא כן יכולה לשים פרופורציות. המרחק בין שני השחקנים האלה ממש לא גדול (אם בכלל) ואין שום סיבה לשחיטה שמקבל אחד, בעוד השני מקבל הילולים ומסיבות, תוך התעלמות מוחלטת מחסרונות בולטים שכוללים משחק הגנה שלא קיים.
תקרא לזה מה שאתה רוצה. להתייחסות ההפוכה לשני השחקנים האלה אין קשר לכדורסל והיא לא נובעת משום דבר שקשור לתרומה על המגרש.
MTA2311 כתב:אתם טועים. הוא לא באמת מחזיק מהיקמן. אתם לא זוכרים איך הוא דיבר עליו שנה שעברה?
אג'נדה.
jol9 כתב:אני בשוק ממך. עונה מצויינת?? היקמן הוא סקורר שעסק בסטטיסטיקה שלו כל העונה, והרס לא מעט משחקים. כמובן שזאת גם היתה העונה הכי חלשה מבחינה מקצועית של מכבי, אולי מאז
עונת 93, וההיקמן שלך חתום על העונה הזאת, כשחקן מוביל בקבוצה.
אתה אשכרה לא הכחשת את ההשוואה המופרכת שעשיתי בינו לבין שאראס וספאנוליס... (זה מחייב אותי לסמיילי שמואל נוסף)
עוד עונה מצויינת כזאת ואבדנו...
אני לא מצליח להבין איך שחקן שמחרב כל סיכוי למשחק קבוצתי וזורם מקבל אצלך כ"כ הרבה קרדיט. מה זה אם לא נסיון לגמד את אינגלס.
עזוב שניה את אינגלס. האם היקמן זה שחקן שאתה רוצה לראות כשחקן מוביל בקבוצה שלך? אתה נהנה מהכדורסל שלו ושל מכבי בשנתיים האחרונות?
האם לא אתה זה שאומר שמכבי הזאת היא אולי הקבוצה הכי חלשה של מכבי בשני העשורים האחרונים?
אני אגיד גם עוד משהו. לא זכור שחקן של מכבי, שלמרות כביכול מספרים טובים, היה כ"כ שנוי במחלוקת אצל האוהדים. האם יכול להיות שהאוהדים מבינים דבר או שניים
בכדורסל, ומבינים שמדובר בשחקן בינוני?
MTA2311 כתב:אתם טועים. הוא לא באמת מחזיק מהיקמן. אתם לא זוכרים איך הוא דיבר עליו שנה שעברה?
אג'נדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים