שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 דצמבר 2013, 23:55

סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
הרי אני לא חושבת שיש תקדים לזה שיבטלו את תוצאת המשחק או יתנו משחק חוזר או משהו כזה (מה גם שזה משחק בעל משמעות קריטית)
אז מה ערעור ייתן??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 02 דצמבר 2013, 23:58

חנו'ש כתב:סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
הרי אני לא חושבת שיש תקדים לזה שיבטלו את תוצאת המשחק או יתנו משחק חוזר או משהו כזה (מה גם שזה משחק בעל משמעות קריטית)
אז מה ערעור ייתן??

אני לא יודע, אבל אם זאת הייתה טעות אחרת של מזכירות, כמו לדוגמא אם המזכירות הייתה טועה בחשבון של נקודות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:00

felix_r כתב:
אז מה ערעור ייתן??

אני לא יודע, אבל אם זאת הייתה טעות אחרת של מזכירות, כמו לדוגמא אם המזכירות הייתה טועה בחשבון של נקודות?

אני לא חושב שאפשר לערער על שום דבר. היו מלא סיפורים כאלה בעבר (טעויות מזכירות) ומעולם לא שמעתי על ערעור שהתקבל.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2013, 00:04

felix_r כתב:
אז מה ערעור ייתן??

אולי צריך פשוט לתת לאוחיון לעמוד על הקו ל-2 זריקות איזה ערב אחד - קלע את שניהם, נותנים עוד 5 דקות של משחק.
החטיא - הולכים הביתה והכל נשאר כשהיה.... :D
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2013, 00:05

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
אז מה ערעור ייתן??

אני לא חושב שאפשר לערער על שום דבר. היו מלא סיפורים כאלה בעבר (טעויות מזכירות) ומעולם לא שמעתי על ערעור שהתקבל.

מלא??
אני לא שמעתי על טעויות כאלו....
תן דוגמא :beee
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ni4ni » 03 דצמבר 2013, 00:06

כשמכבי טובה אז היא דורסת קבוצות כמו ירושלים ושום טעות שיפוט קטנה לא משנה.
אני עוקב אחרי מכבי מאז סוף שנות ה-70 ולא זכורה לי פתיחת עונה כל כך גרועה. היו שנים שבאירופה הם הסריחו, אבל בליגה המקומית לא ראיתי דבר כזה.
ni4ni

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:08

חנו'ש כתב:מלא??
אני לא שמעתי על טעויות כאלו....
תן דוגמא :beee

זכור לי מקרה שקאוקינס שיחק עם 6 עבירות כשהיה בגליל. זכור לי משחק של ראשון (אני חושב) שהיה מקרה דומה עם עבירות קבוצתיות. זכורים לי הרבה מקרים שהמזכירות שכחה לעצור או להפעיל את השעון. הדברים האלה קרו עשרות פעמים ב- 30 השנים האחרונות. זה באמת לא פעם אשונה בהסטוריה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2013, 00:09

אני חושב שמכבי צריכה לערער, אבל גם אני לא חושב שייצא מזה משהו.

כ"כ הרבה אנשים יש על הספסל של מכבי, כ"כ קשה לעקוב אחרי עבירות?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:09

חנו'ש כתב:אולי צריך פשוט לתת לאוחיון לעמוד על הקו ל-2 זריקות איזה ערב אחד - קלע את שניהם, נותנים עוד 5 דקות של משחק.

לא יקרה וגם לא מעניין אותי לחזור על המשחק הזה שוב. כולה משחק ליגה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:10

jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לערער, אבל גם אני לא חושב שייצא מזה משהו.

כ"כ הרבה אנשים יש על הספסל של מכבי, כ"כ קשה לעקוב אחרי עבירות?

זה אמור להיות התפקיד של וויצ'יץ' ושל העוזר מאמן השני (מי זה?). אם מכבי היו אומרים משהו בזמן אמת, יוגב היה עומד על הקו.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 03 דצמבר 2013, 00:12

שמואל, מה קשורה הרגל המסכנה של פניני לטעות חישוב חמורה של מזכירות?! איך אתה יכול בכלל להשוות ולקרוא לזה ״קיזוז״ עלק?!
העובדה היא שהגיעו לנו זריקות עונשין שלא קיבלנו באופן חוקי לחלוטין! אי שריקה לנגיעת רגל זו סתם טעות סטנדרטית של שיפוט, אחת מיני רבים שקורים במשחק. טעויות מכיוון המזכירות הן נדירות והטעות הספציפית הזו בפירוש גזלה לנו אפשרות גבוהה להשוות את התוצאה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2013, 00:16

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:אולי צריך פשוט לתת לאוחיון לעמוד על הקו ל-2 זריקות איזה ערב אחד - קלע את שניהם, נותנים עוד 5 דקות של משחק.

לא יקרה וגם לא מעניין אותי לחזור על המשחק הזה שוב. כולה משחק ליגה.

ברור שזה לא יקרה
HENCE THE SMILEY
:tongue4
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 00:17

די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2013, 00:22

עצם העובדה שאנחנו מדברים על טעויות מזכירות והפלולה של עובד לא תסתיר את העובדה שאנחנו קבוצת כדורסל בינונית מינוס שהופיעה היום עם 4 זרים שבמקום להיות שחקני חיזוק מציגים רמה של הגנה קבלת החלטות ויכולת קלאצ׳ של ליגה לאומית. קבוצה שכרגע נשענת על שחקן שעמד עם שני רגליים וחצי מחוץ לקבוצה ושחקן שהוצא מהנפטלין. ראוי שבמשחק טוב של אוחיון פניני בלו וטיוס שחקני החיזוק יתנו לנו אקסטרה.
אתם יודעים מה? לא אסטרה קצת עזרה. יוק.
אם מכבי לא יכולה למצוא 6 זרים שעולה ברמתה על שחקנים זרים בליגה שיסתפקו ב 2 איכותיים.
די זה מביך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:28

ankram כתב:עצם העובדה שאנחנו מדברים על טעויות מזכירות והפלולה של עובד לא תסתיר את העובדה שאנחנו קבוצת כדורסל בינונית מינוס שהופיעה היום עם 4 זרים שבמקום להיות שחקני חיזוק מציגים רמה של הגנה קבלת החלטות ויכולת קלאצ׳ של ליגה לאומית. קבוצה שכרגע נשענת על שחקן שעמד עם שני רגליים וחצי מחוץ לקבוצה ושחקן שהוצא מהנפטלין. ראוי שבמשחק טוב של אוחיון פניני בלו וטיוס שחקני החיזוק יתנו לנו אקסטרה.
אתם יודעים מה? לא אסטרה קצת עזרה. יוק.
אם מכבי לא יכולה למצוא 6 זרים שעולה ברמתה על שחקנים זרים בליגה שיסתפקו ב 2 איכותיים.
די זה מביך.

תשמע, כולנו יודעים שלמכבי יש סגל מאוד בעיתי, אבל זה לא קשור. גם בשנים שלמכבי היה סגל מצוין היו משחקים שהפסדנו, וגם משחקים שנגמרו על שריקה פה - שריקה שם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 דצמבר 2013, 00:45

דרך אגב, אף אחד פה לא התייחס לעובדה שהפועל ירושלים עשתה כביכול את העבירה החמישית מתוך ידיעה שזו עבירה רביעית. אם הם היו יודעים שזו תהיה חמישית, כנראה שלא היו מבצעים אותה כלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:52

שמואל1 כתב:דרך אגב, אף אחד פה לא התייחס לעובדה שהפועל ירושלים עשתה כביכול את העבירה החמישית מתוך ידיעה שזו עבירה רביעית. אם הם היו יודעים שזו תהיה חמישית, כנראה שלא היו מבצעים אותה כלל.

דווקא זה בכלל לא בטוח! רואים שקיצ'ן לא בא בכוונה תחילה לעשות פאול ולעצור את ההתקפה. זה נראה הרבה יותר כמו עבירה אינסטינקטיבית, שקיצ'ן עשה כאשר אוחיון הצליח לעבור אותו בכידרור.

אנחנו רואים עבירות מכוונות כמעט בכל משחק, והן לא נראות ככה. כשזה מכוון, השחקן המגן בדרך כלל עושה את העבירה מייד באותו הרגע איך שהשחקן עם הכדור מגיע אליו, והוא עושה את זה בצורה ברורה, לרוב גם עם שתי ידים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 08:54

זה דווקא נראה בברור עברה מתוכננת היטב כדי לעצור התקפה מתוך ידיע שלא יהיו זריקות....זה טיעון נכון מאוד של שמואל...
אגב , גם במסירה של השופט להלפרין , השופט לא היה אמור להיות בתוך שטח המגרש ובטח ובטח לא לעמוד ליד שחקן של קבוצה יריבה שמחכה לכדור .
אם היה לו טיפה הגינות אז לפחות היה נותן כדור ביניים על זה שהמקרה הזה הוא גבולי והכריע משחק...
אין טעם לערער כי לא יצא מיזה כלום וניצחון בשתיים או הפסד בשתיים במשחק ליגה כזה לא ממש משנה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2013, 09:02

קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.

הכל נכון רק שלא היתה שם שום רגל של פניני...

לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
אני גם חושב שאוחיון יובש על הספסל שלא לצורך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:06

jol9 כתב:
קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.

הכל נכון רק שלא היתה שם שום רגל של פניני...

לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
אני גם חושב שאוחיון יובש על הספסל שלא לצורך.

עזוב היקמן ואוחיון. אתה חייב להסכים איתי שסיפור רייס זו תופעה לא ברורה. מדובר בגארד איום ונורא שזוכה שוב ושוב להזדמנויות למרות שמעולם לא הוכיח את עצמו ברמות שאפילו קרובות לרמות הגבוהות של אירופה, בעוד נעימי שהוכיח את עצמו הרבה יותר לא זוכה אפילו לעשירית מהצ'אנסים הללו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, מרסר ו־43 אורחים