פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 דצמבר 2013, 22:25
jol9 כתב:אינגלס הוא שחקן של קבוצה. יש לו 0 נקודות היום ולייאפ חופשי, אבל הוא מוריד את הכדור לרייס, כי הוא צריך את הסל
הזה הרבה יותר, ו10 שניות אחרי מוותר על שלשה חופשית בשביל שלשה חופשית של רייס...
ככה משחק שחקן שחושב על החברים שלו ועל הקבוצה.
מסכים, אבל הקבוצה הזאת צריכה שהוא יעשה הרבה יותר. זה לא ברצלונה פה
05 דצמבר 2013, 22:27
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:להעלות את אינגלס,ומהר
הוא מאוד אנמי היום.
משחק לרוחב וכמעט שלא משפיע....
אמרת משהו?
05 דצמבר 2013, 22:28
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אינגלס הוא שחקן של קבוצה. יש לו 0 נקודות היום ולייאפ חופשי, אבל הוא מוריד את הכדור לרייס, כי הוא צריך את הסל
הזה הרבה יותר, ו10 שניות אחרי מוותר על שלשה חופשית בשביל שלשה חופשית של רייס...
ככה משחק שחקן שחושב על החברים שלו ועל הקבוצה.
מסכים, אבל הקבוצה הזאת צריכה שהוא יעשה הרבה יותר. זה לא ברצלונה פה
מסכימה עם שניכם...
05 דצמבר 2013, 22:29
אינגלס גם פינק את פניני ואת היקמן באסיסטים לשלשות...
ד"א מישהו עוד חושב ששי שטרן הוא סוג של גאון??
05 דצמבר 2013, 22:30
jol9 כתב:אינגלס גם פינק את פניני ואת היקמן באסיסטים לשלשות...
ד"א מישהו עוד חושב ששי שטרן הוא סוג של גאון??
מת עליו. גאון ללא ספק
05 דצמבר 2013, 22:30
אף אחד לא מוכן להקריב עבירה?
05 דצמבר 2013, 22:33
10 שניות והוא מכדרר בשאנטי?????
בא לי להרביץ לו
כמה מטומטם אפשר להיות?
05 דצמבר 2013, 22:34
איזה מגעיל היקמן. איך אפשר להתחבר לשחקן כזה?
05 דצמבר 2013, 22:35
התקפה קודמת - טיוס ביצע פיק אנ רול מושלם שכל מה שרייס צריך זה מסירה מדויקת לכיוונו ודאנק שאפילו טיוס לא יכול להחטיא.
מה רייס עושה? מוסר הצידה וההתקפה נתקעת עד שבסוף פניני זורק שלשה קשה על הבאזר בלי סיכוי!!
מישהו עוד חושב שרייס רכז??
05 דצמבר 2013, 22:35
סיום חלש לרבע ה-2
פניני לפחות 4 ריבאונדים לקחו עליו ועשו מזה סל
לא לעניין
05 דצמבר 2013, 22:37
מחצית סה"כ לא רעה של מכבי. קובאן קבוצה טובה ועמוקה, עם כלים מאוד מגוונים בכל עמדה.
אני חושב שעם אינגלס על הפרקט, הכדורסל הרבה יותר זורם וחיובי. סופו שיחק 13 דקות... הוא חייב לנוח קצת יותר בחצי השני,
כדי שיוכל לסיים אותו על הרגליים. סה"כ טיוס משחק טוב מאוד ויכול לתת לסופו את דקות האוויר שהוא צריך.
05 דצמבר 2013, 22:40
חנו'ש כתב:התקפה קודמת - טיוס ביצע פיק אנ רול מושלם שכל מה שרייס צריך זה מסירה מדויקת לכיוונו ודאנק שאפילו טיוס לא יכול להחטיא.
מה רייס עושה? מוסר הצידה וההתקפה נתקעת עד שבסוף פניני זורק שלשה קשה על הבאזר בלי סיכוי!!
מישהו עוד חושב שרייס רכז??
יש לך ציפיות קצת גבוהות... אני קודם מבסוט שהוא לא איבד שום כדור, וקלע קצת נקודות...
לעשות פיק אנד רול, זה כבר כיתה ב'.
05 דצמבר 2013, 22:42
MTA2311 כתב:איזה מגעיל היקמן. איך אפשר להתחבר לשחקן כזה?
אי אפשר. בגלל זה אני מהדקה הראשונה לא מצליח. לא סתם אמרתי שהוא זונת סטטיסטיקה בעונה שעברה...
דווקא העונה הוא קצת השתנה. מוסר יותר, לוקח קצת פחות על עצמו וזה פחות תוקע את המשחק הקבוצתי... אבל אז הוא גם מתברר
כגארד בינוני כמו שאני חשבתי, ושהסטטיסטיקה הסתירה...
05 דצמבר 2013, 22:45
יש כאן אנשים שקלטו כמה היקמן טיפש כבר בעונה שעברה?
מודה שהמספרים שלו הצליחו לעבוד עלי, עכשיו חוסר התרומה שלו זועק בכל שניה שהוא ״משחק״
פשוט טמבל.
05 דצמבר 2013, 22:46
יש לו יכולות מרשימות בכל מה שקשור לחדירה לסל , יש לו גם קליעה לא רעה .
כל עוד הוא לא צריך לרכז את המשחק הוא שחקן טוב , לצערו ולצערינו מכבי נתקעה בלי רכז מוביל והוא נדחק לעמדה שלא מתאימה לו.
05 דצמבר 2013, 22:47
יאללה נו כבר בוא ננצח מכבי
05 דצמבר 2013, 22:49
Roni1 כתב:יש כאן אנשים שקלטו כמה היקמן טיפש כבר בעונה שעברה?
מודה שהמספרים שלו הצליחו לעבוד עלי, עכשיו חוסר התרומה שלו זועק בכל שניה שהוא ״משחק״
פשוט טמבל.
חלק לא מבוטל מהפורום ראה את זה כבר בשלב מוקדם בעונה שעברה.
05 דצמבר 2013, 22:49
יוסי22 כתב:יש לו יכולות מרשימות בכל מה שקשור לחדירה לסל , יש לו גם קליעה לא רעה .
כל עוד הוא לא צריך לרכז את המשחק הוא שחקן טוב , לצערו ולצערינו מכבי נתקעה בלי רכז מוביל והוא נדחק לעמדה שלא מתאימה לו.
אני לא חושב. יש בקבוצה את אוחיון, אבל היקמן מאוד אוהב את הכדור ומאוד אוהב לראות את טור הנקודות שלו גבוה.
מהלך כמו שאינגלס עשה במתפרצת עם רייס, היקמן בחיים בחיים לא היה עושה, והיו לו הרבה הזדמנויות כאלה בעונה שעברה.
קח את לאנגפורד לדוגמא שהוא גם שחקן סקורר, שאוהב את הכדור וקולע, אבל אף פעם לא היתה איתו תחושה כזאת כמו עם היקמן.
05 דצמבר 2013, 22:52
מכבי צריכה להמשיך לטחון פנימה , שסופו יוציא שם את כל הגבוהים בעבירות , בדרך כלל אחרי 2 עבירות מכבי מפסיקה עם זה .
05 דצמבר 2013, 22:52
סופו גמור מעייפות