05 דצמבר 2013, 23:45
05 דצמבר 2013, 23:47
05 דצמבר 2013, 23:48
05 דצמבר 2013, 23:50
05 דצמבר 2013, 23:52
05 דצמבר 2013, 23:56
05 דצמבר 2013, 23:57
05 דצמבר 2013, 23:59
MTA2311 כתב:היה שחקן גמור, וחזר מהקבר. כל הכבוד
06 דצמבר 2013, 00:01
06 דצמבר 2013, 00:04
06 דצמבר 2013, 00:13
מכביסט29 כתב:גם אני כבר מזמן הספדתי אותו.. אני גם זוכר את הכתבה הנוראית שעשו על הרגלי החיים שלו שאחריה בכלל כבר לא יכולתי להסתכל עליו.. מה שהוא עושה במשחקים האחרונים זו פשוט מכביסטיות אמיתית וזה היה כל כך חסר בקבוצה הזאת..
אם הוא ימשיך להראות יכולת כזאת לא הייתי פוסל שישאר. גם ככה מצבנו הישראלי עגום ביותר..
06 דצמבר 2013, 00:15
06 דצמבר 2013, 00:17
NY boy כתב:אפשר לחשוב, אין שחקנים ישראלים בליגה שאפשר לקחת. כל הטובים חתומים כל השאר פח.
פניני הוא ככל הנראה הישראלי הפנוי הכי טוב שאפשר יהיה להחתים בקיץ ולא תהיה בריירה אלא להחתים אותו.
זה לא עניין של לא "פוסל להשאיר" אלא הוא ישאר בוודאות ואין למכבי בכלל בריירה לוותר עליו.
הדבר היחידי הטוב זה שירושלים לא בעניין שלו בגלל העבר ואין מישהו אחר שיכול להאבק עליו. ככה שאת פניני צריך להחתים ל3 שנים אבל עם יציאה בכל סיום עונה (ככה שהוא יהיה חייב לשחק כל הזמן בשביל לשמור על החוזה) ובחוזה נמוך יותר של 250-300 אלף דולר עם בונוסים גבוהים יותר אולי נניח או משהו כזה.
06 דצמבר 2013, 00:19
06 דצמבר 2013, 00:21
rc4991 כתב:NY boy כתב:אפשר לחשוב, אין שחקנים ישראלים בליגה שאפשר לקחת. כל הטובים חתומים כל השאר פח.
פניני הוא ככל הנראה הישראלי הפנוי הכי טוב שאפשר יהיה להחתים בקיץ ולא תהיה בריירה אלא להחתים אותו.
זה לא עניין של לא "פוסל להשאיר" אלא הוא ישאר בוודאות ואין למכבי בכלל בריירה לוותר עליו.
הדבר היחידי הטוב זה שירושלים לא בעניין שלו בגלל העבר ואין מישהו אחר שיכול להאבק עליו. ככה שאת פניני צריך להחתים ל3 שנים אבל עם יציאה בכל סיום עונה (ככה שהוא יהיה חייב לשחק כל הזמן בשביל לשמור על החוזה) ובחוזה נמוך יותר של 250-300 אלף דולר עם בונוסים גבוהים יותר אולי נניח או משהו כזה.
באמת שאני לא מבין איך שוכחים שנתיים גרועות של שחקן בזכות כמה משחקים טובים (וזה לא שיש לי משהו נגד פניני)
06 דצמבר 2013, 00:24
NY boy כתב:גם אם הוא היה נותן 10 שנים גרועות... את מי בדיוק תביא? אין ישראלים! ה2 היחידים הנורמלים חתומים בירושלים לעוד שנתיים. ה2 האחרים חתומים בNBA. כל השאר פח שלא יכולים בכלל לחשוב על לשחקן במכבי. מישהו ראה את לאנדסברג? הטופ סקורר של הליגה בשנתיים לפני שהגיע למכבי? הוא לא מספיק טוב (לפי בלאט) לקבל בכלל דקות כרגע במכבי.
זה לא שפניני לא היה מת בשנתיים האחרונות, הוא היה. אבל לזה אחראי המאמן שרצח אותו על הספסל. פניני תמיד שקיבל קרדיט היה מצוין. גם בעונה שפרקינס נפצע הרי פניני היה בינוני עד שפרקינס נפצע ופתאום הוא התפוצץ.
פניני הוא עדיין ישראלי בכיר גם אם שנתיים הוא לא היה דומה לכלום. אין פשוט אין את מי להביא במקומו.
06 דצמבר 2013, 00:25
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:NY boy כתב:אפשר לחשוב, אין שחקנים ישראלים בליגה שאפשר לקחת. כל הטובים חתומים כל השאר פח.
באמת שאני לא מבין איך שוכחים שנתיים גרועות של שחקן בזכות כמה משחקים טובים (וזה לא שיש לי משהו נגד פניני)
קודם כל כי זה פניני, הוא מכביסט אמיתי, אחד שקל מאוד לקהל להתחבר אליו. חוץ מזה - אמרתי בפירוש "אם הוא ממשיך ככה".
06 דצמבר 2013, 00:27
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:NY boy כתב:אפשר לחשוב, אין שחקנים ישראלים בליגה שאפשר לקחת. כל הטובים חתומים כל השאר פח.
קודם כל כי זה פניני, הוא מכביסט אמיתי, אחד שקל מאוד לקהל להתחבר אליו. חוץ מזה - אמרתי בפירוש "אם הוא ממשיך ככה".
בגלל שהוא מכביסט אתה תשאיר אותו בקבוצה?
אם הוא ימשיך ככה אין לי בעיה שישאר אבל ממש לא בגלל מכביסטיות
06 דצמבר 2013, 01:10
בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני
06 דצמבר 2013, 01:17
Holiday_Armadillo כתב:בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני