רק בלאט אשם בייבוש של גיא פניני, טיוס ורייס. פתאום פניני למד לשחק כדורסל? פתאום טיוס יודע משהו?"
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רק בלאט אשם בייבוש של גיא פניני, טיוס ורייס. פתאום פניני למד לשחק כדורסל? פתאום טיוס יודע משהו?"
קודי כתב:rc4991 כתב:יש לו סגל מצויין
הנהלה מפגרת ודוחה
ברור שיש "לו" סגל מצויין, כי הרי "הם" בנו את הסגל ו"הוא" מאמן גרוע עם מנהלים מצויינים שמחפים עליו. אגב, כל הדברים האלה גורמים לי להרהר האם בכלל להמשיך לאהוד את הקבוצה הזו. חוץ מצבע החולצות והשם אין שם שום דבר שקשור למכבי שאני אוהד. מדובר היום בצעצוע ששני אנשים הורישו לילדים שלהם כדי שישחקו בו בשעות הפנאי ואין לו שום דבר מהדברים שאיפיינו את המועדון שכל כך אהבנו (גם בשנים הרעות שלו).
קודי כתב:אגב, כל הדברים האלה גורמים לי להרהר האם בכלל להמשיך לאהוד את הקבוצה הזו.
felix_r כתב:אבל יש גם דברים נכונים בכתבה, כמו הפסקה הזאתרק בלאט אשם בייבוש של גיא פניני, טיוס ורייס. פתאום פניני למד לשחק כדורסל? פתאום טיוס יודע משהו?"
Holiday_Armadillo כתב:
שאני אבין, הם חושבים שהם עובדים על מישהו?
dod כתב:Holiday_Armadillo כתב:
שאני אבין, הם חושבים שהם עובדים על מישהו?
יש אפילו תגובה רשמית לידיעה:
http://one.co.il/Article/226490.html
גדול
קודי כתב:פשוט תגובה פאתטית של ילד מגודל שאין לו מושג. הוא גם זוקף לעצמו את הגידול בדקות המשחק של הישראלים, כאשר כולנו יודעים שפניני עלה לשחק במקרה (כאשר במשחק נגד קאחה מיד אחרי הדרבי לא שיחק אף ישראלי) במשחק ליגה ושיחק מצויין ולכן המשיך לקבל קרדיט ואילו טיוס עלה לשחק רק בגלל פציעתו של שון ג'יימס. שום דבר לא קשור למה שהם דרשו מהמאמן או מדברים אחרים שהם זוקפים לעצמם. יותר מזה - מאז ההפסד בדרבי מכבי הפסידו גם בירושלים, הפסידו בבית לקאחה וניצחו על חודו של סל את בלגראד החלשה ואת קובאן בלי השחקן הכי טוב שלה. אם זו מבחינתם כבר עלייה על דרך המלך אז באמת שאין לי מה לומר.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:פשוט תגובה פאתטית של ילד מגודל שאין לו מושג. הוא גם זוקף לעצמו את הגידול בדקות המשחק של הישראלים, כאשר כולנו יודעים שפניני עלה לשחק במקרה (כאשר במשחק נגד קאחה מיד אחרי הדרבי לא שיחק אף ישראלי) במשחק ליגה ושיחק מצויין ולכן המשיך לקבל קרדיט ואילו טיוס עלה לשחק רק בגלל פציעתו של שון ג'יימס. שום דבר לא קשור למה שהם דרשו מהמאמן או מדברים אחרים שהם זוקפים לעצמם. יותר מזה - מאז ההפסד בדרבי מכבי הפסידו גם בירושלים, הפסידו בבית לקאחה וניצחו על חודו של סל את בלגראד החלשה ואת קובאן בלי השחקן הכי טוב שלה. אם זו מבחינתם כבר עלייה על דרך המלך אז באמת שאין לי מה לומר.
מארק טוויין אמר לי למסור לך את זה - Never let the truth get in the way of a good story
קודי כתב:פשוט תגובה פאתטית של ילד מגודל שאין לו מושג. הוא גם זוקף לעצמו את הגידול בדקות המשחק של הישראלים, כאשר כולנו יודעים שפניני עלה לשחק במקרה (כאשר במשחק נגד קאחה מיד אחרי הדרבי לא שיחק אף ישראלי) במשחק ליגה ושיחק מצויין ולכן המשיך לקבל קרדיט ואילו טיוס עלה לשחק רק בגלל פציעתו של שון ג'יימס. שום דבר לא קשור למה שהם דרשו מהמאמן או מדברים אחרים שהם זוקפים לעצמם. יותר מזה - מאז ההפסד בדרבי מכבי הפסידו גם בירושלים, הפסידו בבית לקאחה וניצחו על חודו של סל את בלגראד החלשה ואת קובאן בלי השחקן הכי טוב שלה. אם זו מבחינתם כבר עלייה על דרך המלך אז באמת שאין לי מה לומר.
לא ייתכן מצב שבו במכבי לנצחונות אבות רבים והכשלון יתום
פשוט מצליחים לשבור כל פעם מחדש את שיא העצבים שלי עליהם
למה התכוונת כשאמרת לא ייתכן במצב שבו במכבי לניצחונות אבות רבים, והכישלון יתום?
"התכוונתי במובן שזו סיטואציה בה מעמידים את הדור הצעיר בפרונט ולהאשים אותנו ולהפיל עלינו את האחריות וכשמצליחים כולם רצים להצטלם."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־20 אורחים