יוסי22 כתב:yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
למה שמכבי תשחרר את הנדריקס/מאצ'בן כשהרכב הגבוהים הזה סחב את מכבי לפיינל פור יותר מכל דבר אחר .
השילוב של סופו , אליהו , בלו , הנדריקס ומאצ'בן הוא אחד הטובים באירופה ואין שום סיבה בעולם שמכבי תיגע בו.
אם יש מקום לשפר זה בקו האחורי , אומנם פארגו עלה על כל הציפיות ופרקינס גם הוא הפך לקבוצתי יותר ( אם כי אצלו יש חסר מסוים בכל מה שקשור לכישרון נטו) אבל איידסון קצת פרווה וטל לא ממש תורם (למרות שהייתי משאיר אותו בשביל הניסיון במעמדי הכרעה ) ובכלל חסר שם עומק .
מצ'באן סחב את מכבי לפיינל-פור?