חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=160038&lang=HE
מי זה??
אני זוכר אותו. השחקן שאנקראם החליף ויצר את נבחרת החלומות של אדלר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=160038&lang=HE
מי זה??
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=160038&lang=HE
מי זה??
אני זוכר אותו. השחקן שאנקראם החליף ויצר את נבחרת החלומות של אדלר.
LIAV10 כתב:חוזה ורגאס לא הוחלף ע״י זה שנפטר לפני שנה? (ברח לי שמו, קלע עם הקרש, השם על קצה הלשון שלי)
dod כתב:LIAV10 כתב:חוזה ורגאס לא הוחלף ע״י זה שנפטר לפני שנה? (ברח לי שמו, קלע עם הקרש, השם על קצה הלשון שלי)
קצת עשית סלט.
ב-92 הזרים היו מייק מיצ'ל (קלע הקרש) וחוזה וארגאס.
ב-93 מיצ'ל הוחלף באותו ניקס ז"ל ווארגאס היה אמור להישאר, אך קצת לפני פתיחת העונה הוחלפו שניהם באנקראם וקינג.
והשאר היסטוריה עם דובדבנים.
jol9 כתב:רק להוסיף. אני לא זוכר האם מיצ'ל הוחלף באופן יזום ע"י מכבי או שפשוט עבר לקבוצה אחרת, אבל מדובר באחת ההחלפות הגרועות שנעשו אי פעם בתולדות מכבי.
מיצ'ל היה שחקן מופלא שהמשיך למרות גילו המופלג לתת בראש עוד לא מעט שנים באירופה, בעוד מכבי איבדה את הראש ואת הכיוון, ולא הצליחה להעמיד קבוצה
תחרותית באירופה למעשה עד שהגיעו נייט האפמן ומקדונלד.
ד"א, זר אחד מצויין לדעתי כן עבר במכבי עונה אחרי הבזיון של אנקראם וקינג והוא וונדל אלכסיס, וגם שם אני לא הכי מבין למה הוא לא נשאר.
er79 כתב:היו כמה זרים מצוינים שלא ברור לי למה התנדפו ממכבי אחרי שנה. וונדל אלכסיס הוא דוגמא אחת. גם דונלד רויאל היה מצוין והצליח עוד יותר אחרי מכבי באנ.בי.איי.
roy1000 כתב:בנוסטלגיה הזו שכחנו כם את קני בארלו האגדי שהמשחק הכי טוב שלו היה דווקא מול מכבי באותו גמר בלוזאן.
roy1000 כתב:er79 כתב:היו כמה זרים מצוינים שלא ברור לי למה התנדפו ממכבי אחרי שנה. וונדל אלכסיס הוא דוגמא אחת. גם דונלד רויאל היה מצוין והצליח עוד יותר אחרי מכבי באנ.בי.איי.
דונאלד רויאל היה שחקן שהתאים מאוד ל- NBA של שנות ה- 90, אבל פחות לאירופה. היה לו צעד ראשון אדיר והוא יכל לעבור כמעט כל שחקן באחד על אחד, אבל לא הייתה לו קליעה, מה שהקשה עליו מול הגנות איזוריות/קבוצתיות. וונדל אלכסיס היה שחקן מצויין ומיצ'ל היה הפספוס הכי גדול שאני זוכר במכבי מבחינת זר ששוחרר ביוזמת הקבוצה.
בנוסטלגיה הזו שכחנו כם את קני בארלו האגדי שהמשחק הכי טוב שלו היה דווקא מול מכבי באותו גמר בלוזאן.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:היו כמה זרים מצוינים שלא ברור לי למה התנדפו ממכבי אחרי שנה. וונדל אלכסיס הוא דוגמא אחת. גם דונלד רויאל היה מצוין והצליח עוד יותר אחרי מכבי באנ.בי.איי.
דונאלד רויאל היה שחקן שהתאים מאוד ל- NBA של שנות ה- 90, אבל פחות לאירופה. היה לו צעד ראשון אדיר והוא יכל לעבור כמעט כל שחקן באחד על אחד, אבל לא הייתה לו קליעה, מה שהקשה עליו מול הגנות איזוריות/קבוצתיות. וונדל אלכסיס היה שחקן מצויין ומיצ'ל היה הפספוס הכי גדול שאני זוכר במכבי מבחינת זר ששוחרר ביוזמת הקבוצה.
בנוסטלגיה הזו שכחנו כם את קני בארלו האגדי שהמשחק הכי טוב שלו היה דווקא מול מכבי באותו גמר בלוזאן.
אמנם זה היה די מזמן, אבל אני דווקא זוכר משחקים מצוינים של רויאל, גם במכבי. וכמובן שבאורלנדו לאחר מכן הוא היה נפלא. גם מיצ'ל היה מצוין, נכון
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:היו כמה זרים מצוינים שלא ברור לי למה התנדפו ממכבי אחרי שנה. וונדל אלכסיס הוא דוגמא אחת. גם דונלד רויאל היה מצוין והצליח עוד יותר אחרי מכבי באנ.בי.איי.
אמנם זה היה די מזמן, אבל אני דווקא זוכר משחקים מצוינים של רויאל, גם במכבי. וכמובן שבאורלנדו לאחר מכן הוא היה נפלא. גם מיצ'ל היה מצוין, נכון
היו לרויאל משחקים טובים, אבל בסופו של דבר מכבי ויתרה עליו מיוזמתה. הוא היה הרבה יותר טוב בnba מאשר באירופה.
MTA2311 כתב:ראיתם את הפרסומת של סופו?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ראיתם את הפרסומת של סופו?
ראיתי רק את השנייה האחרונה, טובה?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ראיתם את הפרסומת של סופו?
ראיתי רק את השנייה האחרונה, טובה?
יכלו להפיק ממנו הרבה יותר
Holiday_Armadillo כתב:הקטע עם הנהגים הישראלים הרג אותי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60187.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים