16 דצמבר 2013, 20:28
er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
16 דצמבר 2013, 20:30
felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
ואתה אשכרה לא מבין שאין רכזים טובים פנויים?
16 דצמבר 2013, 20:39
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
לא, אני לא מבין ולא אבין, והסיבה היא שגם בליגה אני יכול למצוא רכזים טובים מרייס, אז לבטל שגם ביורוליג וגם בקרב פליטי האנ.בי. איי
16 דצמבר 2013, 20:43
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
לא, אני לא מבין ולא אבין, והסיבה היא שגם בליגה אני יכול למצוא רכזים טובים מרייס, אז לבטל שגם ביורוליג וגם בקרב פליטי האנ.בי. איי
בליגה זה רק נראה לך, כי אתה לא אוהד של קבוצה אחרת, ואתה לא שם לב כשרכז של קבוצה אחרת עושה שטויות, אתה שם לב רק כשהוא עושה משהו טוב.
גם אצל פליטי NBA כמעט ואין רכזים טובים, אחרת גל מקל לא היה משחק בדאלאס היום.
16 דצמבר 2013, 21:02
LIAV10 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
בליגה זה רק נראה לך, כי אתה לא אוהד של קבוצה אחרת, ואתה לא שם לב כשרכז של קבוצה אחרת עושה שטויות, אתה שם לב רק כשהוא עושה משהו טוב.
רודריג בובואה הוא שחקן מצויין שעשה פעם משחק של 9/11 לשלוש, דריוס מוריס גארד נפלא, כנ״ל סבסטיאן טלפייר, קנדל מארשל הוא פיור פוינט גארד צעיר ומצויין.
גם אם היו לנו בעלים נורמאלים אז האקט שכנראה לא יעלה לשלב הבא יכל להיות אופצייה טובה.
16 דצמבר 2013, 21:03
LIAV10 כתב:רודריג בובואה הוא שחקן מצויין שעשה פעם משחק של 9/11 לשלוש, דריוס מוריס גארד נפלא, כנ״ל סבסטיאן טלפייר, קנדל מארשל הוא פיור פוינט גארד צעיר ומצויין.
גם אם היו לנו בעלים נורמאלים אז האקט שכנראה לא יעלה לשלב הבא יכל להיות אופצייה טובה.
16 דצמבר 2013, 21:04
16 דצמבר 2013, 21:19
felix_r כתב:גם ג'ון שאייר היה רכז מצוין...
16 דצמבר 2013, 21:27
LIAV10 כתב:felix_r כתב:גם ג'ון שאייר היה רכז מצוין...
אולי בגלל זה שאייר לא נבחר בדראפט ומארשל בחירת לוטרי.
16 דצמבר 2013, 21:37
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:גם ג'ון שאייר היה רכז מצוין...
אולי בגלל זה שאייר לא נבחר בדראפט ומארשל בחירת לוטרי.
אולי בגלל זה שאייר רצה לבוא למכבי ומארשל רוצה להשאר ב NBA ?
18 דצמבר 2013, 17:50
18 דצמבר 2013, 18:01
rc4991 כתב:http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=4142#sthash.ZPIPNVKE.dpbs
18 דצמבר 2013, 19:37
roy1000 כתב:rc4991 כתב:http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=4142#sthash.ZPIPNVKE.dpbs
כל כך הרבה ספקולציות בשביל משהו שנדע בוודאות מחר?
18 דצמבר 2013, 19:39
18 דצמבר 2013, 19:42
18 דצמבר 2013, 19:45
18 דצמבר 2013, 20:15
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
18 דצמבר 2013, 20:33
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
אין קשר לאהדה שלי למכבי. אני יכול להגיד לך חד משמעית וללא היסוס שטפירו, למרות גילו המופלג, רוט, ואפילו נעימי, הם שחקנים יותר טובים מרייס, ולבטח רכזים יותר טובים. אני לא סגור על שוק פליטי האנ.בי.איי, אבל אני יכול לחתום איתך שבקרב הקבוצות ביורוליג שלא יעלו לטופ 16, אני גם יכול למצוא רכזים טובים ממנו. זה לא תורה מסיני
19 דצמבר 2013, 23:42
20 דצמבר 2013, 00:18