פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 דצמבר 2013, 11:18
רייס הוא פח אמיתי, והאמת שאני די קונה את הסיפור שהשתיקו את העניין כדי לא לפגוע בו לכאורה. מצד שני, האקט יעלה למכבי ביי אאוט, ודני בוי לא מתלהב לשלם ביי אאוט. הוא ללא ספק יהיה שיפור משמעותי על ה-0 אינטילגנציה של האורז. אולי גם היקמן יראה יותר טוב.
20 דצמבר 2013, 11:43
נו באמת. חצי יבשת רודפת אחרי האקט וגם ב-NBA חושבין עליו, אז הוא יגיע לכאן? עצוב עד כמה לא הגיוני שזה יקרה. זה די דומה לכך שפצאום עכשיו מדליפים שמכבי התכוונה להחתים את אג'נסה שכמה חבל שהוא עובר לארה"ב, כשאם היה נשאר באירופה אחת הגדולות היתה חוטפת אותו.
20 דצמבר 2013, 12:03
קודי כתב:נו באמת. חצי יבשת רודפת אחרי האקט וגם ב-NBA חושבין עליו, אז הוא יגיע לכאן? עצוב עד כמה לא הגיוני שזה יקרה. זה די דומה לכך שפצאום עכשיו מדליפים שמכבי התכוונה להחתים את אג'נסה שכמה חבל שהוא עובר לארה"ב, כשאם היה נשאר באירופה אחת הגדולות היתה חוטפת אותו.
הקדמת אותי
זה עוד ספין תקשורתי של פדרמן
20 דצמבר 2013, 12:20
לא הבנתי. מה התועלת שיש לפדרמן בספינים באמצע דצמבר? מישהו ילך ויקנה מנוי בעקבות הכתבה הזאת? יכול להיות בהחלט שהיא לא נכונה, או איזה wishful thinking. אבל מה קשור ספין?
20 דצמבר 2013, 12:33
שחף כתב:לא הבנתי. מה התועלת שיש לפדרמן בספינים באמצע דצמבר? מישהו ילך ויקנה מנוי בעקבות הכתבה הזאת? יכול להיות בהחלט שהיא לא נכונה, או איזה wishful thinking. אבל מה קשור ספין?
יחסי ציבור. לעשות כאילו הם מחפשים לחזק את הקבוצה. זה לא עניין רק של מכירת מנויים, אלא של אמון הקהל שבאמת מעניין את הפדרמן להתחרות על משהו.
20 דצמבר 2013, 13:26
השאלה היא כמה נזק עושה לפדרמן תבוסה ב-30 הפרש בהיכל לריאל מדריד וקבוצה משמימה להחריד. אני חושב שזה שווה יותר מהרבה מאוד ספינים. חוץ מזה שגם ניקולה דיבר על זה שמכבי מחפשת להתחזק.
20 דצמבר 2013, 13:52
שחף כתב:השאלה היא כמה נזק עושה לפדרמן תבוסה ב-30 הפרש בהיכל לריאל מדריד וקבוצה משמימה להחריד. אני חושב שזה שווה יותר מהרבה מאוד ספינים. חוץ מזה שגם ניקולה דיבר על זה שמכבי מחפשת להתחזק.
אני מאוד אופתע אם יבוא חיזוק. גודס אמר בפירוש שאין כסף ואני מאמין לו הרבה יותר מלספינים של פדרמן. הדבר היחידי שנראה לי בסבירות בינונית זה שאם הפציעה של ג'יימס יותר חמורה ממה שאומרים, אז ייתכן ויביאו עוד איזה חוטב עצים לשפר את מצב הריבאונד.
אני ממש לא חושב שמטריד את הפדרמנים מה שיקרה בטופ 16. כל דבר מעבר לעליה הוא בונוס מבחינתם. אם יהיו תבוסות או כדורסל לא טוב, הם יאשימו את בלאט.
20 דצמבר 2013, 14:24
פיק טוען שמכבי תפנה אולי למריאנוביץ':
http://www.one.co.il/Article/227017.htmlהבעיה עם שחקן כמוהו שבלאט ישמיד אותו לחלוטין. אני הייתי חושב דווקא על גולובוביץ' מאנקרה, שמעמיד מספרים של 20 נקודות, 10 ריבאונדים וחסימה אחת לערב, ויש לו טיפה יותר ניסיון יורוליג(וגם חצי שנה בקאחה לאבורל). הוא שחקן מוכשר יותר התקפית ולדעתי גם שומר טוב יותר.
20 דצמבר 2013, 14:30
"תפנה אולי" זה יפה מאוד, ככה פיק לעולם לא יטעה, או שכן יפנו או שלא.
שמעתי שלברון יחתום שנה הבאה בכבי..אולי.
20 דצמבר 2013, 14:32
נו, מריאנוביץ' זה לא אג'ינסה, אני חושב שאפילו רוי פה יסכים שאם פדרמן ילך עליו ברצינות יש סיכוי לא רע שהכוכב האדום, עם תקציב שהעלות שלו היא בערך כמו של שון ג'יימס, אשכרה תסכים לשחרר אותו. הבעיה שבלאט יעשה לו את המוות.
20 דצמבר 2013, 14:36
אין שום סיבה שיביאו אותו, לא מתאים בכלל בכלל.
יחזירו את פלאניניץ' מהשאלה לפני שיביאו את מריאנוביץ'.
20 דצמבר 2013, 14:36
אין למריאנוביץ' מה לחפש אצל בלאט.
20 דצמבר 2013, 14:38
לא מתאים למי? האיש לוקח כמעט 8 ריבאונדים ב-20 דקות שהוא משחק. רק הסייז שלו יכול לשנות זריקות בתוך הצבע, והוא לא נגר מוחלט גם אם לא הייתי מגדיר אותו בדיוק כשחקן התקפה מחונן. הוא בדיוק מה שמכבי צריכה כמחליף לסופו אם ג'יימס לא מתאושש מהפציעה שלו. יש בעיה בהתאמה שלו למאמן חובב החרגולים האמריקאים שלנו, זה כן.
20 דצמבר 2013, 14:40
דווקא אני חושב שהוא יכול לעזור לנו.הוא ישנה הרבה זריקות של היריבה ויקח הרבה ריבאונדים וגם יכול להיות שאינגלס ידע להפעיל אותו כמו שצריך
בכל מקרה אנחנו צריכים גארד ולא עוד גבוה
20 דצמבר 2013, 14:41
הוא ישחק פה 5 דקות במשחק, לא מתאים למאמן וזהו.
20 דצמבר 2013, 14:42
LIAV10 כתב:הוא ישחק פה 5 דקות במשחק, לא מתאים למאמן וזהו.
בדיוק.
20 דצמבר 2013, 14:55
שחף כתב:השאלה היא כמה נזק עושה לפדרמן תבוסה ב-30 הפרש בהיכל לריאל מדריד וקבוצה משמימה להחריד. אני חושב שזה שווה יותר מהרבה מאוד ספינים. חוץ מזה שגם ניקולה דיבר על זה שמכבי מחפשת להתחזק.
מכבי לא תפסיד ב-30 הפרש לריאל בהיכל... יש גבול גם למאניה דפרסיה.
20 דצמבר 2013, 14:56
jol9 כתב:שחף כתב:השאלה היא כמה נזק עושה לפדרמן תבוסה ב-30 הפרש בהיכל לריאל מדריד וקבוצה משמימה להחריד. אני חושב שזה שווה יותר מהרבה מאוד ספינים. חוץ מזה שגם ניקולה דיבר על זה שמכבי מחפשת להתחזק.
מכבי לא תפסיד ב-30 הפרש לריאל בהיכל... יש גבול גם למאניה דפרסיה.
כל קבוצה באירופה יכולה להפסיד לריאל ב- 30 הפרש.
20 דצמבר 2013, 14:59
LIAV10 כתב:הוא ישחק פה 5 דקות במשחק, לא מתאים למאמן וזהו.
מסכים. לא מבין למה כל הזמן מתעסקים בגבוהים. בעיית הריבאונד לא יותר חמורה מבעיית המשחק העומד.
חולשת הקו האחורי שלנו זועקת לשמים, כאשר בקו הקדמי יש הרבה יותר כשרון עם בלו וסופו.