המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:er79 כתב:אגב, הבטחתי בזמנו שאני אספק שמות עדיפים על רייס גם מקרב קבוצות היורוליג שלא העפילו לטופ 16. יש כמה אופציות סבירות, אחת מהן, ולא יקרה לדעתי, יכולה להיות החתמתו של הרכז של זילונה הפולנית לוקאס קוסזארס, אם הגיתי נכון את שמו, שני בטבלת האסיסטים יחד עם עומר קוק, שני רק לדיא. יש לו גם אחוזים לא רעים מחוץ לקשת ומהמעט שיצא לי לצפות ראיית משחק טובה מאוד. יכול להיות גיבוי סולידי לאוחיון, עדיף על רייס לטעמי.
קושארק
פרוספקט גדול שנחשב לבוסר ביורוליג ולא בטוח שמוכן עדיין להשתלב במכבי אך בכל זאת מעורר סקרנות רבה הוא הפאוור-פורוורד מופטאו יארו (23, 2.08) בוגר מכללת וילאנובה.
יארו לא נבחר בדראפט ה-NBA האחרון ולא הרשים במיוחד במחנה קדם הדראפט בפורטסמות׳, וחתם בראדניסקי הסרבית במדיה העמיד ממוצעים דומיננטיים ביורוקאפ של 17.1 נקודות ו-13.1 כדורים חוזרים. בליגה האדריאטית רשם הטאלנט הצעיר 12 נקודות ו-10.6 ריבאונדים בממוצע לפני ששוחרר בסוף נובמבר.
שחף כתב:לי זה נשמע כמו שחקן שיש לו פוטנציאל להיות ירטין 2. עדיף כבר את הענק הסרבי.
felix_r כתב:שחף כתב:לי זה נשמע כמו שחקן שיש לו פוטנציאל להיות ירטין 2. עדיף כבר את הענק הסרבי.
הינה יש אותו בעשיריה של השבוע מוסר אליי-אופ
LIAV10 כתב:לא צריך להגזים, עדיף כבר את רייס על אקס פרוקום.
er79 כתב:לא ברור לי למה אתה נמצא עדיין בסרט שרייס משתפר. מה הוא שיפר? את האיבודים? את הראש בקיר? את הקליעות הזוועתיות מחוץ לקשת? את האינטליגנציה הרעועה? מה במשחק נגד פאו, למשל, צייר לך אותו בצורה כל כך ורודה?
felix_r כתב:er79 כתב:לא ברור לי למה אתה נמצא עדיין בסרט שרייס משתפר. מה הוא שיפר? את האיבודים? את הראש בקיר? את הקליעות הזוועתיות מחוץ לקשת? את האינטליגנציה הרעועה? מה במשחק נגד פאו, למשל, צייר לך אותו בצורה כל כך ורודה?
אתה צודק בהכל חוץ מאיבודים! השחקן גם ככה גרוע, למה אתה מוסיף לו מגרעות ?![]()
דווקא הוא לא מאבד הרבה בכלל. פחות מאיבוד 1 למשחק.
בטח התבלבלת עם הכפיל הדביל - היקמן
er79 כתב:שבוע הבא מתחיל הטופ 16. זה כבר מתחיל להיות די ברור שחיזוק כבר לא יבוא העונה, אם עדיין אנחנו משלים את עצמנו. אחרת כבר היה מגיע שחקן לפני שבוע.
קודי כתב:er79 כתב:שבוע הבא מתחיל הטופ 16. זה כבר מתחיל להיות די ברור שחיזוק כבר לא יבוא העונה, אם עדיין אנחנו משלים את עצמנו. אחרת כבר היה מגיע שחקן לפני שבוע.
אף אחד לא באמת חשב או חושב שמכבי יתחזקו. הרי את המטרה האמיתי שלהם, טופ 16, הם השיגו אז למה להתחזק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־6 אורחים