er79 כתב:אגב, הבטחתי בזמנו שאני אספק שמות עדיפים על רייס גם מקרב קבוצות היורוליג שלא העפילו לטופ 16. יש כמה אופציות סבירות, אחת מהן, ולא יקרה לדעתי, יכולה להיות החתמתו של הרכז של זילונה הפולנית לוקאס קוסזארס, אם הגיתי נכון את שמו, שני בטבלת האסיסטים יחד עם עומר קוק, שני רק לדיא. יש לו גם אחוזים לא רעים מחוץ לקשת ומהמעט שיצא לי לצפות ראיית משחק טובה מאוד. יכול להיות גיבוי סולידי לאוחיון, עדיף על רייס לטעמי.
קושארק
נו, טוב, ניסיתי. . מבחינת ניהול משחק, שחף, לא צריך הרבה כדי להיות טוב מרייס והיקמן. וזו תכונה שלי אישית חסרה כרגע, שחקן עם שכל בראש ולא בתחת.
פרוספקט גדול שנחשב לבוסר ביורוליג ולא בטוח שמוכן עדיין להשתלב במכבי אך בכל זאת מעורר סקרנות רבה הוא הפאוור-פורוורד מופטאו יארו (23, 2.08) בוגר מכללת וילאנובה.
יארו לא נבחר בדראפט ה-NBA האחרון ולא הרשים במיוחד במחנה קדם הדראפט בפורטסמות׳, וחתם בראדניסקי הסרבית במדיה העמיד ממוצעים דומיננטיים ביורוקאפ של 17.1 נקודות ו-13.1 כדורים חוזרים. בליגה האדריאטית רשם הטאלנט הצעיר 12 נקודות ו-10.6 ריבאונדים בממוצע לפני ששוחרר בסוף נובמבר.
למה צריך פאוור פורוורד? שחף, לא זכור לי שנתוני היורוליג של ירטין היו טובים משל לוקאס ביורוליג לפני שהוא בא למכבי. אגב, ואני אשכרה לא אומר את זה בצחוק-ירטין לא היה גרוע יותר מרייס. הזוי ועצוב שאני אומר את זה כי כולנו ידענו מה קיבלנו מירטין, אבל ככה אני תופס את רייס. אגב, אתה לא צריך שחקן פוטנציאל ירטין 2, יש לך כבר 2 כאלה בקו האחורי של מכבי כבר עכשיו. הפוטנציאל כבר מומש, לצורך העניין, להחליף אחד מהם בשחקן אחר זה הימור מושכל, או ש"ירטין" יחליף "ירטין" , או שנשתדרג קצת. להפסיד אין מה בין כה וכה.
בתקופה שפארגו נראה כמו פח בצסקא , ודיא נראה כמו שחקן עבר בפאו , אני חושב שאנחנו לא יכולים בכלל לחלום אפילו על שחקן כמו קלאתס.... ולגבי הפולני , עדיף עכשיו את רייס שמשתפר עליו . אני לא הייתי שולל להביא את נולן סמית' אבל כמו שזה נראה כרגע מכבי אם תביא שחקן זה יהיה גבוהה נוסף ובובאן זה הכי טוב שאפשר למצוא עכשיו...
לא ברור לי למה אתה נמצא עדיין בסרט שרייס משתפר. מה הוא שיפר? את האיבודים? את הראש בקיר? את הקליעות הזוועתיות מחוץ לקשת? את האינטליגנציה הרעועה? מה במשחק נגד פאו, למשל, צייר לך אותו בצורה כל כך ורודה?
er79 כתב:לא ברור לי למה אתה נמצא עדיין בסרט שרייס משתפר. מה הוא שיפר? את האיבודים? את הראש בקיר? את הקליעות הזוועתיות מחוץ לקשת? את האינטליגנציה הרעועה? מה במשחק נגד פאו, למשל, צייר לך אותו בצורה כל כך ורודה?
אתה צודק בהכל חוץ מאיבודים! השחקן גם ככה גרוע, למה אתה מוסיף לו מגרעות ? דווקא הוא לא מאבד הרבה בכלל. פחות מאיבוד 1 למשחק. בטח התבלבלת עם הכפיל הדביל - היקמן
er79 כתב:לא ברור לי למה אתה נמצא עדיין בסרט שרייס משתפר. מה הוא שיפר? את האיבודים? את הראש בקיר? את הקליעות הזוועתיות מחוץ לקשת? את האינטליגנציה הרעועה? מה במשחק נגד פאו, למשל, צייר לך אותו בצורה כל כך ורודה?
אתה צודק בהכל חוץ מאיבודים! השחקן גם ככה גרוע, למה אתה מוסיף לו מגרעות ? דווקא הוא לא מאבד הרבה בכלל. פחות מאיבוד 1 למשחק. בטח התבלבלת עם הכפיל הדביל - היקמן
יכול להיות. שני החבר'ה האלו מוציאים אותי מדעתי עד שהם גורמים לי להוסיף להם עוד רבדים על חשבון הברון.