פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

כל היודע דבר על הימצאו של אינגלס

02 ינואר 2014, 23:01

מוזמן לכתוב פה

:(

Re: כל היודע דבר על הימצאו של אינגלס

02 ינואר 2014, 23:03

הלך לאיבוד. מצד שני פניני נזכר שהוא שחקן כדורסל, וכבר בערך חודש משחק כדורסל מצויין.

העומק בפורוורדים הוא באמת עצום. יכול להיות שיש כאן איזה פטנט חדש, קצת כמו הגנת הלחץ שעבדה כ"כ טוב ב2010...

02 ינואר 2014, 23:05

הקטע שפניני ואינגלס זה לא אותו לבל. פניני לא פיק אנד רולר ברמה של אינגלס וגם לא יודע להפעיל את הגבוהים כמוהו.

02 ינואר 2014, 23:07

שחף כתב:הקטע שפניני ואינגלס זה לא אותו לבל. פניני לא פיק אנד רולר ברמה של אינגלס וגם לא יודע להפעיל את הגבוהים כמוהו.

אני לא חושב שיש בקבוצה מישהו שמפעיל את סופו יותר טוב מפניני.

02 ינואר 2014, 23:11

אני לא יודעת, אני כבר מתחילה להתייאש ולחשוב שרוי צדק לגביו.
היום גם היה נראה שלבלאט התחיל גם להימאס והוא כמעט שלא שיחק - ודווקא היום סמית' התחיל להזכיר את עצמו ונתן סוף סוף משחק טוב.
יכול להיות שהם באמת דורכים אחד לשני על הרגליים??

02 ינואר 2014, 23:22

חנו'ש כתב:אני לא יודעת, אני כבר מתחילה להתייאש ולחשוב שרוי צדק לגביו.
היום גם היה נראה שלבלאט התחיל גם להימאס והוא כמעט שלא שיחק - ודווקא היום סמית' התחיל להזכיר את עצמו ונתן סוף סוף משחק טוב.
יכול להיות שהם באמת דורכים אחד לשני על הרגליים??

דצקתי במה? בזה שהוא לא יכול לשחק עם סמית' ביחד? כן, אני צודק בזה.

02 ינואר 2014, 23:25

סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
לא חושב שהבעיה עם אינגלז כרגע קשורה לסמית

02 ינואר 2014, 23:29

MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.

דווקא התכוונתי הפוך, שהבעיה עם סמית' היתה קשורה לאינגלס.
אבל ת'אמת - לא יודעת....

02 ינואר 2014, 23:30

חייב לציין שרוב המשחק פניני היה זה ששמר על ארצג

02 ינואר 2014, 23:31

LIAV10 כתב:

חייב לציין שרוב המשחק פניני היה זה ששמר על ארצג

בהגנה זה סיפור אחר לגמרי, ועל ארצג גם רייס יכול לשמור.
סמית' שיחק היום לא מעט דקות 4 בהתקפה.

02 ינואר 2014, 23:38

שוב פעם תגובה מוגזמת למשחק לא טוב של שחקן....אינגלס לא יקלע עוד את אותה כמות נקודות שקלע בתחילת העונה מהסיבה ששחקנים נוספים התחילו לקלוע סוף סוף . אבל הערך המוסף שלו הוא בדברים אחרים , היום זה לא עבד אבל במשחקים האחרים זה דווקא כן . בזה הוא מזכיר לי את איידסון....אם לא היה לו [quote][/quote]חוזה לעונה הבאה אז הייתי אומר שזו תקופה טובה לנסות להחתים אותו לעוד עונה...מה שכן אחרי ניצחון כזה , למי איכפת מאיך שאינגלס שיחק ? כל הכבוד לבלאט שידע לשתף את השחקנים החמים...

03 ינואר 2014, 00:18

כואב לי שהוא נראה ככה בתקופה האחרונה אחרי היכולות בסיבוב הראשון של שלב הבתים
הבעיה היא שאינגלס לא שחקן שחזק בהתקפה האישית והוא צריך שיהיו לצידו כמה שחקנים טובים כדי לבלוט

03 ינואר 2014, 01:31

הוא היה מחריד הגנתית היום. היה מצחיק שבכל ריפליי של הטורקים הפרצוף ההלום שלו כיכב.
לא נורא, העיקר הנצחון, והוא עוד יידע ימים טובים מאלה.

03 ינואר 2014, 01:34

סמית' התקשה בהגנה כל עוד היירסטון שיחק

03 ינואר 2014, 02:14

אני מסכים אם מי שאומר שאינגלס סופסל בגלל ההגנה , שבאמת הייתה חלשה מאוד (גם רייס סופסל מאותה הסיבה)

דרך אגב, עכשיו, אחרי שצפיתי בתקצירים, גיליתי שהטורקים גנבו לאינגלס אסיסט. בסטטיסטיקה רשמו לו רק אחד, אבל היו לו לפחות שנים:

1) אחרי שנכנס על קו הבסיס וקיבל גג מפופס, הוא מסר לטיוס שדפק דאנק.

2) מסר אסיסט יפה לסמית' שחתך דרך האמצע עד הסל.

03 ינואר 2014, 11:30

הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .

אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .

03 ינואר 2014, 15:02

יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .

אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .

בדיוק !! ובגלל זה הוא מזכיר לי את איידסון שלא היה הכוכב של הקבוצה (פארגו , פרקינס וסופו היו הכוכבים ) אבל הוא היה חלק מאוד חשוב שהדביק את הפאזל הזה...
גם סמית' הוא סוג כזה של שחקן אבל שחקנים כאלו לא מפריעים אחד לשני כי הם נטולי אגו...

03 ינואר 2014, 17:53

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .

בדיוק !! ובגלל זה הוא מזכיר לי את איידסון שלא היה הכוכב של הקבוצה (פארגו , פרקינס וסופו היו הכוכבים ) אבל הוא היה חלק מאוד חשוב שהדביק את הפאזל הזה...
גם סמית' הוא סוג כזה של שחקן אבל שחקנים כאלו לא מפריעים אחד לשני כי הם נטולי אגו...

אינגלס באמת מזכיר את איידסון כשחקן, אבל איידסון היה שחקן טוב יותר לטעמי. מה שכן אני חושב שלאינגלס יש יותר ממה שהוא מראה לנו בתקופה האחרונה. אני רק מקווה שהוא יראה את זה.

04 ינואר 2014, 12:34

אידסון היה אתלטי יותר מאינגלס וגם שומר הרבה יותר טוב. מעבר לזה? אני חושב שגם אינגלס היה נראה טוב יותר ליד שחקן כמו פארגו ולא ליד אוחיון והיקמן.

04 ינואר 2014, 23:26

שחף כתב:אידסון היה אתלטי יותר מאינגלס וגם שומר הרבה יותר טוב. מעבר לזה? אני חושב שגם אינגלס היה נראה טוב יותר ליד שחקן כמו פארגו ולא ליד אוחיון והיקמן.

מסכים עם שניכם .
אם משווים תכונות אחד לאחד אז איידסון היה מהיר יותר , אתלט יותר , שומר יותר טוב ....לאינגלס יד טובה יותר מבחוץ בעיקר
אבל הם מזכירים לי אחד את השני בגלל כל החבילה . שניהם תורמים בהרבה אספקטים אחרים חוץ מנקודות והם עושים זאת בלי לגנוב את ההצגה ....אני מאוד מעריך שחקנים כאלו
ההגנה שאינגלס הראה נגד גלא הייתה החלשה ביותר שהציג העונה כך שאני לא לוקח את זה כדוגמא , הוא אומנם לא סטופר הגנתי אבל גם לא חור בהגנה...
פרסם תגובה