פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מחזור 1: גלא' נגד מכבי - חמישי, 19:45, ערוץ 10

04 ינואר 2014, 09:55

מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.

04 ינואר 2014, 13:51

er79 כתב:מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.

ארויו חלש מאוד בהגנה. לא סתם היקמן ואוחיון חגגו

04 ינואר 2014, 14:40

felix_r כתב:
er79 כתב:מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.

לא, כי רייס הוא ממש דיאמנטידיס.
הפלוס שארויו מביא בהתקפה עולה במספר מונים על המינוס שלו בהגנה (ואני בכלל לא חושב שהוא שומר גרוע).

04 ינואר 2014, 15:02

ארויו שומר נוראי.
הוא דפק משחק גדול בהתקפה, אבל באמת שהוא לא מאוד מרשים אותי. לא שווה בחיים את מה שהוא מקבל שם.

ולא הכל קשור לרייס.

04 ינואר 2014, 15:54

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

לא, כי רייס הוא ממש דיאמנטידיס.
הפלוס שארויו מביא בהתקפה עולה במספר מונים על המינוס שלו בהגנה (ואני בכלל לא חושב שהוא שומר גרוע).

מה הקשר לרייס? זה כאילו שרייס וארויו עולים אותו דבר והבחירה היא בין שניהם בלבד.
רייס הוא שחקן יורוצ'אלנג.

חוץ מזה אל תשפוט את ארויו לפי יום הקליעה הטוב שהיה לו נגד מכבי. היו לו גם הרבה משחקים חלשים העונה.

04 ינואר 2014, 16:13

ארויו אחד השחקנים הלא יציבים והמחרידים שיצא לי לראות.
מצטער, אני עדיין לא סובל אותו ואת הפוזה שלו.

04 ינואר 2014, 16:39

אחד השחקנים המחרידים שיצא לך לראות? אז מה רייס נגיד?
אתה אמנם מגזים, אבל אני מסכים עם הנימה הכללית שלך. לא מדובר בשחקן גדול

04 ינואר 2014, 17:32

חברים, תפסיקו להשוות לרייס. אתם צריכים לקחת בחשבון, שארויו הוא שחקן של 2.5 מיליון דולר (משהו כמו 5 שחקנים במכבי), ואם הוא בא, אז אנחנו נקבל קבוצה באותו הסגנון שהייתה לנו בקדנציה של ארויו במכבי - תת רמה.

04 ינואר 2014, 18:52

שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.

04 ינואר 2014, 22:40

er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.

שטויות. אתה בכלל לא מבין מה אני אומר. אני אנסה להסביר שוב.
גם אם ארויו כזה נפלא כפי שאתה חושב שהוא (והוא לא), אם פדרמן ייתן לו את המשכורת שהוא מקבל בטורקיה (2.5 מיליון) , שאר השחקנים שפדרמן יחתים ליד ארויו יהיה תת רמה, בדיוק כמו שקרה בפעם הקודמת. אתה מבין את זה?

ושוב, מה הקשר בדיוק לרייס? אני לא מבין
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 04 ינואר 2014, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 ינואר 2014, 22:44

er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.

ראיתי כמה משחקים של גלא', והאמת לא ממש ראיתי ניהול משחק גדול שלו. המשחק שלו נגד מכבי דומה מהבחינה הזו למה שאני ראיתי. הוא סקורר טוב, בעיקר כקלע אבל הוא לא שווה לדעתי את המשכורת שהוא מרוויח.

04 ינואר 2014, 22:50

אם נניח שארויו אחד שווה לרייס, נעימי וכהן, אז יש כאן מישהו שלא היה מעדיף את הסידור הזה? ואם נוסיף לכאן גם את המשכורות של מדלי,
פלאניניץ' (ואולי שרמדיני) אז בכלל.

ארויו הוא אולי לא שאראס ולא ספאנוליס, אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי או ממה שיהיה ב200K שבהם ינסו להביא גארד מוביל בעונה
הבאה.

04 ינואר 2014, 22:53

toja27 כתב:

ראיתי כמה משחקים של גלא', והאמת לא ממש ראיתי ניהול משחק גדול שלו. המשחק שלו נגד מכבי דומה מהבחינה הזו למה שאני ראיתי. הוא סקורר טוב, בעיקר כקלע אבל הוא לא שווה לדעתי את המשכורת שהוא מרוויח.

גם הפיק-נ-רול שלו הרבה יותר חלש מפעם, כי בניגוד לארויו הצעיר, שהיה חודר ומסיים נהדר, ארויו של היום לא חודר בכלל לסל. גם אם הוא מקבל חסימה, הוא נכנס מטר לתוך הקשת וזורק. ככה זה שחקנים זקנים. 99% מהם שומרים על עצמם ומפחדים ממגע.

ועוד משהו. יש אנשים שמשום מה הזכרון שלהם הוא סלקטיבי משהו. גם בגיל צעיר יותר ארויו היה גדול בעיקר במשחק המעבר (שם הפגין את יכולת המסירה הנהדרת) ולא במשחק מסודר.

04 ינואר 2014, 22:55

jol9 כתב:אם נניח שארויו אחד שווה לרייס, נעימי וכהן, אז יש כאן מישהו שלא היה מעדיף את הסידור הזה? ואם נוסיף לכאן גם את המשכורות של מדלי,

ארויו הוא אולי לא שאראס ולא ספאנוליס, אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי או ממה שיהיה ב200K שבהם ינסו להביא גארד מוביל בעונה
הבאה.

נו אז מה אתה רוצה להגיד בזה?

04 ינואר 2014, 23:04

felix_r כתב:
toja27 כתב:

גם הפיק-נ-רול שלו הרבה יותר חלש מפעם, כי בניגוד לארויו הצעיר, שהיה חודר ומסיים נהדר, ארויו של היום לא חודר בכלל לסל. גם אם הוא מקבל חסימה, הוא נכנס מטר לתוך הקשת וזורק. ככה זה שחקנים זקנים. 99% מהם שומרים על עצמם ומפחדים ממגע.

ועוד משהו. יש אנשים שמשום מה הזכרון שלהם הוא סלקטיבי משהו. גם בגיל צעיר יותר ארויו היה גדול בעיקר במשחק המעבר (שם הפגין את יכולת המסירה הנהדרת) ולא במשחק מסודר.

כן כמעט ולא ראיתי אותו חודר בכל המשחקים שראיתי. יש לו קליעה טובה, אבל בשביל זה לא משלמים 2.5 מיליון דולר (לא יודע בדיוק כמה).
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 04 ינואר 2014, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 ינואר 2014, 23:05

jol9 כתב:אם נניח שארויו אחד שווה לרייס, נעימי וכהן, אז יש כאן מישהו שלא היה מעדיף את הסידור הזה? ואם נוסיף לכאן גם את המשכורות של מדלי,

הבאה.

לדעתי זאת פשוט צורה אחרת של בזבוז כסף.

04 ינואר 2014, 23:14

הבאה.

איך עשית את החישוב הזה ? את מדלי פלאנניץ' ושרמאנדיני אין מה להכניס למשוואה כי מכבי מקבלת חלק מהשכר שלהם והם גם לא נכנסים בתקציב של הקבוצה השנה...

בכל מקרה אני מאוד אוהב את ארויו אבל במחיר שלו (2.5) שי הרבה שחקנים שהייתי לוקח לפניו...
לפחות הוא יותר טוב מהרכז של היריבה העירונית של גלא שלוקח 1.5 מליון יורו נטו ונראה לא פחות רע מרייס...

בכל מקרה אם לסכם את המשחק הזה אז " הפסד כואב " בהחלט לא היה פה , בדיוק ההפך , המשחק הכי טוב של מכבי העונה מול יריבה חזקה , והכנה טקטית מעולה של הצוות...

04 ינואר 2014, 23:22

מקאלב היה מפציץ פה.

04 ינואר 2014, 23:27

LIAV10 כתב:מקאלב היה מפציץ פה.

יכול להיות , אבל לא אליו התכוונתי ;) .....

04 ינואר 2014, 23:32

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:מקאלב היה מפציץ פה.

יכול להיות , אבל לא אליו התכוונתי ;) .....

נכון, שכחתי את פלאניניץ׳.
פרסם תגובה