המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:בלי סופו ועם גיימס לא בכושר אנחנו בבעיה רצינית, נצטרך הרבה מזל כדי לנצח מחר, יכול להיות שהיה כבר עדיף שמחר יהיה בחוץ, כדי שנוכל לתקן בבית... (המשחק בחוץ, נכון?)
MTA2311 כתב:סופו קריטי למכבי תמיד.
כשהוא לא בסגל, נצטרך לבנות על עוד ערב גדול של היקמן בשביל לנצח.
roy1000 כתב:אני דווקא לא מתרגש יותר מדי מההעדרות של סופו. טיוס משחק מצויין בתקופה האחרונה. מכבי במילא מנצחת בהגנה וסופו לא ממש הכרחי בקטע הזה.
בסופו של דבר גם הפסד מחר הוא לא סוף העולם אחרי הניצחון בטורקיה.
er79 כתב:roy1000 כתב:אני דווקא לא מתרגש יותר מדי מההעדרות של סופו. טיוס משחק מצויין בתקופה האחרונה. מכבי במילא מנצחת בהגנה וסופו לא ממש הכרחי בקטע הזה.
האמת שלהפסיד בבית אחרי ניצחון חוץ די מבטל לך את ההישג בטורקיה. אם כבר אז להפסיד ברוסיה, בין כה וכה אני לא רואה אותם מנצחים את קובאן 4 פעמים. אבל להפסיד בבית אסור למכבי, למעט ריאל שזה בלתי נמנע
er79 כתב:roy1000 כתב:אני דווקא לא מתרגש יותר מדי מההעדרות של סופו. טיוס משחק מצויין בתקופה האחרונה. מכבי במילא מנצחת בהגנה וסופו לא ממש הכרחי בקטע הזה.
האמת שלהפסיד בבית אחרי ניצחון חוץ די מבטל לך את ההישג בטורקיה. אם כבר אז להפסיד ברוסיה, בין כה וכה אני לא רואה אותם מנצחים את קובאן 4 פעמים. אבל להפסיד בבית אסור למכבי, למעט ריאל שזה בלתי נמנע
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:בלי סופו ועם גיימס לא בכושר אנחנו בבעיה רצינית, נצטרך הרבה מזל כדי לנצח מחר, יכול להיות שהיה כבר עדיף שמחר יהיה בחוץ, כדי שנוכל לתקן בבית... (המשחק בחוץ, נכון?)
המשחק בבית
rc4991 כתב:החיסרון של סופו גדול מאוד הערב
דווקא יש לי הרגשה טובה ואני אפילו חושב שטיוס ואולי אפילו כהן יתנו משחק גדול
felix_r כתב:rc4991 כתב:החיסרון של סופו גדול מאוד הערב
דווקא יש לי הרגשה טובה ואני אפילו חושב שטיוס ואולי אפילו כהן יתנו משחק גדול
לא חושב שטיוס מסוגל לעשות משהו נגד מאריץ' . הבדלי מאסה גדולים מדי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־18 אורחים