MTA2311 כתב:jol9 כתב:איזה מעאפן זה שראסקה וקטש שם יושבים ליד ארבל ופיני... אי אפשר לעשות איזה איחוד?
כיף גדול לשמוע אותם בHD. שווה את הכסף
מסכים. ארבל ופיני סתם טרחנים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:איזה מעאפן זה שראסקה וקטש שם יושבים ליד ארבל ופיני... אי אפשר לעשות איזה איחוד?
כיף גדול לשמוע אותם בHD. שווה את הכסף
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ערוץ 10 פישלו בגדול עם הזוועה הזאת שנקראת מאמא-ליגה אבל פיצו בגדול עם בייבי בום
סחטיין
רצינית? נראה לי פסיכי להכניס מצלמות טלויזיה לחדר לידה.
לגבי רסקין וקטש, אפילו מכבי מעלים לערוץ שלהם ביוטיוב תקצירים שלהם ולא של יורם. רק בשביל היורוליג באסה שאין לי את הערוץ.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ערוץ 10 פישלו בגדול עם הזוועה הזאת שנקראת מאמא-ליגה אבל פיצו בגדול עם בייבי בום
סחטיין
לגבי רסקין וקטש, אפילו מכבי מעלים לערוץ שלהם ביוטיוב תקצירים שלהם ולא של יורם. רק בשביל היורוליג באסה שאין לי את הערוץ.
זה ממש לא פעם ראשונה שעושים את זה
אני לא יכולה לחכות כבר
rc4991 כתב:פיני הפרשן הכי טוב בארץ ואיש מקצוע שמבין עניין
הבעיה היא בארבל שחושב שהוא משדר טקס
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ערוץ 10 פישלו בגדול עם הזוועה הזאת שנקראת מאמא-ליגה אבל פיצו בגדול עם בייבי בום
סחטיין
אני לא יכולה לחכות כבר
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ערוץ 10 פישלו בגדול עם הזוועה הזאת שנקראת מאמא-ליגה אבל פיצו בגדול עם בייבי בום
סחטיין
אני לא יכולה לחכות כבר
מעניין זה כן, בטח גם מרגש.
אבל נראה לי לא נורמלי להשתתף בזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־5 אורחים