יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 1

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2014, 20:34

roy1000 כתב:
קובי כתב:אבל אלו היריבות, מה לעשות ? גם בשלב הראשון הן היו חלשות מסתבר... (?)
בכל אופן, זה לא ממש משנה. מכבי מנצחת 3 מ-7 היריבות, כאשר 2 נצחונות בחוץ. באיירן ופרטיזן הן באותה רמה של הקודמות פחות או יותר. אם מכבי תמשיך ביציבות ותרשום יתרון גם עליהן, זה יותיר אותה במאבק על 2 המקומות הראשונים עם צסק"א וריאל.
וגם אם מכבי תידרדר לה ביכולתה, גם מקום רביעי מבטיח הצלבה. וממקום שלישי, אפשר, נכון להיום, לפגוש גם את פאו, שאותה נצחנו פעמיים... כן כן, ההיא החלשה מהבית הקודם..
בקיצור, אחרי 3 הנצחונות האחרונים, מכבי בהחלט יכולה לבוא עם ראש מורם וגם אנחנו. שצריך לפרגן, מפרגנים. פאקינ' מעל 87 נקודות למשחק ואנשים פה מבואסים...

מצד אחד, יש שלושה נצחונות יפים, מצד שני, אין כודרסל מלהיב והשחקנים הכי טובים שלך הם אוחיון, סופו, טיוס וסמית'. בסופו של דבר זה כנראה ייגמר כמו בשנה שעברה כשבאה ריאל מדריד ותפרה אותנו עם 30 הפרש. אני לא חושב שיש סיכוי אמיתי לקחת את מקומות 1-2 בבית הזה. למכבי יש תקרת זכוכית, אז קצת קשה להתלהב מנצחון על קובאן או ז'לגיריס כשאתה יודע שעוד רגע תבוא ריאל ותראה לך בדיוק את הפערים האמיתיים בין הצמרת של אירופה לבין מכבי, בין יוגב אוחיון לבין רודריגז ובין ניקולה מירוטיץ' לאלכס טיוס.

מצטער שאני לא שותף להרגשה שלך. אני חושב שהכדורסל של מכבי ב-3 המשחקים האחרונים הוא בהחלט יפה לעין, ולראייה 87+ נקודות למשחק והרבה אופי.
מבחינת האינדיבידואלים, אני בהחלט לא מחסידיו של אוחיון. את סמית' למדתי לחבב קצת יותר מאשר בתחילת הדרך בצהוב, לסופו יש רגעים שהוא ממש מפלצתי ועם שחקן לוחם כמו תיוס אין לי בעייה על הפרקט.

מה שכן, ואם בכל זאת להתחבר למשהו ממה שאמרת, הוא שאני לא יכול לומר שאני מרגיש שאני 'סומך' על הקבוצה הזו. כלומר, כמו שאני יכול לראות אותה מתברגת במקום השני בבית הזה, אם תמשיך ביכולת הנוכחית, אני גם יכול לראות אותה צונחת למקום הרביעי ואפילו החמישי, בסטיאוציה אחרת.
אין כאן איזה בסיס איתן וחזק, או שחקנים נוצצים. אבל, יש לעיתים רגעי הקרבה, אין אגו ויש קבוצתיות שגורמת לקבוצה הזו פתאום לפרוח ולגרום לי להינות, כמו שלא חשבתי שיקרה לי העונה.

רוצים בכל זאת לחוש נחותים אל מול ריאל מדריד, שלא רואה אף קבוצה ממטר עד כה ? שיהיה... אני לאחרונה דיי נהנה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2014, 20:48

אני חייבת להסכים עם קובי כאן.
רוי, אתה מנסה להשוות את מכבי לריאל, אבל תשווה כמעט כל קבוצה ביורוליג לריאל ותקבל את אותה נחיתות כמעט.
מכבי לא בליגה של ריאל?? וואלה.... אבל מי כן בליגה שלה?

לא צריך להקפיץ כאן ציפיות ולחלום כבר על הגביע נוחת בתל אביב, אנחנו רחוקים מאוד משם, אבל העניין הוא שהכל יחסי וכשאנחנו מסתכלים על מכבי של השבועות האחרונים לעומת מכבי של השלב הראשון, אז אין ספק שאפשר לראות שיפור ואפילו די משמעותי (וגם אין בעיה להשוות כי רמת הקבוצות שפגשנו עד כה בטופ 16 די זהה לרמת הקבוצות שפגשנו בשלב הבתים).
אז מותר קצת לשמוח שהקבוצה שלנו סוף סוף מתחילה למצוא את דרכה ולמצות את הפוטנציאל הטמון בה - לא פוטנציאל בהכרח של פיינל פור (אולי עם קצת מזל), אבל כן פוטנציאל לכדורסל יותר טוב ממה שראינו בשלב הראשון.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 20:54

חנו'ש כתב:אני חייבת להסכים עם קובי כאן.
רוי, אתה מנסה להשוות את מכבי לריאל, אבל תשווה כמעט כל קבוצה ביורוליג לריאל ותקבל את אותה נחיתות כמעט.

לא צריך להקפיץ כאן ציפיות ולחלום כבר על הגביע נוחת בתל אביב, אנחנו רחוקים מאוד משם, אבל העניין הוא שהכל יחסי וכשאנחנו מסתכלים על מכבי של השבועות האחרונים לעומת מכבי של השלב הראשון, אז אין ספק שאפשר לראות שיפור ואפילו די משמעותי (וגם אין בעיה להשוות כי רמת הקבוצות שפגשנו עד כה בטופ 16 די זהה לרמת הקבוצות שפגשנו בשלב הבתים).
אז מותר קצת לשמוח שהקבוצה שלנו סוף סוף מתחילה למצוא את דרכה ולמצות את הפוטנציאל הטמון בה - לא פוטנציאל בהכרח של פיינל פור (אולי עם קצת מזל), אבל כן פוטנציאל לכדורסל יותר טוב ממה שראינו בשלב הראשון.

ריאל, צסק"א, פנר וברצלונה הן 4 קבוצות שמבחינת סגל השחקנים, מכבי לא יכולה להתמודד איתן, בטח שלא בסדרה.
הקבוצה כרגע ממצה הרבה יותר מהפוטנציאל שלה, וזה נהדר, אבל זה קורה בכל שנה עם בלאט בשלב מסויים בעונה. בסופו של דבר, אנחנו נגיע להצלבה ונחטוף בראש כמו בשנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 ינואר 2014, 21:13

פנרבחצ'ה כרגע בכלל לא בהצלבה , ברצלונה נראית מגומגמת ואת צסקא אנחנו נפגוש ממש בקרוב אבל כרגע מכבי נראית יותר טוב מהם .

אתה שבוי בקונספציה שמכבי לא התחזקה כשבפועל מקו קידמי של ג'יימס וכלום עברנו לג'יימס , סופו , טיוס ובלו .

בעמדה 3 נוסף אינגלס שעם כל החולשה שלו הוא עדיין תוספת שתיתן לסמית להגיע לקו הסיום עם אוויר בריאות .

ובקו האחורי נשארנו ללא שינוי אלא אם כן רייס באמת יראה יציבות , משהו שאני באמת מתקשה לראות.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2014, 21:15

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:אני חייבת להסכים עם קובי כאן.

ריאל, צסק"א, פנר וברצלונה הן 4 קבוצות שמבחינת סגל השחקנים, מכבי לא יכולה להתמודד איתן, בטח שלא בסדרה.
הקבוצה כרגע ממצה הרבה יותר מהפוטנציאל שלה, וזה נהדר, אבל זה קורה בכל שנה עם בלאט בשלב מסויים בעונה. בסופו של דבר, אנחנו נגיע להצלבה ונחטוף בראש כמו בשנה שעברה.

זה לא משהו שניתן להגיד בוודאות.
קודם כל, אנחנו לא יודעים את מי נפגוש בשלב הבא.
דבר שני, זה בטוח שזו לא תהיה ריאל, כך שאולי מכבי תצליח לתת פייט ולא בהכרח תיראה כמו הסמרטוט שהיא היתה בהצלבה אשתקד, גם אם לא סביר שננצח סדרה מול מישהי מהנ"ל שציינת (ורק בארסה או פנר רלוונטיות עבורינו בהצלבה מהרביעייה שנתת)

אל תשכח שלפני שנתיים, ערב תחילת ההצלבה מול פאו, אף אחד לא חשב שמכבי מסוגלת לתת לפאו פייט וזה רק התגבר אחרי המשחק הראשון (באותה עונה גם מכבי היתה רחוקה מלהרשים בשלב הטופ 16). איך זה נגמר בסוף כולם יודעים.
אז כל עוד זו לא ריאל שמצפה לנו בהצלבה, אי אפשר לקבוע בוודאות שמי שזו לא תהיה הולכת לפתוח לנו את הרגליים כמו ריאל לפני שנה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2014, 21:18

מכבי ממש לא ממצה הרבה יותר מהפוטנציאל שלה.
כמו שיוסי אמר, כל כך חשוב לך לנסות להוכיח שמכבי לא התחזקה משנה שעברה( ופה אנחנו שוב חוזרים לענייו ליאור אליהו כמובן), שאתה לא שם לב באיזה מצב מכבי נמצאת עכשיו.
אם אנחנו מצליחים להימנע ממפגש עם ברצלונה( שגם לא מפלצת העונה) בהצלבה, הפיינל פור ממש לא בשמיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 21:25

חנו'ש כתב:זה לא משהו שניתן להגיד בוודאות.
דבר שני, זה בטוח שזו לא תהיה ריאל, כך שאולי מכבי תצליח לתת פייט ולא בהכרח תיראה כמו הסמרטוט שהיא היתה בהצלבה אשתקד, גם אם לא סביר שננצח סדרה מול מישהי מהנ"ל שציינת (ורק בארסה או פנר רלוונטיות עבורינו בהצלבה מהרביעייה שנתת)

אל תשכח שלפני שנתיים, ערב תחילת ההצלבה מול פאו, אף אחד לא חשב שמכבי מסוגלת לתת לפאו פייט וזה רק התגבר אחרי המשחק הראשון (באותה עונה גם מכבי היתה רחוקה מלהרשים בשלב הטופ 16). איך זה נגמר בסוף כולם יודעים.
אז כל עוד זו לא ריאל שמצפה לנו בהצלבה, אי אפשר לקבוע בוודאות שמי שזו לא תהיה הולכת לפתוח לנו את הרגליים כמו ריאל לפני שנה.

שום דבר אי אפשר להגיד בוודאות, אבל מאז שבלאט הגיע לפה, אנחנו נמצאים באותו הסרט שנה אחרי שנה (פרט לעונת פרקינס-פארגו). מכבי מנצחת קבוצות עדיפות כרגע כי היא באה יותר מוכנה ומשחקת עם משמעת טקטית הרבה יותר טובה משל היריבות. אני לא רואה איך הסרט נגמר אחרת השנה, ואיך המצ'אפ מול בארסה או פנר נגמר הרבה יותר טוב מאשר מה שהיה שנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2014, 21:31

roy1000 כתב:

שום דבר אי אפשר להגיד בוודאות, אבל מאז שבלאט הגיע לפה, אנחנו נמצאים באותו הסרט שנה אחרי שנה (פרט לעונת פרקינס-פארגו). מכבי מנצחת קבוצות עדיפות כרגע כי היא באה יותר מוכנה ומשחקת עם משמעת טקטית הרבה יותר טובה משל היריבות. אני לא רואה איך הסרט נגמר אחרת השנה, ואיך המצ'אפ מול בארסה או פנר נגמר הרבה יותר טוב מאשר מה שהיה שנה שעברה.

למה אותו סרט כל שנה?
רק שנה שעברה ריאל ניגבה איתנו את הרצפה (לפני שנתיים זה נגמר רק בשנייה האחרונה).
אבל אני לא חושבת שהפער בין מכבי וריאל של שנה שעברה זהה לפער בין מכבי ובארסה או אולקר של העונה (ואגב, לאולקר חסר עוד הרבה בשביל בכלל להעפיל להצלבה...)
יכול להיות שהן קבוצות טובות ממכבי, אבל מכאן ועד להניח שבגלל מה שקרה שנה שעברה עם ריאל אז גם העונה זה יקרה? למה? ואולי יקרה דווקא מה משהו יותר דומה ללפני שנתיים מול פאו?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 21:38

חנו'ש כתב:למה אותו סרט כל שנה?
אבל אני לא חושבת שהפער בין מכבי וריאל של שנה שעברה זהה לפער בין מכבי ובארסה או אולקר של העונה (ואגב, לאולקר חסר עוד הרבה בשביל בכלל להעפיל להצלבה...)
יכול להיות שהן קבוצות טובות ממכבי, אבל מכאן ועד להניח שבגלל מה שקרה שנה שעברה עם ריאל אז גם העונה זה יקרה? למה? ואולי יקרה דווקא מה משהו יותר דומה ללפני שנתיים מול פאו?

פנר יעלו, ולדעתי מהמקום השני.
תסתכלי על סגל השחקנים של בארסה ופנר. לדעתי הפער עצום, וסדרה תמיד רואים את הפערים האלה, הרבה יותר מאשר במשחק אחד. אז אולי מכבי תצליח להפוך את זה לסדרה, אבל אני פשוט לא מאמין שיש למכבי את הכלים לעשות את זה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2014, 21:40

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:למה אותו סרט כל שנה?

פנר יעלו, ולדעתי מהמקום השני.
תסתכלי על סגל השחקנים של בארסה ופנר. לדעתי הפער עצום, וסדרה תמיד רואים את הפערים האלה, הרבה יותר מאשר במשחק אחד. אז אולי מכבי תצליח להפוך את זה לסדרה, אבל אני פשוט לא מאמין שיש למכבי את הכלים לעשות את זה.

אז כנראה שנצטרך לחיות ולראות מה יקרה במקום לנסות לנבא ולקבוע את העתיד בלי לדעת כלום...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 21:53

חנו'ש כתב:אז כנראה שנצטרך לחיות ולראות מה יקרה במקום לנסות לנבא ולקבוע את העתיד בלי לדעת כלום...

לחיות ולראות יהיה בכל מקרה. בשביל לחיות ולראות לא צריך פורום...
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2014, 23:35

אני עדיין חושב ששיחקנו רע בקובנה אבל לא מסכים עם רוי שהקבוצה תכשל עוד מעט
לדעתי יש לנו סיכוי לא רע לעלות מהמקום השני ולהיות עם סיכוי ריאלי לפיינל פור ובטח שלא נושפל כמו בשנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2014, 02:47

roy1000 כתב:

אתה לא אמרת שהקבוצה הזאת לא תעבור את הטופ 16 ובנתיים זה הולך ךהתפוצץ לך בפרצוף...אתה גם אמרת שרייס בינואר על המטוס הביתה והוא רק הולך ומשתפר מאז...אמרת גם כמה דברים על טיוס שמאז מציל את מכבי לאחר הפציעות של סופו וג'יימס....
רוי , בבקשה תגיד שמכבי לא תעלה לפיינלפור ??!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 20 ינואר 2014, 02:55

אני באופן אישי יותר אופטימי מאז תחילת הטופ16. יש הרגשה שהקבוצה השתפרה ובאמת אני מאוד מרוצה שהקבוצה העלתה הילוך בהתקפה. אני גם חושב שיש מספר קבוצות שעל הנייר עדיפות עלינו אבל מכאן אני ממש לא מסיק שזה אכן מה שיקרה. על הנייר פנר' לא צריכה להיות ב 3-0 אבל המציאות אומרת שכן. ה0-10 של אולימפייקוס בשלב הראשון לדעתי מטעה והיא לא באמת חזקה כמו שהתוצאות הראו. צסק"א שחשבתי בהתחלת העונה שתהיה מפלצת ממש לא כזאת למרות הסגל המרשים. אני מאמין גם שאנחנו יכולים לנצח את ריאל בבית. בכל אופן עדיין קצת מוקדם כדי להסיק מסקנות נחרצות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2014, 10:14

yzafrir כתב:אתה לא אמרת שהקבוצה הזאת לא תעבור את הטופ 16 ובנתיים זה הולך ךהתפוצץ לך בפרצוף...אתה גם אמרת שרייס בינואר על המטוס הביתה והוא רק הולך ומשתפר מאז...אמרת גם כמה דברים על טיוס שמאז מציל את מכבי לאחר הפציעות של סופו וג'יימס....
רוי , בבקשה תגיד שמכבי לא תעלה לפיינלפור ??!!

רייס הולך ומשתפר? איזה כיף! תעבור את הטופ 16? כנראה שכן. תגיע לפיינר פור? סיכויים אפסיים. מה אמרתי על טיוס? הוא בכלל לא שיחק.
בכל מקרה, נראה לי שאתה חוגג קצת יותר מדי מהר. הקבוצה הזו היא לא קבוצת כדורסל טובה במיוחד. את הריצות האלה של הקבוצות של בלאט אנחנו רואים בכל שנה ובכל שנה הן נגמרות באותה הצורה. סגל השחקנים הזה לא שווה יותר מטופ 16 ובסופו של דבר הסגל המוגבל יתפוצץ לנו בפרצוף. גם ביורוליג וגם בליגה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 ינואר 2014, 20:15

הסגל הזה לא טוב ועדיין הוא יותר טוב מאשתקד. סופו החליף את פלאניניץ' הכלומניק, בלו שחקן יורוליג יותר טוב מאליהו. ויש את ת'יוס שכאמור הוא לא רע בכלל במשך החודש וחצי האחרונים גם בליגה וגם באירופה. בשנה שעברה מכבי נתקעה ביורוליג עם ריאל ברבע הגמר. מול יריב אחר כנראה שהיו מגרדים משחק או שניים ברבע הגמר(כולל מול אולימפיאקוס שלקחה בסוף את הגביע). אני לא חושב שפנר או אולימפיאקוס אשכרה מספיק טובות לשים למכבי סוויפ, מעבר לזה שמאז שהתחילו הטוב מ-5 יש מעט מאוד סדרות שנגמרות ככה. מול שתיהן מכבי יכולה להגיע למשחק חמישי, אולי אפילו להפתיע, כי הן פשוט לא מספיק טובות. אולימפיאקוס עדיין מתבססת על שחקן אחד בהתקפה, ובסדרות זה בולט יותר. פנר היא קבוצה של חמישה שחקנים, 2 מהם כנראה לא עולים על המקבילים שלהם במכבי. שלא לדבר על מילאנו שמולה הסיכויים הם 50-50...
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2014, 20:44

שחף כתב:הסגל הזה לא טוב ועדיין הוא יותר טוב מאשתקד. סופו החליף את פלאניניץ' הכלומניק, בלו שחקן יורוליג יותר טוב מאליהו. ויש את ת'יוס שכאמור הוא לא רע בכלל במשך החודש וחצי האחרונים גם בליגה וגם באירופה. בשנה שעברה מכבי נתקעה ביורוליג עם ריאל ברבע הגמר. מול יריב אחר כנראה שהיו מגרדים משחק או שניים ברבע הגמר(כולל מול אולימפיאקוס שלקחה בסוף את הגביע). אני לא חושב שפנר או אולימפיאקוס אשכרה מספיק טובות לשים למכבי סוויפ, מעבר לזה שמאז שהתחילו הטוב מ-5 יש מעט מאוד סדרות שנגמרות ככה. מול שתיהן מכבי יכולה להגיע למשחק חמישי, אולי אפילו להפתיע, כי הן פשוט לא מספיק טובות. אולימפיאקוס עדיין מתבססת על שחקן אחד בהתקפה, ובסדרות זה בולט יותר. פנר היא קבוצה של חמישה שחקנים, 2 מהם כנראה לא עולים על המקבילים שלהם במכבי. שלא לדבר על מילאנו שמולה הסיכויים הם 50-50...

בלו שחקן יותר טוב מאליהו? אנחנו רציניים עכשיו? בסדק.
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 20 ינואר 2014, 20:53

roy1000 כתב:
שחף כתב:הסגל הזה לא טוב ועדיין הוא יותר טוב מאשתקד. סופו החליף את פלאניניץ' הכלומניק, בלו שחקן יורוליג יותר טוב מאליהו. ויש את ת'יוס שכאמור הוא לא רע בכלל במשך החודש וחצי האחרונים גם בליגה וגם באירופה. בשנה שעברה מכבי נתקעה ביורוליג עם ריאל ברבע הגמר. מול יריב אחר כנראה שהיו מגרדים משחק או שניים ברבע הגמר(כולל מול אולימפיאקוס שלקחה בסוף את הגביע). אני לא חושב שפנר או אולימפיאקוס אשכרה מספיק טובות לשים למכבי סוויפ, מעבר לזה שמאז שהתחילו הטוב מ-5 יש מעט מאוד סדרות שנגמרות ככה. מול שתיהן מכבי יכולה להגיע למשחק חמישי, אולי אפילו להפתיע, כי הן פשוט לא מספיק טובות. אולימפיאקוס עדיין מתבססת על שחקן אחד בהתקפה, ובסדרות זה בולט יותר. פנר היא קבוצה של חמישה שחקנים, 2 מהם כנראה לא עולים על המקבילים שלהם במכבי. שלא לדבר על מילאנו שמולה הסיכויים הם 50-50...

בלו שחקן יותר טוב מאליהו? אנחנו רציניים עכשיו? בסדק.

אם תשאל את בלאט את מי הוא מעדיף, מי אתה חושב שהוא יענה?
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2014, 20:58

אין שום דבר שליאור עושה שחסר לנו היום.
מבחינת ההשפעה בליגה נדבר בסוף העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2014, 21:08

MTA2311 כתב:אין שום דבר שליאור עושה שחסר לנו היום.
מבחינת ההשפעה בליגה נדבר בסוף העונה.

כי מכבי ממש לא צריכה סלים קלים בהתקפה העומדת או משחק ריצה שזה עוד משהו שמכבי ממש טובה בו. בכלל לא צריך את ליאור כי יש את בלו ואינגלס הסופרסטארים.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים