פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורם ארבל ופיני גרשון ישדרו את מכבי העונה

12 ינואר 2014, 20:32

מזל שלא החליטו על זה לפני שבוע.
"יצחקי.. וזה 3-1.." רק מלחשוב על זה בא לי להקיא.

בסופו של דבר יצא לו מצוין, בזמן שהיה מחוץ לערוץ הראשון הוא הצטרף לצ'רלטון ובנוסף הוא משדר את המשחקים של מכבי ביורוליג בערוץ 10 וליגת האלופות בערוץ הספורט.
רד כבר ממסך הטלויזיה שלנו יורם.

12 ינואר 2014, 21:22

איך הוא מקבל את כל השידורים???

12 ינואר 2014, 21:28

Maccabikid כתב:איך הוא מקבל את כל השידורים???

קשרים, קשרים, קשרים ועוד קצת קשרים

28 ינואר 2014, 05:54

אבחון פריצת הדיסק של שון ג'יימס מזכיר לי שבמשחק נגד קובאן כשסופו עלה לשחק עם הזריקות, פיני גרשון רמז בארסיות כל המשחק שג'יימס לא עולה לשחק כי הוא לא מספיק רוצה לשחק ורמז שאין כאן שום עניין של פציעה. אמר את זה בלי ספק שיכול להיות שהוא טועה. ארבל ניסה להכניס קצת היגיון לראש שלו ואמר" בשביל להגיד דבר כזה אתה צריך להסתכל בגיליון הרפואי" ו" אלה דברים חמורים שאתה אומר" אבל ללא הצלחה. גרשון המשיך בשלו.
לא יכול להגיד כלום, בנה קבוצות נפלאות כמו גליל ומכבי בשנותיו כמאמן וההישגים מדברים בעד עצמם. אבל אני לא זוכר בן אדם שכל כך מאוהב בפלוצים של עצמו. מזלזל ומתנשא יותר מדי פעמים.
לא יודע, אולי אני מחמיר יותר מדי איתו..

דרך אגב, אני יודע שיש כאן ביקורת על ארבל, אבל דווקא ממנו אני נהנה בתור שדרן.

28 ינואר 2014, 09:17

פיני גרשון צריך לקבור את עצמו. בושה. ג'יימס חווה את מה שהוא חווה רק בגלל שהוא העמיס את הקבוצה על גבו בעונה שעברה, תרתי משמע. להגיד על ג'יימס, שהוא מכביסט בנשמה, שהוא לא רוצה מספיק, זו עוד הלצה ילדותית ומטופשת תוצרת מוצא פיו של פיני.

28 ינואר 2014, 15:16

גור שלף בכל הזדמנות טוען אותו דבר על סופו . זה נשמעה שיש שם משהו על רקע אישי בכלל .

28 ינואר 2014, 16:27

טיקי חוזר כתב:גור שלף בכל הזדמנות טוען אותו דבר על סופו . זה נשמעה שיש שם משהו על רקע אישי בכלל .

נכון.
שלף נכנס בסופו בכל הזדמנות.

28 ינואר 2014, 16:46

נראה לי שרקע לפטורים שלו היו יחסים שלו עם שחקנים במיוחד זרים. אצל פיני תמיד היה זלזול בכל דבר: שחקנים, קבוצות אחרות אבל פיני זה פיני . אתמול לדוגמה בלאט ממש ביקש סליחה מאפי על פסק זמן שסימן בטעות . פיני בחיים לא היה עושה את זה .
נ.ב. הצחיקה אותי הערה של פיני על כך שפניני שוב מונה לקפטן על כך שהציבור צריך לסלוח לו . אז כמה דברים - כל הבלאגן עשו על בסיס קריאת שפתיים , פניני קיבל עונש . אבל הכי מצחיק בן אדם שדיבר בפומבי על שוקו מוקו נותן עוד חו"ד בנושא .

28 ינואר 2014, 18:34

MTA2311 כתב:
טיקי חוזר כתב:גור שלף בכל הזדמנות טוען אותו דבר על סופו . זה נשמעה שיש שם משהו על רקע אישי בכלל .

נכון.

שלף גם נכנס בארויו בכל הזדמנות כשהוא לא שיחק בגלל פציעה

נראה ששלף ופיני באים מהאסכולה שאם הראש שלך לא נמצא בצד השני של המגרש כי מישהו העיף לך אותו, אין משהו שיצדיק לא לשחק

28 ינואר 2014, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

נכון.

שלף גם נכנס בארויו בכל הזדמנות כשהוא לא שיחק בגלל פציעה

נראה ששלף ופיני באים מהאסכולה שאם הראש שלך לא נמצא בצד השני של המגרש כי מישהו העיף לך אותו, אין משהו שיצדיק לא לשחק

אני מאמין שפיני הסתמך על מה שדיברו שבMRI הראשון לא מצאו כלום.. והניח שזה סתם בכיינות של גיימס..

14 פברואר 2014, 14:00

סוף סוף כיף לראות את יציע העיתונות בלי קופמן שסתם צועק וסהר האדום
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=163729

25 פברואר 2014, 19:42

פחחחחחחח
http://www.the7eye.org.il/99005
איזה פאתטי פרימו הזה

25 פברואר 2014, 20:42

rc4991 כתב:פחחחחחחח
http://www.the7eye.org.il/99005
איזה פאתטי פרימו הזה

הוא פאתטי בכל יום ויום שאני רואה אותו

25 פברואר 2014, 23:44

הבנו, חולה נפש, פקיד, דובר, מסתלבט, נפל לי האסימון.

עיתונאי בושה.
פרסם תגובה