פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

28 ינואר 2014, 19:03

למה צריך להוציא סכום כסף גדול יותר על גבוה שלישי(!)?

28 ינואר 2014, 19:11

אתם חושבים ש80 אלף זה גרוע?
לפי ספורט 5 מכבי הולכת להקצות רק 50 אלף דולר...

28 ינואר 2014, 19:14

מביש. שישמרו על הכסף, זה כבר עדיף מעוד איזה פלופ. אני לא רואה סיבה שאלטיט יהיה פחות טוב משחקן של 50 אלף

28 ינואר 2014, 19:23

MTA2311 כתב:למה צריך להוציא סכום כסף גדול יותר על גבוה שלישי(!)?

זה לא ממש גבוה שלישי. יש לך היום חצי סופו ורק את בלו בעמדה 4. זה גבוה שישחק לא מעט דקות. אם אלה הסכומים אז עדיף לא להביא אף אחד ושילמדו שם בהנהלה פעם אחת ולתמיד את הלקח (שכנראה לא למדו בעונה שלאמפה שוחרר ולאזמה נפצע).

28 ינואר 2014, 19:51

[quote="קודי"]אם הכוונה להביא מישהו משהמות הללו או שחקן אחר בתקציב שמפרסמים פיק או גלדסטון, אז עדיף לא להביא אף אחד. מה בדיוק יעזור כאן שחקן של 100-200 אלף דולר לעונה?

ברור שלאור העובדה שטיוס קרוב מאוד להישחק משני משחקים בשבוע (וכל משחק ליגה קשה מאוד עבור מכבי העונה) ושסופו כבר סוחב פציעה ושנותרו עוד ארבעה וחצי חודשים מאוד אינטנסיביים עד סוף העונה - מכבי חייבת להביא גבוה נוסף. צריך גם לזכור שאין למכבי מספר 4 גבוה שיכול לעת הצורך לשחק בעמדה 5 ולכן פציעה או היעדרות של אחד מהשניים הללו תהיה הרסנית לקבוצה.

הדבר המצחיק הוא שרק מהשאלת ג'ייק כהן מכבי חוסכת סכום דומה למה שהיא מקצה לזר שיבוא (צריך לזכור שכהן הוא ישראלי) ובנוסף היא מקבלת מהביטוח חצי מהשכר של ג'יימס העונה - אז מדוע לא יכולים להוציא סכום גבוה יותר וצריך שוב לחסוך כסף?[//quote]
כי זאת מכבי של השנים האחרונות
הפעם היא מחפש שחקן בחמישים-שמונים אלף דולר

28 ינואר 2014, 20:20

גוועלד. מתי מעיפים כבר את הפדרמנים מהקבוצה?

עם התקציב הזה המקסימום שמכבי יכולה להשיג זה שחקן כמו המילטון, במקרה הכי הכי טוב.

28 ינואר 2014, 20:52

er79 כתב:מביש. שישמרו על הכסף, זה כבר עדיף מעוד איזה פלופ. אני לא רואה סיבה שאלטיט יהיה פחות טוב משחקן של 50 אלף

:thumbup

28 ינואר 2014, 20:54

מיהם המועמדים הפוטנציאלים?
אני לא יודע אם החוקים מאפשרים זאת, אבל הייתי הולך עך יבטוקאס.
משחק מצויין העונה, ולא במחיר גבוהה.

28 ינואר 2014, 20:54

אני מבין שסופו נראה לך כמו שחקן מאוד עמיד...

28 ינואר 2014, 20:56

קודי כתב:

זה לא ממש גבוה שלישי. יש לך היום חצי סופו ורק את בלו בעמדה 4. זה גבוה שישחק לא מעט דקות. אם אלה הסכומים אז עדיף לא להביא אף אחד ושילמדו שם בהנהלה פעם אחת ולתמיד את הלקח (שכנראה לא למדו בעונה שלאמפה שוחרר ולאזמה נפצע).

לסופו בסך הכל היה נקע בקרסול. בלו וסמית' מחזיקים יפה מאוד את עמדה 4.
זה גבוה שלישי לכל דבר ועניין. אין שום סיבה לבזבז סכומים משמעותיים על שחקן גיבוי שישחק 10-15 דקות כל משחק. וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על סיכויי ההצלחה הנמוכים למציאת שחקן באמת טוב בשלבים האלה של העונה.

28 ינואר 2014, 21:00

אם לוקחים בחשבון את כמות משחקי היורוליג שנותר לשחקן הזה לשחק ( בליגה גם ככה הוא לא יוכל לשחק ) אז 80 אלף זה סכום סביר ביותר . זה שווה ערך לזר של 200 אלף לעונה שזה יותר מכמעט כל שחקן זר אחר בליגה שלנו...

28 ינואר 2014, 22:15

לדעתי חייבים להביא עוד גבוה אם למכבי יש תוכניות להגיע לפיינל פור

28 ינואר 2014, 23:07

בכל מקרה השחקן שיגיע הוא ליורוליג בלבד. בליגה יצטרכו לזרוק את אלטיט למים ואני מקווה שהוא ינצל את ההזדמנות .
בסכום שמכבי מקצה היא יכולה רק להמר על שחקן אמריקאי זול ולקוות לפגןע עוד בינגו...

28 ינואר 2014, 23:11

yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון את כמות משחקי היורוליג שנותר לשחקן הזה לשחק ( בליגה גם ככה הוא לא יוכל לשחק ) אז 80 אלף זה סכום סביר ביותר . זה שווה ערך לזר של 200 אלף לעונה שזה יותר מכמעט כל שחקן זר אחר בליגה שלנו...

1. 200 אלף זה כלום
2. למה החלטת שהוא לא ישחק בליגה? מכבי עברה את המכסה?

28 ינואר 2014, 23:48

אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
חוץ מזה שאני חושבת שיש הקלות במקרי פציעה שגומרים לשחקן עונה גם אם עוברים את המכסה.

29 ינואר 2014, 00:24

חנו'ש כתב:אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
חוץ מזה שאני חושבת שיש הקלות במקרי פציעה שגומרים לשחקן עונה גם אם עוברים את המכסה.

אני חושב שאת צודקת :)

29 ינואר 2014, 11:53

זה נכון אבל אני חושב שנגמר מועד העברות בליגה כבר , לא ??
לגבי פציעה שגומרת עונה , אני לא בטוח שזה נכנס לתוקף אבל היה פעם תקדים למקרה כזה....

לגבי 200K לעונה לסנטר שלישי , זה לא מעט בכלל , פלאנניץ' הרוויח פחות מזה עונה שעברה וכמעט כל הזרים בליגה מרוויחים פחות...

29 ינואר 2014, 13:05

yzafrir כתב:

לגבי פציעה שגומרת עונה , אני לא בטוח שזה נכנס לתוקף אבל היה פעם תקדים למקרה כזה....

לגבי 200K לעונה לסנטר שלישי , זה לא מעט בכלל , פלאנניץ' הרוויח פחות מזה עונה שעברה וכמעט כל הזרים בליגה מרוויחים פחות...

מכבי שילמה על פלניניץ' 200K יורו ביי-אאוט!

29 ינואר 2014, 15:44

וויצ'יץ' אמר בראיון לוואן שיגיע שחקן נוסף (אבל הם לא ימהרו להחתים סתם)

29 ינואר 2014, 15:49

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

מכבי שילמה על פלניניץ' 200K יורו ביי-אאוט!

אז על שכר של 200K לעונה אין בכלל מה לדבר (לא שמכבי ישלמו שוב כזה ביי אווט על שחקן...)
80K לבקושי חצי עונה לסנטר שלישי זה סכום הגיוני , השאלה איזה שחקן יסכים לבוא , והכי הגיוני שזה יהיה שחקן די ליג...
חלק מהשמות שהוזכרו ב-ONE בהחלט יכולים לבוא בחשבון
פרסם תגובה